17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така както е написано заглавието помислих, че става дума за средства от касата на партия ГЕРБ. А то пак ставало дума за държавни средства. Кой ще бъде против такава стъпка? Никой! Дори опозицията най-вероятно ще ви каже, че малко давате. Жест щеше да бъде, ако в условията на пандемия развържете партийната каса! Защото тези милиони са си наши, получени като отчисления!

Тези хора не влизат ли в МАГАЗИНИ не ходят ли на ПАЗАР,не си ли купуват книги,не виждат ли какви са цените...преди време и Социалната министърка беше написала подобна ГЛУПОСТ...Може би Мая Манолова му плаче за Къща на Канарските острови и той събира пари да и купи!!!!

Престъпници Украде България.!!!! Мръсен сикаджийски парцал!!!! Вярно не си само ти.!!! А всички подлоги, български патриоти! Продажби български "родолюбци". Българите сме продажници!!!!

… ами то изглява , чи тая година има абсолютен минимум на деца , записани в осми клас ……….. ! (дали са 1000 или по-малко …) !!!!

Аре нЕма нужда. Открадни и тях, па дано се задавиш, торба с лайна.

аз пък предлагам на отличниците след 7ми клас по 600 лева. За мн. добър 300. НА останалите записани по торба книги да четат. Що пак за мангалите. Що българските деца дето и детски не вземат ще са ощетени пак. Що купувата ходенето на училище. То е задължително. Защо? Келямета, мутри, крадци, пожарникари. Ум да ти зайде. Нещо става в гроб. Не знам какво, но изперкват. Купуваме ученици. Те да не са войници на заплата. Имам усещането, че каквото БСП са предложили тея го изпълняват ама ненавреме и без цел и без идея. 9 процента от БСП го откраднаха. Помощ за учениците също. Нуждаещи се семейсва. Ами българските деца са муждаещи се. Масово плащат за частни уроци и езици. Раздайте ваучери за обучение, а не пари за алкохол на дъртите циганя.

Че кой мангал ще се продаде за 250 лева. Объркал си се тиквоооо, много си се объркал. То не са избори бе маркучник. НА избори ще даваш по 250. Купуваме ученици а. Видими резултатипак. Купуваме избори, купуваме самолети дет ги няма, ще купим и роми ученици дето след 7ми клас не могат ни да четата, ни да пишат ни даже да говорят на български. Този срок е тотално провален. Ясно е. Ама гроб няма да си признаят. Кравата Сачева не я намесвай - да пасе там трвева. Млеконадоя да вдига. Министър млекодайна крава.

Защо премиера е все още на свобода?

ГЕРБ предлага по 250 лв.... Пак ли "Безлихвени" кредити?

Хайде няма нужда ! По-добре да ги изпитат преди това дали могат да четат и пишат на български език и ако знаят и таблицата за умножение, дайте им тази помощ като стимул във вид на учебни материали! А иначе , записали се , ходи ги гони и тумбата ще ги изяде и изпие за една нощ тези 250лв.

Да видим сега как ще гласуват патриотите!

Абе, какви патриоти, там са само ид*иоти!

Осмокласниците от някои квартали имат деца да хранят, трябва да им се помага.

Е , пак ли ,бе?! В БГ има и други!!!

После да не се чудите пак, как ГЕРБ са на власт?

м?

Бойко, какво подари за 1ви юни на чавето в Барселона?

Вземи вдигни пенсиите на хората ,стига с тия измислени помощи за определен и гласуващ под строй етнос .....

Още отсега ГЕРБ си купуват цигански гласове .

250 лв за циганите да се запишат 8 клас,може и да не ходят. Защо отсега? Заради изборите догодина и циганите .......

ГЕРБ са престъпна шайка! Това е то - да правиш помен с чужда пита! Ето за това ромите гласуват за ГЕРБ - с такива плащания те си ги напазаруват!

Тоз да вземе да прочете най-после поне още една книга. Много му е беден речника.

