Борисов: Убеден съм, че в ЕК ще имаме ресор, който ще ни хареса и ще бъде достоен (видео)

Само работа - показваш и оставяш другите да си плямпат, заръча премиерът на Йорданка Фандъкова

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Убеден съм, че в ЕК ще имаме ресор, който ще ни хареса и ще бъде достоен (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, боже, защо ни наказваш с такива управляващи!

Боко, ако беше прочел още една книжка или я беше оцветител щеше да си доста помъдрял и да ни освободиш от себе си. България няма нужда от вас.

Защо и Борисов и Фандъчката водят предизборната кампания без да са си взели отпуск... Каква е тази държава и няма ли някой в ЕС който да ги озапти... А ако искахме по-достойна позиция в ЕК, Боце трябваше да предложи друга кандидатура. Там не са балами и виждат колко е "кадърна" нашата кандидатка. Затова и взеха и ресора.

ЕК вижда че чеп за зеле от теб Борисов не става и ти дава най--фалшивия ресор за да не могат твоите хора да крадат !

при предишния ресор хакнаха населението при новия ...не знам :) не биха ни поверили нищо ама правила

Подхждящ за нас се явява ресор ,,Туризъм и международни преходи,, ...при тази навалица ,дето се е натрупала от юг?..А и ще се отвори работа за Динко , да се позамогне малко , поне за една нова кола.

" В ремонта на сградата и построяването нов мултифункционален салон" Това е обектът. Все едно сме излетели н космоса. То попове и молитви,ректори,даже един небезизвестен бизнесмен,камери,журналисти.

Ще има още откривания на обекти и дунанми. Всичко е оставено нарочно за преди изборите.

премиера в неговия оптимизъм. Все ще се намери някой измежду ресорите "Кражби и усвояване", "Измами и контрабанда", или друг подобен. Като за България.

Борисов: Аз съм убеден, че ще имаме ресор, който хем ще ни хареса, хем ще е модерен и ще е достоен за България. Ъъъъъм, не знаех, че в ЕК ще има еврокомисари по контрабандата и по политическото проституиране и слагачество, които са единствено на нивото и по възможностите на ГЕРБ, а и биха се харесали на г-н премиера Борисов.

Има хора, които под "да си запретнат ръкавите", разбират да си запретнат ръкавите. В нормалния свят те имат ограничени перспективи, например да работят като шофьори. Тук освен джипка, управляват и държава.

По почистване на кенефите?!!

"Да си плямпат", значи. Ами, с такова ниво на премиер, какво хубаво да очакваме да се случи в България? Но и точно заради ниското му ниво за хората е трудно да обвържат Фандъкова с ГЕРБ, тъй като тя не простее, не прави дебелашки шеги, не се кара на журналистите и опонентите. Това я прави идеална за кметица на София - не е толкова очевадно, че тя Е Герб и прилага в Столична община цялата свинщина, насадена от Борисофф в последните 15 години....

Интересно откъде ще е финансирането след бюджета на Ес ще е наполовина заради вноската на UK !

Коя пунта-мара фирма му е издала "тапията" за доктурантурата? Има ли печатни грешки като във фалшивият сертификат на Пацо Терасо по испански?

"Доктор" Боко Тиквев Магнолиев ... мбухахахааа!

На този ще му дадат ресора пропаганда против Русия и газови хъбчета- боб дал Господ в България.

Абе уж боб дал Господ в България, ама оня ден гледам в Кауфланд боб от Мадагаскар. Колко боб се произвежда на тоя мадагаскар, че хем ние си нямаме, хем оттам внасяме?

Вторични суровини?

Че к'во ;)) - ресор "ЕвроСМЕТ" сигурно си има стабилен еврофонд - това е водещо!;)

Тиква - доктор! То е почти като евреин - господ...

Най-важното е на калинката да и хареса. Да има по-голям бюджет за папкане, защото най-сладкото е като раздаваш чужди пари - хем не те боли сърцето, хем отплатата е щедра.

"цялото правителство с ресорите"? Абе, не ставаше ли дума за ЕК? Откъде пък това правителство ще се сформира?

а така предизборно къде дават - премиер и кмет. Мая освен да хване Радев под ръка и да тръгнат по софийските улици.

Да покажем липсата на учители незапълнени места в университетите.

Ресорът по отиквяване на калабалъка! Там сме ненадминати - то се вижда!

Аз пък вожде съм убеден, че каквото и да ви дадат все ще крадете!

