Борисов поздрави мюсюлманите за Рамазан

В мюсюлманския свят започна свещеният месец с цел духовно пречистване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздрави те са хубаво нещо но минкмалната заплата от 610 лева си е мизерия и 300 лева пенсия е ужасна мизерия нлщо не направиха за вдигането на доходите и загубиха времето на хората и само глад ,мизерия нищо не могат да предложат министрите на обикновеният българин

Няма на света по отваратителна физиономия от тази на тиквата. Представяте ли си това да вие къщата Противно животно

Щото се ръкува с различни премиери и политици, нещо им говори, значи знае доста езици. Пример за любов към знанието за младите, да видят и те докъде могат да стигнат.

Няма ли спрете да показвате тази гадна мутра.!!! Противен и грозен, като бабиджпсъл гъз

Бате Гойко, ай отивай да целуваш зад...., ръка на Сокола.

нас живеещите в България в правия път ни вкарва само сопа ... няма друг начин ... мдааа .

а дано е за последно.

Боко-тъпото е мюсюлманска подлога. То не бяха ислямски танци с ЯТАГАН в ръка, то не бяха минети на маймуната ЕрНасран, то не бяха минети на главания мюфтия..

Много си проста.

Най-новия виц. Доган предложил на Боби да постят заедно и нашия приел с ентусиазъм. После двамата седнали пред ярешко на чеверме да бистрят политиката. Постигнали съгласие.

То хубаво ги поздравява, но няколко години подред търся поздрави от ДПС за 3-ти Март, и никога не ги намирам!

Агата лично сам се качва сутринта в 5ч на 3-ти март на Шипка. Полага чевен каскет с черен пискюл за загиналите герои... Аз го чакам в колата.

Боко,машаллах! Нещо не те чух да ни поздравяваш на празника на християнскот семйство, ама от мен да мине. Аллах сигурно тогава не те е подсетил. Забравил е завалията.

БЛАГОДАРИМЕ ВИ Г-Н ПРЕМИЕР И СЕ ГОРДЕЕМЕ С ВАС!!! ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИТЕ НА ТОЗИ НАРОД И КОЕТО ПОСТИГНАХТЕ МЪДРИТЕ И ОТГОВОРНИ СЪВЕТИ КОЙТО ДАВАТЕ ПОСТЪПКИТЕ С ЛИЧЕН ПРИМЕР И ПОДРАЖАНИЕ!!! С ВАШАТА ПРОЗОРЛИВА ПРЕДВИДЛИВОСТ ВИЕ ДОКАЗАХТЕ И НА ДЕЛА ЧЕ СТЕ ИСТИНСКИ ЛИДЕР И ДЪРЖАВНА ГЛАВА!!! ВАШАТА УПОРИТОСТ И МЪЖЕСТВО ПРЕЧУПИХА ХАТЪРА НА ОМРАЗНИТЕ КОМУНИСТИ И ТЕ ДОРИ ВЕЧЕ ПРИЗНАВАТ ЧЕ АСВАЛТА СЕ ЯДЕ!!! Г-Н БОРИСОВ НЕ САМО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИ УВАЖАВА И ОБИЧА НО И НА ЦЯЛИТЕ БАЛКАНИ ВИЕ СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ В ОБЕДИНИТЕЛЯ И ДВИГАТЕЛЕН МОЗЪК НА ПОЧТИ ЦЯЛА ЕВРОПА!!! МНОГО МАЛКО СТРАНИ МОГАТ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ТАКИВА УСПЕСИ КАТО ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ СПИРАНЕ НА МИГРАНТСКИЯ ПОТОК ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА КЪДЕТО СЕ ВЛИЗА СЪС СИГУРЕН БИЛЕТ И СЪВСЕМ ЗАКОНОВИ ПРЕТЕНЦИЙ ЗА ШЕНГЕН!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРИМЕ Г-Н ПРЕМИЕР И ЗНАЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯ И СТОИМЕ УВЕРЕНО ЗАД ВАС!!!

Бойковите поддържници всичките сте такива тъпи неграмотници, чак срам да го хване човек.

