17-11-2017 20-11-2018

Коментари

год. бр. раждания 2009 80 956 2010 75 513 2011 70 846 2012 69 121 2013 66 578 2014 67 585 2015 65 950 2016 64 984 2017 63 955 2018 46 222 В годината на политическата стабилност, патриоти, "най-благоприятния доклад" - та какво щял още да надгражда? Най-добрто, коеот може да направи е да се скрие ня някое пусто място и никога повече не се показва, най-добре вкупом с всичките калинки, кифли, ласкатели, остриета, артилерии и цялата резервна скамейка от негодници.

Кога ще отделим време, място и средства за хората в равностойно положение със заложби?

Честно казано ,няма нужда от никакви коментари,само ще си позволя да ви кажа едно нещо г-не,вие и тези като вас унищожихте България,България остана без НАРОД,а това е най голямото БОГАТСТВО ,което трябва да притежава една Държава.Държавата е загубена БЕЗВЪЗВРАТНО. А вие се каните пак да крадете ,като строите СТАДИОНИ.За кой? ЖАЛЪК СТЕ.

Махай се, негодник!

Ще надгражда това, което е постигнал? Значи ГЕРБ-ерите ще ни дооскубят, ще ни одерат кожата!

На връх "Нова година" да ни занимава с личните си проблеми, е малко невъзпитано! Не се ли наситиха вече, то бива бива,ама това на нищо не прилича.Милионите вече за нищо ги нямат, а спрете се, бе!

2009г.-80 000 новородени.2018г.-48 000новородени............................................

Наглостта на крадливия Борисов няма граници! Герберите не виждат какво се задава срещу тях!

А,бе Борисов! Ти изобщо знаеш ли какво се случва в държавата? Нали командваш парламента, кви са тия 2/3 допълнително към заплатата, давани под масата, кви са тия простотии? Ти не си в час,бе!

Горкото БСП, няма Грипен, няма власт, Радю Ушака реве по БНТ а шефката се е облепила с анкерпласт. абе жалка работа.

С други думи ще доокрадем всичко, което още може да бъде откраднато!

... ще продължат да гонят и малкото работещи и внасящи все още данъци, както и скоропостижно ще погребват живи хиляди пенсионери с пенсии под жизнения минимум.

Кога ще уволни Каракачанката и оная дългокраката Шекерова, защото са замесени в "паспорти-срещу пари" -гейт ?

Все едно да посегне на себе си:(((((защо се заблуждавате че той не се е облажил от всичко това???????

Нема ли да обясни как ще се оправя народа с новите завишени сметки през Януари ...

Шокиращо е, че пропадането на България в пропаста ни се представя като безгрижен птичи полет.

За да потвърдим, че сме най-простата нация в света, остава на следващите президентски избори да изберем Боко Тъпото за президент. Пари ще се намерят - има в черната каса на герп, ще даде и швабската фондация Ханс Зайдел - все пак Тъпото и герп са неин проект, който засега успешно съсипва България.

Точно така е ! НПО ГЕРБ е създадена като политечески проект от дойче НПО фондация. И финансиването им идва оттам.

В ГЕРБ има 90% бивши комунисти. В БСП има 10% бивши комунисти. Нинова никога не е била комунистка. Борисов не иска да се раздели с партийната си книжка.

Това важи и за всички други партии и партийки, пръкнали се след 10-ти. А луната спи!

Борисов е унижение за българите.

Защо Борисов никога не говори за гаврите на циганите над българите ? Защо борисов никога не говори защо полицаите имат "инструкции от горе" да не вадят палки и оръжие срещу циганине ? Защо Борисов не обясни ясно защо се топи нацията и защо сме последни по прираст на население ? Защо не си прочете биографията в Wikipedia и да я разясни пред народа ?

