Борисов се срещна с посланика на САЩ Херо Мустафа

Дискутирани са въпроси в областта на сигурността и отбраната, върховенството на закона и актуални теми от международния дневен ред

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Са като Ви почна !

от трън, та на глог - че по-висок

Боцко ще я боцне тая ако вече не го е направил, а и тя е мераклийка като гледам. Няма лошо и не си мислите че политиката има някакво значение в случая, Боцко ще я боцне.

Ако нашите управници си въобразяват,че при военен конфликт в Близкия Изток, ще си играят на неутрални да не дразнят Путин, не са познали въобще !

Абе умник - записвай се рейнджър и дерзай - до пълно световно ...

Банкенската тиква е пътник! Тая дребна жена вече му взе мярката. Шопски андрешковщини тука не минават.

А то мераклии да завладеят света - от как свят светува. Какво и как ще отнесат на оня свят - хората сме на тоя за кратко?

Начукаха ли му канчето на Тиквата ?

Абе, какви разговори. Тая е дошла да му се накара за всичко и всички. Не е доволна, все пак, не всички мразят Русия и не всички българи изпадат в умиление към САЩ ?! Ама какво да се прави, Балканска история. Но друго е наистина тревожно. Демонстрация на "топли" чувства и "искрено" приятелство с Америка е леко опасно. Ние сме си най-наблизо до Иран, ние сме в НАТО, а САЩ са далече. Не искам да си помисля, ако отмъщението на иранците към всичко започне от нас? Да го е страх човек на едно кино да иде или на кръчма........................?!?!?!?

Бате, батеее много силно те държат на каишчица - чак ми се плаче за територията!!!!

Няма късмет наш Боко - жени да го командват, а той да козирува. Пак ще вдигне кръвно. хе-хе

Тази посланичка още ли не е екстрадирана за достъп до квалифицирана информация?

_stankow

Върти се, върти се базичката. Няма НС, няма референдум. Направо при нашия човек, той ще уреди нещата. Обещал е. Иначе - друг ще управлява. Като му спрат медийната подкрепа и за 3 дена е пътник. Мераклии за премиери - колкото искаш. Подготвени, надъхани, готови на всичко за родната ъмуерика.

Дал ли е отчет за водната криза в България или само е прегръщам и целувам Мустафата ??? За джипката не питам??? А какво стана със самолетите ?? Построиха ли завода ,който някога ще ги направи или още търсят свободен терен в някой щат ???

Получил е инструктаж... А за завода - важното е че сме платили и сме засвидетелствали огромната си евро-атлантическа деби.... така де, ориентация.

То да минехме само с нарисуваните на чертеж "модерни" самолети модел1977 г. пак добре. Какво още ни чака от новите "братя" ни е бедна фантазията. Както казва Хенри Кисинджър-опасно е да си враг на САЩ, но е още по-страшно да си приятел.Тяхната прегръдка е като на анаконда или питон.

Ще дойде денят, в който ще има база на НАТО в България! Най добре една ВВС база в Балчик и една ВМС база в Поморие, срещу руския квартал!

Снимкатаааааа! Много влюбено го гледа Мустафата, така жената мЪ гледа кат сЪ запознахме, !! И после ква стана......

Дискутирани ли са въпроси не само в областта на сигурността и отбраната, върховенството на закона и актуални теми от международния дневен ред но и за санкците които може да получи България с построяването на Балкански поток осигуряващ руски газ в обход на Украйна и дали ще бъдат доставени F-16.

Какво толкова има за обсъждане - водната криза и пресъхналите язовири, или чумата по свинете ?

Хайде още няколко милиарда за "сигурност".....

_stankow

А, за по-малко ще им построим базичката. Но ще е за наша сметка. Нали нас ще пазят, как да не дадеш милионите ...

Бойко се срещнал с началника си, за да получи заповеди.

