Борисов: Мандатът на Радев премина в сянката на моя

Омръзна ми шефът на "Булгаргаз" и министърът на енергетиката да се дрънкат всеки ден и да изнасят търговски тайни от договорите, допълни лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дирници, спрете да харчите ток за мнението на толупа, скъп е!

Тъпотии на нивото на политически коментар в селска шипска кръчма от времето на Елин Пелин.

ББ: "Какво мисля за МАНДАТА НА РАДЕВ е трудно да се каже, защото той ПРЕМИНА В СЯНКАТА НА МОЯ МАНДАТ." :))) Не стреляйте по Пианиста, толкова СИ може! ... Прав е Ганьото - ВЕРТЕП-ните снимки от ПРЕМИЕРСКИТЕ покои и КАРУЦАРСКИТЕ Му ЗАПИСИ ЗАСЛЕПИХА не само президента Радев. ЗАСЛЕПИХА евроатлантическата общност. :((( А Ганьото се прости с мечтата СИ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА като ПРЕЗИДЕНТ и се покри с ПРОФЕСОРСКА ТОГА, ама президентът Радев ПАК му ГО наби с 200. ... Ако Почетният Ганьо има грам акъл, от тук нататък би възприел линията на Почетния председател на ДПС - да се скрие под Магнолията и да не се обажда!

Бойко ,къде си?Ще се питаме ,обаче вече ще е късно.Жан виденоата зима настъпва.

"Какво мисля за мандата на Радев е трудно да се каже, защото той премина в сянката на моя мандат. Ние направихме така, че в София да дефилират всички лидери в Европа и главния прокурор на САЩ". И? Какво от това? Да се коментират глупостите на господина си е чиста загуба на време, но все пак някой би трябвало вече да му зададе простичките въпроси. 1.Защо след като си засенчил Радев, теб те няма на картата, а Радев спечели втори мандат. И то не с фото финиш, а с "ипон". Що тъй? Защо след като си бил толкова "успешен" не се яви на пряк сблъсък с Радев и да го победиш с лекота? Уплаши се нали? Ами то си е за страх работа. 2. Скока на цените на всички стоки и услуги са заради високата цена на тока. Тя е висока в цяла Европа, но ние можехме да сме в далеч по-добра ситуация. Сега всички са се вторачили в АЕЦ"Козлодуй"и чакат евтин ток и финансова подкрепа от стотиците милиони печалба на централата. АКО ЗА ТИЯ 12 ГОДИНИ БЕШЕ ПОСТРОЕН ПОНЕ ЕДИН РЕАКТОР ОТ 1000 МЕГАВАТА, СЕГА НЯМАШЕ ИЗОБЩО ДА КОМЕНТИРАМЕ ЦЕНАТА НА ТОКА И СВЪРЗАНИТЕ С НЕГО ЦЕНИ НА СТОКИ И УСЛУГИ!!! КАЖИ БОРИСОВ, ЗАЩО 12 ГОДИНИ СИ ЧОПЛИХТЕ НОСЪТ И НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ, А СЕГА СЕ ОПИТВАТЕ ДА СТОВАРИТЕ ВСИЧКО НА ГЪРБА НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО И РАДЕВ? ГАДНИЧКИ СТЕ! И НЕПОЧТЕНИ!

ли ти е Баце, кой от твоите ти скрои кюляфа така,че повече никога да не се върнеш на власт? Я си помисли,кой ти нареди керемидите зад океана та има да седиш на резервната скамейка и да подсмърчаш по годините безгрижни?

Прокуратурата да не го бави повече...

и те свали от власт

Остави Борисов проблемите на мира, спри се, и си почини ! Навремето като се перчеше със тръбите за руския газ и правене на конектори, ти искаше да правиш Балкански Магистрали. Днес сърбаме попарата !!!

Гърците го оприличиха като Барба Ганьос и не беше грешка!

За мандата си насра президенството,а тези които по-долу го превъзнасят се кефят "как хубаво ухае".

Ето, "Бойко не е на власт и цените на тока и газа, тръгнах на горе", в световен мащаб!

Но да видим простия матриал дали ще изкара зимата!

Мандатът на Радев премина във въртене на лоста на Путинистите и червената олигархическа мафия.

Никога не сме имали по-прост управник от тиквата и шайката му!

Да не пропусна селския идиот Мунчо? А ти него уважаваш ли го :)

мандат, най- вероятно от джипката. Този спря да ходи не само в НС, Ами и в министерски съвет. Криеше се по села и паланка. А когато бяха опозиция, по времето на Орешарски, извади парламентарната група от събранието. Пълно нарушение на Конституцията!

Никога не сме имали по- прост пРезидент от цървула от с.Славяново.

Факт!

Имаш в предвид нали?

тежки комплекси го мъчат тоя. Ляга и става с мисълта за Радев.

Или обратното :)

Кефите ли се на Мунчо? Върви ли проняната :)

Спри рикията,ва!

