Борисов стана кръстник на двамата си внуци (снимки)

Църковният ритуал бе извършен в храма на Клисурския манастир край Банкя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И преди да ги кръстят, пак са си християнчета. И да, можеше да не се облича като дъждовник....

К Р Ъ С Т Н И К Ъ Т !

Този опредено е луд!!!

Ха ха ха! Този атеист-комунист е влязъл в църква, а и даже е участвал в църковен ритуал?! И да го видя - няма да го повярвам!!

ха ха ха - сега могат да му викат Кръстника ....... Доживяхме .....

Защо се е барнал като пчеличката Мая? Не можа ли нещо по-официално да сложи за този важен за децата и родителите им ден???

толкова му е акъла, този не признава никого и нищо

За първи път чувам, че кръвен роднина може да ти бъде кръстник!! Или като си платиш в църквата вече всичко е позволено?

и най-положителната новина можем да я третираме като отрицателна..

Хахаха! Кризисен PR. То не беше видео как "управлява" катер, то не беше кръщене на внучетата... Защо този личен момент трябва да е достояние на всички? А в "държавата" скандал след скандал, кой от кой по-огромен.

ГОРКИТЕ ДЕЦА

напълно съм съгласен, съвсем друго е сергей станишев, образован и не ни занимава с децата си, със жена си..

ХМ, КРЪСТНИКЪТ! ТОВА КАТО ОНЗИ КРЪСТНИК ЛИ,НА МАРИО ПУЗО?!

Не вече е истински кръстник . Вярно на внуци кръстник не се става ама Бойко не е решил не е санал и папа.

кметът на гр. Симитли присъстваше ли на мероприятието?

Толкова ли не можа да намери двама кръстници, които не са гейберасти и без престъпно минало в СИК.

Не е хубаво сравнение, но работата днес в Б-я е: За едни сватба, за други брадва. Разходете се из пазара, да видите посред лято краставиците и доматите по 3 лв, за килограм. Един килограм домати и един килограм краставици и повишението от 1 ви свърши. Връщат ни назад иначе Пиара на ГЕРБ работи, освен всичко друго, скандал след скандал. Голямо разочарование!

само комунистите ще ни оправят..

Какви комунисти има още. Те всички са комуняги,а Боко МУТРАТА и ЦЕЦО КРАДЕЦО най големите. Те ще довършат България. Но нали взехме самолети за 1,5 МИЛИАРДА сега КОМУНЯГИТЕ са спокойни,че ЦИГАНОРИТЕ ще ги преизберат.

На оръжие братя! Време е вече!!!!!!!!!! Да се изправим най-отговорно срещу ОПГ-тата на ГРОБСП+ДПСДСБКП -- това са ОПГто на Софийски Районен/Градски съд и други съдилища, подкупатурата, ОПГ БАБХ, ОПГ ЧЕЗ, ОПГ Веолия, ОПГ ТОПЛОФЪКАЦИЯ, ОПГ ЦГМ, ОПГ СОС, и т. н. и т.н. Да се въоръзаваме и да ги подхващаме по тихите тъмни улички. Запомнете! За оръжие може да се ползва дори наелонова торбичка - нахлузвате я на главата ѝ/му и в следствието експертизата ще покаже сърдечна недостатъчност, без следи от побой, без рани и счупени кости. Главното оръжие не е калашника, а ума на човека! Не позволявайте да ви манипулират медиите и тролските им журналиститутки!

напълно съм съгласен, съвсем друго е сергей станишев, корни..

Моят лейтенант Кауна ми целуна ръката още когато бе милиционер в Школата за милиционери в Симеоново. Кой успя да го кръсти този Каун , кога и къде? Кръстници са КУМОВЕТЕ на сватбата. Не младоженника. Но понеже Кауна си менка жената с приятел, то с Цветелина не са се женили. Затова днес Големия Каун "кръщава" малки каунчета. Децата са кръстени без баба, без кръстници, без баща им....

