Борисов: Западните Балкани са заобиколени изцяло от страни от ЕС, те са си в съюза

Трябва да положат усилия в опазването на мира в региона, религиозната толерантност и борбата с организираната престъпност, каза премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са си в Европа отвсякъде.

Боко е заобиколен от тиквени калинки и за това си е тиква....спред приказките МУ....''Преборил'' престъпността у нас и взел акъл да дава при съдружниците си...

Поредната глупотемица на боко, защото ако не си излее тъпотията, ако не прегръща кой му се изпречи при такива софри ще вдигне кръвното завалията... Какво веселие е настанало като им гледа човек фотата та се уди и мае на коя планета живее..

Едно си знае, едно си бае наш Боце, асфалт и Балкани, нищо друго, все едно сме цъфнали до там че се наредихме сред осемте най-силни икономики в света.

Колко е умен ! Направо,само мозък и пожарникарски маркуч.

на човек,който не е наясно със самия себе си...

От зелена тиква семки не искам...

Дали господ не чува молитвите и стенанията на наивния и /вече/психически нестабилен българин-едва ли,щом продължава да ни подлага на такова унижение и присмех ,с тоз наш Боко,още по лошото идва тепърва-тоя даже не осъзнава каква карикатура е за Европа ,света и колко непоправими вреди ни носи,-един случайно попаднал във власта самовлюбен прост...ак,....бай Тошо-ряпа да яде

България 10 години е в криза ! Кризата е финансова , интелектуална , духовна , умствена и психическа ! Скоро няма да се измъкнем от този Герберски „РАЙ “ и Диктатура ! Няма съпротивителни сили в България и една Опозиция е недостатъчно , народа притиснат икономически и психически не може да се съпротивлява , щом е притиснат и дава да го притискат този народ не е народ ,а паплач ! Поредната тъпа шега на Борисов и празнословие , след време дали ще му простим за това унижение и Диктаторско държане към българите , дали не е Божие наказание за нашето наивно отношение към случаен Управляващ България ,но стабилно управляващ с чужди сили вече 10 години , времето ще покаже , но и ние трябва да си помогнем !

На Заю ще му хареса, да опъне тъпа мутра...

Е на кой нема да му хареса!

Cezarbg

Това няма никакво значение но на Баце да си покаже интелекта!!!

Виж Швейцария на картата. Нямам предвид скритата ти дебитна банкова карта в пакет 'падане от власт', а картата на твоята иВропа. После да ти обяснят няма смисъл. Що се отнася до западните балкани не се тревожи балкански Доналд Ръмсфелд-е! Те са толкова зависими от здравата българска икономика, че и на МАРС да се преместят пак са си в съюза. Ако Вас Ви няма г-н БББ - половината канал 'хумор от ЕС' в Западните Балкани ще остане празен.

Целите Балкани са заобиколени изцяло от страни от ЕС, които се интересуват само от своите интереси но не и за тях. Населението на Балканите и по специално В България усещат това отношение на ЕС към тях и затова е загубило доверие в ЕС и за това на проведените европейски избори са гласували едва 30% от имащите право на глас , колкото и в във Великобритания която е пред излизане от ЕС.

съветваме другаря борисов да погледне картата на гугъл капча, не, мап. и да ни очертае с червена линия какво е искал да каже с това свое, поредно, слабоумно изкзазване?

Повръща ми се и гади ми се вече от тиквата! Захапа една ниша и вече се самозабрави! Едни плочки у нас не може властта да нареди, а сме тръгнали света да оправяме! ОТВРАТ!

И на мен ми се повръща от него.

Какво има на Запад от Западните Балкани?

Логично е след Берлинския процес да последва и Лайпцигски и Нюрнбергски процес. За тези четиримката на снимката.

ами то и маалата е заобиколена, ама не е в съюза!

На снимката: баба Ангела с натегачи.

Кошмарите на Борисов са ужасни ,всяка нощ сънува как Руснаците идват от Сърбия и преди София влизат в Банкя

Всички плюеме мутрафона , а на избори....ПАК той,ние ПАК мълчим и плюем какви идиоти сме?

