Борисов подкрепи медиците: От нас зависи да минем по по-лекия път, да го направим пак заедно

Коронавирусът се завърна с пълна сила, не можем да спрем всичко в държава и не бива, заяви премиерът

Обратно в новината

Коментари - Борисов подкрепи медиците: От нас зависи да минем по по-лекия път, да го направим пак заедно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е по=опасен за България от коронавируса!

Ако зависеще от нас нямаше да вървим толкова трудно и безхаберно в равитието си откакто властвате гербави. Виждате до какъв батак и в здравеопазването докарахте с властването си и пак гледате как на хората да го прехвърлите.. Млъкни заразно зло поне докато симулираш ''заразяване''...

Няма отърване от този..Сега поне приложи последната манипулация да стигне до заветния ден в който ''законово''няма да може да подаде оставка....Като гледам в държавата саде раздаваш заемите дето ще ги изплащат поколения че друга работа няма как да вършите ама поне ''законна'' полупка на гласове си правите..

Баце, сега ти е ретрограден Меркурий, трудностите те следват и ще продължи до оставката ти. Като начало се зарази, после се разболя, за следващото даже не си го мислим. Спаси себе си и нас, оставка.

НЕ ИСКАМ ДА ПРАВЯ НИЩО ЗАЕДНО С ТЕБЕ! НИТО ДА ЖИВЕЯ, НИТО ДА МРА!

ББ: ".........Като не забравяме колко важно е да носим маска...." Човекът, който е глобяван няколко пъти за неносене на маски с призив! Оздравявай по-бързо, че скоро ще ТИ връчват награда за "цялостно творчество".

Дали се завърна, дало го завърнахте с пълна сила... можем да поспорим! Но важното е да страхувате мунчо до пълно оглупяване!

Борисов стана като часовник с кукувичка, Кука на всеки кръгъл час !

Двама глупака се изказват и то неподготвени. От м. март досега какво направихте - оборудвахте отделения с легла и техника, назначихте лекари, сестри и санитари, осигурихте адекватни на труда им трудови възнаграждения? Нищо от това. Ха сега гражданите да носят маски и да се предпазват сами. И за всичко несвършено ние всички патим.

Ами кой да си пати, бе? На прост народ - "мърша", Господ да му е на помощ. Нещата до там са осрани, че само Сила с такъв ранг може да ги преобърне, но И има само едно условие, да ОТВОРИМ сърцата си за реалността и да зайбем FAKE NEWS.

Излезе на балкона да им ръкопляска ли? Те срещу него и шайката му протестират, той ги бил подкрепял! Наглост

Нека направим лека ретроспекция на събитията. При първата вълна ВСИЧКИ изпълниха мерките на правителството и рекламирахме държавата ни като НАЙ-БЕЗОПАСНАТА туристическа дестинация В ЦЯЛА ЕВРОПА. След това руско-фашистко-мафиотските кръгове започнаха да се подиграват с вируса – първо президентът на Шипка, после започнахме да слушаме не щаба, а педиатъра Мангъров, после да горим маски, Русия впрегнаха всето трол да пише откровени лъжи и да призовава за неспазване на мерките. Е, защо се учудвате от резултата? Това е целенасочена онлайн кампания за дестабилизация на държавата, изпълнена по всички правила на хибридната война, водена от ГРУ (бивше КГБ) и се води не само срещу България, а срещу множество държави, избрали да поемат по различен от техния светъл път. Но, както винаги, българинът е най-големият тарикат, а цял свят нищо не знае, не разбира.. , изключае велика Русия, разбира се. Четем “новини” от фейсбук и гледаме конспирации в ютюб. Другарите това искат от вас. Браво, българи, справяте се блестящо с партийните поръчения, без дори да подозирате.

Това не е лека ретроспекция. Това е точно в целта! +++++++++++++++++++++

Вече 32 години стриктно изпълняваме "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, Москва, като правителствена програма. Луканов беше първи, сега е БиБи-Барух Бахар. Но "вирусът" взе много жестоко да се подиграва с тези, които му се подиграват. Вирусът обещава още 3 години да вилнее и да гори "стари съчки", какъвто съм и аз.