Какво е бъдещето на България ? Ученици бият учители, цигани бият полицаи редовно, цигани убиват българи редовно, хора се самозапалват от безизходица, изклаха селскостопанските животни в Странджа-Сакар без доказана следа от чума. - Взеха се 16 млд + 9 млд заеми... - никакви вести за КТБ - фалира Олимпик - Суджук-гейт - Своге = УЖАСЕН гейт - Боршош- НДК гейт - сестрите Белнейски/ Нови Искър = кървав неразкрит/потулен гейт - къде потънаха €2 млд от Програмата Саниране - Съда каза за Делян Добрев, че е незаконно в Парламента, Борисов им каза да си гледат работата - за Европредседателството се изхарчиха около 500 млн лв. ЕС и САЩ излезнаха с доклади, че сме най-болни, най-бедни и НАЙ-КОРУМПИРАНИ. Наскоро германски концерн се отказа да строи голям завод у нас, защото нямало достатъчно квалифицирана ръка. Какво става ... Гинка си купи ЧЕЗ, Ветко не внесъл 100 млн данъци, Търговският Регистър беше хакнат ... Виктория Маринова от Русе ЖЕСТОКО изнасилена, гаврена и убита от циганин. Валери Симеонов обиди майките с увредени деца, че те са "уж болни". Газ, ток се вдига с шокови 30% от Окт 2018, здравна такса с 12 лв. Парното и тока се вдигат с 9% Инвестициите намаляли с 70%. Обаче Борисов съобщи, че има пари да си вдигнат заплатите с 10% на администрацията. И още, ГЕРБ решиха да наказват насилието в къщи с 5 год затвор, а на циганите за убийство над българин дават условна. Ами ако жената насили и убие мъжа си ? Нямат край скандалите - сега и арестите в Държавната Агенция за Българите в Чужбина ... Каракачанов и Захариева се оказаха в центъра на Паспортния скандал. Къде е Брендо, братя Галеви ... Трактора беше оправдан напълно. Кой уби младият компютърен специалист разследващ "цецомобила, а патоанатома, а Мишо Бирата и Ваньо .... Да, но Борисов каза "параметрите са стабилни ..." Как няма да са "стабилни" след като наред със скандала около бойните самолети ще потекат и реки от милиони комисионни ... В Бюджета за 2019 Борисов е заложил нов заем от 1 млд лева ... Очаквайте следващият скандал или показно изнасилване/убийство след 3-4 дена. Та какво е бъдещето на България ...

Жалък опит на пожарникаря да се направи на умен. Ех баце хората те четат като отворена книга, ще надграждаш над корупцията, кражбите и злоупотребите. Ще назначиш още неграмотни калинки, че да има кой да манипулираш, ще раздаваш нашите пари, като твои. Ей това ще направиш!!!?

Ще надграждаж на Мую кую

Освен корупцията не виждам какво друго ще надградят наглите и крадливи гербоджии.

Ако наградиш строителите си на пътища в България и крадците на еврофондове, ще счупиш и гиневските рекорди по корупция !

Както писа един англйски политолог ,че днес България е на ръба на пропаста,а Бойко с псевдонадграждането ще ни бутне ускорено в тази пропаст.

Докъде я докара България за първи път след 1878г/без 45 г.стига/. ,да ни управляват физкултурник храненик на УБО и офицер пожарникар от ППО при МВР, дете на трето поколение комунисти.Нищо ново на тихият политически фронт.

".... да работим за надграждане на постигнатото" ....А то е....? Май става "?" за корупцията, за какво друго....

Когато победи Комунистическата Революция: Тлъстата мутра Бою Симитлията ще гради и надгражда АЕЦ "Белене",редом с криминалните престъпници мангали! ...на другия обект на Народната Република---байпаса наБосфора,канала "Бургас -Александропулис" ще копа дясната му ръка--Цветан Цъвулът!

Този вече не се съобразява какво му казват Българите ,заслепен е че го пази ЦРУ и САЩ го подпират ,всичко е до време ! Колелото на Историята се търкаля и идва ден за разплащане ,никакви отговорки и оправдания няма да бъдат приемани и ще има изпълнения на присъди ! Народа беден и болен е озлобен ,наказанието за Българина е Управлението на Назначен от САЩ Премиер и неговата Клика ,заприличахме на Латино-Американска бананова Държава ! Кукловодите от Америка ни доведоха до това да избягат 3-4 милиона Българи от Рая на Герб !

