17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо само на ниновите ще се извиняваш? Те поне си имат партия зад гърба, която да ги пази. 90% от българите не членуват в партии и не са застъпници. На тях няма ли да се извиниш? Ела ми се извяини на мен. Ако трябва ще ти дам пълен отчет на тормоза, на който ме подлагат твоите протежете по места!

Няма по-приятно от това, да гледаш как троловете на БСП се давят в жлъч и омраза, докато бавно потъват в помията, която сами бъркаха за всички останали (включително и за "заспалия тъп народ" както те го наричт). България има шанс да стане нормална държава и това се видя на тези избори, защото народа никак не е тъп и заспал. Но първо трябва шайката от крадци и разбойници - БСП, да изчезне от картата, за да се появи друга, нормална лява партия, която да не си мисли, че България с хората в нея е тяхна собственост. Тогава, ако започне да се говори на нормален, човешки език - без помия и жлъч, ще станем най-хубавото място в Европа (защо не и в Света) за много кратко време. ИМА ШАНС ЗА БЪЛГАРИЯ!

Това си беше направо за заснемане на една трагикомедия дето трябва да се гледа занапред за да се предотврати подобно падение.. Един куп засанали зад боса си с умрели физиономии ръкопляскащи на глупостите му за да не загубят авантата.. Питам се поне половината там като му пляскаха на поредните шизофренични приказки замислеха ли се за роднините си как ги оплюва вожда им????

Половината от тия събраните на снимката , са избрани с изборни фалшификации!Борисов гордо се пъчи и плюе на ляво и на дясно , но тия избори показаха истинското лице на ГЕРБ и поставиха началото на края МУ!

Дежа вю. Вече сме го виждали в България. Синчетата на комунистическите свине-царе, живеят като принцове. Вече даже са и господари - честни частници на доскоро държавните имоти. Не се гнусят, че бащите им убиваха за една сергия или един виц. За да не бъда голословен: Станишеви Първанови Бокови Златеви Овчарови и прочее и прочее дори врачанската селянка успя да клъвне нещо от Лукановата приватизация

Той и Асан имал очаквания след сватбата и затова казал на Айшето: "Айше, дааано да си девствена!", а тя му вика: "Дано, дано, ама надали." Че и комундетата така си хортуват "А дано да вземем поне за малко властта", ама народа надали ще им я даде след всичките золуми сторени от червените.

Яко истерясвате мурзилките......нищо,свиквайте , все по-зле ще става. ШЕСТНАДЕСЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА в която червените анти-български руски подлоги губят от народа. ФАКТ Е ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ИСКА И ДА ЧУЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ… Кой бяха тези от бсп ? Тези които половин век ни държаха под червено робство ? Това НИКОГА НЯМА ДА С ЕПОВТОРИ. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НАРТОДЪТ ВИ МРАЗИ ? БСП НЯМАТ СПЕЧЕЛЕНИ ИЗБОРИ ВЕЧЕ 16 ГОДИНИ! Бойко 16 години ви го начуква и пак ви е малко. ТОВА ЕЧИСТ ЧЕРВЕН МАЗОХИЗЪМ. ИЛИ КАЗАНО С ЕДНА ДУМА- ПЕДЕРАСТИЯ. Какво се случва с едно предприятие, което 14 години е на загуба? 2005-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София(1) 2007-ма БСП със Сергей загуби европейските (2) 2007-ма БСП със Сергей загуби и местните избори (3) 2009-та БСП със Сергей загуби европейските избори (4) 2009-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (5) 2009-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (6) 2011-та БСП със Сергей загуби местния вот (7) 2011-та БСП със Сергей загуби президентския вот (8) 2011-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (9) 2013-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори(10) 2014-та БСП със Сергей загуби европейските избори (11) 2014-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (12) 2015-та БСП с Курнелия Ниновна загуби местния вот (13) 2017-та БСП с Курнелия Ниновна загуби парламентарните избори (14) 2019-та БСП с Корнелия Ниновна загуби европейските избори (15) 2019-та БСП с Корнелия Ниновна загуби изборите за местна власт (16)

Това само говори единствено от коя година мафията е започнала усвояването на държавата България която вече е само нейна територия с такова име:((((( Фактите говорят и за това че реално не сме народ а мърша долнопробна след като толкова години допускаме вкореняване на мутри във властта без да се замисляме за бъдещето, примирили се че децата ни няма да ни подадът чаша вода а ще разчитаме на милостинята на някой като нас.

