17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже мой! Колко е тъп!!!! Задмина Станишев.

Червените мисирки са много огладнели и чакат с нетърпение, кога могат отновода крадат от българския народ, но ще чакат още много дълго.

ГЛУПАКО БОРИСОВ. ОБАЧЕ В ЩАТИТЕ ПЪРВО ДОКАЗВАТ И ПОСЛЕ ГОВОРЯТ. А ТИ НЕ ИСКАШ ДА СЕ ДОКАЖЕ ТОЗИ ЗАПИС ДАЛИ Е ИСТИНСКИ ИЛИ ФАЛШИВ. КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ТОВА.... ЧЕ ТЕ Е СТРАХ

Как не ви е срам да гласувате за този плиткоумник бе хора, граби, назначава малоумни министри, подлога е на ДПС, Америка и европейските дебили.... плюе ви всеки ден в лицата и ви прави на маймуни....

Ти си червена маимуна и дебил, а не Борисов. Борисов е най-добрията министър председател, който е имала България. Махай се от България и заминавай за Северна Корея, като не ти харесва, защото Борисов ще управлява още много дълго нещастнико.

Няма толкова нагъл и брутален простак на такова високо ниво.

да е направил толкова много за страната си

Плиткоумния каскет защо нищо не казва, пак ли е на мегдана в някое село заради откраднат сапун...

Трябва тебе да пратят в селото за да се възползват местните цигани от теб

Боксьор съм бе дебил, по-вероятно е от тебе да се възползват...

И " ало..Ванъо.." е фалшификат ..вевайте му.

е такава защото я обитават такива питекантропи като теб

Как не го е срам този Боко - колко бързо били строили и само инспектира. Една смешна отсечка 5о км от София до Ботевград е години постоянно в ремонт. От 2011 насам не е пускана цялата 50км отсечка и винаги се минава в другите ленти. За 9-10 години се строят 1000 км магистрали, тоя 50 км не може да ремонтира. А в момента е толкова аматьорско това изпълнение при виадуктите и тунелите, че все едно 200 км минаваш, а не 50. Това го правят всяко лято, нарочно, за да тормозят хората, вече съм сигурен. Магистрали строил, смешник.

Не искаш разследване Тикво, защото знаеш още какви други си ги дрънкал.

Кой казва, че е фалшификат записа? Борисов, ли?!? Ааа, вярваме му, да, да...

Не знам какви и дали е имало фалшификати на Обама и Тръмп, но ако подобен фалшив запис за тях е факт, едва ли би останал без последствие за тези, които са го направили. Най-малко би се направила експертиза, за да се снеме отговорността срама ( меко казано) от съдържанието на изнесеното. Реакцията на Буда в случая е абсолютно неадекватна, което е съмнение не в достоверността на записа, а в съответствие на качествата на тоя индивид за позицията в държавата, която заема. А от действията му до сега във властта се определя и поведението му - сни.шаване и омаловажаване, докато нещата се уталожат сами с времето. Това не значи, че отмъстителността му ще е изчезнала. Очаквам да има пострадали за това след време

Впрочем, ако това за тоя е "лоша реклама", дали я смятат за същото засегнатите от нея? Защото, ако съм на мястото на парламентарната шефка или чуждестранните колеги на Винету, щях да имам малко по-различно мнение от неговото за това кое е реклама и кое не.

Не бяха толкова много,всеки би ви повярвал.Лошото е ,че народа стана равнодушен и от това печелите вие големите престъпници.До кога това може да продължи?Никой не се интерисува от България ,защото проблемите в ЕС са навсякъде и така кражбите и престъпленията тук ще продължават ,докато престъпниците умрат.

Достатъчно е да видите машините на записа, за да разберете, че в тази далавера има реки от пари. Всичко е ново и всичко е топ марки и модели. Някой е много ларж с нашите пари и от наше име. Записът е пълен с гафове и ако има една нормална прокуратура, до сега Борисов да се е сдобил с 12 томно издание на обвинителен акт. Това не е дерибейщина, това е севернокорейщина.

