Борисов поиска и получи оставката на шефа на АПИ

Причината е скандалът с електронните винетки и тол системата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На следващите избори сме длъжни да се мобилизираме и да приемем оставката на всички гербери! Гафове, скандали, оставки, назначения и пак оставки...Що за хора управляват държавата ни? Че си повишават и заплатите! Докога ще го позволяваме?

Това е моралът на българските управници.Поискал Бойко и получил. Ами ако не беше поискал,какво щеше да се случи.Просто нищо. А защо появилите въобще трябва да има парламент,правителство и знам ли какво още щом си имаме. Бойко вездесъщият бащицата Борисов.Те само за заплатили са.Нали частният сектор давал големи заплати ами да вървят там. Да ама там се работи а на държавна служба се ЛЕЖИ.

ИЛИ БРАТ МУ

А ВЕ ТОЯ Е ДОМУСЧИЕВ

А оня пpocтия Tиkвoч Боко, кога ще си поиска сам оставката и ще си я подаде?

За да спаси собствения си задник боко на бая бушони дето са се навили да му играят по гайдата а те да опират пешкира сие назначил и заблудените му вярват на действията и приказките че се ''вслушва'' в хората...

Нека да е сега: системата при тестовете работела. Дали? Имаше едно време 72 часови проби при пускане на завод или производство при пълно натоварване. Тук направено ли е това илипробно са "продали" стотина винетки. В обективната реалност сигурно са повече от сто за минута и това разбира се не е върхово натоварване. Вземали повече пари, питам праве ли е реален тест с проверка на изтеглените суми. Софтуера на българските пишман IT специалисти не бил добър, ами вие господа от АПИ само да получавате заплати ли сте там? Фирмата разработчик ли, производител ли не поставила навреме необходимите терминали, и по време и по терминали, ами защо и платихте тогава и защо излъгахте, че всичко е наред и ще работи. Уволнения за всички и обезщетения под формата на намаляване цената на винетките за гражданите. Парите си ги търсете от незаменимите управленци и некадърните, но непрестанно възхвалявани IT специалисти. Хайде стига, че да имам що да окна и друг път!

Каква компетентност, има конкурси за парлама.Печелят приближени до герб ,добре ще е да са деца на фермери,ако нямат пари и теле става.

Децата на фермерите да не стават за тази работа. При подходящо образование и квалификация може да са и много подобри. А, защо подценяваш труда на фермерите, смяташ ли , че ако си размените работните места ще работиш по добре от тях. Считам, че най добре е всяка жаба да си знае гьола, мястото в гьола, че и реда за крякане, а не да омаловажава труда на другите!

офф, овце такива, в такова медийно затъмнение сте и с писанията си настройвате и другите овце. кервана си върви, пък вие лайте в безтегловното пространство. тези чиновници бяха бушони, а си вършеха работата. сега ще стане интересно...

да отчисляват за тиквата ли?

С такова менкане само дето непрекъснато затъваме все по на дълбоко и все по на дълбоко. Навярно ще ни дондуркат до безкрайност което е много ЖАЛКО?

Борисов е невинен

каламбури и бушони. Не трябва бушони на България ,а ТРАФОПОСТА ТРЯБВА ДА ИДЕ В ЗАТВОРА.Той толкова се е вманячил ,че мисли да е вечен.

Щефе, айде и ти да подадеш оставка! Търпение вямам вече!

Ех този Булгаристан.. Мъчи се с високите технологии като индианец с телефона кабина :)

Една криптирана базичка данни с няколко милиона записа в нея. 2-3 пъти подсигурен сървър с ежедневен бекъп. 200-300 терминала (обикновено PC, или касов апарат с вградено PC), 1000 баркод/QR-четеца. И това е всичко! С труда на програмистите, тестването, печалбата и всичко едва ли ще излезе много повече от... 300 000 да речем...

Стила и метода на работа и отговорноста на управляващите за гафовете и грешките на авторитарното управление на Борисов,винаги носят пионките -пионките бушони.Тази оставка на шефа на АПИ ,можеше да я поиска и министърката,която ни убеждаваше ,че с електроните винетки проблеми нямало.Дали тя не е виновна?Така както действа Борисов ме убеждава ,че от министри няма нужда ,щом той решава всичко.Ако не е това ,значи е пиар акция ,за да вдига личният си рейтинг.Тези ,които искат оставката на Борисов са в грешка.Докато Герб и Борисов не обезкостят докрай България няма да напуснат власта.Все пак той не е вечен и Видов ден ще дойде.Борисов ,Цветанов и цялата Шайка не мислят ли ,че рано или късно палачинката ще се обърне.