Горките, нещастни заложници, има много свестни между тях. Стоят, усмихват се и ръкопляскат. Малките дъсчици, които може да счупи във всеки един момент за десети дан.

Картата, която показват е едноцветна синя, както при Т.Живков Червена ! Жалко за децата ни! В България нищо не се е променило. Хора, защо се примирявате с такъв примитивен вожд!

КОЙ ВЕК И КОЯ ГОДИНА СМЕ СЕГА - ТАЗИ СНИМКА МЕ ОБЪРКА!!!

"живеем" си в безкрайната "1984" , за съжаление.

Какво да се извини, че ако не гласуват за него ще има уволнения ли. Колкко хора си загубиха работата ако не помагаха не ГЕРБ.

ма за единия требе ти да отидеш до ареста на Г.М. Димитров.. Щото Гешефтко няма да го пусне да те посети.. Щото той човека си е в ареста.. Ама съгражданите му си го избраха.. Па си привикай Метовото шофьорче.. Да ти каже как полицаите му са си писали сами доносите за купуването на гласовете.. Или ти туй си му го заповядал..

Когато троловете на БСП вият на умирачка, значи държавата България върви напред! Млъкнат ли е страшно.. или банка ще фалира или държавата.

Държавата върви на долу. Вмомента сме около 5 млн жители. Няма откриване на заводи. Високи цени ниски заплати.

С тролове и без, летите с главата надолу в блатото. Ни цигани , ни котараци и тимаджии, ни чорбаджилъкът и синдикатите му ще спасят престъпната ви гробарска групировка. Народът ще се смее последен.

Еваларка Цар Манго, пак опиянява матряла.

Нинова, изпрати репресираните!

Страната с най-висока корупция, с най-висока демографска криза, с най-ниски пенсии и заплати и с най-лъжливия премиер. Това е феномен от световен мащаб.

другото забелязвате ли че започнахме с "цуни- гуни" с Танте и стигнахме до срещи без прегръдки с ниво външен министър. До няколко месеца сигурно ще се радваме и на срещи с зам. министри.

ГЕРБ в продължение на 10 години осъществяват сливане на държавната и партийната власт – нещо което беше отхвърлено от Конституцията още през първите години на демокрацията. В резултат се утвърди порочния, изключително недемократичен модел на управление, от който обществото няма сили да се освободи. Това ще продължи и за напред, ако не се промени следното: 1-во: Премиерът, правителството и държавната администрация да се деполитизират, тъй както това е направено за съдебната власт, армията, МВР, Конституционния съд и др. институции. 2-ро: Да се въведе мандатния принцип за заемане длъжностите „министър-председател“, „министър“ и „ръководни“ длъжности в държавната администрация – примерно максимум до два мандата. Това ще е повече от нормално, тъй като и сега има длъжности с по един възможен мандат- например „тримата големи“ в съдебната власт, конституционните съдии и др. 3-то: За провеждането на всички видове избори, да бъде създаден един независим организационно-оперативен национален орган, чиито решение да могат да се обжалват пред ВАС или пред Конституционния съд.

Това ли измислите бе... Първо за да ви се довери народа трябва да минат поне 50 г. И като прочете някой листат ви за обюински съветници да няма Янчов Таков, Маков Даков .., Луканов Станишев и др. Тогва трябва да си избите от главите, че власт = корупция и да спрете да точите безуглавно фондове и фондчета... А как ще убедите ЕС че сте се поправи - нез нам... опраяйте се !

И кво сега трябва да минат 50 години да се доверим на Борисов ли. То до 50 години ако герб са на власт ще останат само турци и мангали в тая държава

ДрОгаре,как така в с.Славяново на другаря Радев,с.Крушовица-на другарката Нинова и Кюстендил-на другарката Манолова, хората избраха кметове от ГЕРБ!?Защо ДрОгаре така се получи!?