Никой не плюе, 80 % от народа си Умре за него! Учудвал съм се как дори уж образовани и уж интелигентни хора казват, че на Боко поне всички му разбирали какви ги реди и затова го харесвали - бил на нивото на народа. А ония, учЕните с очилата, като вземели да бръщолевят и никой нищо не им вдявал. Прав беше онзи професор за процентите. Така че, народе, дръж си го, твой е! Не ми е жал за теб, че ти е скъп токът, водата, храната, че ти била ниска заплатата, а после пенсията, че те морят по болниците, че по пътищата е анархия, че те крадат и най-вече, че нямаш пет пари в главата! И аз съм част от теб, народе, и аз търпя върху себе си простотията, но въпреки това не ми е жал за теб, народе. Ха сега, противоречие!

Когато един народ е толкова слаб, че няма съпротивителна сила, и не може да се пребори с режима на един пожарникар, то този народ ще загине, и никой няма да плаче за него. Ще бъде асимилиран от други, по-силни народи и някой ден ще изчезне. Както в природата. Който не се бори, той загива.

Това е новия припев на глупаци, европейски лапачи, и местни подлизури жадни за изява. Кога себе си уредихме, та ще протежираме други! Албанци, косовари, те винаги са привилегировани. А България припява и чиновниците си намират приятна работа. Всички ни се подиграват.

Европа се управлява от идиоти. Как успяват големите капитали да го постигнат, а народите на Европа да са все още слепи като къртици ... не знам...

Така ли? Аз аз останах с впечатление че плюхме по Великобритания че искала да излезе от ЕС и и предричахме крах.

Вие може да сте плюли, аз лично не! Даже очаквам момента когато реално ще напуснат и така ще отворят очите на слепците и ще им докажат колко даже ще е по- добре без подобна бюрократична организация като този съюз!

Помните ли имаше един образ ...депутат от едно НС ,забравих,може и Великото да е ...Бе известен с името си Гошо-Тъпото.... Де се дяна тоя образ ...не зная , ама ако днес се издири и постави до ТОЯ -ДНЕШНИЯТ ОЛИГОФРЕН дето е на снимката ...Гошо -Тъпото направо ще изглежда като АКЕДЕМИК пред випускник на училището във Вършец !

Рибарският сектор у нас губи 7,2 милиона евро финансиране от Европейския съюз заради серия от забавяния от нашата администрация. Това стана ясно от думите на земеделският министър Десислава Танева, съобщава БНТ. Тя обаче беше категорична, че загубата няма да се отрази на бизнеса, защото ще бъде изцяло за сметка на администрацията и на мерки, към които няма интерес. По думите на Танева първоначално предложеното било малко над 8 милиона евро. След комуникация с управляващия орган в крайна сметка финалното решение на комисията е 7,2 милиона евро, което представлява около 8% от бюджета, който имаме по програмата от европейския фонд за рибарство. На 12 юли у нас пристига писмо от Европейската комисия с разочароваща вест - бюджетът по Програмата за морско дело и рибарство ще бъде намален. Причините за това отчисление и загуба са комплексни. Но основното е забавянето на всички административни процедури и управление на тази програма. Ето защо Танева взела решение да уволни директора на Управляващия орган по програмата. Проведени са разговори с Комисията за чия сметка трябва да са тези средства. Решението е да се вземат от виновната администрация. На този етап бюджетът на програмата е договорен на 60%. Танева каза още, че разчита на екшън плана, който са направили, за да не се стига пак до нови загуби.

връх на простотията, омразата, невежеството и злобата са всички написани коментари отдолу по темата. мастиите, тези като вас си лаят. но кервана си върви.

мУмчета , питам се как като дойдат избори нацията с такива Високи интелектуални претенции се ръга пред урните да преповтори 1 клас с тоя улигофрен???

Не знам от какво са "заобиколени западните Балкани" ,но на снимката виждам един ТЪПАНАР на който всичките му западни "партньори" му СЕ ...СМЕЯТ И ПОДИГРАВАТ !

