Борисов: Медведев остана впечатлен от историческото ни наследство

Вярвам, че ще продължим да развиваме културните отношения между двете страни, казва още премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този ХАЗАРИН си мисли как може това което остана да го прехвърли в "братска Русия", което и направиха неговите деди с нашето историческо наследство и архиви през турско и по съветско време. Така ни унищожиха историята и манипулират и сега.

Медведев е с български корени по баща. Баща му е от Татарстан, който в миналото е бил Волжска България. Повечето от руския елит са с български корени.

Приятелю, имаш ОГРОМНА ГРЕШКА!!!!. Няма нищо общо с Волжките българи. Потомък на хазари е!!!.

Надпреварвате се да пишете за пълен провал. Очевидно материала е калпав и никой не може да компенсира комплексарщината. Според мен всичко е нормално и сме крачка напред. Тя се казва Македония в НАТО. Остана Сърбия.

Абе боко мисля че при официално посещение трябва да се впечатляваме от постигнати договорености с което ти няма как да се похвалиш за пореден път. А всеки интелигентен и възпитан човек ще се впечатли от това историческо наследство в България което за наша радост не са твоите разрухи...

Точно така Бокич - продължавай да се хвалиш пред американския бизнес какво правиш с руските проекти; гласувай санкции срещу Русия и чакай от умрял писмо! Добре че си Еднодневка, та ще те прежалим/ят...

А ПЪК АЗ ОТ ТВОЯТА простотия!!!

До мекерето- аз1 (нерегистриран) Не е важно дали караш Жигула или Мерцедес, по важно е да живееш в суверена страна която не стои на колене и не е губерния като България със министър председател -слуга който всяка вечер преди лягане се моли да не му спретнат някой майдан ,защото не се е съобразил с някой чуждоземен дебелосерец

ДАНО НЕ МЕ ВИДИ ПОМПЕО.......ПОСЛЕ СИ КАЗВА -ООООХ И ДА НЕ ВИДИ ,ЦВЕТАНОВ ЩЕ МУ КАЖЕ.......НЕЕ ЛЕСНО ДА СИ СЛУГА НА ТРИМА ГОСПОДАРИ .....ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА НА СТРАХЛИВЕЦА .....

Надали комунягите са виждали западни коли, защо да не са възхитени? Та те още си карат жигулито и газките с бризент.

Не Боце, МЕДВЕДЕВ е останал втрещен от твоята ПРОСТОТИЯ, НЕГРАМОТНОСТ и ПРОДАЖНИЧЕСТВО............

Медведев остана впечатлен от бъдещето,очертано ясно от нашия примиер, което се очертава пред България.

Медведв останал най-впечатлен от простотията на Боце :)))

Борисов лиши България от газ и газоразпределение , лиши ни от евтин ток от АЕЦ Белене , остави Хъба си "Балкан" като топографски знак , но без руски газ и сега се фука с историческото ни наследство!Какво да го правиш?Абсолютно капо сме!

"На мен току що ми хрумна една идея по повод приравняването на лева към еврото: Хубава валута е и китайския юян. Може в тази посока да се помисли."" НАГЛЕЦ!

На мен току-що ми хрумна една идея по повод приравняването на лева към еврото: Хубава валута е и китайският юан. Може в тази посока да се помисли. И пазарът е огромен." Това бяха последните думи на премиера на Русия Дмитрий Медведев на българо-руски форум за туризма в София във втория ден от двудневната му визита в София. Вчера в края на съвместното изявление на Борисов и Медведев последната дума пак беше на руския премиер. "Това, което каза моят колега, по блестящ начин демонстрира една абсолютна истина - изтребителите винаги ще дойдат. Главното е да дойде газът, да работят електростанциите", обяви тогава той. Повод за днешната "хрумка" на Медведев беше констатацията на министъра на икономическото развитие на Русия Максим Орешкин, че спадът на руските туристи в България е 25% за последните години и с 8% само за миналата. Това е, защото левът е вързан за еврото, заяви Орешкин. Преди 5 г. едно евро се разменяше за 45 рубли, а сега почти за 75 рубли (бел. авт.). Орешкин отбеляза, че за сметка на това валутите на конкурентите на България на туристическия пазар - Турция, Египет, Тунис, са поевтинели. "Този проблем за България е фундаментален", каза Орешкин.

А, пък мен днеска ме опраскаха с 273лв за парно- пикливите 60 квадрата и радиаторите на 2-ка.......

Нещо ме притесниха приказките на Баце за разни газови потоци, за разни ядрени централи! А Началниците какво са казали по въпроса? А Цецо какво дума ... Ще вземат да ни организират някой Майдан...

НЕ е лесно да си щерев!хахаха

Не е лесно да си прост

Тъпак.

Не знам от какво се впечатлил Медведев,но за всички вече е ясно,че газовия хъб с който така много парадираше Борисов и енергийния център в който щеше да се превърне България е провалена мечта.Пълен провал за енергийната политика на Борисов.И след провала му с магистралите,единствената сламка за която може да се хване като удавник е домакинството на световното по футбол.Идея която е направо налудничава,като се има в предвид разходите по нея.Мисля,че вече и за слепите е видно,че Борисов трябва да си ходи,колкото по рано ,толкова по добре.

Добре му е показал Ротондата, добре си поговориха за енергийни проекти, туризъм, култура, история...., но защо му трябваше да го дърпа за ръката, когато говореше за изтребителите и да говори глупости "ама вие няма са плашите"... Потънах в земята от срам.

Защото нашия Мутър се изнервя в обществото на културни и интелигентни хора и започва глупости да прави.

ТиквониЙ първи пак се изхвърли като циганин на годеж.

