Борисов: Няма да си дам имунитета на съучениците на Гешев, народът ми го е дал

Володимир Зеленски е от хората, които движат световната политика, ако дойде, ще се видя с него, каза лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да си дам имунитета на съучениците на Гешев, народът ми го е дал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига лъга бе, тиквеник! Нали ти си го избра и гешефта, и цацаратуртаа, и сарафов и всички останали пИдали! Зарад теб сме в такова положение, тикво ! Проигра цяла дъържава за личния си интерес!

Жив да не бях! Зеленият наркоман движел световната политика и него като тиквата никой не го и пита, а само изпълняват.

Народът ти го е дал в рамките на Закона. А ти излизаш от тези рамки. Едва ли нородът иска такъв имунитет. Ако го иска, то е задача на лидера да вразуми народа, а не обратното. Акое правилният лидер. Ако е неправилният, то тогава ще трябва да стане ясно, че е неправилният. Преди седмица-две каза, че за чужди деца тест не правел. Бойко, оля се. Това е вече много тлъста лъжа. Изложи се окончателно. Тест се дава, за да докажеш, че не е твое детето. Ако е твое и си отклонявал огромни средства, трябва да си ходиш у дома.

Този е уникален страхливец и плазмодий!!!! Дори плужеците (голите охлюви) имат повече достойнство ....

Какъв народ бе, цървул?!? Нормалните и образовани хора те искат в затвора!

Че какво друго да каже Боко? Осъждан на два пъти, има висящо дело срещу него, в Европарламента продължават да опитват да разберат как точно Каскета реши, че снимките на кюлчетата били фалшифицирани, сега и бившите му ортаци като видяха как Тиквата ги гори като бушончета, наизвадиха всичките потулени грабежи. Нали ако не беше имунитетът, щеше вече да рита мачле в двора на ЦСЗ?

1/3 асфалт го няма !!! КЪДЕ СА ПАРИТЕ !!!

Който е казал А, да каже и Б, и да стигне до Я!

Да стигне до ББ, по-точно.

Че ела сред народа да се видим малко по народному де!

Е па ще дойдем де! Идат общинските избори и пак ще се видим! И пак ще ги спечелим!

Да де, с хартиените бюлетинки и неработещите камери, ясно. Ама сред народа нещо не го виждам Буци да се поразходи, да поблагодари за имунитета, че само той го спасява от затвора откакто вече не е шеф на Каскета.

Ще коментирам няколко коментара. Народът не е поискал имунитета на Бойко Борисов, имунитетът му го поиска прокуратурата, като защитна реакция, в резултат на искането на ГЕРБ за отстраняването на главния прокурор от длъжност. Нещо се случи напоследък и това нещо е написаното преди малко, ГЕРБ за пръв път поиска отстраняването на Гешев. Политиците не могат да перат имиджа на други политици и на партиите, не могат да дават индулгенции, не могат да амнистират, това го може само Негово величество Народът, чийто Глас е Божи! Имунитетът на народните представители пада с приключването на дейността им като такива!

До всичките послушно търчащи да гласуват както ги карат ей тези мошеници, че "иначе е по-лошо" - видяхте ли се, бе? Тоя цирк вие го докарахте с отчаяното си желание като послушни овце да пуснете отново гласче за доказани мошеници, които вече са минали през парламента отново и отново. Пак вървете да им гласувате, че да не вземат случайно да останат без работа, без кюлчета и без имунитети! Зер иначе е по-лошо хахахахаха! Пък и вече ще ви бъде още по-лесно - очевидно няма значение за кого послушно пускате гласче, след като в момента България се управлява от пишман коалиция от противоположни политически сили, които довчера ви обещаваха как посмъртно нямало да се хванат едни с други. Жалки балъци сте и ви работят като жалки балъци да им валидирате властта отново и отново.

Г-н Борисов, вие твърдите, че сте чист като момина сълза, защо тогава не си дадете доброволно имунитета, и да докажете на всички, и най вече на народа, който визирате че ви е гласувал доверие и дължите имунитета си именно на него.. Така ще защитите достойнството си и ще убедите народа, че е бил прав да ви гласува доверие, а и ще затворите устите на вашите политически опоненти. Вашият отказ да го направите говори, че има нещо, което прикривате.

Що бе, Тиква, какво се притесняваш да открият за имунитета ти?

Един честен човек, като теб няма от какво да се страхува, нали? ;)

Не си е губил времето покрай Бай Тошо, изучил го е много добре !!!

