Премиерът провери АМ "Европа" и се зарече: Догодина ще вдигнем доходите с 10%

Въпреки, че някой казва, че асфалтът не се яде, се оказва че инвеститорите идват, там където правим пътища, заяви Борисов

Обратно в новината

Коментари - Премиерът провери АМ "Европа" и се зарече: Догодина ще вдигнем доходите с 10% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този идиот вече няма идея какво говори....

министърчето Нанков открило "археология" на 19 км....??!! Жалко, че не е открило българската "граматика" навремето !

то е ясно че твоите доходи се вдигат

Страшното е да нямаш реална представа за действителността.Минете по бул.Христо Ботев и вижте колко свободни магазини има които се дават под наем поради фалирали търговци.Дори на Илиянци където навремето се взимаше магазин с рушвет сега има доста опразнени.Явно жизненото равнище не е толкова високо колкото ни лъжат.Нещата взиха да приличат на социализма.Типичен за тази история е знаменития български филм "Кит".Както и култовата реплика "Риба ама цаца, цаца ама риба".Парата е само в свирката на кораба който бавно потъва.Цените растат безспирно.Чудят се откъде да пълнят бюджета то не беше смена на лични карти,номера на колите/гърците и до момента си карат със старите номера/Догодина ще има паспортизация на сградите, смяна на касовите апарати и т.н.Всичкото е в интерес на определени кръгове и мафиотски структури.Дано се задавите в лакомията си лъжци.

ГОВЕДОТО ПАК ДУДНЕ ТЪПОТИИ КОЛКОТО ДА ГО ПОКАЗВАТ

когато хората ви наричат червени бок.луци!

Догодина ще вдигнем доходите с 10%, тока с поне 25%, горивата с 20%, свинското с 50%, останалите хранителни продукти с поне 15%. Важното е успехи да има! Гласувайте пак за мен!

а заемите

,,Ето затова много се дразнят другите институции - няма какво да покажат. " Някой може ли да поясни смисъла на това изречение? Кои са тези институции, че не се сещам?

Ами единствената институция, която би имал в предвид е Президента. Всичко останало е камък в неговата градина. Аз пък се чудя какво стана с "институцията" Цецо Апартамента? А институцията братчеда Ради?

И каза шъ. Ами тока горивата храните с колко шъ вдигнеш

Човека Ви показва , че се работи защото всички само плюят. Сега го доказахте, и нещо да се прави ние пак плюем. Колкото до консула вав Валенсия не сам съгласна , компроментиран не трябва да се изпраща.

Десет години "вдигане" и видяхме докъде ни докарахте. Не искам още 10 години "вдигане", децата ми остаряха! Вън от властта, искаме млади, образовани хора, които да имат истински план как да ни изкарат от блатото.

А днес ремонтираха тангентата. А като е ходил до кока кола пътя София Костинброд е правен преди 15 години и не е ремонтиран от тогава. И е впъти по добър от тангентата и всички бойкови магистали

дали знае,че по БВП е доста зад страни като Етиопия, Ангола, Кения? А дали знае къде се намират тези страни?

едно време беше забавно да му четеш вицовете,но сега когато отдаван всеки е осъзнал ,че глупостите му се пишат на гърба на обикновения българин едва ли на някой му е забавно. Каква мощна икономика имаме.тоя знае ли къде се намираме в класациите за света и Европа?! Само това като прочете човек и е ясно,че ще чете хвалебствена ода на глупостта ,нямаща нищо общо с реалността!

Обикновен лъжец, но за съжаление на гърба на всички българи. Докара нещата до там, че всеки млад българин отива да работи в чужбина, старите не дочакват пенсия, а здравната система ни избива за месеци след влизане в болница. ... и на фона на това, неговата безочлива наглост?! Милиционерско-мутренския начин да “държат властта”. Само дето не останаха овце да стрижат, да крадат и да ограбват пладнешки.

Kalin

Нещо математиката му куца от години.Като дигаш всяка година цените с 30 процента кво значение има че доходите се дигат с десет???

С постове на компютъра пред масата с ракията не става. Грабвайте телата някой се обади и там на площада, където е цървула, да направим барикади и да спрем злото.

Като говори за догодина,Боку дали е питал Тръмп -дали ще го остави още една година да плячка държавата?

С 10 или със сто процента. Поне със 40 процента ха-ха. Запада увисва с 40%,до един в бг обратно, а тук да му мисли бб,.. Няма работа.. Ще я оплеска Бойко и затова у кончината, макар че животинчетата по гледани от бойка...