В България най-дискриминирани си остават работещите хора, със светли доходи. Хем те изнасят половината държавен бюджет на гърба си, хем тези с "минималните" доходи всъщност взимат повече от тях, без много - много да работят. Или дори, въобще без да работят.

Партия ГЕРБ ли ще ги дава тези пари на семействата или държавата? Защото двете неща са различни, или поне би трябвало да са различни.

Естествено, че партията ГЕРБ ще раздава, но не от партойната каса, а от бюджета.

Като прочетох заглавието си помислих, че парите ще бъдат дадени директно от партийната каса, а като прочетох материала, се оказа, че партийната каса ще си остане цяла-целеничка. Ами, по-добре да се напише, че правителството предлага по 250 лв. на деца и т.н., а не конкретна партия.

Дошло е време за даване. Дайте на бедните сега,иначе ще дойдат разгневени и ще си го вземат сами.

Да бе... И как ще стане при това робско мислене? Ние сме поне с 500 г. назад от развитието на Европа. Спрели сме турците. За Европа добре, за нас зле. Съдба. Би трябвало изключително много да са ни благодарни, че съдбата им е била друга.

в Италия над 100 мафиоти са вземали помощи за безработни.

За съжаление, и аз гласувах за Б.Б. на първите му избори преди 10 години. Три месеца след това осъзнах каква фурнаджийска лопата е, и как всичките му обещания бяха заменени с обратните твърдения. Повече не направих тази грешка, но пък кой съм аз... Важното е, че НАРОДЪТ си харесва управлението. И продължава да си гласува за него.

Ама пък как говорииии :)) Бавно, тежко, с прости приказки... И хората остават с впечатление, че дори казва нещо :)

Избирателите на ГЕРБ официално по партийни книжки са около 100 000. Толкова са и на БСП. Е, добре – а останалите до 5-6 милиона, които са с избирателни права как позволяват да се случва това? :) риторичен въпрос, разбира се :)

Вече бих гласувал и за пенсионерите. Те са над 2 500 000. + Може би нямат огромни амбиции за лапане от държавната софра. Видели са много, имат някакъв опит. – Вероятно не им позволяват да се обединят. Иначе могат да изхвърлят от парламента до един всичките 240 пръста, гласуващи по нареждане отгоре. Реално могат и 1000 депутати да вкарат, ако пожелаят :)

Стига с тези учители - омръзна ми да слушам постоянно че трябва да им увеличаваме заплатите . Те получават по 13-14-15-даже някъде и по 16 заплати и то доста вече високи- срещу тях нищо . Цяла година отпуск . Какво ще правим ние които цяля година включително и събота и неля работим.

стани учител ве. Цел живот отпуска ве.

АМИ ЗА нас???????????????????

И пак продължавай с лъжите си,че сме най-добре в Европа.Лошото е,че има много неграмотни,които ти вярват и пак ще гласуват за тебе.Нямаш никаква идея как се управлява икономика на една държава,а и никй нормален не иска да работи за тебе.Все едни крадци и разбийници ти е обкръжението.Е то, какво ли и да е друго?

Оставка на Бабуина от Б... и неговите министри-калинки !

Ха-ха :) Само си чешем езиците по сайтовете, а на изборите нищо не се променя. Вероятно още не сме узрели за това...

Или тук четем какво пишат партийни тролове, и няма общо с истината. С истинската истина.

Всеки с достатъчно сиво вещество и гънки между ушите (стига да не са получени от контакт с ребрата на радиатора), може да си направи анализ на прочетеното, и да пресее правилната информация. Отнема известно време, но си заслужава...

Така си е! Щом Фънди пак "управлява" София, значи "матреала" всъщност си го заслужава

А сега някой пак да каже кой дели обществото! Тази инициатива отново разделя семействата - герб ще даде пари за едни деца, които я ходят на училище, я не, но ще лиши други, чиито семейства дават всичко, за да образоват и възпитат добри и полезни граждани на България. Защото хората, които са учили и работят, едва ли бъдат определени като нуждаещи се.