Премиерът – Слънце, обзет от завист, че не е той центърът на вниманието в полунощ на Нова Година и опитвайки се да блесне, още в първите секунди започна да се хвали сам, по стара негова традиция. Скромността му, както всички знаем, го краси, направо блести от скромност и ни се вижда все по-красив с всяко отваряне на устата. Даже се чудим при толкоз красота как не си е посегнал сам, толкова си се харесва! Потънах в размисли, че може би джендърската идеология има някакво основание. Толкова характерни за жена черти, съчетани в мъж, трудно могат да бъдат обяснени с друго. Първо – неистовото желание за комплименти, конгречулейшънс, потупвания по главата. Второ – върло желание за селфита. Все още няма негово селфи от огледалото в тоалетната, но не се и съмнявам, че си е направил, за да си ги гледа насаме и да си се кефи. Трето – бясното сърдене на всеки, който го засенчва откъм внимание и злобни коментари за конкуренцията. Четвърто – чисто женска злоба към всеки, който не му се възхищава. Пето – харчи като спецчасти на златотърсачки в мола. Ето например, само за седмица успя да опука бюджетния излишък – от 2,4 МИЛИАРДА, остаха само едни мизерни около 163,5 МИЛИОНА лева. Значи, Боку е опукал над ДВА МИЛИАРДА И ДВЕСТА МИЛИОНА ЛЕВА! Впечатлена съм!!! Не че някой от народа нещо видя от тези пари, бяха успешно и радостно разпределени между шайката и лакеите й. За нас остана огромното удоволствие още от днес да започваме да работим и да плащаме, за да могат в края на тази година да си разпределят още няколко милиарда от нашите пари! Добре, че не е жена! С тези темпове на харчене и липса на каквато и да е мисъл извън собствената му персона, щеше да е още по-страшно. Или пък така си мисля….все пак джендърите може и да имат право, има 100 % жени в тялото на мъже. Лошото е, че някои жени са к@ви!

Ще надграждаме каза Борисов ,постигнатото ! Значи беше яко крадене ще стане още по-яко ! Този нищо ново не каза и Лъже като Циганин с действията си може да предизвика съпротивително движение ,много са готови за това ! С всеки изминат ден в България живота става по-скъп и по-труден !

Кое, бе мутрич? Мишо Бирата ли? Или данъците? Гражданската? Или винетката? Идиот безподобен...

Тоест, ще крадете и лъжете още повече! Браво ГЕРБ! Ако не фалшифицирахте изборните резултати, чрез подмяна на секционните протоколи, вие дори нямаше да влезете в Парламента. Егати демокрацията?!

,,Ще надграждаме постигнатото...,,?Когато си затънал до гуша,ако продължаваш напред то неминуемо ще се удавиш.

Съжалявам източноевропейците които се върнаха към капитализма, експлоататорски строй когото западните колониалисти прекръстиха в демокрация. Ние отлично познаваме бандитска Америка, вие скоро ще я опознаете и ще съжалявате дълбоко, защото тя ще ви унищожи Реч послучай Новата 1990 година

ние си пожелааме да не ни честитиш 2020 или поне не като премиер. Като следствен звучи по-добре ;-)

вече и тоталния ти електорат - най-големите дебили, не ти вярват. Май ще вдигаш кръвното пак.

Честита нова година! Да сме живи и здрави!

Уважаеми граждани на Русия! Скъпи приятели! Времето ни приближава към Новото, 2019. Зад зает, изпълнен с притеснения Декември, когато бързахме да завършим неотложни въпроси, изяснихме плановете за бъдещето и, разбира се, подготвихме се за празника. А сега очакваме с нетърпение и надежда новата година, виждаме ентусиазираните очи на децата, чувстваме колко щастливи са нашите родители и баби и дядовци, ако цялото семейство е в този момент заедно и сърцата им са затоплени с чувствителност и внимание и разбираме, че това е Новата година и създава нашата духовна щедрост. Тя е търсена както по празници, така и през делнични дни, когато подкрепяме онези, които се нуждаят от помощ, които са самотни или болни. В крайна сметка, нещастието на някой друг наистина не се случва, а милостта винаги реагира с добро, дава радостта от съучастието. Скъпи приятели! Всеки има своите очаквания. Но като цяло всички ние искаме нашите близки да са здрави, да имат съгласие в къщата, да правят децата щастливи, животът да бъде спокоен, а мечтите, дори и най-тайните, със сигурност се сбъдват. В навечерието на Нова година, както и в детството, ние отправяме желания, изчакваме късмет и късмет. И нека бъдат. Но все пак знаем със сигурност, че е възможно да постигнем най-доброто за себе си, за нашето семейство, за родната ни страна само със собствените си усилия, чрез цялостната координирана работа. Трябва да решим много неотложни задачи в икономиката, науката и технологиите, в здравеопазването, образованието и културата и най-важното, стъпка по стъпка, за да постигнем повишаване на благосъстоянието и качеството на живот, така че всички граждани на Русия, всеки от нас, да почувстват промените към по-добро през следващата година. Можем да направим това само заедно. Никога не сме имали асистенти и никога няма. Затова е важно да бъдем солиден, единен и силен екип. И нека приятелството и добрите надежди, които обединяват всички сега, да ни придружават в бъдеще, да помагат в работата, в постигането на общи цели. Новогодишният адрес на Владимир Путин към руснаците