Г-н Премиер , защо давате ''заден '' , за Шенген ? Не ви устройват правилата ли ? Какво каза Меркел за 2-те скорости : 1/ Доходите на населението не отговарят за Шенген , малки са ! 2/ Справете се с КОРУПЦИЯТА , иначе няма Шенген ! Това са най-важните неща за Шенген , защо се правим /също като Станишев/ , че нищо не се е случило ???

ми то, след хакването на НАп нема буд у европа, който да приеме България в шенген. Или викаш, требва некой дет си седи у владивосток да си гледка данните на сичките ивропийци през НАП, например.

Царят всъщност отдавна е гол! "След скандално отказаната среща от страна на гръцкият премиер на Бойко Борисов вчера, днес гръцките медии хвърлят още светлина по въпроса. Мицотакис на няколко пъти вече е заявявал пред своите министри, че онова, което е договарял Ципрас с Борисов и онова което са вършели от правителството на Гърция с българският премиер е обект на разследване на гръцката прокуратура. Този човек Борисов много обича да се прави на важен и да обяснява, че е някой в Европа с влияние, но всъщност е никой, защото дори Германия, която от учтивост се опитват да му уредят среща с мен, ме съветват да внимавам какво и как говоря с него.Гърция тръгва по нов път на развитие, път в който такива като Бойко Борисов, които не искат да разберат, дори от официално отказаните покани за срещи, че са нежелани, нямат място на него. ЕUOBSERVER остро разкритикува вон дер Лейен за похвалата относно мита за бързия икономически разтеж на българската икономика. България има най-ниския БВП, най-ниската минимална заплата и най-ниските средни доходи в ЕС. 22% от българите живеят под линията на бедност. " ЕUOBSERVER потвърждава това, което само ние говорим за еврофондовете: "EU funds flow to the economy on paper, but, in practice, they get deviated to private pockets. " "Фондовете на ЕС се вливат в икономиката на хартия, но в действителност, се разпределят по лични джобове" Та "царя" си е гол, та гол, но вече и видимо такъв. Който е на хранилката да псува и пише минуси, а който може да мисли да мисли.

И в тази връзка - къде са медиите да отразяват реалността в България???? Няма ги! Както казва една известна ПР -ка, когато няма свободни медии, обществото е сляпо и глухо. А един сляп и глух човек няма как да разбере какво става около него, следователно не може да се противопостави. Затова всички ние, които искаме да имаме нормална страна и да живеем достойно в родината си, е добре да се замислим дали пак ще проспим изборите, или този път ще реагираме.

ще ни отива много. Може и бау, бау или пляс,пляс.

Хайде на БиБитките!

Айде на жипката и ДЖА!

Ще ви дам. аз един ресор, право по кухите тикви!

Ресор ПДК, последна дупка на кавала.

с ресора да се внимава че кат се отпъне оня ти лист може да им заминат зъбките....

... само така Борисов, ти, ГЕРБ, Фандъкова, Диминър Николов и другите кметове на ГЕРБ стройте, а крадците от партията мафия БСП/БКП нека си плямпат...!!!!!! Те дебилите комунисти освен да плямпат, крадат, интригантстват, а преди години и убиваха, те друга те могат...

да внимават да не си отрежат някой пръст покрай лентичките...!!!

ББ: "Хейтърите утре могат да кажат, че има конфликт на интереси, защото в тази сграда съм защитавал докторантура." Благодаря на д-р Бойко за редовното припомняе, че е Доктор на науките, защото видът МУ, речта МУ и поведението МУ ГО определят като Д-р на нЕуките по света и у нас. Конграчулейшънс, г-н Борисов! Демокрацията ви изпра; раздаде ви дипломи и ви написа биографии...

ресора поливане на розите в европейския кенеф все още е свободен.

Рози и Пръскачки?! Понеже Марчето е бивша дигитална, поне да не се занимава с просто поливане, а с дигитално?;))

че тези новини не са интерсни и това е отмъщението на "джипчето". Изтърка се плоския хумор и простодушните обяснения. Вятърът издухва застоялата воня.

Бобчо ко пак режиш?

Ето това е болката. Другото е ала- бала.

Специално за нас трябва да се създаде нов ресор- тикво производство и калинковъдство Защото у нас само подобни боклуци се докопват до високи постове.А и управляващите само такива могат да предложат.

Хванете Ресор дето има сухо,зелено,кинти,гущери,мангизи,еура,жълтици,парса

Няма отърване от тъпотията. Даже обратно. Задълбочава се всеки ден. Тъпотията де.

