Борисов за служебния кабинет: Колко малоумни са тези? Корабите потъват, а цените скачат

"Болниците са пълни, желязото и бетонът на борсата летят", посочи още лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Борисов за служебния кабинет: Колко малоумни са тези? Корабите потъват, а цените скачат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нема нужда да се пъне толкова, добър комсомолец е и като му е казано да ваксинира народа ше си съдере задника ама ше го направи, ако требе и с бой.... то вече и слепите виждат че тия мерки са само с цел тормоз на населението та белким се ваксинира без бой

Драги ми черврнотиквеничета, поне за момент забравете от кого са изречени думите и в същия момент направете разбор на казаното, па чак тогаз храчете и го наричаъте крадец и лъжец !!! Кое не е вярно от казното от Борисов !? - аз поне не намирам нищо, което да е лъжа или неистина ! И ток и стоки и горива и стр.материали са просто във висините...за пандемията да не говорим

хий, дираджии, защо само гласуване с минус е активно? явно не ви харесва, че хората не одобряват бб?

Най-големия малоумник и тиквеник обвинява, другите, които сега му бършат екскрементите от 11-годишното му царуване, в малоумие!... Хем прост, хем нагъл!

Напоследък попадам на много записи на монолози на ББ. Гледам от забавната страна....... Интересно някой позволява ли си да пуска тези записи на въпросното лице – да се чуе....

Никога вече Герб

те сичките са един дол дренки

Тъй ще говори докато е на свобода

Червените тролове са осрали последните коментари. И как да е иначе? Нямате нито един аргумент против Борисов, само мятате лайна.

ББ беше прав в едно - прост е.

А за Космоса нещо, г-н Борисов? Нещо за съвместен екипаж с астронавти от Македонската или Албанската космически агенции!? Щото всичко друго, което изброихте, че ще направите в евентуалния си мандат е също толкова реално, колкото и това......

Този докато е на свобода винаги така ще говори за да развива злините които е причинил на хората

Извинявам се, че спрях да протестирам в името на толупа, но има нов министър на спорта. А , мен си ме интересуват милионите, които мога да усвоя. Та, скъпи Бойко пътя на копринката ти липсва адски много. За строителните материали не бели грижа, защото държавата може да ги освободи временно от ДДС. Механизми колкото щеш , но ти си прост и прост ще си останеш. Всички знаем, че си един страхливец и ти стана ясно, че ако не вземеш отново властта, свързаните с теб фирми ще те потърсят?

Баце,твоя кораб потъна вече и мишките една по една вече напускат / последно ДАРИТКОВА/ ,така че недей да плачеш !!! Ти повече няма да управляваш ,а гледай там да приготвиш багажа с повече топли дрехи и вазелин, че бай Ставри те очаква !!!

Адски елементарен човек.

Каква е разликата между малоумен и прост? Справката в интерент показа, че са синоними. Е, простия да вика на умния " молумен", го прави още по - прост! Какво каза Борисов пред едни селяни ? " Аз съм прост и вие сте прости и за това се разбираме"

Оставка! Съд! Затвор!

Първо БорисOFF и цялата му престъпна шайка!

ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ БЕ БОЙКО

Този малоумен толуп няма ли най-накрая да го вземат или в лудницата или в затвора, а най-добре направо в лудницата на затвора?

Леле, как само извърта фактите и манипулира хората. Не е истина!

И кое извърта, троле? Да не би цените да са надолу при Мунчо, а корабът да е спасен? Защото Борисов на втория ден щеше да е на брега, троле, и ти го знаеш! А Безличният Гробар чак на ден девети се сети да каже, ЧЕ НЕ БИЛИ ЗАКЪСНЕЛИ!

Да не би цените да са надолу при Мунчо, а корабът да е спасен? казваш[ - къде не скачат цените.България не е изолирана от Европа Защото Борисов на втория ден щеше да е на брега, троле, и ти го знаеш! - сам ли щеше да издърпа кораба - ако не всичко останало е ПР. В Суецкия канал като закъса кораба - помниш ли колко се мъчиха и там времето е хубаво, няма вълни . Не отричам , че е провал, но дали и как е можело да се освободи кораба аз не зная - а ти знаеш ли ? по-надолу съм ти оговорил повече, ако ти се чете.