Както е се объркал като пате в кълчища и господ не може да му помогне, а не Херо Мустафа! Не разбра ли, че няма капацитет да управлява, ами да си ходи по-скоро, докато не е станало късно.

въпроси в областта на сигурността и отбраната, разбирай нацвъкване с бази.

Дали пак ще я разцелува?

Кобрата налита /хапе, трови, целува и се бие/, защото е такава по природа- екшънка. Усойницате е друг случай. Крие се в дупките и скача само за да убие някого изневиделица и пак да се скрие. Тя не целува никого, защото не обича никого и не е подвластна на емоции. Можеш само да я подкупиш, но нямаш толкова пари, така че виниаги си носи гьостерица и ампула с "противоусойническа", ако имаш желание да живееш тук! :) Но за разкош си има и пепелянки, отровни смоци и много др. защитени от конвенции и тъпота гадини. Щастлива 2020 год.!

https://www.youtube.com/watch?v=Jc0UZZHq

баце Боко, где така на джамия с Мустафа

Имаме бахти забравящия премиер ,скоро му издадоха заповедите ,обаче той ги забрави и отиде до му ги напомнят.Като не помниш записвай си да го еВа ,ще ти спести ходенето.

"актуални теми от международният дневен ред" ... дали са му начукали канчето на ББ?

Такива разговори и планове трябва да правим с Китай, а не с лакомите и лъжливи кравари!

_stankow

Бе какъв Китай, с Русия ни е бъдещето. Преди 10-ти 420 самолета ни продадоха. Не сме усетили да ни натежат. Ама на кредит, с отложен падеж и плащане със стоки. Сравнете с условията на доставка на ефките ...

Не си усетил да ти натежат, защото си малмник. Минимална заплата 120лева, средна 220лв!? Какво мислиш е? Плащане на самолети, танкове, бомби, окопи!! По това време английски работник с седмичната си заплата купуваше телевизор, българина си купуваша телевизор с 4 месечни заплати. Това е изплащане на бомби и самолети. Мало.мник.

ВЪпрос- Кой е сложила тая Ислямска Шпионка- Мустафа, като Представител на САЩ. Заради такива- чужди Шпиони,, Великобритания ИЗГУБИ империята си до 1960 г.

Интересно защо няма директни полети между България и САЩ,нали сме ,,стратегически,, пръдньори? А с Русия,която не е ,,стратегически,, партньор имаме ежедневни полети между наши и руски летища с а/к Аерофлот,България ер и много др. Но нали помните Ванга,един ден щем не щем пак ще сме с Русия!

щото трафичният интерес е само в едната посока. При такива условия никоя компания няма интерес, защото в едната посока самолетът е празен.

Интервю с Джеф Щайн – Част II: Американска разузнавателна агенция е потвърдила за престъпното минало на Борисов https://bivol.bg/stein-interview-2.html И ще разберете защо каквото и да поискат САЩ - Борисов ще го направи. Те пък обещават на ББ, че може да прецаква българският народ без да се притеснява.

_stankow

Яко го държат. Не може да мръдне. И с медиите го държат, и с валутния борд. Само да си позволи да каже нещо напреки - до 3 дена не е премиер. Обратно - ако слуша винаги ще го слагат. Пример - 2015-та помните ли ? Свалихме го за 3 дена протести. След 4 месеца пак го върнаха.

А пък ако случайно го спасяват, кръста................ Напишете от кой ще спасявате кръста?

"Върховенство на закона", ама друг път - върховенство на дрона и закона на джунглата.

Към редакторите на Дирбг, БНТ и прочие............ Кръстът не се спасява, кръстът се вади от водата! Само спасители на плажа са ви в умните глави...

И във водата не се хвърля разпятие, а кръст! За една друга ТВ пиша!

Да се надяваме че няма пак да ни спрат Патока. Не че нещо, ама унизително е все пак някак си.

А дано, ама на дали.