оди си у Банкя с твоята културабе, стига си ни излагал в Европа

Реалностите от живота - Националната спортна академия е най-успешното ВУЗ в България! Тя и предшественикът й ВИФ са дали на България повече милионери от СУ и УНСС взети заедно. Ся, кви са и как точно са си спечелели милионите няма зеачение.Борисов знае тези неща от личен опит, а и Фандъкова е вътре в играта, та за това саудостоили с присъствието си откриването. Сакън никой да не си помисли, че е предизборна агитация - щото ей ги де са бившите настоящи възпитаници на Академията.

Е и аз завърших Висшия Интситут по Финанси .... Резултата го знаем.Апартамент, след апартамент !

"Аз съм убеден, че ще имаме ресор, който хем ще ни хареса, хем ще е модерен и ще е достоен за България. И с поне 3 пъти по-голямо финансиране от сегашния. Това е, което мога да кажа към днешна дата". Ако към утрешна дата се окаже, че към днешна си бил заблуден, а не убеден, ще постъпиш ли, ако не като самурай, то поне като брата на Борис Джонсън? Или ще събереш услужливите журналя, да им разправяш със запретнати ръкави, в какво си убеден към тогавашната "днешна дата".

на това "малко човече" със събраните татарски очички, което "пази гърба" на Боко? Та той е два пъти по дребен от него, какво "ще опази"?! Толкова ли няма по -едри в т.н. НСО?

Школата по борба към НСА е произвела повече милионери от Икономическите факултети на УНСС и СУ взети заедно.

Ako седнете в кръчма, в петък вечер, до прозореца, на ‘Раковски”, в отсечката между ‘Патриарха “ и “графа” , за 2-3 часа, ше видите интересни неща .:) Пред вас, за 3 часа, ще минат , като на парад леки коли за около , поне, 100 - милиона лева, във всякави цветове.и цени от по 80 000 евро и нагоре ..:)) ‘Поршета Панамера” ,”Бентлита “ ,последни модели БМВ-та и Мерцедеси- купета и лимузини , Ленд Ровъри- нови , няколко “Кадилака Ескалейд – джипове , “Ролсове “ , нови Лексуси и т.н..Ще добиете представа за “българския предприемач и пеперудките вътре в колите :)в САЩ милиардера Уорън Бъфет - си кара 10 – годишния ‘Буик” , например ..Такова нещо , НИКОГА не можеш да видиш за 3 часа , в богата Германия- най- скъпите коли от цял свят- на парад , , ми каза моят приятел германец:) В богатата Германия !? Ще добиете представа , за днешната власт- държавна и общинска в София , за "великите бизнесмени" и за многото пари, които изсипва ЕС – в България :) Разбира се, поради снега,Фераритата и Ламборгинитата / като на мъжа на Лилето, кандидатката за Евро Парламента/ , ги нямаше , днес .:)) Ще усетите “духът” на управляващите днес и “капиталовложенията “, които правят ,на откраднатите от нас и ЕС – пари.. Ще разберете и защо минималната заплата , например е по- ниска от тази в Румъния с 200-300 лева , защо и как се фалира КТБ, строи се незаконно по морето и …почти нищо НЕ произвеждащ -български “предприемач.,който е на …власт ..Ще разберете и за обществените поръчки ,и за ремонтите в София,ще рзберете и защо прости хора , с крими минало,се борят със зъби и нокти – за още години – власт ..:) Няма и нужда от някакви статистики, анализи, икономически твърдения и ленторязане и т.н..Достаъчно е САМО да си пиете питието, в някоя кръчма по “ Ръкси “ , в петък вечер …) Дереджето, “стабилитета “ на държавата – ще мине пред вас , като на кино ..:)) Даже ,няма и нужда да слушате Цвинокио или Тиквата , за това , което са направили ЗА хората и колко сме стабилни....!!!

Само защо не спомена, че това са децата (и внуците) на ЦК на БКП. Същите, които днес празнуват.

Е, то затова и в богата Германия си нямат приказка "нахранила се въшката и изпълзяла на челото";)

Добре сте описали това, което става в България, в десятката. А гледката сигурно е потресаваща на фона на това, което става в най-бедна европейска страна.

Напълно точно казано.

Вгледайте се в очите на Паисий, Левски, Ботев, Волов, Бенковски, Каблешков,Стамболов,Ген. Иван Колев – бащата на българската конница,Проф. Александър Цанков,на Цар Борис Трети, на всички Апостоли и Възрожденци… После се вгледайте в очите на живков, луканов, беров, доган, станишев,цацаров,гергов,домуса, гоце,цвинокио, боко,лилитУ,Болен,маГарешки,коваШки,на Мадридският мошенник симо и т.н…!!!