Борисов в с. Пристое: България не е само на жълтите павета

За какво ли не се харчат пари, тютюнопроизводителите заслужават да им обърнем внимание, ДФ "Земеделие" ще плати, заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същия Недоучил индивид, разправяше, че София е България. Всички идвали тук да работят.

Не си ти виновен , виновни са тези дето въобще ти вярват на глупостите. За теб всичко е АЗ , останалото е скечове.

"НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА" - СА ЛУКСОЗНИТЕ АПАРТАМЕНТИ, А село Пристое - КОЛИБИТЕ ЗА РАЯТА!!!

Не става ясно разпоредил ли е или само казал?

И Бойко, като врял и кипял застраховател със стаж по Бонсови и Бистришки поляни умело се е извъртолил по казуса.

Прав си Борисов - За какво ли не се харчат пари- за апартаменти, асансьори, за пътувания без смисъл докато чакате да умре нашето поколение, та да лъжете младите. Нас ни излъгахте на жълтите павета, младите с паспортчета да отидат да слугуват на запада и така да помагат на икономиката на държавата докато вие крадете. Но времето не работи за вас.

Телефонен измамник в действие. Знае какво искат да чуят жертвите, знае и как да получи желаното - балъците по селата да гласуват за него. За едно му свалям шапка - хитър мутрак и уникален манипулатор. Лъжата я няма за нищо, не му мигва окото. По-добре от него лъже само Цвъки Брокера.

Министър-председателят има едно умение, да раздава чужди пари. Едва ли има жена или любовница на бизнесмен, която може да го стигне в това състезание.

Ами да продават Цецо и Ко. апартаментите с ВИП асансьорите и да ходят на село. Те и без това 99% от гербаджиите са уникални аграри.

По какво можеш да различиш див селянин от обикновен гражданин? И двамата имат мечти, но единият мечтае за голям апартамент в центъра на голям град, а другият за къща с двор, тишина и пеене на птици.

Бая го е закършил , щом до с. Пристое го е докарал , да балалайка орицата.

И Слънцето не може да огрее даже в сенките както прави г-н Борисов.

Срам е от всички тия примати, които посрещат престъпника с аплодисменти..

Не виждам камиона с прасетата и плаката "Бойко ти си един от нас!!!"

Няма вече кина и самодейни театри по селата и хората ходят на сбирките на ГЕРБ да се позабавляват.

ДНЕС КАК ТОЗИ СИ "КУПУВА" ГЛАСОВЕ ЗА герП С НАШИТЕ ПАРИ!!!!НАЙ НАКРАЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН и ОСЪДЕН, А не ИЗБРАН!!!!

" България не е само на жълтите павета". България все повече се ограничава само до "жълтите павета" и още два-три по-големи града. Останалото е леш- повсеместно обезлюдяване и циганизация.

Тютюно-проиводителите са отредени и много ограбвани хора. Борисов тряваше да им обясни,като на ДПС електорат,какво се случи в годините на неговото управление с вай-голямото преработвателно предприятие Булгартабак./грух/.А ДФ Земеделие как винаги е бил в ДПС кунките. И да завърши с това,как точно са давани пари от НОИ на Цветанът за безработица докато е бил....Министър на МВР.

Бойко , там беше при възродителния процес и сега пак си се наврял при турците , но оттам нищо няма да получиш !Само си губиш времето!

Това нещо по линията на коалиционния ДПС ще да е.

Лошото е, че големият приятел на Бойко и демокрацията Реджеб Тайп губи изборите в Турция.

Детронациите трябва да вървят в пакет.

Опря до простите отрудени хорица да му минават първоаприлските. Разказа ли им за Българията на VIP апартаментите?

Стига с тия селски номера. Само командировката на цецо пъпеша в сащ стрева колкото пварите на народеца. Ткиви, омитайте се!

Пари предизборно от Бойко не ,че тези българи не ги заслужават от гръцките търговци.С гъци пиене иядене на корем ,но бизнес твърдо Не!

как ще плащаш задължения на частни фирми от бюджета, тикво ? Това е пълна кочина! Вместо да им потърси съдебна отговорност и да има ясни и точно правила, той щял да плаща! Егати престъпните некадърници!

