Борисов обсъди с президента на Туркменистан преноса на газ (снимки)

Министър-председателят е изтъкнал потенциала на сътрудничеството между България и Туркменистан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

Най-после зведна двойка, които са родени един за друг..

Как се е захилил като пача на витрина. А пдери няколко дни беше като препикано мушкато.

В Туркменистан по това време е 40 градуса на сянка явно бочко е слънчасал та плещи глупост след глупост азианците му се смеят зад гърба

Помните ли? Е, "циркаджиите " са на власт вече 10 г. Голям смях падна. Сега се е засилил друг клоун и него ще изберете. Не ви стига осран Бюрек. Изглежда е мода. Клоуни и в Украйна, британския остров, рижия отвъд океана......

Какви са тези евразийски срещи? Демокрацията не е ли в опасност?Нали казахме че сме евроатлантици и ще се навеждаме натам? Какво стана с Башар Асад и умерената опозиция? Нещо го забравиха,вече не е интересен, до скоро всяка вечер беше в новините - такива са инструкциите отгоре.

От толкова обсъждания и молби за нови източници на газ, цената у нас само скача.

Е па нема те ли поне малко чувство за хумор,чевека е забавен

южен поток каде спа бе нещастник,нали обеща че след като Сер-ГЕЙ си тръгне ,веднага отиваш в Москва,малки са ти топките господин пожарникар ,върви при Ердоган да ти покаже неговите

Туркменистан е до Каспийско море.,за да дойде газта трябва да се прекоси Каспийско море,после и Черно море. Как ще прекосяват Каспийско море? То на приказки е лесно .Изпуснаха ЮП, сега гонят дивото

Има газ във излишък.Само при ашхабадците излишъка е около 35 млрд куб.м. годишно.А,се очакват и нови находища.Но......дори и да не се пресмятат прозаични неща,като газопроводи и т.н. остава един важен въпрос-кой ще плаща на доставчика! Ние пари немаме! Идеята доставчиците да ни подаряват газ на символични цени, а ние да го разпределяме- разбирай продаваме с печалба за нас, граничи със малоумие! Това е все едно Дубай и останалите луксове да додат у нас, а при тях да отиде нашата сигания!Съжалявам много! И на мене ми се иска, но баламите отдавна свършиха!

cefules

Палячо, какво стана с "Южен поток". Сега сметки без кръчмар, които евентуално могат и да излязат в близко или по-далечно бъдеще.

Нашият тъпанар пак си е показал магарията пред чужденците. Пунта Мара им рекъл, че в България е построил толкова много заводи, че вече няма работна ръка и България има интерес да инвестира в Азия. Луд, луд, Боко Тъпото направо е за освидетелстване.

Какво ша праиме с толко газ ?! Бойко където и да отиде от всекъде газ носи , и при толкова много вместо да поевтнява той поскъпва ?!

Дано да си е обул големите гащи с дълбоките джобове за да може в тях да ни донесе газ от Туркменистан или от там от където мине!!! Иначе си е безнадежден случай!!!!

"Българският премиер е акцентирал върху стремежа на страната ни ДА ЗАПАЗИ РОЛЯТА СИ НА СТРАТЕГИЧЕСКИ ГАЗОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛЕН ЦЕНТЪР..." Завалията...Превърна България в остров, заобиколен от енергийните проекти... Неслучайно е цъфнал като Тиква на снимките...

Браво на г-н Борисов. Каквото каже и става . Благодарение на него вече ве сме зависими от руските кожодери да ни продават най-скъпия братски газ. Вече реално имаме доставки и от други държави. Паметник ще му вдига българския народ на този човек. Руската мафия нека да реве..ха.ха.ха

Щерев, бе ти буден ли си или бълнуваш. От години Боку договаря поне 5 пъти азерски газ. Израелски, катарски, шистов втечнен от щатите, сега туркменистански, но ти нещо да си видял освен руски газ ? Къде живееш, бе пич, на коя планета. Ми то Винету скоро и от Марс и Луната ще договаря газ и неговия загубен електорат все ще му вярва. Ми не виждате ли, че той е идиот и се лута насам-натам като лунатик. Няма нещо, с което да се е захванл и да го е довел до успешен край. Само едни магистрали и то по тях ремонти безкрай. Къде го хъба, дето нашият дебил ще го пълни, а най-важно с какво ще го пълни. Ми той си мисли, че да управляваш държава е като да играеш на топчета в кварталния двор. Не виждате ли всички, че тоя нещастник е болен и не може дори читави хора за постове да подбере. Не разбираме ли, че сме на ръчно управление от ментално болен индивид, който трябва да се маха, защото само вреди.

