Борисов няма да ходи в парламента всеки месец, както настояха от БСП

Ясно е, че криете премиера, заявиха от левицата. Той идваше да отговаря, но вас ви нямаше три месеца, отвърнаха управляващите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами той не помни къде е входа на парламента , няма да се излага я.

Как така ще ходи всеки месец в парламента? Зает е човекът. Що свят е изтръшнал и колко още му остава. Трябва да го видят хората по света. Да сподели с тях успехите си. Да му се порадват.

Като идва, какво ли казва? Повтаря едни и същи твърдения колко добре работят и какви големи успехи имат. А както изглежда, виждат ги само шепа управляващи, за останалата част от народа все същото - дават по малко, взимат все повече под формата на данъци, такси и консумативи. Разделят отделните професии с "тука има - тука нема" - за едни има, за други - не. Държат ни в преднамерена бедност. Г-н премиерът едва ли някога ще има смелостта да обясни защо не се срамува от последните места в ЕС, от които неговото управление не може да ни измъкне за десетте години, откогато са на власт.

Ако не се срамувате, продължавайте да гласувате за голямата Тиква и отбора му от себеподобни.

А може всеки ден да рита топка в работно време?!?

Боци много се нервирал в Парламента. Вдигал кръвно на 240. Долната граница и тя била толкова. Нинова и Кутев му задавали неправилни въпроси с цел да го ядосат ...

Защо му е на Борисов да ходи в парламента? Той е закона,"бащицата " на народа/ама е такъв за своите/за другите-безпощаден и гонещ до дупка карез елементарен и мноого нищожен човечец...мисли като гласуваш българино..мисли..щот никой нема да дойде и така..безкористно да "тъ" оправи...

Toй вече е цар . Парламентът ще ходи при него. Трябва само да гласуват обществена поръчка за изработването на златен трон и всички депутати ще ходят да коленичат пред него.

"след вечи миналото събитие" вечИ?! ДИР, промяната "вечи" взе да ви идва в повече...

Къде се е видяло шефа да ходи в деловодството.За тази цел има телефон и нарежда на онази , дето пътува без гащи какво да прави.Тиквата си е сложил марионетки там за да гласуват глупостите му.Били сме парламентарна държава.Нищо подобно , ние сме тиквено царство.Тиква , пъпеш и свиня - това е нашата страна.

В парламента му се вдигало кръвното, а като играе футбол, не му се вдига. Ами като има високо кръвно, да се пенсионира.

Това не е парламент. Това е гербаджийска клоака!

Кажете ми как да ходя в парламента. Понеделник - поливам магнолиите и се подстригвам собственоръчно, вторник - карате, футбол, с Горанов обикалям с джипката автомагистрали, сряда - заседание на Мин.съвет, четвъртък и петък- откривам нови производствени мощности на чуждестранни инвеститори и давам традиционните интервюта. Ми то седмицата свърши. Просто много съм зает.

Според Конституцията,всеки Премиер е подчинен един вид,на Парламента. Всеки Премиер,но не и този.Той има мнооого важни дела.Редовно да наобикаля електоратеца с дЖипката.Контрол в НС?!Че кой ще го контролира Него бе,другарки и другари от БСП?!Той си контролира депутатите,той им свежда опорните точки по телефона.Само да си губи времето Човекът в празни приказки.Нас Него във Властта е само "Началникът отгоре",както се изказва Той.

Но в замяна на това следващите 12 години ще ходи в европейския парламент всяка седмица?!

ББ много го ядосвали в Парламента и вдигал кръвното. Затова пък нямало да ходел ....

не може да му заповядва какво да прави.Той достатъчно лъже ежедневно за да го слушаме и още от парламента.

Дон бидон не мое да оди секи месец, оти е ного дебел, а и от там не мое да се крадне

При Тато бе много по-добре, от колкото при Боко. А след Боко се очертава потоп

Отдавна имаме еднолично управление -каквото каже Боко е закон,затова нека парламентът да се разпусне-стига сме хрантутили тия търтеи ,които не само ,че нищо не правят ,а са и безгласни букви.. такъв абсурд и простащина и при Тато нямаше..та да си дойдем на думата ,скъпи ми другари и другарки...пардон -гербери..

България катастрофира без война. Като погледнем нагоре, виждаме дъното на последната държава в Европа. Но ББ е невинен и няма да ходи в парламента

ББ трябва да ходи всяка седмица в Парламента и да отговаря за дивотиите си. От там може да бъде насочен към друго заведение ...