Аз не знам кого бие точно Борисов, но със сигурност БСП си имаха нужда от бой за някои свои действия. Интересно ако погледнем пропорционално какъв бой се полага на ГЕРБ. Мисля боя ще е на смърт при тях. Доста навредиха на нациата, държавата и всичко българско. ОТНОСНО ЗАПИСЪТ -ИСТИНСКИ Е. Поне за мен. ЗАЩО? ДОКАЗАТЕЛСТВО 1 ЗА ИСТИННОСТ Е ПЪРВАТА РЕАКЦИЯ НА БОЮ - ЗАБАВЛЯВАХМЕ СЕ. Това беше в деня на публикуването. Сега явно Шехерезада се намеси за да оправдае милионите си и му подсказа да отрича. Няма институция у нас дето ще посмее да определи записа за автентичен. Доказателство 2 Тук вече сме в детайлите. От колко точно изказвания е събрано и кога? Премиерът е видимо с надебелял от препиване език. Всеки ден по 1000 пъти излучват Борисов кокошкарските медии (те са 99 процента у нас). Никъде той не говори с надебелял език. Просто няма от къде да вземат толкова пиянски материал за да скалъпват. Дори да се е алкохолизирал Борисов все пак толкова пиянски материал да има някой - тези опорки за герберските дебили ги пазете. Доказателство 3. Фона на музиката. Провертете. Пича слуша радио. Да видим в програмата на това радио кога са излу=ъчени тези - "фонови музики". После да съпоставим с часа на записа на телефонния разговор. Стига конспирации. Вазследване за автентичност или няма да има или ако има ще е само в краен случай, ако много я окъса боко тиквата да му помогне още някоя институция с прикриването. Фалшив е само мозъка в главите на дебилите гербери - щото не е мозък, а семки в тиквите им дето са им вместо глави.

Като дете на 80-те и 90-те, отраснала на улицата, за което на баща ми цял живот ще съм му благодарна, че надви над майка ми по този въпрос и винаги когато е трябвало да дойде и да даде едно рамо в някоя улична схватка, е бил до мен, гледам на нещата по друг начин. С много от така наречените мутри от моя южняшки квартал, направо софийската Сицилия си бяхме, като деца си бяхме дружки, като младежи движихме в една компания, че и 1990г за кратко тренирах културизъм на Спартак, за което някой ден баща ми на другия свят наистина ще яде бой, така че както се оказва, познавам доста мутри от тогавашната реколта доста от близо. Като хора много от тях са невероятно свестни. Пичове и пички, на които можеш да разчиташ, дори да повериш живота си - за разлика от тези мамините, които ще те предадат при първа възможност. Годините бяха такива - кой не беше мамин смотльо/смотла, беше някаква мутра - дори и жените, аз си бях Скалата на махалата, женска версия, микро издание. Другите просто ви беше СТРАХ да сте като нас, не че бяхте едни такива благочестиви ангелчета, просто си бяхте мамини и мамини си останахте. За евтината провинциална куротрошачка, ако случката наистина е такава, в което аз лично не вярвам, решението е лесно - намира се някой баламурник, който да осинови копеленцето по документи и проблем няма. Ако и тогава не млъкне - има и други начини. Севда, бейби, кофти ми е да ти върша работата и да ти изкарвам заплатата, но срещу Бойко има включен shit fountain / лайномет и не може да се остави да работи на пълни обороти. Feel free да използваш моите аргументи като основа, макар че ти си малка и не си живяла в тези славни години и вероятно ще е трудно да прецениш какво да кажеш и какво да не кажеш. За много от тогавашните мутри, поне тези които още са живи, Бойко е кумир. Той им даде личен пример и той ги вкара в правия път. До админите на лайномета - колкото повече помия сипвате по Бойко, дори и да има истина или част от нея, толкова повече си го обичаме. За справка: Трети закон на Нютон (Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.) Бойко, обичаме те!

Толкова сте елементарни ти и баща ти, че дори не можах да прочета съжденията ти докрая. Хомосапиенс се отличава от другите бозайници по функциите на главния мозък, който при теб и баща ти функционира много вяло, т.е по-близо сте до чифтокопитните бозайници ( както впрочем идолите ти от мутренските години) , околкото до тези за които един, за който съм сигурен, че името му не ти говори нищо ( затова не го споменавам) беше казал: "Човек-това звучи гордо" . Май ви обърнах много внимание- на теб, на баща ти и на черния ти колан

Амсалаците, простаците, калинките, миризливките, крадците, дебилите, тиквите, миндилките, патките и т.н. са мнозинство във всички нации. Лошоте е , че боклуците у нас се събрахте в гроб и съсипахте страната. Изгонихте умните или ги навряхте в миша дупка, но от това страната ни е все по-последна, защото не може кауни да управляват вместо умни. Не става просто. Никъде не е станало, скоро у нас ще се провали.

Малеее ти пък откъде се пръкна ма?! Тия ги разправяй на пембения ми колан....

Аз изследвах записа. Записът е автентичен. Няма монтаж, няма преходни процеси нито във времевия, нито в спектралния домейн, Тембърът 100% е на Тулупа през цялото време. Въпреки че е пиян и надрусан, тонът на гласа е спаднал надолу, но тембърът е идентичен, въпреки отместването надолу. Нека го проверяват в колкото си искат външни лабове, резултатът ще е идентичен с моя.