Румен Грипена за корупция говори, а за 5 години нищоправене и what you want questions interview or what стана за смях на цял свят и "Крим на кой ще е,на Русия" потъна в собствените си селски простотии.

Защо да не пратим Боко временно, като посланник в Москва при Путин и ако го направи ще го оставим за постоянно.

Тц, не може. Запазил съм тази длъжност за мене! Че знае ли се ...

Психопатското му его става все по-голямо. Кога ще млъкне и кога ще се примири, че не е премиер? Все по-болен е, защото не е във властта. Смешник удобно премълчава, кой какви правомощия има, кой управлява и кой не. Сянка прави с туловището си. Защо сте такива подлоги, че отразявате всяка негова плюнка с извинение за израза.

Хелоу психо, бърже хапчетата

А Радев му го сложи с 200

Мило мищленце :)

Тоя се е самозабравил тотално той се има за кралят слънце не вижда че ръцете са му сапани в кръв до лактите Колко души уби тайно уж инфакт получи

Тая кръв да не е от ануса на найла ти?

им възлиза на 140.

Хиляди са, дори милиони :)

Никога от създаването си досега като държава България не е имала такъв простак и крадец начело в управлението. Срам и позор! Срамна банкянска свиньо, потъвай в кочината си!

Такъв си е Мунчо!

Да бибитко са му гледа ли на кафе и затова е толкова нервен. Паднало му се е път- към ЦСЗ...

Бойко, върни се! Радевата шайка е опасна за България, по всички теми.

Е не, този малоумен, прост, недоклатен кретен , Буци тъпото пак се появи... Този мазен цървул само чака Радев да каже нещо и този не закъснява, излиза и се опитва да каже нещо, което означава едно голямо нищо. Буци, гнусен парцал, Буци лоена миризлива топко, единственоият укор към Рашков ми е, че още не си в затвора, там да ти пръснат гнусната мутра.

На фона на Боко, резидента прилича на селски идиот след лоботомия!

Дир-а вече се оля. На кого му пука какво е казал ББ. И каква е новината? Само се хаби.

Под сянката ,ама два пъти те би на избори. И сега той е Президент,а ти си един озлобен Банкянски старец.

Боко ти пак изплиска лигена . Цървул с цървул съсипа 12 години от живота ми

Да не се казваш Божков?

На Радев мандата продължава, а твоята криминална сянка скоро ще висне в килията! Рекетьори мръсни!

Борисов, съчувствам ви и не зная какво да ви кажа. Заедно къде на сянка, къде на слънце, опукахме 12 години живот. Моля се в следващото прераждане да съм далеч оттук.

Животът ти почва сега! В глад, студ и мизерия!

Боко-тъпото, по-известен като Асфалт Паша се гвали сам!

Къде си Слънце, да огрееш всички

« какво мисля за мандата на Радев е трудно да кажа....», цитат на Боко тъпако! Ама ние това го знаем, скакалец...

TheBeast

Тикво само ще при помня един факт ! ГЕРБ за 12г построиха 12км метро ! Преди 120г в Париж за 12г построиха 120км метро ! Сега искам да се хвалиш с метрото !

Половин милиард магистрали !!!

То няма толкова км пътища камо ли магистрали !

Боклук гнусен

Т икво проста Долна и гнусна.

Еха дебелия простак се из@ка, впрочем е прав, никой не може да го мине по кретенизъм, кражби и курволяк с 200 да кара след него.

Търговски тайни ,ама на гърба на народа! Цялата ти работа беше такава!!!

СМЕШНИК...

TheBeast

Интересно ! Тикво къде са ти приятелите от ЕНП ?! Няма ги !!! Останаха само подлизурковци само !!!

Кой е този мухльо с бозовата ризка до Боко, раираната пижама? Борисов събира последните от ГЕРБ, затова ходи като разярен бик из страната и събира останките!

Махнете бързо Гешев и ведна после набутайте тоя тулуп в затвора. Конфискувайте им всичко което награбиха за тези гадни 12 мафиотски години. И по-бързо...

Каква е дебелината на асфалтовата настилка на магистрала направена по време на управление на пп герб?

Бойче, трябва да си избереш - на Радев мандата да е минал в сянката на твоя, или че Радев управлява държавата. Щото двете не може, бате. Първите избори миналата година бяха април месец и до тогава всичко беше отговорност на ГЕРБ. А след това пък да не би областните управители и кметове и шефове на агенции да не бяха на ГЕРБ? А и, бате, ние сме парламентарна република и премиера, какъвто беше ти, има цялата власт, а президента предимно представителни функции. Нормално е да е в сянката ти. Самия факт, че го изтъкваш това само показва колко малко човеченце си.

Май забрави, че областните управители бяха сменени от правителстрвото на зеления чорап!?

Такъв срам с тиквата . Много трудно ще преодолеем 12 години грабеж и бездействие .

Това май е за диагноза.

Котарак по гръб не пада ;))))

Болен човек. Арогантен нарцис. Жалко създание.