За много мандата се понаучи да говори, макар и зле. Лошото е, че не се научи да мълчи Ние не четем само за Винету и Поразяващата ръка/а тях аз ги обичам от малък/ Ето само нахвърляния: Според БНБ за м. април текущата сметка е отрицателна. ИЗНОС: По данни на БНБ износът на стоки е 2310.2 млн. евро за април 2019 г., като се повишава с 205 млн. евро. ВНОС: Вносът на стоки за април 2019 г. е 2427.8 млн. евро, като нараства с 98.7 млн. евро (4.2%). . Това е много зле за държава, която е във валутен борд, а той ни е необходим, защото досега да са ни "разковали". То.е онова с износа е вярно, но не е достатъчно. - За безработицата: Разбира се, че намалява! Как да стане другояче, когато половината страна се изнесе в чужбина по време на неговите мандати? От 9 000 000 на малко над 5 000 000 ? И кой избяга? Всеки от който ние имаме нужда ТУК. Защо? Ами, защото няма, кой да работи за без пари- ето за това! Колко пъти да казвам/е, че хората работят само за стаж и за оцеляване? С надежда за пенсия, която е много съмнителна, като познавам Държавата.... Току ще рече- Е, няма фондове!.... С баща ми се случи така. - Прекрасно е че се откриват нови работни места, когато ние не можем да намерим хора за елементарна работа, дори на парче, дори при сериозни за нашият стандарт заплати.....Кока-кола ми открадна поне 6 потенциални работника. Но всяко зло за добро Когато останем само 1 млн.- нещата ще станат. Те ще решат, че няма смисъл да се произвежда само за 1 млн. потребители и ще се иднесат в Хонг Конг или Хартум. - Защо ли винаги имам главоболие, когато чуя за Костинброд? Особено по време на избори? Странна работа! Нищо не са ми направили. ,-

- Тиква, ама печена! - Печена, ама Тиква! И нашата работа такава. Чешем си езиците по форуми, ама не смеем да си покажем зъбките, дойдат ли избори.

Имало едно времче една, а и повече държави, където всички били равни..... Имало държавно ценообразуване, всякакви регулации и други неща, че равните да стават още по-равни. Имало и гадни страни, в които нищо не разбирали от това. Та така- срещнали се българин и американец на Слънчев бряг и се заговорили за живота.... Стигнали и до политика и икономика....... А. -Добре ли живееш? Б. -Идеално! А. -А, колко струва един вестник? Б. - Виж сега, нишо не разбираш. При нас всички цени са стандартизирани, централноопределени и несменяеми. Вестник струва 1 лев- няма значение кой.... А. - Е, малко скъпичко за вестник! Колко ли тогава струва един хляб, нова кола, нов апартамент?! Б-.- Абе ти явно си много тъп! Нали ти обясних, че всички цени са ЕДНАКВИ! Всичко е по 1 лев- и хлябът и колата и апартаментът и бирата, струват по 1 лев за бройка, както и всичко друго А. - WOW! Хлябът Ви е малко скъп, но да си купиш кола и апартамент на цената на само 2 хляба, е това е WOW!!!!! Пак да питам, а каква Ви е месечната средна заплата? Б. - Ти си отчайващ случай, бе браточка. Многократно ти обясних, че всичко е стандартизирано и уеднаквено! Един лев разбира се!

Лозунг: "Да живее повишаването на с.доходите на всички хора по Всичките Земни кълбета". Винаги е по-добре да е 1.10 вместо 1 лев. Разбира се, това си е трудна задача и аз го оценявам.... Най-лесният начин е да вдигнете "скритите данъци, глоби и т.н.

Талибаните Бойко ги пускаше през границата за ЕВРОПА. Е ако някой Българин или полицай, спираха нарушител на държавните ни граници... Бойко го пращаше на справедлив съд!

Здрасти лъжльо! Едно пропаднало правителство, което краде и работи за крадците и министър председател преценява хората като "Лош човешки материал", НО ДАВА пържола на кучето открило поредният труп на Българка пред гладният български народ, в резултат от СТАБИЛНАТА правителствена работа! Колко пъти си осъден в Стразбург и все ние ще трябва да плащаме! - Нали? Стабилни сме, работим много но пари за здравеопазване няма... освен за теб?!? За пенсионерите също... но купуваш с авансово предварително плащане на САЩ проектирани преди 50 години истребители и 5 години преди вероятната доставка с циничен помиярски договор за покупка без никаква отговорност за изтребителите: ще ги има ли; ще летят ли; толкова ли ще струват? Защото всъщност не си купуваш изтребители, а си купуваш власт и си корумпиран! Разбиваш изконни чевешки семейни ценности и си водач на ежегодни ГЕИ паради, организатор на джендъри и палач на деца. Казват, че с Цветан сте се скарали заради американските пари от правителствената поръчка, защото била политическа? Като сме работили добре и сме заработили пари за крадливата държава, ковто е за публичен разстрел с тези 6% доверие в НС, което превърна в нужник за изхождане по лични нужди... и сега ние живеем в лаината, а ЛАИНАТА живеят като министър председатели...