Много бой ядоха кхмерите.... малииии

ДрОгаре,Борисов е бил,е и ще бъде министър председател на България-най-успешният и най-дълго управлявалият.ФАКТ.

Три опита за мандат и нито един пълен. Щото народът го мрази. Много скоро Тиквоча ще падне отново. После - той си знае какво го очаква.

И в сферата на свобода на словото и медийните изяви също има ръст-с годините гоним все по-голямо число !

Откак ни налазиха руските тролове от Савушкина, няма отърване..

че от тези физиономии, чинно подредени зад Боко, има и някои наистина с интелигентно излъчване ! Колко ли трябва да е тлъст този кметски кокал, та да понасят с невъзмутими физиономии простотиите му ? За тези, които се хилят малоумно, не ми се говори!

Една от причините, поради които не харесваме Борисов е обстоятелството, че в продължение на 10 години не спира да разделя българите по партиен признак – едната група са „членовете на ГЕРБ и тези които ги поддържат“, а другата група са всички останали. В случая постъпва пак по същия начин – събрал кметовете избрани от ГЕРБ/СДС. А останалите кметове? Или от сега заявява, че те не го интересуват. Но така ли трябва да постъпва един премиер? Отговорът е отрицателен. Защото първо, премиерът е ръководител на цялата държава и трябва да се грижи по еднакъв начин за всички, а не само за тази част населени места и граждани, която подкрепя по някакви съображения (най-вече меркантилни) неговата партия. Това е негово конституционно задължение съгласно чл.105 от Конституцията. Крайно време е Борисов да разбере, че той в качеството си на премиер не може да „слиза“ на партийно ниво и да прави констатации от рода на „бихме тези“ или онези за не знам кой си път – това просто не му е работа, защото основното му правомощие е да осъществява вътрешната и външната политика на страната, повтарям, на страната, а не на ГЕРБ. Освен това е срамно при подобна активност и толкова ниски проценти да коментира тези въпроси дори като партиен лидер. В София примерно има над 1 милион и 600 хиляди избиратели, от които за ГЕРБ са гласували около 200 хиляди, представляващи около 12,5%. А останалите 87,5% не са гласували за ГЕРБ, защо не са съгласни с политиката му. Такова е приблизително положението в цялата страна. Въпросът е – кого „бие“ тогава г-н Борисов – оказва се, че това е почти целият български народ. Затова най-правилното ще бъде, правителството начело с премиера да са деполитизирани, тъй както в противен случай няма никакви гаранции, че няма да използват държавната власт в полза на своята партия.

По-голям разделителен от него е другарят Радев.

Бие комунистите... На никой не му се занимава да арестува кметовете на БСП и да брой маркирани 500 000 лева.

който не е гласувал, да не риве!

Че и да е гласувал- те фалсифицираха изборите въпреки всичко.

Ако беше гласувал, нямаше да ти фалшифицират вота.

Като гледам как чистят ромите в центъра на Сф ! Айде нема нужда ! Обръщат кофата нагоре с краката и ако няма нищо от което да изкарат пари така зарязват ! Ако може повече тези роми да не чистят кофите в района който живея ! Прибери си ги в Банкя тези Борисов ! Софиянци нямат нужда от тях !

Или изобщо не си стъпвал в София.

А така право куме в очи,значи според тиквоча ромите имали право повече да гласуват.Аз пък смятам,че право да гласуват трябва да имат само хора,които плащат данъци.

Препиши Конституцията и да ги почваме!

Най-подготвения кмет е на р-н "Възраждане" ! Успех,здаве и късмет. С уважение

Надяваме се скоро този кмет да направи коалиция с една друга "подготвена" кметица -убавица, тая на район Младост - нещо заглъхнаха воплите и...

Диктатора как така не се е изказвал нищо за корупцията и за избира на главен прокурор в състезанието с един кон.

Диктаторът, който два пъти сам си подава оставката..? Смешни сте, другари.. добре, че сте на изчезване - един есенен грип и ви няма

Оставките бяха за да влезе в крак с историята , по- бързо та да поеме ролята на Борис III. Проблемът му ще бъде че ще го последва съдбата на Борис, но в нов вариант.