Проблемът с винетките е показателен за това как се управлява държавата от 29 г. насам. Натози фон от бездарни и некадърни политици,Тодор Живков започва да изглежда като държавник.

Все още не сме забравили празните витрини по магазините и опашките за стоки като кисело мляко, олио и захар.

Умишлено бяха скрити стоките.Една седмица ,след като СДС дойде на власт магазините се напълниха.Ако човек има глава на раменете си ще разбере за какво ставаше въпрос.Дядо Сорос ,за да докара определени хора на власт и да ги направи политици не подбира средства .

Как си останал още жив като си висял на опаша за мляко? Мляко ,ама истинско, а сега ХИМИЯ, цървул такъв!

До вили (нерегистриран): И тогава също имаше химия, част от която сега е забранена, а що се отная до млякото, имахме си животни, не сме я купували.

До Заради властолюбието (нерегистриран): Умишлено друг път, просто няма как една шепа хора там по върховоте (все свои хора), няма как да планират нещата за 7-8 милиона хора.

Поредното сваляне на бушон не решева проблема с късото съединение в главното табло. Нужна е смяна на остарялата инсталация.

Обирай си крушите Боко отвсякъде СМЪРДИ не се трае. Така не може да продължи. А имаше време когато гласувах за теб. Жалко излъга много народ ей скрий се скандалите валят отвсякъде. Ти повече не можеш да направиш нищо. Боклуците на бунището.

Как така "отвсякъде СМЪРДИ"?! Тук, в дир-а, всичко написано нощем старателно се чисти сутрин и през целия ден да не СМЪРДИ. А когато те баннат заради Александър Матросов, вече два цели месеца, трябва да заобикаляш цензора чрез прокси?!

Nikos

Сложих (+) на коментара, но веднага се появиха и два (-)! От 1:1 стана 2:3 ! Явно в момента на работа е някоя гейберастка подметка, боков ибрик! Жалко за коментарите!

Само , че тази чистка тярбва да се извърши във всички агенции от шефа до долу че е пълно с некадърници!

180 милиона за нещо, което струва около 120 хил. (без техниката). Тази фирма да не е правила система за северното командване на САЩ ?

Nikos

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ти не слагаш и комисионните! Че то може ли в България да се направи каквото и да било,без корупционна практика! Че нали трябва и лапачка за възложителят-сещай се гробарска поръчка!

Некадърността и липсата на компетентност по всички нива в държавата е изначалният проблем,който води до непрестанни простотии,но за съжаление този проблем ще се задълбочава и никакви фасадни смени няма да го решат.Истинският ресурс на една държава са хората,а тук качествените хора или избягаха или не са допускани да са фактор,защото важното е да се назначават наши хора,които да не знаят много много,а да изпълняват тъпите нареждания на тъпите си началници

;видими резултати; от ;силната държава; , а пък невидимите и незнайните далавери колко ли са ?

Когато Баце поиска нещо го получава.

Следващата стъпка е да стане следствен, а след това - ефективна присъда!

Удобен бушон ама много пресен бе-е.Не фати декиш.

Скоро Баце ще поиска собствената си оставка. Вервайте ми.

2 пъти го игра тоя номер...

Nikos

Ама този път оставката му може да бъде съпроводена с гривнички и после при бай Ставри в ЦСЗ! Ех кеф!

Удобен бушон!

Още, още, още

Като ел. техник имах непрекъснато проблеми с едно табло. Непрекъснато горяха предпазителите. Писна ми и го смених с ново. Вече е наред, поне засега.

А гратисен период ще има ли за нас на които старите винетки свършват март месец? Та до 15 април поне тр да карам без винетка.

И са, кой че се вози у Туарезите?

туй АПИ голем залък апи.

АПИ - > Агенция ПРЕСТЪПНА Инфраструктура!