И нека всички откраднати пари да върне на българите под една или друга форма - пари за лекарства, за свещенници, за свещи, за венци, за гробоместа, за такси гроб, такси болница, такси морга, такси катафалки с винетки, за ток, вода, парно, сградна инсталация, такси за поликлиники, за старчески домове, такси за пелени и памперси, подгъзници, катетри, санитари, упойки, анестезиолози, болкоуспокояващи, такси за ядреномагнитни резонанси,, за КАТ скенер и контрастиращи химикали-изотопи, за химио и физио-терапии, такси за престой, за чаршафи, за въздух, за кислороден апарат, за хемодиализа, за интензивното, такси за рекета на ЧСИта, ДСИта, такси за компенсации по 6 милиона дела за вреди от българските граждани и селяни. Господ бави, но не забравя. Българският народ също!

ПАРИТЕ ГИ ИЗНЕСОХА ТВОИТЕ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ОЩЕ 1989, А ПОСЛЕ ИЗНЕСОХА АРХИВА НА БКП ВЪВ ВИЕНА И ВСИЧКО ПОТЪНА. БОЦКО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ 2009. СЕЩАШ ЛИ СЕ?

Децата да са живи и здрави!Те са невинни душички и не трябва да плащат за греховете на другите. Но защо той е стнал техен кръстник?Толкова ли нямаше човек от обкръжението му?Кръстниците трябва да са чужди хора ,за да се увеличат близките ти по този начин.аз така знам

пожелавам му откраднатите от България пари да ги даде за лекарства на семейството си

Да са му живи и здрави, ама наистина се е облякал като циганин.

Няма ли други желаещи?

Да са му живи и здрави! Децата са прекрасни и най-голямата радост за дядовците!

официалния анцуг!

Ако знаеха в каква ддържава ще им се наложи да живеят след дядо им!!!!! Едва ли ще останат тук!!!

Те няма да живеят тука, те ще я управляват! Другите да му мислим!

Децата имат права и трябва сами да изберат пола и религията си!

ДЖЕНДАР ФОРЕВА !!!

Да са му живи и здрави внуците, и да го радват дълги години. Да ги пази Господ и от злобарите, че явно в България не свършват.

подобни коментари четем за английската кралица Елизабет II ... или новини за кралските фамилии в Европа. От кога мила Лили другарят Борисов се подреди сред видните личности на европейската монархия, че се съобщава официално за тподобни велики събития в семейството му? Пример, днес бе кръстен престонаследника на кралство Замунда принц Бойко I.....

Пчеличката Мая

:)

По-скоро търтей!

Ум не ми го побира как може да се облече така, личи си че не е със всичкия си.

Това си е нещо лично. Що ни занимава със себе си. Странно е, че в тоалетната ходи без журналисти и снимачен екип. Защо?

"Двете момченца приеха христовата вяра с красиви костюмчета, а майка им Венета беше с в стилна бяла рокля." А кръстникът на какво приличаше?!

защо тази жена се е облекла като снежинка ??

Цялото семейство са много стилни!

Тролчета червени,бате Бойко Е БИЛ,Е и ЩЕ бъде ваш премиер,а вие си лайте,то не пречи,това ще ви остане.Да е жив и здрав!!!!

А, фенчо, твоят идол Б.Б. е член на БКП и си пази книжката за всеки случай, че не се знае, може пак да се пребоядиса.

DA SA JIVI I ZDRAVI!!!

Доста странно!

И това е използва за реклама. Няма спиране. Но защо е влязъл в църквата облечен като пчела? Сигурно е нещо символическо..

щото е много работлив, хаха

Кръсникът)))

Да е жив и здрав човека. А вие завиждайте и се изяждайте от злоба. Мизерници.

Че сме мизерници и не е чак толкова голяма новина.Цял свят ни съжалява за изтеклите лични данни,сега и здравната каза ще стане частна,ще цъфнем и вържем Защо не спрат кражбите

Мизерници сте в душите си и затова няма да прокопсате?

Кой и за какво може да завижда? Едно семейство кръстило децата си. Това го правят почти всички християни, но няма журналисти, защото не е нищо повече от семеен празник.

Такова НЕВЕЖЕСТВО няма никъде - На такъв ден дори НЕ можа да се облечеш подобаващо като хората - Само претнциите ти големи , а дори УВАЖЕНИЕ на внуците си не можеш да покажеш ?!какво могат да очакват обикновените хора от такъв ....!!!!!