Толкова наглост и лицемерие на едно място събрани! Добре ти ги пише Севдето, но никой не ти вярва! По всички телевизии даваха разпасаното ти и безотговорно поведение! Боклек такъв!

От Борисов зависи да подаде оставка, за да могат да го разследват (независими органи) за корупция и геноцид над българския народ! Борисов, времето ти изтича! Дори от ЕНП оттеглиха доверието си от теб, като разбраха, че ги завличаш!!! Оставка, съд и затвор бе мутри долни!!!

така е то който не може да се справи, обвинява все другите, все някой управник му е виновен, ама кой ги избира е въпросът

Не ги избираме ние с гайдите, а ги назначава Световното правителство по племенен признак. Четете, четенето ще разсее илюзиите Ви за света, в който живеем.

Много мрънкачи в тези коментари много нещо, все някой друг е виновен за положението в България, Европа и света... Хайде осъзнайте се малко... и всеки да направи каквото може - да ограничим контактите /ама всички, не само съвестните, пък другите да минават метър или да чакат всичко да се скапе тотално/ Винаги търсим вината другаде ама не и в нас самите - то така е по-лесно. Вие сте избрали Бойко и вие сте си избрали Радев - който апропо се разхожда в Естония и по разни учения вместо да се самоизолира - защо трябва РЗИ да му нарежда, той като върховен главнокомандващ на армията не може ли да прояви малко разум /както Каракачанов например/

Това ли ти наредиха да пишеш??? Доказано Ковид не е по-опасен от Свинския грип! Само, че тогава нищо не затваряха!!! От друга страна, още едно пълно затваряне на държавата и сме до там!!!!!!!! Мерките на тиквеника ти бяха, да се дават кредити, а не безвъзмездни помощи на физическите лица!!! Скоро ще си понесат мутрите и мафията отговорността за унищожаването на България!!!

Ей, червена кратуно! Заедно с мангъров да изкарате лекото грипче 3-4 седмициб в едно ковид отделение! Даже и през интензивното да минете няколко дни. Но да се възтановите, и да ви видим неверните мутри тогава! Не ви го желая! Заслужавате си го! Нали искате видов ден?! Добре! Нека разследват Борисов! Но нека и вие да си минете по пътя! Хубав ден другарю!

Ни за единия, ни за другия И? Освен това изборите не дават карт Бланш на избрания да си прави каквото му скимне

Подкрепя във фейса, щото не ходи на работа където да подкрепя със законотворене.

Лекарите ме разочароваха по време на този цирк "Ковид". Отказват да преглеждат и пр. :) ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО. +АЛЧНИЯ МИШОК мутафчийски, палячото Кантарджиев, гей ли е не е ли гей Коцето Ангелов ит.н. ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ. ЖАЛКО.

аз пък ходя на профилактични поне 5-6 пъти по време на пандемията, никой не ми е отказвал преглед, дажа напротив, самите лекари ме карат да ходя за по-добре за мен... откъде ги измисляте тия глупости, не знам

От опит.

Уролога не иска, Бърза помощ и ортопеда за счупен пръст не искат да те вземат. ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО.

Не им пратиш строителната мафия на помощ,стига е разоравала България.То се е видяло,че тук инфраструктура няма да има ,поне нещо да свършат ,стига са крали ,нищо не не остана вече,даже и вяра.

Той подкрепя всички – дано го подкрепят на изборите!

От сигурен източник знам, че Бойко не може да пише на клавиатура. Как тогава е написал във Фейсбук ?

Има програма за конвертиране на гласова реч в писмена.

Значи е говорил във Фейсбук.

Освен това той НЯМА КЛАВИАТУРА И НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ НА КОМПЮТЪР. Досега са го давали само пред таблет или монитор без клавиатура, седи и се звери в екрана.

Спри се бе изрод!Заедно с тебе нищо не може да се направи.Особено със съдружника ти Валери Симеонов. ЗАЕДНО !Ти чуваш ли се изобщо какви ги говориш?