Единственият депутат, който не си е дал имунитета, когато е започнало разследване срещу него. А освен това срещу Тиквата има и висящо дело, също прекратено откакто се скри зад имунитета. Благодарим ви, че му го дадохте, герберасти!

Благодари на ПП и ДБ

Как така народът ще му е дал имунитет на този боклук, като по негово време народът намаля с един милион? Имунитет от мъртви души ли има?

стига в кражбите и комисионните! стига! писна ли да олащаме за далаверите ви?! не се ши накрадохте?! егати скапаните наглеци!

Добре, че е форума на дир, за да вземе имунитета на Борисов:))))) Другите не могат:))))))))))))) Твърде висока топка е за тях:)))))))))Боа удушвач:)))) Особено важна е подкрепата на революционния жълтопаветен планктон, който направи непробиваема стена за имунитета на Борисов:)))))))) Непримирими врагове като Юмручето и Петков са единодушно зад Борисов:))))) Останалите са в желязната хватка на смирението:))) Остава само маркетинговото говорене, което вече никак не пречи:)))) Ако Възраждане е най-българската и най-родолюбивата партия, вместо да полива с боя сгради и да пази паметници, трябва да изсипе 2000 рейса със 100 000 привърженици на жълтите павета и да мачка всичко, докато Борисов не влезе в затвора. Ако Борисов е най-голямото зло за България, няма друг ход:)))))))) Но пък...там Красен Кралев може да започне да дава интервюта:)))))) Шах и мат.

Те си казаха ПП -тата - ще тупкаме топката и ще мотаем имунитета. Докато перем Борисов.

Водили го на разпити като мечка /по разпореждане на Кирчо / а сега всеки ден се чуват :))) Тия тотално ни объркаха ха ха ха

Шебек тъп, ама нямаше нищо против съучениците на Боби Сарафа, тогава не сядаше на първия ред.

Не се превъзбуждайте, и на следващите избори баце пак ще е пръв! Глас нНароден, глас Божи!

Видяхме, да. Като се случват "проблемчета" с камерите, когато се "броят" хартишките, няма как да не става пръв.

Ами тия ,,машинки,, и не актуализирани списъци ,,мъртви души,, винаги ще е първи или ПП :)))

Има от какво да го е страх, щом се крие зад имунитета.

Бойко Чумо

Koй още вярва на дългогодишен комунист с две присъди за лъжи и едно висящо дело за същото?

по-тъп народ от българския?!

Прост, не тъп. Буци си каза с какви се разбира.

Ша подкрепяш бацо нашио кабинет

Ха ха ха ха ..."народа ми го е дал " ?!??? Нищо не ти е давал народа !!! Но сега ще ти "намачкат фасона ",че да разбереш какво народа ти дава ! Най- малко до живот и без право на помилване !!! За всички престъпления да си платиш ! Винаги идва "Видов ден " !!!

Докога ще ни занимават с дребни сумички за семки като Барселона? Кога ще разследват 9 милиарда за 9 дни от Асен и киро ?

Брях! Ако миналата година някой ми беше казал, че Бойко Борисов може да върже две умни приказки в които да няма лъжа, нямаше да повярвам! Но, за Запорожката АЕЦ е прав. Но мисля че не е нужен много акъл за тази цел. Даже Борисов много скромно се е изказал - периодът на полуразпад на уран-235 е 703,8 МИЛИОНА ГОДИНИ! Бойко сигурно си е мислил че преувеличава в негов стил, но тук стана точно обратното! Обаче ако пръсне радиация оттам, и Русия ще бъде неизбежно засегната...

"вчера на пресконференцията на Гешев лично Борисов е спрял тока" Борисов или Денков лично е спял тока на Гешев? Защото Борисов не е никакъв в момента, премиер е Денков.

Борисов 2019-та година: Аз нямам нужда от имунитет, защото не съм направил нищо. Ако ми го поискат, веднага ще го дам. Борисов 2023-та години: Няма да си дам имунитета, народът ми го е дал. Логически извод: между 18-та и 23-та е направил нещо, заради което да има нужда от имунитет.

Давай имунитета!

Мутра е баща ти, а на Борисов не си му на нивото.

....ха ха ха хаааа какво "ниво" бе смотльо ?!?? "Аз съм прост! Вие сте прости ! За това се разбираме !" Ето ти нивото му ! Затова се разбирате !!!

Народа ти го е дал-доверието и имунитета, но ти не оправда очакванията и същият този народ сега ти го иска! Така, че не се опитвай да се измъкваш по този начин и да говориш от името на народа в минало време!

Боце, какво стана ? Нали беше ербап, човече ...