БОКО МОЖЕ ДА ДОГОВОРИРА САМО ДЕД..ВИЯ АМА И ТОЙ ВЕКЕ МЕК!

хубаво ама колко най-малко държави трябва да мине този газ за да дойде до нас. Всеки като си вземе парсата по пътя и ние сме у киреча пак. Хъб без Южен поток е безсмислен. Що у нас да е хъба ? Що не в Турция, Гърция или Румъния - местата откъдето гЪзтЪ ще дойде у нас. Сериозно. Ако има файда в идеята за хъба други ще го направят. Турция определено има перспективи.

Прав си. Газов хъб е всъщност газов разпределителен център. У нас можеше да се разпределя газта, ако директно идваше при нас през морето. Така си мисля.

дори надмина по тъпотия и учителя си бай Тошо

Тошо не беше тъп, а само прост, но иначе защитаваше накак интересите на държавата, а този е психически болен.

Айде айде, Бай Тошо не беше от най-умните, но със сигурност не беше тъп.

Schilo

НВякой знае ли, колко градуса е температурата в Туркменистан?

Той,баце с кого ли не го обсъди този газ и този хъб.И си остана хъбчето нарисувано на една салфетка.Не разбра баце,че или руски ,напарфюмиран в турция,или руски напарфюмиран на краварски кораб,затова на двойна цена./краварският парфюм е много скъп/

Г-н, Борисов, на Марс, на Марс газ валяло!!!! Бéгай натам!!!

То нейде из слънчевата система има и метанови океани и направо метан вали от небето ама баце е еднокнижен и не знае.

Да плача ли ,да се смея ли,да повръщам ли.Тук един улук да пуснат трябва разрешение от къде ли не,той газ щял да договаря.Тоя майтап сега ще го кажа на прасето че дано се задави от слях,инае трябва да го коля

Обсъдил с КУРА МУ!!!

НА БОКО ГЪЗЪ С КУРА НА ОНЯ??????????????

Бря, че позна от първия път, бря?!

важното е да не е от Русия, обаче тя пък за зла чест е каспийска държава. не ми се мисли за тролетариата, ако работата стане.

За съжаление,Туркменистан е васал на Русия и нищо не решават сами....

все пак е нещо, което трябва да се има предвид. не са васали, бъркаш.

Не разбирам защо ни е газ след като ниенямаме икономика Германия Турция Европа това са други понятия Но в България дори животнивъдството си е рискови иопасно занимание

И кво е обсъдил, като нищо не зависи от него? Сигурно само говори половин час за това какви приятели са с туркенистан, какви планове за развиване на гигантска икономика има и тук-таме за някой текущо строящ се инфраструктурен проект.... ама я някой възрази, ще има пак едни истории с хъбове, тръби... глупости

Нашият го играе пощенски гълъб на САЩ. Ако има акъл няма да се намира в тая американска игра. Че да не му се повреди пак самолетът.

Само СлавитО ша ва Упрай.

Бердимухамедов е класически диктатор,а нашия тръгнал бизнес да прави с такива хора.Безработицата е 60 %, в селските райони няма никаква работа.Опозиция няма, забранено е на граждани под 40 г. да напускат страната.Беердимухамедов е създал култ към личността си, построил си е сам паметник.Ако евентуално техния газ стигне до нас, тези пари няма да отидат за благото на народа, а директно в джобовете на диктатора.Борисов не прави бизнес с диктатори !!!

Е той, Борисов какъв е? Сигурно Веждичката или Чапа са му спретнали вече едно паметниче, ама го крият.

Лаф да става.

Аз кат' средностатистически ИлИкторат, и с коефициент на интелигентност колкот' на Модерният Ляв Цървул, и на чичо Митко, четейки между редовете, разбирам чИ Богът Слънце никой не го бръсне за слива. Само 'один напред-назад, харчейки народна пара.

