Борисов с идея: Еднакви тол такси на Балканите и ставаме мощна икономика

Ще бъде създадено смесено дружество между България и Черна гора за пренос на електроенергия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма какво да коментирам. Ще трябва да сляза много ниско, под морското ниво...

Западно балканския премиер !

Браво на Бойко Борисов- да е жив и здрав!

аз съм в потрес

от къде за къде ще пренасяш ток, бе дебил ?! как ще се вържеш с Черна гора?! България вече не е основен енергопройзводител , или осигуряваш трасе за турците , сигурно са обещали нещо ,а ?!

Хахахахахахахаха! Глупостите му край нямат! А най-страшното е, че си вярва милият....

Този некадърник пак оправя Балканите, а не вижда, че откак е на власт България е по-бедна, корумпирана и жалка.

Този Ти(вунь)тан на икономическата мисъл с поредната идиотщина!!! Няма умора, идиотщината ме прелива, прелива като ядовир Михайлово!!! Тикволандия направо ще стане рай!!!

Мощната икономика не се прави с високопарни и изтъркани думи, иска и акъл и подготвени хора. Той как си вярва, оптимист.

На тоя само такси са му в главата,как да дере народа...

Ще цъфнем и вържем с тол такси?!?

Ами НУЛА ще е миграцията,тука и най-изпадналия мигрант не иска да дойде толкова е зле.

Мощна , докато не дойдат ЕМИСАРИТЕ НА ТРЪМП , ОТ САЩ .

кво точно ще пренасяш и как , с кофи по магистралите в камиони, които ще ти плащат тол такса ли?!? Баце е заприличал на ГСГ , квото и да каже звучи като супер глупост .

Уточнявай, в Марианската падина ще си като на Еверест.

Ех най-после доживях да станем мощна икономика . . . . Ма така си е - всички с тол системи са с мощни икономики , толкова било просто и елементарно а никой до сега не се е сетил . Ето така се прави мощна икономика !

Е, нали вече сме мощна икономика ?

Таксите и данъците ще уеднаквите, а заплати и пенсии кога ?

Настроението ми се оправи. Браво! Само така.

Защо му дават орден с лента. Той веднага ще я отреже.

Изненадан съм определено.До сега Борисов се представяше за какъв ли не, та дори и божествен щото 3 папи са милвали главата му, а това последното е върха на сладоледа.И тъй като си нямаме държавен цирк, г-н Борисов е решил да изземе функциите на клоуна в цирка.Браво Бойко браво Борисов, само така.С нетърпение очаквам момента когато ВИНЕТУ, СЛЪНЦЕНОСНИЙ, БОЖЕСТВЕНИ изземе и функциите на печатницата за пари към БНБ та накрая поне мааалко и ние да се облажим.

Браво на Бойко Борисов- да е жив и здрав!

Браво на Бойко Борисов- да е жив и здрав!

Браво на Бойко Борисов- да е жив и здрав!

АЛО дир.бг -то да не ви погне прокуратурата?

Път да бие Бойко за едно медалче от Черна гора и накрая изтърси поредната простотия свързвайки цените на ,,Тол системата" на Балканите с икономиката.Явно дедо Бойко е напълно изхабен,защото връзката на главният мозък с устата му определено не работи.Вместо да си играе с внучетата и прави социалени контакти с майките по градинките ,той си играе със съдбата на България и населението и.

Мощна икономика от тол такси, някой май здраво са го клъвнали щъркелите.

''Вдигнахме цената на тока, парното , горивата , хранителните продукти , А ВИЕ ИСКАТЕ И ЗАПЛАТИТЕ Е , НЕ МОЖЕ ВСИЧКО ДА ВДИГАМЕ ''!

иначе, евала на тиквониус примус, на базата на една прочетена до средата книга за индианци разбира от микробиология и макроикономика и от кардиология до рокит сайънс. етовече и решава поредният световен проблем, пендинг от векове и за решението на който нито дж. м. кайнс, нито м. фрийдмън са се сетили. каза ви, скоро простият каиш и малоумен каунь ще решава предивзикателствата на ватикана, ЦЕРН, МЕНСА и УЕФА. приятен ден

Докато този смешник говори за Тол Такси сърбите глътнаха още един инвеститор и строят нов завод !!!