А сега си представете че не е ББ, а някой без имунитет. 3 години те разследват, разнасят те като мечка по разпити, по арести. След това делото ти седи на трупчета, докато слушкаш. Ако спреш да слушкаш - започваме на ново - всеки ден на разпит, през седмица арест, докато ти съсипем живота или докато пак започнеш да слушкаш.

Тулупа знае, бандит бандиту око не вади. Абе обича си българина душманите, залегнало е народния епос, робската психика и домашното възпитание. А вие продължавайте да се избивате с по 200км/ч, закона спи.

Не бой са чекмежане, корюококорев ша та пази, само го дръж у финансите

Що досега Ние един журналист не показа къщата на тиквата в Барселона и магазина който е купил По нито една телевизия това не се завъртя защото всички още ги е страх от този мафиот номер едно който още движи държавата но вече я изпуска

Баси престъпника!!!

Като му го е дал народът, защо не съм го виждал да си покаже носа сред народа ОТ ГОДИНИ? Даже по национални празници не се появява, макар че вероятно това е за да не му се карат партньорите от ДПС.

Като народа ти е дал имунитета тогава защо ходиш с 4 джипа охрана , бъзльо ?! Кога за последно си говорил с народа ?! Май не помниш а ?!

„Вчерашното изявление на бившия главен прокурор показва, че всичко, което направи в последните си дни като главен прокурор, е било подготовка за неговия политически проект. Въпреки че ме накараха да кажа, че няма да коментирам развеждането ни като мечки по прокуратурите, ако си спомняте. В единия случай ме питаха дали съм чел вестник „Марица“ и списание „Лайфстайл“ и какво съм имал предвид да кажа, че след пет години ще се оженя, когато се шегувах с всички вас. По-страшно беше във Върховната касационна прокуратура, където дойдоха трима прокурори да ми зададат въпрос защо съм поискал оставката на Гешев. А прессъобщението беше за убийства, корупция, пране на пари“, разказа бившият премиер. Припомни, че тогава попитал дали са били повикани на разпити президентът Румен Радев, Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Корнелия Нинова или Слави Трифонов." / по Брикинг и BGNES/ ?????

Мафията те постави да мориш народа.

Всичко което имам съм го откраднал, само дипломата и шофьорската книжка си ги купих !!!

Народът даде имунитета на Бойко Борисов сега, така е! Ама това е най-малкото! Народът го избираше в продължение на дванайсет години да го води, да го управлява, а след компроматите със записите с шкафчетата, чекмеджетата, пачките, кюлчетата, къщата в Барселона, Снежанка, джуджетата, "незаконните" инхаус поръчки, изнесените пари в чували от авансовите плащания за Хемус, и, и, скандал след скандал, народът пак посочи ГЕРБ за първа сила, а Бойко Борисов получи най-много преференции от всички кандидати на ГЕРБ! Дали се чувства виновен? Ами разбира се, че не! Точно затова Бойко не си дава имунитета, комисията по имунитетите, след това цялата пленарна зала, а и цялото общество да разбере, какви доказателства са представени за обвинението за пране на пари! Представени доказателства за пране на пари в казуса Барселонагейт няма, и това ще стане ясно на обществото само чрез дебата в Народното събрание. След падането на имунитета, което ще стане след приключване на ангажимента му като народен представител, по казуса, дали има представени достатъчно доказателства за пране на пари, ще се произнесе и съда!

Ти добре ли си

Само ГЕРБ ( и Кирчо, и Кокорчо и прочие, измет). Шиши, ела седни и ти ве.

Мис Гащи Имунитет не ти трябваше Нали бе Хайванин

Евгений Сачев разкри, че Атанасов е бил ДС, след като Сачева напусна ДСБ. Гледам се е преориентирала.Та скоро ДС агентите и Борисов ще го коментират.

Бацо е позор, да ходи на затвор

Ами, Тиква, щом българският народ ти го е дал, значи няма страшно, стига си въртял дудуци на жалката комсомолска шайка, стига ходи да сервираш чай в Посолството, стига лази, стига се мазни. Като народът ти е дал да си първи, що не управляваш ти бе, Тикво... Скрил се зад народа като най- обикновен депутат и се обяснява... Няма какво да кажеш и как да се обясниш, Тиква. За да си спасиш грозния задник хвърли и партия, и държава под големия двуетажен евро-атлантически автобус. Ти си толкова тежък тумор за СЪЩИЯ ТОЯ НАРОД, че ще получиш инфаркт в мига, в който това АГЕНТУРНО и БАНДИТСКО народно събрание се разпусне...