Естествено! Нали това е целта – разделяй и владей; настройвай едни срещу други, хвърляй прах в очите, за да не мислят за важните проблеми в държавата. Пускай от време на време малко хляб, малко зрелища – и всичко изглежда прекрасно. Ключовата дума е "ИЗГЛЕЖДА" :)

Прав си! За Европа и света е ясно какво е положението тук, и това се вижда от всички доклади и оценки и статистики за управлението. Само ние не го осъзнаваме и продължаваме с пасивното писане по сайтове (и аз самият включително), вместо да излезем пред парламента. Но и за това си трябва да мине много време, да узреем :)

Жалко посмешище си прост тиквун,дай ги на внуците си.

Браво на Борисов. Единствения ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ политик в България.

Сигурно спадаш към "нуждаещите се", затова аплодираш такова неприемливо решение - за едни може, за други не. А крещите срещу президента, че той делял обществото ни.

ти какво искаш? И на тези с Кайените ли да раздават помощи? С какво са заслужили?

Данъка на каена знаеш ли колко е? А на каруцата с коня? Та кой е заслужил и с какво?

145лв

Не му се сърдете на ''човека'' че заработва за прехраната си......

Не му се сърдя. Недоумявам, как може да завижда за това че държавата е отделила някой лев да помогне на хора в нужда, като той харчи толкова пари на вечер. Иначе било дискриминация.

ПО-ДОБЪР и от Т. ЖИВКОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много се кланя на Ердоган, на Меркел, на Тръмп. Пък и прост като галош. Учениците вече са на заплата. Интересно. Уникално. Долна гробарска измет сте. Анатема.

Циганският главатар пак за циганите се е загрижил.

Сига сичкуту мангал шъ съ зъпиши 8 клас - щото инак мангиз йок... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Боко ,на твоето чаве в Барселона отпусна ли му 250лв. помощ?

Мама ти да еба в гъза да еба

Велико време. Юнишеството...

що не публикувате и една детска приказка,примерно за Али баба и ..40-те разбойници? Днес излезе и нова версия,много е интересна,като комикс е

Аман от предизборен популизъм. С данъците на хората собствен ПР си прави премиера. Да дарява собствени средства от заплатата си. Стига вече, всички са нуждаещи се.

25 лева?

Заглавието не отговаря на целта на мероприятието! Правилното заглавие е: "Мутрите (ГЕРБ) дават пред изборно по 250 лева на циганите, записали се в 8 клас". И уловката, и резултатите са ясни. Манговците ще вземат парите, ще благославят бащицата, а децата им училище.... - едва ли ще помиришат!

"...разпоредих Парламентарната група на ГЕРБ..." Тук нещо не е наред с нашата демокрация. Или само на мен ми прави впечатление?

Чуди се по какъв начин да си събира електорат че почва да проумява как и шлифофаите му манипулации няма да му помогнат......А документите за тази помощ толкова ''лесни и практични'' ли ще са както за 60/40 дето 80% от данните дето ги искат могат да си ги вземат и вече ги имат...

Защо такава смехотворна сума. нали уж обявява себе си за нашия благодетел. А пуска жълти стотинки.

Ами идват избори, човека мисли за елктората си. А българина да вземе да се вдигне и да гласува и тия "бо-- кллу-.ции" да получат заслуженото. Споко Корнелче, не потривай ръце и за теб няма кой нормален да гласува.

А защо и на БайМангау не помогнат с "безлихвен кредит", така както "помагат" на "лошия мат'риал"... А?... Или "и замириса на море" - Пардон, замирисва на предсрочни "избори" май)... Ха, ха, ха... :::)))

Има статистика на обещанията: "Обещавам, че ще обещая..."

Разбира се за циганите са тези пари ,Избори идват. От къде ще се вземат ?

И на мен тати обеща да ми купи колело ,ама друг път !!! Честит празник мили деца ,бъдете живи и здрави и не вярвайте на думите на този ЛЪЖЕЦ!!!