питаш къде извърта: Казва нямало зали, във Варна има спортна зала от десетилетия, това че кмета от Герб не я поддържал и ето идва Бойко на бял кон спасител. В София постойха зала Армеец, а до него комплес "Червено знаме" Говори за цените на тока - а енергийната борса работи така от 2018, още в началото предупреждаваха че ще се вдигне цената. Говори за потъналия кораб - а това че фекална вода от Варна 8 месеца се излива в морете не беше проблем. всичко това до 9-тата минута, а нататък продължава с глупостите

...голям боклук и демагог си педалче,... точно като кумира си!

Боко,..Тулуп мазен ..изфъщяла лимонада си..БИВШ си вече ,НО, пък си настоящ следствен !! Ще бъдеш ОПРАСКАН с 200 в миризливата дупара! Крадените евра и кюлчета няма да ти помогнат, ще бъдеш Изчегъртан, защото си Токсичен !! хахахаха ..НЕЩАСТЕН...ГЛАВАНАК !!;)

Борисов и Радев са КОМУНДЕЛИ!!!

стига дава мнения по всички въпроси не разбра ли още че твоето време приключи? Край с политическата ти кариера свирено ти е и от чужди и от свои!

+++

номер едно отново на първа страница

Оптимист съм и в началото смятах ,че в рамките на 5 годни ще преодолеем ,борисовата разруха , но се оказа ,че не съм оптимист, а фантаст и че ще е необходимо десетилетие да бъде преодоляно неговото наследство.То не е само стопанско,там е ужасно ,но неговият еднокнижников отпечатък е оставен и върху образованието,социалният живот, структурирането на обществото,администрацията в цялото и разнообразие ,в силовите структури, в енергетиката и транспорта ,в огромният брой паразитиращи агенции и агенциики,в комисии и комисиики,да се каже ,че са пълни с тези симпатични инсекти насекоми като калинките е малко ,та там има и търтеи , и тунеядци ,това е една армия на Борисов почти вярна до гроб, .Навсякъде са заложени мини ,дали умишлено или просто от вродената тъпота на залагащият ги

Ти не си добре! На излизане от София се губим от магистрали и нови пътища.

Троле, видяхме твоите господари какво направиха за няколко месеца. Цените са в небето, бизнесът е несигурен, провалихте се с ваксинацията, спряхте всички проекти и им откраднахте парите. Пак Борисов трябва да ви оправя бакиите. Толкова сте некадърни, че 2 седмици един кораб не изтеглиха вашите калинки!

Цените Цяла Европа са в небето, навсякъде бизнесът е несигурен. и не забравяй , че зелената сделка за затварянето на въглищните централи и енергийната борса се случиха пак по времето на Борисов. провалихте се с ваксинацията казваш: то пък щото Ваксинацията почна добре, Боко отвориха т.н. зелени коридори за ваксинация, защото почти никой от приоритетните групи които самите те определиха не искаше да се ваксинира. спряхте всички проекти и им откраднахте парите казваш - то за тези договори пари никога не е имало, Ясна е играта на ББ държи всички в мизерия и накрая на годината раздава едни милиарди бюджетен излишък на неговите ортаци. Всички тези каши са забъркани от неговото управления , и сега миришат. Единствено могат да се потулват , а в това ББ беше добър. Толкова сте некадърни, че 2 седмици един кораб не изтеглиха вашите калинки ! То пък щото по време на управлението на Борисов не е имало кризи. Едни с месеци нямаха вода, Няколко наводнения, Дераилирали влакове и какво ли още не, то всички гафове могат ли да се запомнят. Не зная кой ти спуска тези опорки, ама мислете малко като ги пишете.

Боце,навик ти е да обиждаш наляво и дясно.Тоя малоумен,оня-толуп,трети-мисирка.Да ти имам речника .На премиер,бивш.Колкото повече плюеш,толкова повече опротивяваш.Занимай се със себе си и си потърси .своите

епитетите ли те ядосаха или истината в думите му

В думите му има само истинска борисовска ,простащина

Ами не мога да повярвам, че го казвам, но е прав! Толкова се борихме да се махне, а сега като нищо да се върне на бял кон, защото на хората им омръзна от всички тези циркове в Парламента - трети избори, парите за които можеха да отидат за полезни неща.