Догодина няма да има. Пътник си, Тиква. На есен те махаме. Направи ни за резил пред цял свят.

Боко, малко по-полека... Скромността не е порок !

нао кой? тож не останаха хора, дет да са ти подопечни. ва емигрантите в германиа ли, на тези в щатите ли.... а може би на ромите? Определено нема да е на българите.....

А пък тати ше ми купи колело .... ама друг път. Сега няма пари! — Ъхъ, Ама си купи кола! — Обаче лада (Ф16 модел 1974)

Големи успехи, огромен износ, няма безработица, фиска пълен, бюджета в част приходи преизпълнен, оня с терасата вкарал и той милиарди, а народът беден, като изключиш част от чиновничеството и част от софиянци. Е ние на очите си ли да вярваме или на приказките на някакъв еднокнижен дебил?

Стига дигали бре, оставете този изтерзан размазан народ да си отдъхне от грижи и да поработи и за себе си! А ? С 30 % може и да позакърпи положението, но инфлация, дългове, данъци и цени на дребно отдавна са изяли всякакво увеличение и това се знае от всеки първокурсник в Икономическия...

И Бацеее,как ги инспектира тия магистрали?Нима имаш необходимата за това подготовка???Позавъртя се там ,снимаха те,каза някоя и друга плювня срещу БСП,погали си егото и се метна на държавния джип.Браво ,напомни за себе си..."велик си"

Страхотна технологична икономика развива Тиквата - лимонада и кола, дето никой вече не купува! Голяма кярия ще падне, а, Тиква? Колко милиона тона лимонада ще трябва да произведеш и изнесеш, за да купиш един самолет, технология, машина, Тиква? Или това не те интересува, както и на колко души ще оберат здравето с експлоатация? Важно е да се тупаш в косматите байганьовски гърди колко си велик, нали, г-н Шменти капели?

Преди избори и след лов се лъже най-много. А премиерстващата мутра не лъже само когато спи. Между другото, Мутра, пенсиите доходи ли са или ДА? Колко души ще умъртвиш с глад и тази година, Мутро?

Защо Бойко лъже, а на мен хората ми казват г-жа Лъжа?

Щом не знаеш, за Корнелия пак Тиквата пусна лъжата. А тя взе че го осъди.

Ако не ме лъже паметта, АМ "Европа" трябваше да бъде готова до края на 2012 г. Така обеща премиерът Борисов 1 на тогавашния премиер на Сърбия Ивица Дачич при посещението на Борисов в Сърбия през 2010 г. Добре че спряхме да ядем асфалта, че да се започне най-после и магистралата.

Jaxon

Като е ходил в Костинброд не е ли видял какви дупки има по пътя огромни,не е правен пътя там от 50г.

В България има фирма с 20000 работника?! Айде, бе!!!

Бойко сигурно има много недостатъци, но е най-успешният премиер на България за последните поне 75 години. Дано да има и Борисов 4!

Никак не си случен ти, герберасте.

Jaxon

хахаххаха

"Имаме мощна икономика", базирана на контрабанда, наркотици, е/имиграция и ... износ на оръжие. "Имаме воля!" да подменим всички калинки и теменужки с ... кърлежи. И въпреки ПП "ГЕРБ" в новооткритите заводи в България кадрите се набират чрез отделите "Човешки ресурси" в чакалнята на Терминал 2 на софийското летище, преди да е станало все още филиал на Истанбул. А дори 10% увеличение на доходите другата година, ДЪНОТО НА ЕВРОПА ще е блатисто, но без шарани. Част от тях са си били камшика и са се заселили в странство, едни 50 хиляди се отправят всяка година в "безбрежните ловни полета", други са изпържени и изядени (Мишо "бирата"), а демократичната младеж се занимава с пиянство, изнасилвания и убийство на първолаци и журналисти. Катастрофата на "МОЩНАТА ИКОНОМИКА", не се вижда от последното стъпало на "СТЪЛБАТА".

Борисов вероятно не плаща за ползване на тоалетна, но вече трудно се влиза в тоалетна за по-малко от 1 лев на лице /пардон, на за...ник/.

Стига сте ни занимавали с тоя примат Боко Тъпото.