Хич даже не му се подиграват! По-удобен и евтин нагаждач едва ли ще намерят! Така че за тях е повече от идеален - нали им скача по свирката срещу жълти стотинки, които му хвърлят в офшорните сметки. Да не би да си мислите, че някакви си милиони или дори 2-3 милиарда имат значение, когато купуваш цяла държава?

че и грозен на всичкото отгоре - ох, нещастие, от нигде взорът надежда не види !!!!!!!1

Мутрагеньо оправи всичко в България и сега пак зацикли в Западните балкани. Бах ти и смешника.

Мутрагеньо оправи всичко в България и сега пак зацикли в Западните балкани. Бах ти и смешника.

Добре написано, но не успях да разбера на кого ще бъдат съвместни председатели Борисов и Заев?

цървулите му стърчат през главата

гурльото има в предвид, че въпросните държави са под влиянието на Съветския Съюз, на когото той винаги е служил и продължава вярно да служиз

Вижте сега, има един разказ на Иван Вазов, в който се говори как като попитали Левски какво ще прави, когато българите се освободят от турското робство, той отговаря: "Ще ида да помагам на други поробени народи". И така, наш Бойча (но не Огнянов!) се изживява и той като един същ Левски - очевидно вече вдигна стандарта на българите, пребори корупцията, реформира съдебна, осигурителна и здравна система, вдигна доходи и пр., и пр., та сега вече е време да отиде да помага и на други народи.

като Че Гевара

Супер логика от пожарникар-мислителя. Следващия път кажи Русия е заобиколена от Американски бази, Русия е в Америка.

Големият проблем не са Западналите Балкани, а Падишахът в ЕСа!? Ама да мине Брекзитът , пък ще видим.

То дори няма какво да се коментира....

Вярна мисъл, изказана от фалшив човек.

Те си били в Съюза?! Бойко изобщо има ли представа какво е ЕС? Като са в Съюза, там действат ли регламентите, директивите? Част от общия пазар ли са? Европейска гражданство имат ли? Ако го препитаме Бойко за най-простите фундаментални неща за ЕС - като разлика между регламент, директива и решение, определение за общ пазар, какви права ти носи европейското гражданство - дали ще може банкянската тиква да отговори?

ЕС е терититория бре, географско понятие

"Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/

Жена почина в трамвай номер 12 в жегата. В мотрисата нямаше климатик и температурата стигаше 40 градуса.

Прост,прост,крайно прост. Религиозна толерантност.Екология.Природа. Борба с престъпност."Ние на Западните Балкани/България?!/Дежурните благодарности към Дойчланд.Уникални познания по политическа география. Прост,че дрънка. Ужас. Срам.

То и Швейцария е заобиколена така,но не искат и да чуят за ЕС!.

Задминахме по стандарт на живот Тазнзания и Бурунди и сега сме зад Тумбакту....по времето на моето управление.....

Б3 с умозаключение ,че Западните Балкани са заградени с държави от ЕС .Те са си в Евросъюза.Да да ,ама не! Реципрочно на Б3 ,защо Русия е заградена с бази на САЩ-НАТО, но не е нито в НАТО ,нито в САЩ?

Според мен Борисов не разбира защо тези страни не са в съюза.

Аз съм напълно съгласен че тази мутра нищо не разбира но да краде от собствения си народ може да го ограбва. Хванали се неговите министри и депутати с кучетата а закона за частният фалит ряпа да яде, но му трябват пари на този мухльо.

Ние затъваме и изчезваме,а тоя само западни балкани,отврат.

Бойко, Бойко Албания , Македония ,Кисиво, Босна и Черна гора ако влязат ние ще обеднеем още човече. Тези държави са толкова гладни ,че еврофондовете за България и Румъния ще намаляват. Вноската ще се вдига , Великобритания излиза. Да се оправят . Нас някой да ни е помагал за нещо. Ограбиха ни златото и хората. Сега чакаме трохите . Натикани сме в кенефа на Европа

Израза"Третия свят" бе заменен от "развиващите се пазари" :) Та, България е развиващ се пазар...

А бе матряла азе ще ви оправим. От мен да го знайте! Шкембе воевода- Рапоня банкянлията 05.07.2019 лето от Христа