Някой трябва да посъветва нашият любим премиер, че на доста обесита фигура не и отиват дрехи с хоризонтални черти. Така се създава оптичен ефект за даже още по голям обем на туловището. При вертикалните черти ефектът е обратен, така че по добре е с такива. Но дрехи с такива черти носят и в Централен Софийски...

За да бъде кръстник на християнчета, този човек трябва също да е кръщаван. Дали е така?

За да е християнин човек преди всичко трябва да е ВЯРВАЩ в душата си , а такива нито имат СЪВЕСТ ,нито чиста душа , дори да го полеят и с цяла кофа светена вода няма да помогне !!!!! Нека се обърне назад в живота си и ще разбере колко е ''вярващ'' и в какво вярва !!!!! Този е по БЕЗБОЖНИК и от Тодор Живков , ако онзи го смятахме за диктатор - Този незнам какъв е ?!

Да е жив и здрав Бойко да ги надживее!

Да ги надживее след 3-4 години!

Той отдавна е станал кръстник, сега и на внуците.

ГОСПОДИН БОРИСОВ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВИЕ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Честито, г-н Борисов! Човек, уважажащ традициите и семейните ценности! И определено сте най-добрият държавен ръководител в най-новата ни история! И не обръщайте внимание на хейтърите и на голите критики! Да критикува може всеки, а малко са тези, които умеят добре да управляват!

Ехаааа! Ода, ода на възхвала трябва да сътвориш. :))))

България в традиционната класация на Репортери без граници за „Свободата на словото“: През годините България е била на следните места: 2002 – 38 място 2003 – 35 място 2004 – 36 място 2005 – 48 място 2006 – 36 място 2007 – 51 място 2008 – 59 място 2009 – 68 място 2010 – 71 място 2011 – 80 място 2012 – 80 място 2013 – 87 място 2014 – 106 място 2015 -138 място 2017 - 111 място 2018 - 113 място

Да кажа честно аз не зная как я правят тази класация... Каква свобода на словото има например в Германия, Франция, Белгия, Холандия, Швеция? Всички медии пишат едно и също - в духа на политическата коректност. Акцентира се върху феминизма, джендър теорията, правата на хомосексуалистите (стигащо до откровена реклама на хомосексуализма), задължението да се приемат и интегрират мигранти от Африка и от арабските страни. Всякакъв опит да изкажеш друго мнение обикновено не бива допускано до медиите, а ако случайно се допусне бива атакувано с тежката артилерия... Приеха се специални закони срещу "езика на омразата", които драстично ограничават правото на журналистите да показват нещата каквито са... Ако това е "свобода на словото" и тези държави са преди България коментарът е просто излишен...

"...дълбоко посредствен, дори тъпоумен интригант-сървайвър" списание "Форбс" за Негово Височество Буда фон Тиква ал Дюнер Хасфалт ал Тол Магистрал Ал Хъб Амфет ал Вълшебник-Левак Бабаит..!!

НАЧАЛНИКА те гледа и самият факт че смееш да стъпваш в църква , нали се сещаш какво ти се пише на сметката , която ти или внуците ти ще плащате ?! Животът тече много бързо , и само допреди няколко години се гордееше и снимаше с пистолети , а сега си мислиш че снимките със свещи ще ти опростят стореното - Е ГРЕШИШ !!!!! Тук може и да се пробутваш за ''кръсник'' , но там горе си еднакъв с всички !!!!!

Целият ти род да страда Куче Мръсно Бойко Борисов....МРЪСНА ГАД !!! БЪЛГАРОУБИЕЦ....ПРОДАЖЕН АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ !!!

Това са интимни лични моменти, които измамника Бою превръща в медийни дивиденти. Не бива!

Той не е ''измамник'' - Той е ПЕРФЕКТНИЯТ ВЪЛШЕБНИК , защото не Ви е измамил с нищо - Вие доброволно му се радвате на вълшебствата 3 мандата , и се молите за 4-ти , защото след всички други ''вълшебници '' досега НЕ сте способни да намерите по-добър ( такъв който не е прочел и една книга ) , за да Ви поведе към светлото бъдеще на ПРОСТОТИЯТА , АЛЧНОСТТА и РАЗРУХАТА !!!!! НЕ вярвате , че е достигнато дъното , а се надявате че има още НЕдостигнати и НЕизследвани дълбини !!!!