17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добра стратегия на Държавата ще бъди при колапс, тези нароили се "университети" да фалират и...толкова. И без друго нямат вече и кандидати за следване в тях. И най-вече, че Европейската Комисия отдавна е препоръчала /разбирай ЗАПОВЯДАЛА/ България да трансформира своите висши училища до 10 /десет/ броя. От къде накаде ще им ръсят непрекъснато "помощи" от нашите, отдавна продънили се джобове на тези готовановци с фалшиви титли и "научни" степени?

Замирисва на пране на пари. Дали тез пари не минават само през унсс, а ще идат при главното мюфтийство. Унсс не е беден университет и могат сам да си платят постройката. Явно държавата е намерила отново вратичка за поредният им проблем и го лешават така. Започва да става тяхна постоянна практика.

Не искам някой си да раздава на ляво и дясно едни милиони от моите данъци ...искам моите данъци да да отиват там където трябва - за пенсионери за болници, а не за някакви оядени и измислени професори!

Ето на това му се казва истински политик и премиер! Вижда проблема и с един замах го решава! Колкото и да ги е яд комунистите, така се прави!

Отврат, погнуса, повръщане от ''качествата'' на тоя дето само космонавт не се е направил още.. Каква инспекция прави този шедьовър на тъпотията като е виновен кабинета му дето никой не знае за каква профисионална работа е там и за какво получава пари.. Какво ще ''гласуват'' като преди години са го гласували и се направиха на велики как е техен ангажимент този строеж.

Е, нЕма така наглост!

Работа беше ясна ! Как някакво си УНСС ще развалия имиджа на Боко Отличника на ЕС по усвояване на европари ! Веднага ще се намерят нужните пари да не се разваля имиджа на отличнака на ЕС :)

stankow

УНСС, което уж готви финансисти и предприемачи започва проект и едва не фалира ?! Голяма компетентност, няма що ! И на какво ще научи студентите, как да изпадат в несъстоятелност ? Очаквам - запалване на факултета по противопожарна безопасност към института на МВР, срутване на сграда на ВИАС, изгаряне на електрическата инсталация на ТУ :D :D

След толкова разяснени още има като вас дето не са разбрали за какво става въпрос ама заработват някакви жълти стотинки ...

Христос воскресе в наш Бочко!!! Во истине воскресе! Превъплати се в образа на Бочко и сега Христос (Бочко де) ходи по земята и водата, и дарява, и спасява, и лекува, и с две риби целия "матрял" изхранва! Да Му се свети името Божие (на Бочко де)!!!

Заръчах му да смени името и мотото на университета От УНСС "Утре наш става светът" на МНСС "Маняна Наш Става Светът". Докога така бе, Бойко?!?!

Не искам някой си да раздава на ляво и дясно едни милиони от моите данъци ...искам моите данъци да да отиват там където трябва - за пенсионери за болници, а не за някакви оядени и измислени професори!

Инспектор Борисов Спасителят. Нещо, което е трябвало да стане, сега става с фанфари, камери, всеобхватно медийно отразяване, строг поглед, размахване на пръст и АЗ ДАВАМ. Дава на Мую ....

За това вие стягате колана а пенсионерите мизерстват след половин век трудов стаж - за да може Той да раздава и "спасява" по свое усмотрение. ДОкът има прости овчици за стригане ще минува ниомера....

След спешна инспекция на Борисов кабинетът спасява УНСС със 7.5 млн. лева ??? Престанете с помпозните заглавия! НИЩО НЕ СПАСЯВА Банкянския. ИМА ДОГОВОР между УНСС, МФ и МОН. Министерствата НЕ СА ИЗПЪЛНИЛИ договора. Мутрите ОТКРАДНАХА 2 млрд. лв. от здравето на хората, за да финансират магистралите и да не загубят европейско финансиране. Банкянския и Свищовския счетоводител ЗАЩО се правят се правят на ударени, когато стане дума за оброзавнието??? Защото резултатите са невидими за мутрофизкултурниците ли?! ... А това е черешката на тортата: "Министър-председателят коментира, че решението му да бъдат гласувани тези средства ... е провокирано заради това, че в УНСС учат студенти, а има и специалности, които се водят на английски език. В университета учат и около 500 чуждестранни студенти." Банкянския ПАК е загрижен за чужденците... За материала не МУ пука...