Ама служебният кабинет това ама служебният кабинет иначе. Ама Радев така ама Радев иначе. АМА работата на служебният кабинет е да крепи властта така както е до идването на ново редовно правителство. За което имаше шанс на два мандата и никоя партия не постигна нищо по въпроса. Но не Радев диктатор, че партиите не могат да направят кабинет и го оставят него еднолично със служебният/Временния си кабинет да ръководи държавата. И той отговорен че нещата западат защото той е пое юздите на властта тъй като на партиите не им е на кеф тази тема.

Ами този служебен кабинет именно това не прави. Не крепи а руши.

Как да не крепят? Крепят нещата така както са. Това което става в момента с цените и всичко друго е извън правомощията им. Не е тяхна работа да решават кои пари къде и как да се харчат, не е тяхна работа да правят каквито и да било промени по тия въпроси. Това е работата на редовният кабинет! Докато такъв не се избере нещата ще продължат да западат тъй. Нима сериозно смятате, че служ. кабинет има право да се намесва по тия въпроси като че е редовен кабинет?! Ако е така защо ни е да правим парламентарни избори след като ще разчитаме изцяло и само на президента и неговите хора?!

Щом и Дартикова бяга от ГРОБ , на Съда е ясно Тиквата в Затвора !

Ти си виновен за всичко лойко! Продаде за скрап спасителния ни кораб Перун, изведе ни на свободния пазар за ток (най-бедните в Европа с най-богатите на свободен пазар!), не направи едни тръби, за да имаме по-евтино гориво!

Бибитко еднокнижников нарича другите малоумни, Да не говорим че дереджето на държавата е именно заради крадливото му управление в последните 12 години.Евах тоз дебил!!!

Селяндура с чекмеджето пак ръси простотии

Безсрамен негодник и нагъло безгръбначно, който опозори и опростачи България по време на неговото управление.

Колкото до съветниците на Радев мисля,че е прав. Тази фамилия не блести с особен интелект. Колкото до служебния кабинет мисля, че вината е в тези дето търкаха седалките в парламента в последните му 2 издания. А ГЕРБ да не се правят на опозиция защото всичката администрация е тяхна. Толкова могат калинките.

То администрацията си е администрация, но гранична полиция си е директно подчинена на министъра и Радев и си сложиха техни хора. И за реакцията на умрял кон след инцидента да не говорим. За кораба са си виновни изцяло временните.

Колко тъп трябва да е Тиквата за да му повторят всички ,че цените на тока скачат в цяла Европа и той да продължава да повтаря. Е хората не са толкова глупави. Оставате изолирани от ГЕРБ и следващия парламент.

Още ли има недоразбрали безаберници, че банкянския ви тулуп вече е приключил и е наритан в ъгъла, на път към бай Ставри ???

Служба не остана :)

Мунчо е Борисов. Чака го бай Ставри в СЦЗ

Колкото и да не ме радва-ПРАВ Е !! На фона на днешните цени-цените по договорите сключени за магистралите преди са изключително изгодни!! 5 пъти по-ниски са, а вместо да продължаеат сега строежите на пътищата-строителите протестират!?!?!? Това е малоумно от страна на Ушатия и неговите подлоги!!! Вместо да плащат сега с кеф по ниските цени, те се зъбят-а после, когато мине година-две ще плащаме със задна дата по високите цени!! Аа то на тези негодници какво им пука, нали не идва от техните джобчета парата, идва от нашите-на народа!!! Ушатия е за разстрел!!!

И как точно ще стане, по сегашните цени, да строят след Х- на брой години, когато-някога им излезе разрешителнотоза строеж ??? Тогава кое ще може да се купи по сегашните цени - или повечето фирми до тогава ще си фалират, и кой от къде е - а парите, при тия от КТБ..? Въобще - къде по света има раздаване на пари по такъв безумен начин..? Всичките, които са подписвали и раздавали - под строй, и при бай Ставри ..!

Не щеме ний масони (Гнусен Моше Гадев), не щеме ний пари (дубайски дирхами), а искаме свобода, човешки правдини! Припев: Напред! Напред! Напред да вървим! България от робство да освободим! Не щеме ний военни, не щеме ний паши (олигарси) – жадуват свободата нашите души! Нее щеме ний подлоги (черепарски), ни православен цар (царя) – свободата свята е нашият олтар! Не щеме ний Маями, не щеме Бабикяни ни екзарх-шарлатани (Киро Ментата)! Не щем да сме робове на Господ самозван (Славуца)! Разкъсайте робове робския ярем, щом не сме свободни, по-добре да мрем!