КАКВО ЧЕСТВАМЕ НА 3 МАРТ Нереализацията на Екзархийските етнически български граници на обединена България, които щяха да се реализират ако ги нямаше интересите на Русия. Българските земи са основното бойно поле и българските опълченци доброволци в руската армия са мулетата в геополитическите цели на Русия, които не включват свободна и независима България. Русия не допуска обединението на България и разкъсва българските земи в Сан Стефано. Българската делегация не е поканена на Берлинския конгрес през 1878г., за да не бъдат разкрити пред нея тайните руски споразумения с Австро-Унгария от 1876г. за недопускане на държава на българските територии, в случай на руска победа над Турция. Комисар Дондуков с фалшивата си обич към българския народ до последно се е надявал да стане княз на "балканските окупирани територии". На 3 Март празнуваме като национален празник една руска окупация и манипулация на българите за столетие напред. Граф Игнатиев има пряка вина за националното разединение на българите в етническите им територии, създаването на мита за славянско братство и настройването срещу западните велики сили (дипломатическия ход с предварителния Санстефански договор и Берлинския конгрес), и настройването на балканските страни срещу България, и в резултат укрепването на братската нерушима дружба. Този процес не е спирал!

И все пак в резултат на това си имаме собствена държава след 5 века. А 40 мил. кюрди си нямат.

Ти си презокеански гост и скоро ще си ходиш.

Аз не искам Руски газ,катарски газ,израелски газ,американски газ нито южен паток нито турски паток та топлофикация най накрая да фалира

Той беше впечатлен и от простотията ти и слаба дипломатическа култура!

Не виждате ли че Президента Мутин и премиера Мехмедев не са дорасли от недояждане .Останали джуджета , а и умствено изостанали..

О, Великий ми Щерев ! Прекланям се пред теб - ти си изключителен ! Сигурен съм и че можеш да летиш без самолет - просто тъй ! Моля те, горещо - пробвай от Мусала и докрай ще ти се възхитя ! По писанията ти чета, че ТИ МОЖЕШ ! Давай, о, Божество Щерево !

Е, тъй де само за културата ни остана остана да си говорим с руснаците... А Медведев, след като от вежливост върна визитата на Борисов в Москва, си продължи по пътя за Люксембург, това е то станахме крайпътно колче;)

Нещо за 48 часа този Борисов много започна да вярва....че България ще стане Троянският кон на ЕС в Русия, ама.....ще стане тръц...и стой та чакай и гледай. А сега сериозно Борисов- Русия по принцип прощава почти всичко ОСВЕН ПРЕДАТЕЛСТВОТО СПРЯМО НЕЯ- трудно ти е да го разбереш?- сериозните жени не прощават изневерите. Русия е единствената държава която от залъка си ще отдели и ще се подели, ако знае че си верен към нея.

Руснаците са съгласни и гладни да стоят, но държавата им да е силна и да респектира другите. И всичко дават за тези, които считат за "свои". А предателството за тях е най-позорното нещо.

Голямо наследство!!! Един тъп пожарникар, мутра и българоубиец - Бойко Методиев Борисов!!!

Мехмедев бил христиенин..ха.ха.ха

Рашидов бил министр на БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА!мбухахаха

най голямата европейска джамия е в Москва и 300 000 килимчета се разпъват в московския халифат на всеки байрям по московските улици ..ха.ха.ха скоро ще има знаме с полумесец на Кремъл..мбухахаха

На твойта дъжава само името и е България, а истината е, че е Чалгария.!.мбухахаха България – държавата на джамиите! Първенецът в Европа... България – държавата на джамиите! Първенецът в Европа... Лентата | 12/03/2015 Подкрепи свободното слово Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици. Не, че това е новина. Данните на Евростат за броя на джамиите в различните европейски държави е налице от поне 3 години. Според информацията от проучването – България е ПЪРВА по брой джамии на глава от населението. Седим си рамо до рамо с арабските държави. Как стана така, че една ПРАВОСЛАВНА държава отглежда толкова много мюсюлмански храмове на територията си? И как изглеждат цифрите на другите държави... Припомняме ви, за да НЕ ЗАБРАВЯТЕ къде живеете. Ето списък: България – 1300, ама не години, а джамии...Германия – 2750 джамии (ама имайте предвид милионите германско население!!!)Франция – 1600джамииВеликобритания – 1000 джамии Следват – Испания, Холандия, Австрия, Белгия, Италия... В Румъния пък има-няма 80 джамии... Последни в класацията са Чехия, Кипър и Малта с по 1 или2 джамии. Изводите са за вас. Просто да си помислим – ЗАЩО у нас има толкова много джамии. И защо все се строят нови. И колко църкви са построени за последните 10 години? Пишете ни за всяка нова църква, за която знаете. Да направим статистика и на църквите. И да сравним. (като имате предвид, че данните за джамиите по-горе не са нови...) Макар че – отсега е ясно в чия полза ще е статистиката...

Повече бойци на "Ислямска държава" в Сирия и Ирак са дошли от Русия, отколкото от Саудитска Арабия и Тунис. Данните са от доклад на Soufan Group, консултантска организация в сферата на сигурността, базирана във Вашингтон. Тя ревизира оценка, направена през 2015 г., и обновява данните за джихадистите от Тунис, които правителството на страната твърдеше допреди две години, че са близо 6000 души.!мбухахаха путларах акбар..ха.ха.ха

Ееее чакай ве гнидо чирашка ква Европа ве? Наи ние не СМЕ в Европа ве? Ко стана ма курвичке? Е ма много се усра, реально се усра от зор и напън.!.мбухахаха

А. ти казА ли му, че три папи са те гАлили по гла... тиквата?

И един кмет на симитли по ...