Заловиха руснака Сергей В. за атаката в Дортмунд

Германската полиция е задържала мъж, заподозрян за извършването на нападението срещу автобус на футболния клуб на "Борусия Дортмунд" на 11 април вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Заловиха руснака Сергей В. за атаката в Дортмунд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Родината на съвременния тероризъм е Русия.

Напротив - всички терористи се сбират в Германия. "Руснака" Сергей е всъщност германски гражданин. Те терористите си получават държава. Но самото заглавие е манипулативно. Споменато е за руснака Сергей, но всъщност това е гражданина на ФРГ.

цигани, турци, македонци и всякаки други с паспорти, нали така? Много ги разбираш.

Ха-ха-ха-ха-ха-ха, този е прекалил с развлекателната индустрия. Идеята му е дошла докато е пуцал пред монитора гранд тефт ауто, където има точно това схема за изкарване на парички в играта.:)

За да си журналист, предполагам, трябва да имаш висше образование и добре да владееш българския език. Но някои от тях продължават да използват неправилното словосъчетание "избухна експлозия", вместо "стана експлозия" или "избухна бомба".

Синонимът на избухвам е експлодирам. Съответно експлозия означава избухване. Избухна експлозия е все едно да кажеш експлодира експлозия или избухна избухване.

американските жидове кога ще бъдат заловени и съдени за тероризм:)

И те бият по-тъмно зелените.

От това,което прочетох в статията ,пряка улика доказваща вината му,не видях. Затова и правилно са написали ,че е ЗАПОДОЗРЯН само ,а не "уличен" . Следствието ще покаже,сигурно има и много други заподозрени ,дано да успеят да открият извършителите!

ако половината хора са с двойно гражданство то тогава колко е населението на европа фактически

Я, мурзил- терорист,,,това е нещо ново...а Путлер какво ще изквичи по въпроса,,?!!

такива "германски " граждани по цял ден висят пред "типико" центровете и залагат 5 или 2 евро в очакване да спечелят поне 1000!!!, разбира се, повечето губят, всичко е предварително решено и подобна реакция е съвсем "логична".

ГЕРМАНСКИ ГРАЖДАНИН!!!!

Той е! "На тях им се е сторило странно, че при разпоредената евакуация Сергей В. не е напуснал сградата, а е отишъл в ресторанта на хотела и си е поръчал стек. При настаняването си също той е отказал първоначално предложената му стая и е поръчал такава с изглед към улицата. "... щом си е поръчал стек и е искал стая с изглед към улицата е 100 терорист. :))))))))) Няма такива малоумия.

Разбира се че е той. Бил е сигурен, че повече взривове няма да има. Затова се е почерпил за добре свършената работа.

когато взрива е на улицата е по добре да си в ресторанта. А не да се евакуираш точно на улицата пред хотела! И всеки нормален човек иска стая с изглед вместо стая към задния двор!

че под заловиха се разбира -фанаха го за долуподписания!

Човекът си е мислил, че е в Сибир и се бори срещу Белите и взривявал влакове.

Руснака се надявал да спечели пари, ако убие хора. Типично за руснак.

След като джуджи е признат за терорист номер 1 в света,то логично но е и останалите ватенки и ушанки да му подражават

Чудя се какви ли проблеми си имал в детството, че да се кръстиш така?

Слава Богу, че всички футболисти се отърваха. Отделно автобуса е бил брониран, нещо, което не се отразява много-много. Колкото до този ... луди хора на този свят много - вчера някакви малко по-тъмни французи разстреляха 2-3 ченгета, в САЩ редовно на някой тийнейджър му се струва, че се намира в GTA и изпонатръшква 10-ина съученици, в близкият изток и Турция новина е ако има седмица без бомба, в Русия пак на скоро стана атентат. Та - може би по-правилното е - изгубени и хора без цел в тоя живот много. Особено ако нямат образование и са лесно манипулируеми. Та и този така. Да му теглят сега един бой в районното и двадесетина години да не излезе от затвора и готово!