"грешния" Бойко,пред безгрешните Мунчо и Курни и мекеретата им.

ОЩЕ 2 мандата по 4 години! Дай боже! Да си жив и здрав бате Бойко! Да изпълниш мисията на живота си! Да съсипеш изродите забогатяли с кървавите партийни куфарчета, съдиите под контрола на генералите, да ни интегрираш в заветната европа за да е стабилна изстрадалата ни и разпокъсана от доброжелатели и братушки татковина! Да си здрав, и на добър час!

идиот...ББ е по-голям крадец от коми родителите си взети заедно

Бойко знае как да оцелява. Оцеляване І - преди 89-та е комунист и завършил школата в Симеоново. Оцеляване ІІ - през 90-те е в охранителния бизнес /мутра/. Оцеляване ІІІ - след 2000 г. е демократ в политиката и антикомунист. Оцеляване ІV - сега се крие, а криенето става законно с коронавирус. Винаги в правилното време на правилното място.

никога не е бил - той не знае значението на тази дума. Но червената членска книжка не си е върнал - значи е официален и действителен член на БКП!

Пропусна действащ агент на Шесто ГУ на ДС - доносниците са там.

Жипката ке падне през март, с 200. хе-хе

Месец март, 20-ти 2013 г..

Много благодарим, но от министър-председателя на републиката очаквахме повече от моралната подкрепа, която получаваме.

Бобсуне, ПР и само ПР от теб ! А тия дето ги подкрепяш, ако бяха наистина толкова натоварени нямаше да излезат и да се юрнат групово да се снимат! И недей да ми говориш да бъдем заедно! Ние с теб заедно не можем и няма да бъдем! Човек, който ни управлява чрез отворените чекмеджета, чрез постове от фейсбук, чрез дежурни и безсмислени инспекции от магистралата, който се впусна да раздава избирателно пари, та да си купи предстоящите избори, а довчера твърдеше, че трябва да сме дисциплинирани и не бива така за щяло и нещяло да се харчат пари..... с такъв човек ние заедно не можем и не ще бъдем!

То ако ставаше с призиви - отдавна да сме го забравили вируса и борисов да си е подал оставката. Но управляващите мислят само за собствените си шкафчета, хотели, ресторанти, дискотеки и т.н. на което и народонаселението им отвръща със същото т.е. гледайте си работата.Медиците и те в голямата си част не са това което бяха и трябва да бъдат, изводът - всеки се спасява сам според умствения си товар. За разигралите ОК, за неразбралите, ще го разберат в близкото бъдеще. Здраве и късмет на всички.

Как ги подкрепя, като не осигурява достатъчно защитни облекла или им дава по 3 маски. Или, като им праща болни, защото няма адекватни мерки и не се контролира, защото го е страх. Или са създадени условия за прием на студенти медицина, като тази година незнайно защо се вдигнаха таксите на платено обучение с над 1000 лв, някъде и с 3 хиляди. То не останаха доктори, кой да подкрепя.

Браво на г.-н Борисов

Пак заедно иска дебила му мръсен Абе простак никой не те иска бе, разкарай се от очите ни

По добре си отиди сега отколкото в затвора

Глупак вируса беше спрян докато не отвори границите и чалготеките ! Нали твоите дръжки (хотелиерите и собственици на чалготеки) щяха да останат гладни ! Ето ти сега летен сезон , ето отворени члаготеки ! Мама ти , ГЕРБ-ска !!!

Защото ония чалгарите квичаха ме не може да се напият и надрусат публично... Ама той българина елементарни правила не може да спазва, като да се нареди на опашка и да си спазва реда или да спазва закона за движение по пътищата) мне не сме никаква нация а банда анархисти, които са на принципа ... те ли ша ми кажат на мене

Българинът, като отиде да живее в чужбина, ги спазва тези правила, а германците и англичаните, като дойдат на почивка в България, се превръщат в това, което определяте като "българинът". Първо създайте ред, пък тогава ми говорете какъв бил българинът!