доказателство от това да откажеш експертиза на записа? Тиквата е напълнил гащите и вонята е ужасявяща!

кого биеш, бе, бит педера$т?

е дал интервю не за когото и да е, а за първенеца на световната икономическа преса Блумбърг. Това обяснява активността на премиера в последно време за реклами

И това, че си бил слуга на Маргините и бай Миле също е фалшификат, и това , че покриваше контрабандист "Ало, Ваньо" също е фалшификат, и Барселонската къща на куротрошачката ти е фалшификат, и окрадените 1,5 милиарда от бюджета за саниране на четворни цени също е фалшфикат. Нещо много ти стана рекламата, Тулупе!

е за лъжа на това отгоре

Прасето-паяк стяга примката около примат Бойко. Скоро ще е още по-интересно :)

napravet si smetka kakva e lapanitza sa tezi putishta sled kato toya kratunko sam gi proveryava ,a vsichko ostanalo e posle shte go mislim.mnogo e nagul tozi chobanin.

душко дободушко бе 'побеснял за 'печена' тиква а сега - кратуна вместо тиква - сурова и без семе

друго актуално-тука - йок, некой ше си легне гладен , май ами не спете - плюйте и пишета

Аз съм герберче и тиква проста мене е родила, в изобилие на тикви крепне партията мила. Аз съм герберче. Обичам наш`те тиквички зелени, все по избори да ги избирам първа радост е за мене. Аз съм герберче без мозък, в свят измислен аз живея, всичко казано от ББ вожда любя, тача и милея. Аз съм герберче и расна в дни велики, в славно време, че затриваме страната, ама хич не ми и дреме

Десетина жалки тролчета на хранилка при Божков(Черепа) , ген. Решетников(Радев), и БСП дежурните се упражняват цяла вечер. Толкова сте прозрачни, че чак ви съжалява вече. Ударили сте дъното. Никой не ви обръща внимание. Само че онзи отгоре вижда всичко. Майка ви жална вдин ден, безродници!

Тикво, тикво, кого биеш бре, тупан прост:)))??? Останали сте една шепа михлюзи, по-крадливи от мангалите, които пък са останалата част от "интериора" в кочината Бантустан, та кого точно биеш:)))??? Онази... пу.ка(да не се чете... пуЙка), която споменаваш в записа ли:)))?!?

Пачавра леке не хваща! Та и Барба Ганьос така ...

Тулупа остарял и помъдрял. :) И заради натрупаната мъдрост не иска разследване на записа?! Тулупа е в ступор. ... Щом ГО видите с бяла риза и вратовръзка, знайте, че е в СТУПОР! А Гешев защо спи?!

даа. лоша реклама няма, но специално този запис има други черти, и е всичко друго освен реклама. 1/ клевета - подсъдно - лична обида 2/ уронване на престижа - подсъдно 3/ заговор с/у държавата - подсъдно 4/ майтап - да не е 1-ви април 5/ няма смекчаващи вината обстоятелства /алкохол. наркотици/ - както за шофьори, така и за политици ама моля ви - ние сме над тези неща, смеем се и строим /доколкото можем/ и за да е пълен цирка - чакаме кючек по записа. за отворените вече 'ххх'теки

Страхът на Тиквата е очебиен и за това е толкова неспокоен и злобен...Един прост анализ в чужда лаборатория ще покаже истината ама Пипончо знае това и затова не го изисква..

Никога не бих атакувал и най-големият си враг с такъв запис! 2 пъти го слушах, 100% FAKE! Само че идиотите каквото и да им подадеш лапат кукичката, само казваш ББ и готово! Този който го е поръчал се нарича Божков -Черепа! В последно време голям специалист стана в интернета и програмите!

100% FAKE?!?!?! И Тулупа цяло денонощие беше в ступор?! ... МЪЛЧАНИЕТО / отказът за проверка на записа / на Тулупа Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПОТВЪРЖДЕНИЕ на истиността на записа.

Харизанов, ти ли си:)))??? Извади си първо простата тиква от задника на... другата Тиква, пък после говори небивалици, чукундур прост:)))!

Фалшив, ама друг път! Защо не поиска проверка, ако е така? Ама не му стиска!

Ще ти отпера в гадната ти устичка

Прос умора няма- върти геврека, кара ли кара жипката!!!

май са му дали от онова белото с много висока чистота дето го пипнаха скоро. Глупостта му лети без задръжки! явно силно му е дошло

Ако скандалният запис беше фалшификат, щеше да ореве орталъка. Но сега кротичко се сниши, докато се забрави. Боже, защо ни наказваш с това недоразумение?!