Даа, ако някой е руснак и не избяга от хотела, откъдето се предполага, че е задействана терористична атака, ами си поръча стек, това вече е достатъчно доказателство, че този руснак е терористът. Подкрепящо и неопровержимо доказателство е, че руснакът е терорист, щом е отказал първоначално предложената му стая и си е поръчал стая с изглед към улицата! Дали от стаята има или няма видимост към мястото на експлозията е без значение. Всъщност, без значение е и къде е бил руснакът, тъй като щом е руснак, това си е достатъчно доказателство и тук презумпцията за невинност не съществува.

За съжаление, така се представят новините в България. Важни детайли не се споменават. Например, че въпросния Серго е взел кредит 78 хиляди евро от немска банка малко преди атентата, и онлайн си е поръчал фючърси, т.е. да закупи акции на Борусия ден след атентата, надявайки се да спечели от спада на акциите. За това - идиоти много на тоя свят. Добре, че няма пострадали. Сега малко бой да му дойде акъла в главата и двадесетина години на топло!

Може и в Бухенвалд, да развежда туристи.

руснак или немец? Нещо инфото е много неясно. Щом е немски гражданин, значи е немец или вече почнахме да разделяме немците на арийци и други, както в началото на миналия век? Защо така, това е неправилно и нарушава всякакви идеи за толерантност и интеграция?! Какво значение има откъде е човека, след като е немски гражданин, нали така? Я , какво става с интеграцията на нашите тъмнозелени? Проблеми ли имате?

Целта на Кремъл е разрушаване на ЕС, като истинска голяма сила в Европа, като искане на връщане на влиеянието си върху всички източноевропейски страни , няма милост. Европа трябва да е по-силна от всякога и да се противопоставя на това, не напразно в Париж атентата е точно преди изборите, за да се вдигне рейтинга на финансираната от Путин Льопен.

заблудений, не на Кремъл! На хората им писна от брюкселските зелки и нечовешката бюрокрация, която е недемократична, непрозрачна и обслужва корпоративни интереси! добре би било да имаме външен враг, но първо се чисти собствения двор, пък после се гледа в комшийския.

атаките в германия и норвегия винаги са ме съмнявали много държави които изобщо не участват във войните в близкия изток които приеха много мюслита и им помогнаха много много странно

Винаги Русия стои зад атаките, дори и когато уж терористите са мюсюлмани. Нали тия от ИДИЛ дето ги командват са пак от бившият СССР.

понежи си поръчал вечеря бил крайно съмнителен. Нещо по конкретно няма ли? Да знам като съм в немско да пропускам вечерята за да не се налага да се запознавам със специалните и части. То па едни части...изпаднали немци.

Терористичната заплаха във Франция бе отменена, след като френските антитерористи заловиха чеченски отряд заедно с експлозивния им арсенал, в къща в предградията на Париж.

когато е ислямист - цялото име когато е руснак - В. ?!?! абе нещо напоследък много руснаци замесени в атентати в западна европа....

втория език в ДАЕШ е руския, над 3500 руски граждани се сражават на страната на ИД.

Самоледа, който падна до Сочи им е превозвал заплатите. Затова 4000 човека търсиха останките му на километър и половина от брега. Да сте чули нещо повече за този самолет след като му изпразниха багажното? Или за жертвите му? За сравнение, за кораба който потъна в Черно море преди 2 дни, са участвали около 100 човека в търсенето и спасяването на екипажа му.

Така е. Предимно чеченци, обучавани от американски и еврейски инструктори. Повечето от тях имат опит в конфликта в Чечня срещу руснаците.

Руснак - терорист! Аууу...Това е абсолютно невъзможно! Съзирам ръката на Сорос. И на Костов, на Костов....

Новите фашистки партенки...

Полиция установила, что 28-летний Сергей В., имеющий гражданство и России, и Германии, перед совершением нападения купил через интернет опцион на 15 тысяч акций клуба, потратив 78 тысяч евро. В случае значительного падения стоимости акций он таким образом мог получить до 4 миллионов евро. Може и да не е тероризъм, ами криминал.

Подбудите са без значение. Това си е чист терористичен акт, т.е. акт, целящ да предизвика промени в обществените нагласи в определена посока. В случая по отношение на Борсата.