Опапахме едни милиони пак. Гламавите европейци и овцете българи да плащат.

Фалит, държавна помощ, ФАЛИТ ПРИМ!

Коя държава не е платила навреме,че сега оправят бакиите.СКАПАНАЦИ!

те колко захлеби от европейските пари и колко ще захлебиш от тези 7,5 милиона?

Тази държава е пълна пародия след като се управлява от един прост и нагъл лъжец.

Три снимки смениха по темата да видим колко е готин този небрежен пич.Да ама ние си знаем че става въпрос за крадлива мутра.

Аз все още не мога да си обясня как така човек като този "управлява" цяла държава.

И тези икономисти после управляват .....

Справедливо ще бъде ГЕРБ да не спечелят евроизборите, да се насрочат предсрочни, да загубят и най-сетне да им се потърси съдебна отговорност за ВСИЧКО.

Вълкът от София е един аматьор в сравнение с Шайката на Баце!

Раздава ли, раздава... Боко народната пара, че избори идат. Но тоя път няма да го огрее.

и аз така мисля

Нещо не разбирам. На информационната табела на обекта (която от 3 години седи там) пишеше, че държавата съфинансира този строеж с посочената сума. Държавата не си е изпълнила ангажимента да преведе "съответната сума" и сега Тиква от Банкя се появява като спасител. Дава пари, които така или иначе държавата е трябвало да даде за поетия ангажимент? Предизоборен трик ли, кво ли?

Влади (Мозъка) Горанов защото е завършил полувисшето училище за счетоводители в Свищов, затова не дава пари за ВИИ Карл Маркс (УНСС)! И трябва много да му се помолят и Вожда да го плесне по врата, та да се сети.

Стопанска академия "Димитър А. Ценов" съществува като университет от 1936г. , докато ВИИ "Карл Маркс" е от 1952г. , преди това е факултет към Софийски Университет

Тикво , ти какво се правиш на герой.Не разбра ли че не се връзваме на евтините ти номера и няма да гласуваме за теб. И при това харчиш наши пари. Има гласуван бюджет. Как така без гласуване ще взимаш от бюджета пари за свои цели.

Държавата, това е ТОЙ!

ГЕРБ имат спестени 23 000 000 лв субсидия, да платят от нея

Царският ВУЗ в Свищов - Стопанска академия "Димитър А. Ценов", открит от НВ Цар Борис III едвам крета, а държавата налива пари само в Софийските "университети" … Ако българите владееха Острова, то Кембридж и Оксфорд отдавна да са закрити и да са преместени в Лондон ...

Хайде сега да видим защо за "провинциалните" БУЗ-ове в България няма да има по 7.5 млн. лева на Университет, а за Института "Карл Маркс" цялата държава ще плаща ?!?!?! Защо е нужно в София да има 20/ двадесет ВУЗ-а (цифром и словом), а в "провинцията" едвам да оцеляват …. Всъщност, защо и е на България територия от 110 хил. кв. км. , след като всичко живо се бута в София и парите на цялата държава преимуществено се наливат в София ?!?!?!

БУЗ-ове да се чете ВУЗ-зове

Вчера питах как Фандъкова прави инспекция на шадравана - влизала е вътре, проверявала е електрическата инсталция ли? Сега питам - как Бойко прави инспекция на УНСС ? Дали умниците от ДИР изобщо са използвали правилната дума?

Най много се лъже преди избори и след лов е казал Бисмарк!!! Ето и нашият Бойко Ото Бисмарк не опроверга това негово прозрение!! Бойко вече е по пързалката,външният дълг вече е над 24 милиарда,така че тези милиони са нищо. Решил е да ни остави без гащи!!