Браво на Бонев, Чочо, Милен, Веско и огнян. То бива copy/paste ама...

КОГА ЩЕ ТЕГЛИМ ЗАЕМИ ЗА НАТО /САЩ/ .

иначе, евала на тиквониус примус, на базата на една прочетена до средата книга за индианци разбира от микробиология и макроикономика и от кардиология до рокит сайънс. ето вече и решава поредния световен проблем, пендинг от векове и за решението на който нито дж. м. кейнс, нито м. фрийдмън са се сетили. казах ви, скоро простият каиш и малоумен каунь ще решава предизвикателствата на ватикана, ЦЕРН, МЕНСА и УЕФА. приятен ден

ваканцията свърши и гледам още сутринта по каналите на всички телевизии изпълзяха като змии на слънце кой мислите? Политолозите. И като започнаха едни приказки, колко стабилно било правителството, колко добре вървели нещата, какъв икономически подем има страната и т.н. т.н. Благоденствие и разкош за българите. Ало......................как не ви е срам бе?? Цари пълен хаос, всичко е затънало в корупция, съдебна система не работи, диктатура, геноцид и каквото се сетиш за една колония.Отново започваме да си гледаме стария филм, до догодина. Няма ли поне един да извика на глас и каже: Стига вече, ставайте и ги сваляйте тези крадци и некадърници. Смяна на системата и вземане управлението на страната от нови и надеждни хора.

"...Всички дойдоха в София, направихме много срещи, след това инициативата "16+1" и Берлинския процес в Лондон. Ще продължаваме активно да си сътрудничим в рамките на НАТО и съм убеден, че ще продължим да работим заедно и в ЕС", каза още премиерът......":))))) .... След туй избихме овцете в Странджа, нулирахме търговския регистър, избихме и 17 баби, с три показни ченгесарски акции натопихме БСП------АМА НА КОЙ МУ ПУКА ?:))))))))))

Борисов с идея: хахахахаххахаха ох щях да пукна от смях...

Средна заплата в Черна гора - 678 евро. Средна заплата в България - 575 евро (по List of European countries by average wage, обновява се всеки месец). Та въз основа на какво даваме акъл на Черна гора за икономика? На Св. Стефан почиват мултимилиардери и най-големите яхти в света са в Которския залив. На Сл. бряг почиват британски безработни и пубертети.

"Борисов с идея"?! Ало, 03.09. сме. 01.04 отдавна мина!!!

Огнян+Веско+Милен+Чочо + Бонев =Тролски дебил с психическо разстройство

Смешник

Голям праз, че тази държавица с население, колкото половин София е връчила медал на Борисов. И за какви еднакви тол такси с Черна гора говори Бокича, като те си нямат дори една магистрала ? Да му имам идеите ! А и за каква пък европейска перспектива на Черна гора става дума, като тя заедно с Албания отказаха категорично да приемат бежанци и да строят бежански лагери ? Но я да чуем какво каза самият президент на САЩ- Доналд Тръмп за черногорците, половината от които пък са си чисти сърби: "Те могат да се ядосат, да станат агресивни и поздравления - имате Трета световна война !" Ха!

Тиквошенко пак е подхванал Западните Балкани.

Сега ще оправяме и Балканите ! Да се готвят ориента , и африканците !

Пристигат емисари от САЩ , и казват : Не стаА !

Те и дир няма да го разберат:))),толкова могат

Този индивид тотално е изтрещел хора! Време му е да си ходи,инак ТЕРИТОРИЯТА загива...

Септември всички пред парламента! Да ги изгоним всички!

Ами то и с Македония беше рев до небесата кво сме напрайли за тех , пък след месец оня мушмурок макето ни се изцвъка по въпроса чие е било илинденско-преображенското ...въстание.Преди да си ходи тиквочев ще посъбере доста тиквени медалчета....

На тоя, как му беше името, му се клатят краката той се замечтал за светли бъднини на други жалки държавици. Представям си го в опозиция. Такъв рев ще бъде от първия ден, че Корнелия ще ни се струва кротко писенце. ТОЙ не може да е в опозиция, ТОЙ е едноличен господар.

Сретане, на кой ни остави?