тъп, тъп, още по-тъп, гербер, Бибитко никога не затвори граници, а освен ти и безмозъчните ти другарчета, никой друг не ходи по чалготеките

офффф, отдъхнах си! Най-накрая ценни напътствия и за Народа! А мислих, че само Макрон и Ердоган ще имат това щастие.

" пак заедно" - педераст манипулативен. Даже ги мрази, защото са "учени". Ако трябва пак ще "даде" пари, е ще остане по-малко за крадене, но това са рисковете на професията. Неговата професия.

защо не ги подкрепи от чекмеджето

Евах мамата на здравеопазването, я чакайте сега да подкрепя медиците :))) Ха така! Сега отивам да опърдявам одеялата цял ден! Шкафчетата ми са пълни, имам си уиски! Ха наздраве! Баце ви!

Баце единствения път когато е слагал маска, е било 90те години, когато се разхождаха с бухалките да събират такси спокойствие

Тия ще ни изтрепят.

Тоя дебил където на всякъде се разкарва с джипа, без маска, страх го е да затвори дискотеките, щото мутрите му дружки ги държат, това е пожарникаря Баце само той ще ви спаси

че не спазваме мерките са за оправдание, че здравната система беше докарана до бедствено положение, а в добавка и организация не беше създадена. И за да не е виновен точно този, от сутрин до вечер се реве за мерките. А те всъщност не пазят. При все това се спазват от населението.

Не съм видял мангалите да спазват мерките. Но са важни гласоподатели на Фандъчката.

Не се плашете бе! Сега ще затворят за 2 седмици и бройките магически ще паднат на 500 на ден. Боко ще излезе от карантина "на бял кон" и ще обяви че се е ссправил с пандемията и ще иде по Европа да го галят по темето и Меркел да го хвали! Вие си стойте с маски и на дивана в къщи, че виж колко водещи на ТВ предавания вече са болни...може да ви хване по кабелната!

Къде ще го гали баба Меркел?

Докато не дойдат големите пари, няма да затварят. Нали от СЗО вече изказаха недоумение - направените тестове в България са 30% повече от закупените. Сещам се за един стар, но актуален виц: Срещат се президентите на Франция, САЩ и България. Саркози: - При нас заплатата е 4000 евро, данъците като се извадят, получават се 3500. За живеене са нужни 2000. Къде отиват другите 1500 не ни интересува! Обама: - При нас заплатата е 6000 долара, данъците като се извадят, получават се 5500. За живеене трябват 3000. Къде отиват другите 2500 нас не ни интересува. Българският президент: - При нас заплатата е 600 лева, данъците като се извадят, получават се 500. За живеене трябват 1000. Откъде взимат другите 500 нас не ни интересува!

Да го направим пак! Данатикаме скотовете по дупките им, да ги остсвим без работа, без доходи! Да ги спрем от училище, за да останат неуки и неграмотни! Да затворим парковете и градинките! Да сложим КПП-та с джандари, които да събират фалшиви деклараци...Тъпак! Здравната система щеше да издържи и на атака от Извънземни, ако вместо за стари самолети, 4 - те милиарда бяха пренасочени към нея. Боклук мръсен! Болници няма, лекарства няма, децата мрат като мухи, той за здравна система ми говори. Мръсна сволоч!

Дрън дрън

Ега ти тъпия ПР.

Браво на нашите медии, все повече заприличват на албанската телевизия преди 35 год.. Сутрин предаването започваше с „ Добро утро другарю Енвер Ходжа.Как спахте?“ и чакаха да чуят „мъдрите“ слова на Енвер.

