Борисов покани американския бизнес да инвестира у нас

САЩ са важен стратегически партньор на България, каза премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ги няма Apple , Microsoft , Oracle , Amazon, Tesla и т,н, ?!

А те са се затичали. Това вече сме го гледали толкова много пъти. После той си занася телесата в друга страна и отново същият сценарий. Резултатът е нулев. Но пък приказките и хвалбите му са много.

Думи думи и празни приказки докъде я докарахме,а има и още......

Сега ще дойдат да инвестират „Ангелите на ада“, чули от Баце, че имаме качествен амфетамин.

Уж сме част от ЕС а пък ще правим бизнес с американците. По-точно те ще правят бизнес с нас Ние ще даваме парите а те ще ни изпращат боклуците си. Примери са прескъпите Марици, прескъпите изтребители, ............

Дари най-върлия американофил Соломон Паси, беше втрещен от Боковите лъжи. Не успя да го скрие при Хекемян тази сутрин.

Сериозен бизнес не се прави с бандити като Баце, Сава, ДП... Изглежда много от пишещите братя също не искат американски инвеститори. С бацето ни е добре.

Главата на дръвника, това е резултата !!

Забакнах,нямам думи !!

" след като преди това гостува на президента Доналд Тръмп в Белия дом."- кой ви учи на български език бе хора.... научете се да пишете

Каня американския бизнес да дойде в България, пошегува се другаря Бърисов. Непременно ще дойдем, пошегуваха се и бизнесмените.

Какви бизнесмени,какви инвестиции??? Вие с мечка мед яли ли сте? Някой да ми каже да е правил бизнес с англосаксонци и те да не са искали все тяхното магаре да е мъжкото?

Тези бивши от ДС са много прости. Първо САЩ водят агресивна външна политика, но вътрешната им политика е насочена към хората и развитието на обществото. В България Е ТОЧНО ОБРАТНОТО:външната политика е добра към всички, а вътрепната към унищожение на българите. Тоива е разликата между великата САЩ и изостанлата Бъл;гария. Как народ, който живее на границата на физическото и духовно оцеляване да създава блага?

Със същия успех може да покани и марсианския бизнес.

Започваме!, пише Боко и снимал джипа. И започнаха. Първо Боко го заведоха на … гробището. Арлингтънското.Начи можело! Като дойде Тръмпич у нас, предлагам да кацне в Горно Нанадолнище. И ще пратим Ценко Чоков да го посрещне.

...само да не дойдат пак да дупчат за шиистов газ в добруджа ...инак мариците и точенето на злато на безценица ...това им е инвенстирането ....пълни колонизатори

Марионетката защитил беге интересите- няма да строи американска база във Варна, а център!

Какво? Още американски ТЕЦ-ове да храним от бюджета? А неееее!!!

Добре че има американски инвестиции макар и малко, че ако трябва да чакаме на въшливите водкаджии.

За да инвестира някой някъде, му трябват две основни неща: сигурност ма инвестициите и квалифицирана и/или евтина работна ръка. Първото в БГ го няма, не го е имало и няма да го има. Второто е на изчезване - демографски срив, brain drain итн. VW решиха да отворят в Турция, защото сигурността ма имвестициите им беше гарантирана лично от Ердоган, а техните университети бълват 50 000 инженери годишно. Така че, спокойно, България се самоунищожава много успешно и никой няма да дойде да инвестира повече, отколкото за един кокошарник.

БАНКЯНСКАТА М....,реши, че може да ПРЕГЪРНЕ Трмп,както ИШИЯСОБОЛНИЯ и Меркел от ЕС и да ГО потуупа приятелски по ГЪРБА,но,НАЧАЛНИКА,му посочи мястото до ИБРИКА !!!

Първо беше против натовски бази в черно море. Сега обаче ще правим център на Натовските кораби, които ще стоят в натовските бази в черно море. Изобщо каквото каже господаря такова прави. Най-интересното е че бай Тошо взимаше пари за държавата слушайки Москва, а бай Боко го прави безплатно, защото толкова му пука за българския народ.

Ти защо смяташ че е безплатно? Те само са споменавали, че на България не и се плаща за това.

Покани американския бизнес.....мухахахаха....къде бе...при циганите ли....хахахаха

Жив е той, жив е! Там във Овала, потънал в грижи уж мисли, пъшка управник в дълбока грижа народна, безсилна рожба на страна не съща.

Преди 30 години хората може и да вярваха в думата инвестиция, но сега тя е равнозначна с грабеж в 90% от случаите.

Преди повече от 60 години проф. Панчо Владигеров беше казал за една видна пианистка: "Отишла в чужбина, пръднала и се върнала". Та и Борисов......

И СЕГА АМЕР. "БИЗНЕС" ЩЕ СЕ ЗАТИЧА КЪМ Б-Я............

Ха ха ха !!!

А те му рекоха: може, може........

Гладния

Пак питам аз, без Борисов за къде сме? Всеки ден работи за държавата ни!

Морен бърше си челото и тежко диша под сакото...

Както и здрав на болен

го

Позорна статистика - числата говорят ясно. Удобно се спестяват и нашите "инвестиции" в САЩ.

Хахаха хихихи

ЖИВОТЬТ У НАС ВСЕ ПО ТРУДЕН СТАВА ОЛИГАРСИТЕ НЕ И ПУКА ЗО ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА

Ташак!!!

Вън американските окупатори от България. Ние българите не ви щем ни жилото, ни меда.

Недей скимтя м%стио.

И продажните им марионетки в България също ВЪН.

Само дето не сте българи!

Като си спомня, в миналото ни стратегическо сътрудничество сме имали с фашистка Германия, със Съветският съюз, сега със Америка. Сменяме ги, може би защото си отиват ....така някак си от нашето партньорство. Интересно, кой ли е следващите, стратегически партньор?

Заглавието лъже. Поканил ги е да си паркират военните кораби във Варна. Т.е. още доброволна окупация. Като капак САЩ сега искат да спрат и турски поток.

Продължаване на синята зона във Варна за военните кораби на НАТО.....обсъжда се и военна морска гара с пряка пътека към плажната ивица. Да е лесно както за голф да се ходи, така и на плаж.

Писна ми да ме гощават нон стоп с тиква в този сайт. То бива платено слагачество, бива, ама пък чак толкова не бива!

КОЙ нормален човек ще инвестира на тази цигано-турска територия бе??? Глупав!