Ти или си платен...или си тотално заблуден...да не живееш в някоя друга държава?!?!? Тоя твоя кумир за 10 години от както ни управлява ...управлява просто една мутренска групировка..не държава.. Нито една редорма НИКЪДЕ..пробиха ни НАП..регистъра не работеше месеци.... Калинки навсякъде .. От както твоя вожд управлява..още 500 хил. българи емигрираха... Ту какво искаш бе още 10 години и тука ще останем 2млн.

Мило момче, и аз това казвам, но по малко особен начин. Борисов не може да бъде кумир на никой нормален човек- все още се смятам за нормален. започни да ровиш в регистрите от Народният съд и ще видиш много неща- не, че това са оригинални, истински- те са натъманени за ползване от такива тикви като този. А че са натъманени за тези сега, нямам съмнение- дядо ми беше убит, но още имам документи които показват че е фалшифицирано всичко.

Не ти е ГЕРБ проблема. Боли те за Главния Прокурор. Хахахахаха

Този се е отлепил от земята на поне 1-2 метра. И се е отдалечил от реалността. Много ще е тежко падането от власт.

Ама няма да е скоро.

Ако всяко едно от правителстват от Луканов насам беше направило и 1/100 от това което ГЕРБ направи.Сега щяхме да объждаме коя ракета е по-хубава : Тая на Спейс Хикс или тая на БАН

За това нарда си ги избира и ще продължава да си ги избира. А БСП и производните и са пътници към бунището на историята.

Кой знае ...

Ако всяко едно правителство бе ''направило'' толкова колкото некадърното,корумпирано и малоумно управление=унищожение на герб България вече нямаше да съществува!

Прелъстена и изоставена.

Нинова няма ли да и каже поне едно "Извинявай" от името на БСП?

Тази дума Столетницата не познава.

Това тепърва ще се окаже.ти по- добре си купи погребалният марш- да си го слушаш когато ГЕРБ бъде наритан.

това го слушам от десет години.

Да се готвят за още 10.А честито!!!

Този, плЮвнАлиев ли е или какъвто и да е, що не се крие и да си харчи паричките? Или очаква още?

Кога комунист ще се извини на някого?

НИКОГА!

Щом Борисов е ядосан и плюе Демократична България, значи партията се движатв правилна посока.

Правилната и посока е независима партия с подкрепата на БСП ! Нещо средно между Барека и Бялата Златка .

Щото БСП вече няма сили да се яви сама на избори. Затова "подкрепя независими". Хахахаха. То не е от сега. БСП от 20 години не е била сама на избори. ВИНАГИ в коалиция.

Най-смисленото - всички образовани българи да се обединим за доброто бъдеще на страната си, без значение от партийните пристрастия. Така правят в културния свят.

Независим с подкрепата на БСП е нещо толкова рядко срещано... нещо като дървеното желязо

И да застанем зад Славиту. Той ще ни посвети песен.

Е в Благоевград защо не се обединихте имха си кандидат от ДБ... От инат !.. сега кмета им е шивач с протъркан шлифер...поне две години му трябват да заглади косъма

Да,в правилната партийна посока зададена от Нинова.

Андрей Райчев в студиото на "Панорама" го дефинира най-точно, като каза: Започна отдалеченото начало на краят на ГЕРБ

да си гласувал и ти.

Андрей Райчев - е нещо като римски оракул по времто на Гай Юлии Цезар .

Смешник си ти. Твоят Вожд се опитва да копира римски император, който направи коня си сенатор. Този е в развитие и се опита да направи магарица президент.

Райчев е известен като човек, дето един път не е познал..

Предлагам младите българи, ако имат време за губене, да послушат малко по телевизията репортаж от пленум на герб и изказване на техния лидер. Ако не знаят как изглеждаха пленумите на БКП и др. Т. Живков на трибуната, ще получат пълна представа. Приликата е стряскаща.

Той Президентът ще ти покаже къде зимуват раците мутро тъпа.

...длъжни сме да мислим на следващите президентски избори. Този човек няма чувство за самооценка и така си е повярвал, че като нищо ще се опъти и към президентския пост. С три думи на три езика не става да ни представя като държавен глава.

Е грозна партия ! Само "уйдорми" праи ....