А кой подписа договора? Дончо! А кой подписа за милионите? Финансовия директор на АПИ! А кой отговаря за тола? Николай Нанков - удобно върнат за зам. министър!!!!!! А техните оставки КОГА??????

Не е лесно да си пиявица на задника на феодалния владетел.

А кога Боко Тъпото ще поеме лично вината за пълния хаос в която е изпаднала страната ни? Стига с тия бушони и наследяващи ги калинки - като не можеш да управляваш, трябва да имаш поне малко останало достойнство и морал, за да си подадеш оставката.

Моралът не е за всеки. Със сигурност не е присъщ на родните крадливи "политици" от селски тип.

Иска ви се на комунистите да се докопате до властта пак, но май скоро няма да ви се получи.

много се ежиш и затова ще ви копаме пак. Когато над Дунав се мръкне и сънен Балканът заспи...

Не ми се иска, защото са същите като герберастите, но Боко Тъпото омръзна на всички с простотиите и некадърността си, така че скоро ще бъде заменен от Нинова и компания. Когато нивото на некомпетентност достигне критична точка/а това е въпрос на няколко месеца/, нищо не е в състояние да спре замяната на Тъпото с Нинова. Дори машината на Пъпешоглавият за купуване на избори, която досега осигуряваше победата на Тъпото, няма да помогне на герберастите.

До Цецо Пъпешоглавият (нерегистриран): Н

"пак...." Че кой е на власт сега ? Все членове на БКП....

на Боко не са ли комунисти?100% всички ,защото до този пост не се стига ,ако не си КОМУНИСТ. Залъгвате младите с тези писания,но живота се налага СУРАВ И КУРАВ.

Другарю Борисов, подай си оставката! Покажи, поне един път в живота си, че си мъж! Че имаш яйца, а не яйчници!

Много внимателно и ясно бе артикулирано тази седмица - и камъни да падат от небето борисов НЯМА да си подаде оставката докато не избере НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР! Само не знам дали още се интересува кой кого мое да си... такова между заместниците на главния прокурор...

Тъп въпрос задавам, защо горят само бушончетата? Тук зам.-министър, там директор на дирекция, онам изпълнителен директор, незнам-си къде съветник. А Той - най-безгрешен. Нещо сбъркано има.

Мюмюне, купи си пистолет или пушка... в краен случай РПГ! На тебе разчитаме, след като Йоца Амстердама излъга целокупният български народ!

Аз кинетични оръжия не използвам, не съм използвал, няма и да използвам, пък камо ли срещу хора. Принципно е казано и доказано, че най-голямото оръжие, откакто се е зародила познатата ни и до днес цивилизация е словото. Не нападам никой, просто задавам въпроси и изказвам очудването си от някои битовизми, така да ги наречем. Без въпроси, няма отговори, нали така? А, ако някой иска да атакува с каквото и да е било оръжие, дори и със слово, свободен е да го направи, но след това, естествено и да си понесе последствията от това. Лично аз излагам личните си въпроси и мнения, без да насаждам каквото и да е било мнение, както и да подстрекавам за каквото и да е било. Всеки има глава на раменете си, която трябва да използва по предназначение.

Ще си позволя нещо много тъпо - да репликирам собствен коментар, но нейсе. Относно оставката на изпълнителния директор на АПИ, нищо против. Но нали си отидоха трима преди него? Защо тогава не бе искана и неговата? В една нормална държава преди да се пусне Национална система за каквото и да е било се провеждат тестове най-малко на две нива, като се правят и стрес тестове, разработват се сценарии и т.н.. Да не влизам в подробности, защото ще има да си пиша до утре по това време. Има си лице, отговорно по договора, има си надзорен екип, има си приемо-предавателни протоколи за всяка фаза, има такъв - окончателен. Къде са дремали всички тези люде, при положение, че става въпрос за Национална система, която не е за 1800 лв., а с няколко нули отзад. В случая Той не е виновен. Правилно е изискал оставката на шефа на АПИ, но, нека да си го гледаме от независима страна. Няма как Той да огрее навсякъде, колкото и да Му се иска. Това е физически и психически непосилно за жив човек. Да, опитва се, но просто не Му стигат силите. Правя аналог с един русоляв, изживяващ се като онбашия малко по-на запад, през голямата вода. Тези хора, явно не могат да разберат, че с този нарцисизъм и това втълпяване, че са по-велики от Господ, просто няма как да оправят качествено каквото и да е било. Разликата е само една, че единият - този малко по-на запад е натрупал значително количество финикийски знаци преди да заеме поста си, а другият, демек Той - след като е заел поста си. Иначе за последния лоша дума не мога да кажа като човек. Приветлив, учтив, обича децата, народен човек (по лични наблюдения), но лично мое мнение, че ще Му изядат главата приближените Му. Просто, явно много се предоверява на хора, които са, както и го правят, склонни да Го подвеждат.