Баце президент!

Не му е интересно, а Мунчо да го духа!

Що скачат цените? Кой прецака южен поток и АЕЦ Белене? Не беше ли една малоумна и подла мутра?

Гнусен Гадев се казва!

Цените нямат нищо общо с АЕЦ Белене ... който още щеше да е хранилка за консултанти както беше 20 години преди да бъде прекратен. На Борисов щеше да му е екстра да не го прекратява. Ако не си разбрал едно от изискванията на ЕС е да има отворен пазар за електроенергия ... просто държавата печели от АЕЦ-а но не може да ти намали цените.

Ти си малоумен и без капка мозък

ГЕРБ мачка на тези избори.

И то убедително!

ХАХАХАХАХАХАХА - ЩЕ ГО МАЧКАТЕ ТВЪРДИЯ ХАХАХАХА ХАХАХАХА ХАХАХА Х АХАХА ХА ХА Х А ХА Х

Колко трябва да си малоумен за да гласуваш за ГЕРБ??????? Поне колкото тиквата. Нема друг такъв малоумен народ като българите в Европа

Па ти си гласувай за ИБНИ и Луна и не се обяснявай :)

Както обикновено!

След Борисов и ГЕРБ всичко потъва

Потънаха Черепа, Очите, Трактора, Пеевски, Цветан Василев и т.н. ... без Борисов щяха да го правят шеф на ДАНС.

Да ти имам мръсните номерца,брат.

Що бе?

Не щеме ний масони (Гнусен Моше Гадев), не щеме ний пари (дубайски дирхами), а искаме свобода, човешки правдини! Припев: Напред! Напред! Напред да вървим! България от робство да освободим! Не щеме ний военни, не щеме ний паши (олигарси) – жадуват свободата нашите души! Нее щеме ний подлоги (черепарски), ни православен цар (царя) – свободата свята е нашият олтар! Не щеме ний Маями, не щеме Бабикяни ни екзарх-шарлатани (Киро Ментата)! Не щем да сме робове на Господ самозван (Славуца)! Разкъсайте робове робския ярем, щом не сме свободни, по-добре да мрем!

Знаете ли какво е "хеттрик"? Е след изборите ще научите :)

Мачкай Бойко!!! Мачкай така, с дела, а не с празни приказки и вдигнато юмруче! Убедителна победа на изборите.

ДА СЕ ВЪРНЕ БОЙКО ДА ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА !!! ХАХАХАХАХАХАХАХА ТОВА Е МНОГО ТЪПА ШЕГА, НА КОЯТО САМО СЛАБОУМНИТЕ ИЛИ ЗАВИСИМИТЕ МОГАТ ДА СЕ ВЪРЖАТ ............ ХАХАХАХАХАХАХА

За теб шега, а за Мунчо кошмар :)

КОШМАРЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, АКО ТОЯ СЕ ВЪРНЕ ПАК

боко-чекмеджето май бързо забрави, че тази каша в енергетиката я забърка лично той с другарката Теменушка-герберката... герберасите май бързо забравиха и как даваха от парите на данъкоплатците по 25 милиона лева на година на Доган за неработещия му ТЕЦ, докато боко-чекмеджето лъжеше по телевизията, уж че нямало пари за здравеопазване и закриваше болници една след друга...

Нали Киро Ментата и Кокорчо казаха че има много пари бе! Нали Спецов бил събрал милярди ... Вземи им се оплачи :)

Хубаво ама защо крахте? Казвахте по телевизията, че няма да пипате, кълняхте се, а после, в офиса, с партийните юристи сте редяли схемите как да минат парите през нашите фирми. Няма значение какво сте постигнали, щом сте крали.

Те по света всички са честни така ли!?!?!Новите партии и те така ли?????

По голямо крадене от сегашното не се е виждало. Къде се стопяват заемите мислиш?

Колко малоумни са тези. Ти ги крадеш, а те гласуват за тебе:-)

За това да пратим Мунчо на село!