Като униформата с Костов и Прокопиев.

Уйдорма.

До ссега знам поне за 3 държави които с нетърпение чакат да дойдат изборите за правителства и да отсвирят сините правителства-хората никога не са обеднявали толкова колкото при тях. Макар, че се започват камрании за умилкване на народите им, хората не ги искат и отчитат като грешка че са ги допуснали до власта.

И ние в махалата така си говорим... Вожде, много си пр.ст...

Гледам на снимката нещо няма усмихнати! Така е когато кораба потъва! Само истинската, автентична дясна опозиция ще ви каже къде зимуват раците!

Ако се появи убедително на политическата сцена, знае какво иска и може да го постигне, веднага ще гласувам за тях. Засега не ги виждам.

Чакайте малко, на каква победа се радва ГЕРБ? От двумилионен град, за Йорданка Фандъкова са гласували едва 209 542 души, като в това число се вместват многобройните секретарки на районните организации, назначените в общинската администрация, в общинските фирми. И членовете на техните семейства. Като извадим и фирмите с обществени поръчки и техните служители, колко са реално хората, които не са гласували заради зависимости, а свободно? Освен това, ГЕРБ загуби изборите и в почти половината районни кметства. Как Фандъкова може да се похвали с победа, след като е избрана от такова малцинство? Излиза, че тя ще си кметува на своите, а останалите повече от милион и половина нямаме избран кмет.

Ами да бяхте излезнали да гласувате. Сега не ревете!

та като глясуват- нали видя как са манипулирали изборите- Костинбродската печатница вече е прегрята от печатане.

аз съм доволен от резултата

Появи се инфо, че ф. е най-харесвана в махалите. След няколко дни това бе "опровергано"- най-много я обичат висшистки. Тъй че винету да не говори небивалици.

Боли... много боли другари и другарки...

знам... Следващия път първо намажи сфинктера с вазелин, пъсле облечи костюмчето и иди на срещата с Боко...

А кога Нинова би се извинила на ГЕРБ?

Първо да се извини на българския народ за 45-те години и зверствата. После за приватизацията, заменките, далаверите, банките. ..чааааак после да помисли!

Правилно, но Бойко е от най-тежките комунисти, бил е охрана на Тато, участник в разграбването на България в началото на прехода, мутра и интелектуално ограничен индивид със селска хитрост и чупка в кръста пред по-големите. ГЕРБ не е алтернатива на БСП, едно и също са.

и аз така си помислих. НИКОГА

За сетен път се уверих, че простотията и шизофренията нямат дъно! Гласували за Радев, ами прости ткиви, ама не чак толкова, че да гласуват за цецка! Тиквенската шайка се държи със зъби и нокти зацщото усещат, че суджука се изплъзва! Стига милиционерщина, простотия и свинска мас!

А сега няколко олигарси по затворите и вече денги нет, за печелене доверието на народа. Дааам.

3-ти път. Пак ме изтриха. Сигурно и ще ме баннат. Но какво толкова казваме? Ние, маймуните, сме произлезли от хората и сме интелектуално на по-високо стъпало. На нашата планета си казваме мнението свободно. А бе Този какви нечленоразделни звуци издава? От коя ли порода е?

Маймунски му работи,герберски едни такива ,миризливи..

Герб да не забравят, че всяко зло си има край. Техния наближава колкото и невежи да са избирателите им някога ще се осъзнаят

Ние, възпитаните, умните и красивите по дефиниция не гласуваме. Винаги чакаме циганите да ни решават съдбата с купените гласове. Така сме възпитани. То и за кой ли да гласуваш, като няма за кой?

Като няма за Кой, има против Кой!

А има ли ръст в сферата на честните бизнеси и избори?

има

Плевньо,каква поза си заел само-на гестаповец ми мязаш,то "затъ"Бате ви натам ви води...

Какъв гестаповец, бе? Те поне са мъжкари.

При отказ за касиране на изборите в София, всички да излезем на улицата. Не искаме чиновници и цигани да ни определят бъдещето.

и ще почваме резолюцията!

Целта да се освободим от ГЕРБ, оправдава средствата.

...мда. колкото излезнахте да гласувате.