Нямам спомен да е поздравил християните, които от 5 седмици са във Великденски пост , който също е за пречистване на душата.. Няма такава демагогия и простотия... На Сирни Заговезни, когато започна поста някой дали поздрави, че християните започват своето духовно пречистване...Но за рамазан и в дир го показахте този демагог...

ти "християнчо" пости ли на тези пости? Ти "християнчо" влизаш ли в църква освен на празници? Ти "християнчо" благословиш ли всяка вечер храната с молитва? Ти "християнчо" колко пъти подаде ръка на някой в беда, а не му обърна гръб? Ти "християнчо" - любов или омрази излъчват постоветети и дали Исус ти е дал такъв пример. Големи "християни" станахте.... на празници....

Не сменяй темата като и когато ти е угодно!

Сега трябва и като Путя да откриеш 2-3 джамии, а не само магистрали.

Тиквата е лицемер 1книжник .На миналия Великден изпрати копои милиционери пред ХРистиянските църкви да стряскат миряните да си слагат парцали на лицата .Но подобно гнусно нещо НЕ направи с мюсилманите пред джамиите нямаше милиционери.Коварния Ислям учи мюслита на ТАКИЕ-2личие ,лукавство ,лицемерие което мюсилманите да практикуват при общуване с ХРистияни за да ги заблудят и да се възползват от лековерието им за да ги ограбят Мисля че бг премиер кръстеш с ОБРАТЕН кръст с червен езически конец на ръката практикува успешно ислямските завети на ТАКИЕ

Дир , преебае ли ви, сега аз ви тря ! Ха, ха, ха, смръдлюовцо мръсни слугинажи ! Да го духате !

от какъв пол сте-ивии

Боли ме кура за бойко, и за резаните също !

Да бе поздравил българите с настъпващия православен Великден, мутро

Страхливец! Бил поздравил във фейсбук... Аз едно време на ифтар се затварях сам с турския посланик и турските телевизии в джамията в Пловдив и не пусках българската национална телевизия... Борисов е страхливец.

Батак, помним Батак! Мама ви мангалска.

Още го титулувате "премиер и лидер". Не стига само премиер, нали. Големи мазньовци сте.

Буци и Шиши на избори в ромската махала, където избиратели под звуците на чалга играейки кючек, се отправят към избирателните секции взели някой лев... Да се види къде и как ГЕРБ печели, благодарение на лица от криминалния контингент и ромските "барони"... https://results.cik.bg/pi2021/protokoli/64/15/152400204.html https://results.cik.bg/pi2021/protokoli/64/15/152400205.html https://results.cik.bg/pi2021/protokoli/64/15/152400206.html

Мутрата-вън!

Ако не бяха мамили на изборите,щяха да имат 5%

ами искайте да се касират изборите бе ахмак,що си траете и викате,че са честни?

Страх го е!В затвора му е мястото!

за фатмака ли говориш?Още малко и ще е там,споко

й злобари от поредния протестен вот, колкото протестните вотове от 1990 г. насам ви решиха проблемите и тоя няма да ги реши. Поплювайте и псувайте, изпразнете се душевно и се замисляйте за нови спасителни протестерски партии, които ще ви оправят. До сега протестните вотове не направиха нищо, нито прибраха парите на комунистическата върхушка, нито ограбеното от фалиралите банки, нито награбеното от приватизацията или предприсъединителните фондово. Това за което злобарски си мечтаете никъде по света не е станало. Я се сетете при фалита на Гърция какво стана, дали прибраха ограбените пари или осъдиха някой, а тук няма фалит само недоволни от някаво статуково. Пък се сетете каквибяха заплатите и пенсиите през 2010 и сега. Пожелавам ви любимите ви протестерски партии да ви удвоят заплатите и пенсиите, а това да осъдят някой има да почакате следващите да го обещаят.

Празноглавец-подмазвач!

И бай Ставри го поздравява. Каза че щял да става мюсюлманин специално за да уважи Тиквето.

скоро всички вие ще сте там на топличко,светът върви натам та си стягайте задните части