Путин постигна възможно най-доброто за себе си, направи 200 милиарда долара лично богатство, крадено от държавната собственост и с кръвта на народа си. Абе още ли има будали сред българите да му вярват? Трябва или да седят и ручат на неговата олигархична трапеза или да са бунаци, носещи още старото си комунистическо съзнание като едно време вярваха безрезервно на „вожда“ и му носеха нощното цукало в леглото. Комунизмът си отиде, но комунистите останаха, този път превърнали се от борци срещу капитализма в едри хищни капиталисти- олигарси и мултимилионери, кръвопийци на народа си.

Честита Нова Година на всички честни българи! Съграденото от премиера Борисов и ПП ГЕРБ ще пребъде във вековете, за да радва и идните поколения! Гордеем се с теб и те обичаме!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА...

През кои векове ? Като вече няма нито България, нито българи в България ? След още един мандат на ГЕРБ ще се премахне и самия надпис, който е останал върху картата. ГЕРБ за 10г. постигнаха това, което и турците не можаха да постигнат за 500г.

Ще надгражда постигнатото. Вече ще го яхат по две магарета едновременно!!! Банкянска тройка!!!

Симитлийска...

Всичко умножено по нула е пак нула.

smrt na tirana

Ясно, обещва ни да затъваме още повече ...

Кажи си Румене що е Русия? Радевото 2 годишно надграждане е факт и е значително постижение за мизерстването на нацията ,демогравският срив, запустели села и малки градчета,битовата престъпност,политическо подчинение на МВР и прокуратура в изпълнение на активни мероприятия т.е.ялова и несправедлива съдебна система , емиграцията на българите за по-добър живот в другите държави от ЕС ,САЩ

ДемограВски като прочетох....и ми стана ясен. Е за това сме на тоя хал.... Не мога да прива да ме управляват простите! ДЕМОГРАФИЯ!

това го копирах от теб само иената смених

Такива неща може да пише само един дебил, не запознат с правомощията на трите вида власти в България. По-скоро това е валидно с пълна сила за 10-годишното управление на Шайката, както наричаше ГЕРБ в близкото минало плазмодият Антон Тодоров.

Ето това го взех от коментарите, защото е актуално за Радев: "Доказахме, че можем да бъдем лидер в региона, водейки активни разговори със съседите ни за реализирането на съвместни проекти и развитието на всички държави на Балканите".

Кажи си Румене що е Русия? Радевото 2 годишно надграждане е факт и е значително постижение за мизерстването на нацията ,демогравският срив,запустели села и малки градчета,битовата престъпност,политическо подчинение на МВР и прокуратура в изпълнение на активни мероприятия т.е.ялова и несправедлива съдебна система , емиграцията на българите за по-добър живот в другите държави от ЕС ,САЩ ,Канада и т.н. Бойко и управляващата двойна коалиция с лява ръка дава от 5.7 - 20% увеличение на пенсии и заплати ,а с дясната ръка ти взима 25-35% с високите цени на вода,газ ,горива ,пътен данък на МПС, а от 01.06.2019г.ток и парно и то в интерес на монополистите ,за да не им падат печалбите.Не забравяйте парното се повишава през юли,когато е топло.Внимавайте българи ,когато Бойко надгражда това означава ,че пак ще ви бръкне в доходите ,за да запълни бюджета.Лъжи ,манипулаци ,фалшиви новини ,насъскване на хората едни срещу други и срещу институциите , злоба, това е стила и методите на Герберското надграждане.

ЧНГ на всички и пожелавам през настоящата гогина да унищожим комунизма . Един път българинът да престане да гласува за провалили се в управлението или подкрепяли престъпници . Радев върви си с добро докато имаш шанс даа получиш по -лека присъда . По -лека присъда защото може да бъде и много тежка такава каквато и съдистичният ти прост мозък неможе да я сътвори НСО е безпомощно срещу това което може да се случи .

ти нито си лидер,нито защитаваш интересите на България

Нещастнни подобия на човеци, Бойко Борисов е патриот! Той е един от малкото български политици, който истински милее за Род и Родина!

Ти с всичкия ли си или ти плащат за да съчиняваш лъжи?

ти нито си лидер,нито защитаваш интересите на България