_""Не обръщам внимание. Да правят, каквото знаят. Няма лоша реклама. Да пишат да говорят и да обясняват. Няма да им обръщам внимание. Видяхте в Давос как са променили гласа на световните политици. Правили са такива фалшиви записи и на Обама, и на Тръмп. Има такива атаки, но аз няма да обръщам внимание. "каза Бати Бойко, -:))))Който не ми вярва да върви и да пира Обама и Тръпм дали лъжа.

записът е автентичен. Бою с надебелял от пиячка език показва колко чини. ЖАл ми е за Цвета. Патка, патка, ама чак толкова.

Интересно защо Каскета се прави на разсеян и не разследва случката ?

Защото голямата му и обла тиква, барабар с каскета са заседнали в задника на другата Тиква и му е трудно да мисли... самостоятелно:)))!

Тоя министър би трябвалод а бъде изритан веднага! "Нито лев за спорта в училищата Едно от най-абсурдните разкрития на Сметната палата е, че по време на одитирания период (2017-2018 г.) спортният министър Красен Кралев не е отпуснал нито лев от парите на тотализатора за физкултурни салони в държавните и общинските училища, както изисква законът. За сметка на това, всички пари са прилапани от спортните федерации. По данни, цитирани от одиторите, над половината училища в страната не могат да провеждат нормално часовете по физическо възпитание и спорт заради липсата на съоръжения. От 2591 училища в страната едва 697 имат физкултурен салон с минимално изискуемата площ от 800 кв. м., а 478 училища са без помещения за спорт. На този фон Кралев дори не е благоволил да издаде наредба за финансиране на учебните заведения."

И да е истински записът, дреме ни на шишарката. Бойко си е пич и си ни кефи. Виж, вашта педерастия ни е в повече.

със сигурносст не е пич,а такива като теб със сигурност са женски полови органи.

Записа си изглежда 100% редовен, Биволь вече са го дали за експертиза и скоро ще излезе истината. Крадливата тиква знае, че е на*ран до ушите. Вече и оставката няма да го спаси да бъде съден.

Трябва да си малоумен, за да мислиш, че записа е deep fake Според Борисов някой е пренаредил думи, казани публично от него и е изфабрикъвал записа с неговия глас. Кога Борисов в интервюта е казвал : "нае@ах ги с 200", "тъпа кърджалийска п@тка" и други такива простотии от онзи запис. Защото, за да има deep fake, все пак трябва и набор от съответните думи, нали така?

Анализ на записа в независима европейска АУДИОЛАБОРАТОРИЯ !!!!!! ПРОСТАКА се измъква с редовните си тъпи номера !!!

Първата реакция на тиквата беше забавлявахме се. Сега смени опорката - Шехеразада работи явно.

Яжте пацула!!!!

На вас вече ослади ли ви се? Чакайте , нищо още не сте опитали!

тоя е съвъшенното самовъзпроизвежсащо се лайно , самодостатъно и завършено лайно та дрънка и да не съм забравил - циркулиай, то и лайното мисли повече от тебе, ама не твоето, то ДА ТИ Е ЗА ВЪТРЕШНА КОНСУМАЖИЯ

Също така, имайки предвид, че той е доста висок, струва ми се, че го снимате от ниско и това пак деформира чертите на лицето му и го прави груб. Някъде из кадрите от клипа - вероятно студийни, освен сила, Бойко има невероятен финес, класа, сексапил - просто можеш да го сложиш на плакат за Джеймс Бонд.

Пази боже сляпо да прогледне...

Засега Курнелата работи за бат Бойко. Да си я пазим!

Мога да напиша няколко романа с пиар забележки, но като начало само това: Освен ако не искате да му градите мутренски имидж, не снимайте Бойко заднишком странично, защото изглежда огромен и наистина прилича на мутра. Има много други ъгли под които този човек изглежда невероятно добре - просто експериментирайте и ги намерете. Не СЪМ професионален видеограф, но и от пиар, и от аудио-визуални изкуства на младини разбирах достатъчно и грешния ъгъл го хванах веднага.

И какъв фалшификат на свиня може да се направи??? На това му се вика- да знаят хората, че си крадец, да те плюят, а пък ти да ходиш с по 15-20 охранителя, че да не те застигне народната "ЛЮБОВ". Борисов и на това, ако не му се вика - страх до насиране здраве му кажи. Явно много те е шубе, че ако те изритат от властта може и някой да иска да те претрепе с голи ръце, защото си затрил цялата му фамилия....... Стягай се, че много бой има да ядеш.

Ам тоС бойкопитек какво се слага до обама ве. Я чиба от тука.