Борисов: Силвестър Сталоун идва отново в България

За холивудските звезди София вече е утвърдена дестинация за работа, отбелязва премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятам, че тука е много по- евтино да се правят филми, но това не означава, че поне някои от нещата, които Сталоун казва, а и не само той, са лъжа. Смятам, че някои от нещата, които казва той казва ги мисли.

На Слай веждите скоро ще срещнат бретона. Глей к'во нещо са пластичните операции без мярка.

Абе еднокнижков, те идват у нас единствено, за да си въртят кино бизнеса, щото им излиза евтино бре ей! Ти да ни си въобразяваш, че идват специално заради теб?!

Щеше да е хубава новина, ако киноцентъра беше български.

Освен Рамбо и Гойко Митич има ли друго в тиквата на тиквата?

Бате не само продължава да пробива, той продължава да кърти мивки, евала.

Комплекси ли имате господин Борисов ???

Грозник.Каво като е популярен,просто е грозен!

И ще ти каже конгрючулйшън... ти....во тъпа

Ха-ха, сменили снимката с Мечока :)

Ха-ха! Еднокнижният е готов да излъже, че му се е обадил и сам Господ Бог, за да спечели изборите.

Разговарахме Той казА нещо А аз казАх Соу, соу

Вкарай Роки в групата за Хемус, разбрахме че се строят ударно и качествено филмови декори, нека доближат и Хемус, барем се завърши качествено в този век, или поне близо до датата, когато Китай кацне на Марс.

Че величието е с манталитет на никаквец

Толкоз казах

Силвестър редовно гледа новини на Български за това има право да коментира. Представям си го как няма какво друго да прави.

DIR, по повод новината, по-ми хареса друга ваша новина: "Кренвирши в бутертесто с паста от маслини"

Къде другаде ще намерят по-идентичен бандитски декор без пари?

Много важно!

Какво се радваш Бойко ?Силвестър само играе бандит , а ти си истинския бандюга в живота!Явно го превъзхождаш!

....................

"Борисов: Силвестър Сталоун идва отново в България" ....а българите отиват в Америка и някъде по Европа, що ли?

Идва, знам. И други като него идват. За да снимат четвърторазредни продукции, щото в "Бояна" всичко им излиза към 100 - 200 пъти по-евтино от Холивуд. За разлика от нас, чехите и маджарите правят съвместно със западните звезди истински филми, стойностни и запомнящи се. Да, и там в началото на 90-те започнаха да снимат бози с Долф Лундгрен и Ван Дам, но после бързо се ориентираха към качественото кино...Не, че имам нещо против Слай, харесвам го като актьор ("Роки" I е наистина стойностна суперпродукция, създадена без големи очаквания), но у нас тази легенда участва само във филми, чиято фабула се забравя още преди да са изтекли финалните надписи на екрана. Жалко за наистина големи имена като Силвестър и Арнолд, които в залеза на кариерите си правят откровени бози за най-лумпенясалата публика. Още по-жалкото е, че правят тези бози у нас.

Доналд Тръмп: "Стефан Данаилов ще идва в САЩ. Похвали ме, че съм бил най-добрия американски президент в историята. Щото съм голяма работа."

Чакай сега... Идват, защото тука си намират актьор за по 1000-1500 лева да им изпълняват прищявките. Някой да не си мисли, че идват щото много обичат България???? :)

Платено!

Той (С.С.) е изявил желание да оглави българския футболен съюз, за да може българският футбол отново да бъде на 4 място в света, като е обещал, че има програма и за второто място..

Идиота и прилепалата около него, се чудят с какво още да се похвалят.... направо си е заболяване!

По безопасно е да снимат в България, отколкото в Сомалия или Етиопия. Декор на филмите е пристанището във Варна. А действието се развива уж в Сомалия. Къде има безопасна и разрушена държава. Само България

Разрушена? От 89та не си излизал от психиатрията да видиш разликата?

Не е разрушена, тя така си изглежда без значение преди или след 1989-та.

"За холивудските звезди София вече е утвърдена дестинация за работа„ Кой му го сложи в устата на Боко...това изречение? Той не може да го измисли, улав е!!!

Злите езици говорят, че щели, в чест на нашия Вожд, да снимат филм, кавър версия на Винету !?

Борисов преди около 11 години, при първото идване на Сталоун у нас се беше заканил, че при следващото му идване ще разговаря с вего на английски. Сталоун мисля, че идва у нас поне за трети път.

сигурно е научил български!

вах !!! Пак ли, или отново? Вах, вах, Роки, Роки, булгар-булгар...

като на кино

Аз, Пунта Мара, кръв повръщам, власт не връщам !

Той на човек вече не прилича от пластични операции, ама Бацето да се похвали... Те и в Тайланд ходят много туристи, щото проститутките са евтини...Та и унас тъй - как па Райън Гослинг не дойде, или пък Ема Уотсън, а все застаряващи звезди, решили да хванат последно десет с 11-а серия на Рамбо или Командо:)

Замисли се малко. Не е важно какви са звездите - за съжаление, още не е измислен начин човек да живее по-дълго, освен остарявайки. Тук посланието на нашето Слънце е друго - моментът!?

Същото е и с излезлите вече от сцената известни оперните певци. Да не ги изброявам, защото много от тях ми харесват с изпълненията си.

Жан Клод Ван Дам се връщал пиян след запой с други холивудски артисти в София и се блъснал в една паркирана кола като задействал алармата! От един етаж на панелката се провикнал собственика на колата-кой е там бе,а отдолу чул отговор: аз съм Жан Клод Вандам,а от балкона онзи отговорил : абе не ме интересува но ако слязна ще ви пребия и тримата!

Всичката Мара втасала...

Сталоун може да идва, но този ДА СЕ МАХА ОКОНЧАТЕЛНО!

Дир.бг, днес е събота, ден за размисъл, нали!

мутрата управил държавата с артисти се захванал, евтини номера са това

А Чък Норис кога?

Роки ли ще се бори с мигтацията или Рамбо?

Абе те и мафиотите така горещо и братски прегръщат, докато с другата ръка крият бухалката зад гърбовете си и след секунди им светяват масълцето.

Ма Баце вече и кенлерче на залязващи звезди сай цанил? Ти да видиш!!! Пък днес в квартала едни цистерни кат пръскаха водичка по улиците... Цяла година ги няма, ама днес къде 15,30 минаха и пръскаха колкото прах да не се дигне.. Бях тръгнал за аиропорта.. По Цариградско - йок цистерни и вода.. При разклона за Окръжна в локалното - цели две навлизаха в Младост 1.. Не видях дали пръскаха или отиваха да зареждат.. Те да видиш ква грижа за чистотата на София в събота сай провеждала..

Малко агитацийка

Идват щото е евтино да снимат, и в края на кариерите си.

Дали ще се самосезира и цацаратурата в деня за размисъл.

И на каква база?

На медиите убягна едно видео от предизборните обиколки с жипката на Борисов показващо методите на управление чрез страх на мутрата. Когато една възрастна жена се доближи до него и той я прегърна да се снимат тя му отказа с нещо от рода на: Какво ще си помислят комшийките и приятелките... а Борисов направи учудена физиономия и отвърна: "Нали ние трябва да ги СТРАХУВАМЕ", а ти сега...

Мене ми е през шлифера!!!

Уф, какво ли ще напише Недовършения след Деня за размисъл?!