Ной може да обещава всичко , което никой не може да даде , особено предизборно. Фанал е сурия баалъци и ги баламосва , ама дали са чак толкова балъци не знам. Вече всички научиха номерата му.

Прав е Бойко. Паметник трябва да му издигнат във всяко село, не само на жълтите павета.

Боце , всяка твоя изява и изявите на Цецуто ти все по-категорично ми превръщат Нинова във фаворит. Тя даже може да си вземе отпуск , да си опъне краката на терасата и да си плете дантели.

Лично Ердоган е наредил да се плати на етническите турци , иначе няма намеса във вътрешните работи на Блгаристан! А на ракия производителите кога ще помогне фонд "Земеделие "

Двуличник! Само около избори ли се сещаш, че е така? Вън от управлението!

Купуването на гласове Особено с държавни пари е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

Тия са му от най-дребния калибър - за врапци.

Бащицата първо обещава, а ДФ "Земеделие" после ще решава... ВСИЧКИ еднолични решения на Бащицата са противоконституционни. Този човек закони не ГО ловят...Живеем в БББългария...

Ей, голям лисунгер тоя.Опасна шушумига! "Защото видяхте - искахме на мюфтийството да опростим данъка и какъв вой се наддаде" - един вид: Аз, да има как на всички ще ви опростя данъците, ама лоши хора надават вой и не ми дават.Е.ати тъпите селски чалъми и евтини, панаирджийски манипулацийки. И така с ганьовските номера ни яха вече десет години.Резил.

на гр. Каолиново, Кус , Боймир и Тодор Икономово, дето нявга твоят човек (бай ти Тошо), дето му би гавазин, ги обедини в едно и направи град за чудо и приказ, с хиляди декара обработваеми блокове и горски масиви между тях, че даже води там и неговият "близък личен приятел Сюлейман Демирел?! Като си ходил в Пристое видя ли етническо противопоставяне между хората или видя че всички живеят в една и съща мизерия и пътищата, от времето на Т- Живков и посещението на Демирел не са пипнати са станали на трапища в които и ТИР може да пропадне и заседне?! Хубаво, срещнал си се с хората от Североизтока, ами кога ще се срещнеш с още по-бедния Северозапад, защото в Североизтока поне има хубава земя и някаква индустрия, а в Северозапада повече е камънак и с изключение на АЕЦ-а няма никаква индустрия! Къде спа три мандата за да видиш тези неща?!

Николай Цонев: Цветанов е източвал НОИ, докато е министерствал Бившият министър на отбраната Николай Цонев публикува пост във фейсбук относно дейността на Цветан Цветанов по време на работата му в Министерството. Ето какво пише той: Вижте как министъра на вътрешните работи от 27.7.2009г. до 13.3.2013г. Цветан Цветанов, докато е министерствал е източвал НОИ и е получавал обезщетение за безработен ! Законни ли са документите на МВР за периода на „безработицата“ на Цветанов? . В документа, който поства Цонев, се цитира писмо на НОИ – „През периода м. 8.2012 г. – м. 6.2013 г. на Цветан Цветанов са изплатени парични обезщетения за безработица общо в размер на 1490,40 лв., в това число през 2012г. – 698, 40 лв., и през 3013г. – 792 лв.“

Някой повярва ли на Борисов , днес е 1 април ? Той и в други дни лъже ! Дошел Излъгал и Си заминал , а Народа да вярва и да се надява !

Дайте да дадем!

Там където една фирма строи, а всички от герберите купуват

Тоя селски тарикат Бойко Борисов , много хитро се е покрил сред фесовете в село Пристое , защото както му е накипяло на народа , ха се е появил на някой площад , ха са го освиркали , като крадец и бандит!

Ама каза ли им че, вече от теб зависи всичко и ти раздаваш парите, да не пуснат пак за доганчо .

Ама апартаментите са само на жълтите павета!Е, и малко на морето може.

Най-вярно щеше да е ако беше казал,че на жълтите павета никога не е било България.

България не е само Банкя и НС!!!

Мишок!!!

Все пак 1-ви Април е Ден на лъжата и ЛЪЖЦИТЕ си го почитат.

Както винаги премиерът Борисов полага неуморни, бащински грижи за всички българи! Гордеем се с теб и те обичаме!

И Господ не може да изпълни това,което обещава ГЕРБ

Смени си дълара