беше обещал в този си мандат да не работи на принципа "проба -грешка"но този човек не помни преди 2ч.какво е казал.Дали е наясно какво въобше се случва вдържавата,че освен кражби и престъпления друго няма.затъваме с този цацаров ,дето само пари лапат и там в кривосъдието,скоро и на тях ДАДЕ.

Ти питаш ли ги герберите какво им е? Сутринта подкрепят Бойко на 100 процента за негово решение. Следобяд подкерпят Бойко на 100% за негово решение на 180 градуса от първото. Вечерта подкрепят Бойко на 100% за негово решение, нямащо нищо общо с темата. И винаги са категорични, че ТОВА Е решението и няма как да има друго, щото Европа, кохезия ...

УНСС пред фалит. Добре поне, че ВИАС не се е срутил, а в МА няма епидемия...

Е, а ние мислим че "мозъците" на българската икономика от УНСС ще оправят държавата, а те измислили да доиздоят държавата. Как така не могат да оправят собствения си бюджет? Що не са прогнозирали ситуацията в България и не адаптират?

Къде са парите на УНСС. Иванвчева за някакви 20 000 невзети евро я тикнахте 20 години в затвора. А тази мутра ей така си присвоява от бюджета 7 500 000 и ги подарява на УНСС и си прави предизболрна кампания.

Де да беше само УНСС, колкото по-голям Университетът, толкова по-голяма безстопанственост.

Явно без разбиране се раздават пари на ляво и на дясно. А на който трябва не.

Предизборно Бойко спасява нАуката и образованието на младите хора. Амин.

''Улицата на консервните фабрики в Монтерей, Калифорния, е цяла поема, смрад, проскърцващи звуци, особена светлина, песен, навик, носталгия, блян. Улица Консервна — това е събраната и разпиляна тенекия и желязо, ръжда и трески, нащърбен паваж и обрасли с бурени дворове и бунища, работилници за сардели, сглобени от вълнообразна ламарина, автомобилни сирени, гостилници и публични домове, малки претъпкани бакалнички, лаборатории и нощни приюти. Нейните жители, както веднъж бе рекъл един, са „проститутки, сводници, комарджии и негодници“, с което е искал да каже „всички“.''

Пак се раздават наши пари.

Абе... промяна в заглавието ли има или само така ми се струва?;)) Или след като не клъвнахме на "хероичния пиар"...;)

И откъде ги взе Шкембаря тези пари. От джоба си ли? Не че му е празен джоба, по 40% от милиардни проекти са си милиарди. Но но Шкембето му трябват милиардите за да купува циганският вот и изборните секции.

Има над 50 университета в България, местата в тях са повече от заършващите деца от средните училища. Стават студенти с двойки на изпитите за да получат университетите субсидии. Дипломите им нямат стойност, завършилите работят всичко друго но не по специалността си. Вместо да ги намалят 3 пъти те ги спасяват и затова пак плащат хората.

...не е университет, а фабрика за дипломи. В него не се извършва никаква научна дейност. За съжаление.

Едва ли проблемите са само там. И не им казвайте "фабрики за дипломи" а им викайте борси за търговия с влияние. Ако ги раздаваха навсеки кетапите на по една и съща цена и при едни и същи условия нямаше да имат толкова власт.

На тази територия се отпускат пари само за да може мутрата да се появи по телевизията като царят-слънце и тука вече няма невинни и тези, които гласуват за герб и тези които само пишат и псуват и си стоят в къщи. Светли празници поданици на мутроландия

Бацето нема ли да се изтърчи да върне към живот и оня , изписания в ''добро '' здраве , дето умрял пред болницата ?

Срамота, да им имам университета. От там излизали икономисти, финансисти ит.н. пък те фалирали хихихихи После защо има фалирали банки в БГ ;-)

доземи, О, Спасителю!

Спасителят в ръжта Улица ''Консервна''

за детските лекари няма пари, ама за ненужни вузове и "специалности" има....

Оставете журналенцата на мира. Така им е наредено, така драскат. А и те повече не могат. Получили са инструкции от собствениците, те пък от ПР на Боко Умното и така.