напълно съм съгласен с теб, само станишев може да ни оправи..

Бъркаш сА, и то много сА бъркаш, шА знаЙш. Е те тоя плъх когато и да го утепе някой, все ще е късно. Което, между другото, важи за всеки един власт имащ през последните 30 години на "свобода" и "демокрация".

Борисовчето и с извънземните да договори газ, от там от където могат да го докарат стоят Русия, Турция и Иран, а те играят в комплект. Нищо обаче, той нека си преговаря, ние тук ще рупаме маруля и ще чакаме.

Хъбчето май , май ще артиса!

Ами то с неадекватна политика не става , но къде в Еднокнижковия пожарникар толкова способности...опъвай маркучаааа....

Как е баце, ще се закрепи ли рейтинга на 9-10% с чибаапчитъта?

Баце! Стига бе! СкъсА ни от газ! То не беше Туркменистан, Киргизстан, Катар, Саудитска Арабия, ОАЕ, Кипър, Египет, Иран, ФАЩ, Гърция, Турция и т.н.

И Израел

бат Бойко да вземе един път президента и Деса с него в чужбина. Нищо че другите президенти не го искат. Деса може за си купи някоя дрънкулка с нашите пари.

само такиви нисши същества като теб могат да напишат това

не е виновен кой яде баницата, а кой му я дава, та същото и с този тъпоъгърник

този си съдра задника от екскурзии, докато България е в колапс

Абе, от цялата статия се вижда дека Бочко ги приказвал някакви, ама нищо конкретно и нищо черно на бяло. То на по ракия хората по-сериозни обещания си дават :) Пък понякога ги и изпълняват .. :)

А космическа станция, кога, мистър Борисов - барон Тиквенхаузен, цар на брадатите лъжи и фантасмагории и откровени дивотии. С тоя хъб стана малко като....преди 89-та. Ай сиктир, наесен - с метлата.

Дали ще се намери един поне журналист, който да постави въпрос пред Борисов, какво реално постигна с тази си визита в Туркменистан?

стига си бърбоРИла,като....

Борисов стана безразличен за милиони Българи и му се залепи епитета Мечо Турист ! Нищо хубаво не е направил за Българите и Държавата до сега и постоянно имитира че нещо прави ! Понякога се събуждам сутрин включвам Телевизора и очаквам нещо да кажат че с прискърбие съобщ ........ , мислите понякога са матриални ,така каза един водещ и аз малко трудно се опитвам да ги отхвърля тези черни мисли

Как така ще говориш ти за Бойко Борисов бе, не бил направил нищо за българите. Ами че той , избави от мъките им над 600 000 българи за последните 10 години само - благодарение на него и ГЕРБавата му партия стотици хиляди се принудиха да зарежат всичко и да заминат да се устроят и да живеят и работят в чужди държави, където животът и трудът им са ценени като на бели хора и сега водят нормално съществуване.

Курбангули Бердимухамедов и Банкянули Герберов.

Курбангули Берсимухамедов и Банкянули Герберов.

Не знам, но с толкоз газ, дето тоя го докара от къде ли не, с един хъб няма да се оправим! Ще трябва и втори!

Има грешка при превода - България ще продава газ на Туркменистан. От американския. Втечнения. Демократичния.

Още гърмят в ушите ми фанфарите на бакърджиев, който на аерогарата обяви, че в Азербайджан имало много газ и аха аха да дойде!?!?!? Сега тиквата ден след ден ръси простотии за газ отвсякъде, може би от Луната! Ще си остане само с хъб в собствения му хъб!

МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ОТ КЪДЕ ТОЧНО БИ МИНАЛА ТАЗИ ГАЗ КАТО СЕ ПОЗОВЕ НА КАРТАТА НА аЗИЯ А НЕ НА БОКОВИ ПОЛЮЦИИ?

Тиквата що не е в Мека а в Туркменистан по коя тръба ще дойде газ или ходи само на разходки да не е тука да не гледа народа как му е дошло до гуша от него

На запад на такива новини им казват- краставичени новини- говори се само за да се говори, но без смисъл. а този го е страх да стои в България и да чувства любовта на народа.