Значи излиза че сме по на сметка тая система да продължи да е проблема така промоцията за неглобяване при липса на винетка ще продължи още. А иначе нищо ново на хоризонта. Боце пак си отряза само опашката и си направи ПР за да може сега онези които го следват да посочат още една героична проява на техният Генерал от СИК.

недейте така, бре, човекът е "специалист"-преди е бил председател на камарата на строителите, върл защитник и деятел за санирането заедно с калинката Павлова. Вижте докъде го докараха със санирането и там огромни успехи както с винетките. Сега индианският вожд ще се чуди и него къде да го назначава-може би във великата Агенция за кооперация с Китай. Там Свинетка председател,а тоя ще е заместник и така лека полека Винету ще запълва щата на "безкрайно необходимата" нова Агенция. Чудя се кога ли ще се задавят Той и Фузкултурникът от некадърност.

Кога?

Не е фаП, а фаК мама.

В нормалните инсталации бушоните служат да предпазват инсталацията и потребителите, включени към нея. В българската административна система бушоните служат, за да предпазват бушоните.

А каква чака министърката, защо не си подава оставката ???????

абе поне заместник-министъра, онзи ококорения нанков, че точно неговия ресор е тол-системата!

Този шеф на АПИ олицетворява руските интереси в АПИ.

Не го знам, чии интереси защитава, щом е некадърен да се омита! А относно руските интереси, Волен стана русофил, само и само да се излъже някой да гласува за него. Когато беше главен редактор на Демокрация искаше да късаме дипломатическите отношения.

Той Борисов хубаво ги уволнява наред, ама това няма да подкара системата с винетките. По-скоро ще вкара допълнително шум в системата. Просто казвам...

Тоя трябваше да изхвърчи (и да бъде съден) още когато каза, че не знае, кой е сложил мантинелата в Своге. Докладвам: Аз я сложих, въобще нямаше. Не разполагах със средства за по-сигурна, но тази която монтирах можеше да задържи поне пешеходци, велосипедисти и мотоциклетисти.

това е само прелюдия! истинският цирк ще е когато пробваме машинното гласуване!

А този въпросния пукал,в пенсионна възраст,защо заема мястото на млади и способни хора?Това тр,да се обсъди.Малка му е милиционерската пенсия,че трябва да сучи и от такъв висок пост ли? А за некадърността си,естествено,че трябва да поеме отговорност.

Тя некадърността няма възраст. Може да си възрастен и да отвееш 100 млади "специалисти", които сричат като четат и не могат да си напишат правилно името (примери могат да се посочат и сред министрите, и сред депутатите). По-лошото е ,че тази некадърност ни управлява, властва, учи ни как да живеем и алчно богатее за сметка на качествените хора независимо на каква възраст са. А вие имайте малко милост и към по-възрастните хора. Надявам се, че не сте на мнение да ги убиваме след като се пенсионират, нали?

софтуери бе? Нали се съдраха да хвалят IT сектора какви чудеса правел? Насякъде където се докоснеш до това което е направено....е потрес.. видно е от държавните институции.

Тоя след време пак ще каже, че не е бил уволняван. "Сам напуснах , имам документ"

Че сме на дъното е от ясно по-ясно.Че ни управляват абсолютни профани воглаве с ВИНЕТУ - СЛЪНЦЕНОСНИЙ е очевадно.Въпроса е до кога нацията/ако все още има такава/ ще търпи тази олигофрения.Чесно казано вече съм съгласен да се върне и Тодор Живков, до там я докарахме.

Ще го търсите вие бай Тошо, ще му ревете на гроба... патреотари сенилни! А какво на боко ъмдете крепите? М? Далавера до насиране!