В израза "отново шофира ЛИЧНО джипа СИ" нещо не е наред. Ако джипът е лично негов, очевидно няма нужда да се казва, че е шофирал лично. Ако не е лично негов, то тогава не може да се каже "джипа СИ", което означава "СВОЯ джип". Кое е вярното? Дори не е сигурно, че джипът е на Министерския съвет.

Бойко яхне ли джипа БСП губят катастрофално изборите. Факт.

Леле, леле... Уникално прости сте.

Спа комунистите направиха Белене...Цанков камък....огледалото на Кърджали...все яки мега проекти...мега хидроинженери

БСП разпродадоха всички заводи а при ГЕРБ се строят такива. Правите ли разликата ?

Как да не правим бе комшу:)))као вече накъде се обърнем ''завод'', всяка негова магистрала е осеяна със ''заводи''.. На тоя като го гледаш шиището му дали е от много акъл и работа или от някакви други неща????

Не може така нагло да се лъже! Осъдиха вече цялата ви партия начело с лидера веднъж, това е рецидив, постоянен. Чужди инвестиц през 2008, последното управление на тройната коалиция -9 млрд евро. От тогава до сега не повече от милиард на година. Това са фактите и според БНБ и Евростат. Пред фактите и боговете мълчат, а вашия бог е най-обикновен простак от крайградско село, без образование и елементарно възпитание и приличие, поне по отношение на рецидивиращото разпространение на нагли лъжи и самохвалство. Станишев в сравнение с борисов ДЕСЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ДОВЕРИЕ от инвеститорите. Хората, коиро знаят да управляват пари коже да казват всичко, но му нямат доверие. Това са фактите, а желанията и лъжите ви са нещо съвсем различно. Тия предизборни обиколки и набирания към владтра са най-елементарно бягство от правосъдието и справедливото възмездие за редица зловещи престъпления.

..и откри разрешение за завод... К'во зна

написал бил Борисов на онова нещо дето се щрака с пръстите на някоя от кифлите и добавила умни мисли за "магистралите".

Искам и аз да мога да лъжа и да ми вярват

Догодина 'завод за цели проводници'

И за "полу". НО ТОГАВА, не сега....

Борисов ,може ли да престанеш да ми харчиш парите за разходки !Плащай си ги !

Че ти пари имаш ли, бе цървул..

Вноса от ЕС е на по-голяма стойност от износа според НСИ. Какво печели България от това, че някакъв чужд инвеститор изнася годишно 1 млрд., дава по 600-800лв заплати на 1000 човека, и плаща евентуално 10% данък, ако не се води, че е на загуба, или не си плаща данъците в друга държава от ЕС? 9 600 000/годишно за заплати. А замърсяването от производството за кого остава?

И, представи си, някой ти е сложил минус!

Минуса е от мин. на икономиката защото не са 1000 човека, а 20000

Голямо хвалене как вдига доходите. Да, доходите - заплати и пенсии сега са по-високи от 2008г. Ама и РАЗХОДИТЕ са по-големи. Като фрапиращото е, че всъщност сега със средната заплата, можеш да си позволиш по-малко от нещата, които си можел да си позволиш със средната заплата през 2008г. Т.е. РЕАЛНО излиза, че хем ти вдигат доходите, хгм можеш да си позволиш по-малко неща отколкото с по-ниския доход.

E ... те това е майсторлъка де ... Колкото по-големи доходи = повече данъци и осигурителни вноски = повече пари за разпределение от политците. Кой пък го интересува дали всъщност покупателната способност се е подобрила.

Само човек с 2 гр. мозък може до говори такива простотии!

Чета внимателно. Пред 2008 износът ни бил 30 млрд, сега за половин година 27 млрд. През 2008 год. не се чувствах притеснена финансово, всичко беше по евтино. От две години все нещо сметките не ми излизат. Та ето ви един пример лакмус за поскъпването. Събирам си по 0.50 ст. в един буркан. Преди две години ги събирах за 6 месеца. От година и половина ги събирам за едва за осем месеца. А не харча по различно, не ям повече, нито давам пари за него повече от преди 2 години. Та така с парите от износа. По- скъпо се продава повече пари се събираш от продажба. АМА КАК ДА МУ ОБЯСНИШ НА ТОЯ ЛУМПЕН.

Да не говорим че цените неимоверно нарастнаха и за това сега за половин година са 27 ама при мреална съпоставка няма да са и 7 за полугодието... Приказва си завалията защото си мисли че и другите не разбират материята като него:(((( И понеже все иска да е с нещо ''по'' постига го бая време с РЕЗИЛА си...