17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко на нас отдавна не ни е интересно вече само да ви гледаме сеира ама нали са те назначили ''приятелите'' ни от козяк няма какво да направим:((((Незнам кой с кого ще да се договаря на гърба на хората, защото вашата ''коалиция'' е точно договорка по интерестчийство и това сами го знаете.. Приемаш бареков и волен ама после приказваш друго. Незнам как неразбирате че с това си натискане за евродепутати от което едва ли не властта ви ''зависи''е поредното нещо което не вълнува хората защото подлогите винаги ще си бъдат подлоги па макар и евродебилски а българина винаги ще е на боклука...

Нов епизод от вълненията в коалицията "Локо София".

Заедно с великите патриоти подписа договор с Македония в който призна българското Вардарско наречие за официален Македонски език. Преди теб СДС върху български земи призна държавата Македония. В най-новата ни история няма по-голямо предателство спрямо България

КОЙ ТИ ЗАДАВА ОПОРНАТА ТОЧКА, КОЙ ИСКА ДА БУТНЕ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР. ОТВОРИ ИСТОРИЯТА, ВИЖ ВОЙНИТЕ ТУК НА БАЛКАНИТЕ, ВИЖ НЕЩАСТИЯТА НА ХОРАТА, КОЙТО ИМА ПАРИ ЩЕ СИ ХВАНЕ ДЕЦАТА И ЩЕ ЗАЧЕЗНЕ- ОТ ВЕКОВЕ ХОРАТА ОТ ИЗТОКА СА БЯГАЛИ НА ЗАПАД- ЗАЩО ЛИ. ВИЖ КОЙ СЕЕ БУРИ НА БАЛКАНИТЕ И НАСЪСКВА СЪСЕДНИ НАРОДИ- ДАЛИ Е СОРОС- ДА БЕ ДА- ДАЛИ НЕЧИИ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ ВЕК НЕ ВСЯВАХА РАЗДЕЛЕНИЕ И РАЗДОРИ.

Пиши с нормален шрифт. И без това соросоидите си личат от далеч ...

Какъв етнически ми, те гони, бе? Човекът говори единствено за българи, български земи и български език.

Бойко, понякога истината е по-жестока и от шамар. А тя е, че работещите и пенсионерите в България живеят все по-мизерно, докато руснаци и западнюги се скапват да ходят по почивки... Какво би могъл да направиш ли? Пиша ти го всеки път: ГЕОТЕРМАЛНА енергетика. Без полубезплатна енергия си отиваме и няма да има кой да управляваш....

Г-н "Истина" обича да коментира г-жа "Лъжа"; За патерицата не смее да гъкне, че ще Падне. ... ББ: "... преди два или три дни г-н Сидеров беше с мен с Николай Бареков в МС..." Брей, ББ си прави рандевута с "капут" / цитат на ББ от " Банкя гейт"/... Плюят се и си облизват храчките... Отврат!

Не разбрах пред кои журналисти го е казал? Де се се случило това?

Като въшка на чело !

Те се ръфат като кучета и се излагат през ден пред целия народ! Да не си мислиш че това не те засяга? Ти си тоя който ги е поканил в правителството.....ТЕ СА ТВОЙ ИЗБОР И ОТГОВОРНОСТ!

На мен пък не си ми интересен ти, както и трите ти патерици ( " патриоти " ) и всички останали партии в парламента. Видяхме ви всички партии докъде ни докарахте - до дъното! Не е ли така? Само лична облага търсите всички за себе си, затова абсолютно не ви вярвам и ми ПИСНА от всички вас. Оставка!!!

И Балканският миротворец замлъкна...лоша поличба ще да е това.

Без съмнение Боко има пръст в раздора в ПФ. Ще ги съсипе както направи с НДСВ, СДС и т.н. Това е висша политика и той е виртуоз в това. Така оцелява толкова години вече и безкрайно простия и неадекватен народ му върви по свирката.

Този май минава от среброто - говоренето, на златото- мълчанието. Споровете на Патриотите не са като цуни гуни с Меркел или Терезка Мей.

Безинтересна била Патерицата му.. ..та нали ако падне патерицата ..пада и Боко и цялата му банда ГЕРБ !? И после...Боко на личния си Остров в чужбина..а мишките ГЕРберасти в затвора . Амин

на пенсионерите... Или тях не ги броиш за хора?

Не

... като не ти е интересно що си в коалиция с тях, Бокич?

мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла и най-паче, ЦИГАНОПОКРОВИТЕЛ, е международник. сега решава проблемите на ЕНП, след това БРЕКЗИТ, да се готвят ватиканът, МЕНСА, ЦЕРН и НАСА. вие тука с някакви теми от територията, населена с малоумни скотове-мазохисти, го занимавате. приятен ден и да гласувает за кабинета "проЗД чиляк 4", има още за грабене и онождане, а тиквокъл и цецо кауня, лауреатът на помощното училище, са академици и член-кореспонденти в областта.

... да гласувате...

е какво значи циганопокровител? циганите трябва да се образоват, това е много важно. никъде в Европа не може да се остави неграмотно дете, защо се случва тук?

под "трябва" какво имате предвид. пари, пари, пари и пак пари и като насрещна престация простотия, неграмотност, нахалство, криминогенност, мързел, омраза. не, благодаря. този модел за 27 г. погълна милиарди лв. резултат, 0.00.

и стига с тези малоумни сравнения, европа това, европа онова. идете и вижте, цели анклави на говорят местния език и там полиция дори не стъпва.

Кво интересно бе Баце , то си е трагедия за теб , а падна то властчицата , а фана по съдилищата и кой знае какъв ще е краят , може раздяла с милиарди , бай Ставри и кой знае още какви.

То и Вие не сте ни интересен но всеки ден виждаме крадливата ви физиономия по продажните медии. Обясни за цените, за доходите, за стандарта на живот, за свободата на словото, за здравеопазването и защо хората масово напускат България, за инфлацията и защо лъжете за скока на цените, за кражбата на лихво точките. ВИЕ СТЕ БАНДА КРАДЦИ!!!!

Гиди тлъста тикво---твоето време свърши.....:))))))) ....10,9,8,7,6.......:))))))))))

Не ще да коментира , защото е мекотело на страната на украинските фашаги и е застанал на страната на Вартоломей!Антихрист е Бойко , но ние си го знаем!

я го виж само тоя умствен дебил и физио джендур