Едни 240 търтея си губят времето с един нищо не правещ гьонсурат! На кой му пука за това въобще! Резултатите за държавата и от двете страни се виждат с просто око навсякъде в страната - пълна катастрофа! Само една голяма лопата ще оправи нещата като изрине и от Парламента и от Министерски съвет тая паплач. Сигурен съм, че без тия нещата в държавата ще са в пъти по-добре! При това съм много мек към тях, защото те заслужават отношение с продукцията на Вазовските заводи в Сопот, ама айде.....

Не трябва да ходи в парламента. Има достатъчно забавно-развлекателни предавания по телевизиите

... Борисов няма какво да каже на тези тъпанари от партията мафия БСП/БКП, А ТОЙ МОЖЕ ПАК ДА ГИ ПОБЕДИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ КМЕТСКИ ИЗБОРИ И ТО ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА БЪЛГАРИЯ - ГЕРБ и Борисов трябва да изкарат поне още един мандат след настоящия, за да се знае че България е стъпила най-после на релсите на икономическата и социална стабилност...!!!!!! Ние крадците от БСП/БКП ги помним от техните управления, когато от ЕС им спираха поради кражби и затлачване на проектите по ОП на ЕС и ги рестартираха за ГЕРБ и Борисов и всичките виждаме магистрали, ПСОПВ, В и К, ЕЕСаниране, утроено Метро в София, обновени села и градове - това е истината...!!!!!!

"България е стъпила най-после на релсите на икономическата и социална стабилност...!!!!!!" МОЛЯ?!?!

Прав е. На релсите сме. И летим назад и надолу със страшна скорост.

''Факт е, че когато сме викали премиера за нещо важно, той винаги е идвал тук""????? Тоя директно заяви това което хората заявяват че важни неща НЯМА в България за властващите защото ако се преброи колко пъти се е явявал боко в парламата че се окаже че е напразно да хрантутим толкова народ след като важни неща за българите е ''нямало''...

Орангутан,9ти дан: "Безделници!" :))

Някой да е очаквал нещо друго?? Та боко бяга всеки ден да се отчита на козяк а вие искате да му попречите на това??? Парламентарна сме ама на кукуво лято след като мнозинството в парламата се подчинява на капризите на ментора си..

Предсказанията на Алена: - Бойко ще осъществи контакт с извънземните и ще ги покани да открият завод за летящи чинии в България.

За ТАПИЦИРАНЕ НА СЕДАЛКИ ЗА ЛЕТЯЩИЧИНИИ.

+ + + + + + + :)

Този е тотал щета и напълно се е изгубил! Парламента решава, а не на теб какво ти се иска, вземи прочети нормативната база, все пак над 10 г. си на власт. Отивате си и то по скоро от колкото очаквате ГЕРБЕРАСИ!

Всички премиери ходеха в парламента всеки петък, на парламентарен контрол, дори да нямаше въпроси към тях, защото сме парламентарна република, но за Борисов не важи, първо престанаха да предават контрола директно по телевизията, а сега и Борисов, за мачлета има време, но за парламента, от който е избран не. Но той каза, че ще управлява по телефона, така и стана.

Ами то и без това му е последния месец .......

Стига му да ходи веднъж,да представи правителството като спечели изборите,и после да им тегли една майна...че и на нас,че сме такива идиоти да го избираме пет пъти последователно...

Напротив, след чувалите на Цветанов никой не вярва че е избран, затова и хората не гласуват, 3о% гласували, това никъде го няма, на кметските избори ще гласуват повече, но никой не вярва че ще са истински.

Да сте виждали т.н.премиер бойко борисов, да участва в телевизионен дебат! Той обяснения не дава нито на съпартийци, нито на опоненти, нито на народа на България! Той е Кмет на България, който се разпорежда по телефона!

На втората минута водещите на Кошлуков ще извикат жандармерия да гони опонента му.

idio

българия нито е суверенна държава, нито е демокрация. може прай минисъра на кралицата да е всяка седмица с червената кутия при суверена си, а нашия (то верно ние суверен нямаме) не може да дава отчет ? шото баце е ГОУЕМ!

Всеку среду ли ке радиме?

Явно на ГЕРБ им е умръзнало да слушат клишетата на Боко за разлика от БСП :D

ТОЙ е царя, ТОЙ е господаря. Ходи където и когато си иска.

Трябва парламентът да идва при мен! Да се строяват и да ми целуват ръка, крак или други телесни части! За консултации - Барни Ръбъл!