УЧЕНИ ИЛИ ИДИОТИ. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Сега учените навсякъде са експлоатирани. Само защото на учения му се дават големи заплати, нобелови награди, почести, и той е готов да жертва цялото човечество за своята нобелова награда, за всички онези глупави награди, почести и заплати. Учените не бива повече да се държат като деца. Тези награди, призове, уважавани постове, заплати - това са играчки за глупави хора, а сега вашите велики учени се държат като глупаци. Хората трябва да надигнат глас по целия свят срещу учените, които обслужват само правителствата и представителните политици, създавайки оръжия и епидемии за война. Хората трябва да се събудят срещу тези учени. Сега "учените" са най-голямата опасност, трябва да се сложи край на съвместната им работа с представителните политици и тяхната разрушителна за всички останали цел - оръжия, епидемии, войни, постоянна психологична манипулация. Ако на някоя друга планета има живот, а учените подозират, че има живот на поне петдесет хиляди планети във Вселената, то вероятно на някои от тях науката е по-напреднала. Те може би са в състояние да наблюдават нашето поведение и ще бъдат изненадали от това, което правят нашите "гении". Щеше да е по-добре, ако имахме повече идиоти и по-малко "гении", поне животът на нашата планета нямаше да е в опасност. Днес тези наши "гении" могат да унищожат целия живот. Новото може да бъде прието само ако учените разберат, че светът не се състои само от мъртви обекти, той се състои също от живи същества и това не са просто живи същества, а същества, които имат съзнание.

хаха

А след като медиците имат време да се снимат пред болниците, за каква натовареност ми говорите? Дали наистина отделенията са толкова пълни, колкото казват? Аз на лекар и учител не вярвам!

Е ясно ти си от простите...

Вярваш че са медици а не преоблечени клакьори?! Можеееее

хаха

хаха

хаха

ЗАЩО ДНЕС ПОЛИТИЦИТЕ И УЧЕНИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... Можем ли да сложим днешните учени в една и съща категория с политиците. В известен смисъл, да. Представителният политик е човек, чието единствено желание е да има власт. Следователно, в тази категория може да бъде всеки човек, който има желание за власт над нещо външно, над човешки същества или материали обекти, няма значение. Представителният политик се бори да получи власт над хората, ученият се бори да получи власт над материята, но желанието е едно и също и умът е един и същ. Така че, в известен смисъл, те са една и съща категория. Представителната политика поробва живи хора, следователно е по-насилствена. Учените се опитват да завладеят материята, това не е насилствено търсене, но науката е станала толкова сложна, че вече е невъзможно един учен да работи сам. Учените имат нужда от голяма подкрепа от политиците. Техните научни проекти са толкова скъпи, че само правителствата на най-богатите държави могат да си ги позволят. Така учените неволно са попаднали под пълната и безусловна власт на представителните политици. Днес ученият работи като биоробот (роб) на тях. Ученият работи и прави открития, но няма контрол върху откритията си. Контролът е в ръцете на политиците. Те решават в коя посока ще работи ученият, в противен случай няма да подкрепят финансово никакъв друг проект, а единственият проект на представителните политици е войната. Така хиляди учени с огромна интелигентност, талант и гений са станали просто роби на политическия механизъм, който експлоатира тяхната интелигентност в полза на войната и смъртта. Ти винаги помни, че пълната лъжа е по-добра от половинчатата истина. Пълната лъжа скоро ще бъде разкрита. Половинчатата истина е много опасна, защото в нея все пак има нещо вярно. Това може да държи хората в мрак стотици години наред. Ученият трябва да осъзнае, че сега осигурява на представителните политиците саморазрушителни оръжия и технологии. Трябва да осъзнае, че сега работи против човечеството, против новото човечество, против своите собствени деца. Ученият сее семената на смъртта за всички. Време е учените да се научат да правят разлика, да различават кое помага на живота и кое го разрушава. Само заради своите заплати и комфорт, те не бива да продължават като биороботи, да работят за войната и разрушението - това е нечуван прецедент. Айнщайн бил толкова шокиран, че преди смъртта му, когато някой го попитал дали в следващия си живот би бил отново физик, той казал: „Никога! Ако отново се родя, бих предпочел да бъда водопроводчик, но не и физик. Това ми бе достатъчно. Ден след ден работих, за да създам атомните оръжия. Те бяха направени за спешни случаи, но веднага след като ги направих, аз вече нямах власт над тях. Направих оръжията, но щом ги довърших, политиците ги взеха изцяло в свои ръце. А аз дори не получих отговор на писмото си. Умирам като един от най-разочарованите хора на тази земя.“