Ше има падни-стани, дърпане на ушенце, политпросвета. Нашия с изплезен език и насълзени очички ще чака огризгано кокалче от развалена пуйка за верноста

Една жена можеш да разбереш дали е влюбена по очите, вижте нейните как греят в нагово присъствие!

Май ѝ е харесало, не е сърдита .

Ти пьк иракчанките от ЕРБИЛ много си падат по Каптагона тва е от амфетамините разширяват зениците

Меркел обаче отива на среща с Путин

_stankow

Знае къде е интереса на европейска държава.

Херо е готина, за два месеца научи български за разлика от нашенските рускини, които от 40 години не го научиха, надменно гледайки отвисоко. Така е било и в Естония, и после като се обърна палачинката, ама защо обиждат руснаците и не им дават паспорти.

Къде се заби в рускините, сега в кърджалийските села има турчеещи се българи , които още ги е страх да си припомнят езика на прапрапрабабите си и говорят само на турски.

"инспектиране" и инструктиране.

И програмиране.

Само като и чуя АМЕРИКАНСКОТО име и ми става …. Тук на нас са ни изпратили специална пратка в унисон с геополитическото положение и значимост

Ми като не харесвате Баце що все за него гласувате бе тъпанари!

Поправка - супер тъпанари.

Ти явно си от ония 80%, които си мислят, че нещо се избира в България. Техниката отдавна е отработена.

И защо не е приложиха за радев ?

_stankow

Гласуват 49% от имащите глас. От тях 29% гласуват за ГЕРБ. Сума сумарум 14% от избирателите крепят ГЕРБ. Че няма ли да се намерят 14% заблудени и заинтересовани ? При тази дива медийна подкрепа ? Винаги, във всяка страна. ГЕРБ е вечен при тази "демократична систем". Докато е верен на "началниците".

ПО ТАЗИ сметка гласувалите за БСП(к) са 10% И СА 100% от ония 80% хи хи хи хи

Това между тях си е любов от пръв поглед, каквото и да разправяте!

Само че кой кого....

То е ясно кой кого!

Тя се казва Херо,а той пък вика ХЕРА!Смях..добре,че са я предупредили,да не го слуша какво 'бърбори'!

Да живее българи-американска вечна дружба. Смърт на путлерофашизмъ.

УРаааа...Да живее....докато съвсем се затрием като държава

Обаичаш бичия к0р да ти е набит докрай,а?А да ти не излаза от там, а моя да ти е между зъбите, съде дисагите !

Сложна работа е политиката.При тази международна обстановка точно сега да се срещаш с американски посланик не е най-добрия ход.При тези закани от изток да демонстрираш приятелство с тази страна, чийто президент се кани да обстрелва културни паметници е много глупаво, най-меко казано.Защо сами си вкарваме автогол не знам.

Споко бе, иранците няма да си хабят ракетите по нас. Не виждаш ли, че за десетки години у нас само 1 атентат направиха и то срещу евреи. По други държави ги спукват от гърмене.

тоя Боце с това навеждане пред американците един газопровод немой да пуснем само пара даваме за стари самолети и се водим партньори във военни конфликти без да слуша някой партньорския ни глас. мноо кофти ситуация

Какви са ми понички и двамата...

С гордост Борисов уверил посланика на САЩ Херо Мустафа ,че България продължава да се развива при 10 годишното управление на ГЕРБ успешно и устойчиво на последно място в ЕС и Европа.

Върховенството на Закона му е най-силната страна

Защо изтрихте коментара, че не са се разделяли откакто Херо е посланичка у нас? Или наистина и Балкански поток към Сърбия ще се забавя ?

Предложение - ако съберем всички коментари за ВЕЛИКИТЕ ДЕЛА на наш Баце в една книга, тя ще бъде най-търсената по целия свят. Човечеството винаги с интерес е чело за ролята и делата на шутовете.

Малка корекция. В една книга не могат да се съберат, то ще са дебели томове.