Борисов кацна в Швейцария за форума в Давос

Темата на тазгодишната среща е "Заинтересовани страни за един кохерентен и устойчив свят"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тикво кво прайш там

аууу.. тиквата в Давос..хахаха... смещник...

Този постоянно се крие и ни харчи парите , без полза ! Да си дава Оставката и да се прибира в Зайчарника на Банкя !!!!

Хрантутник и безполезник!

Организаторите връщат 50% от разходите за транспорт на онези, които отидат с влак. Ама ние имаме пари и сме над тези неща. Не ни дреме и за екологията ...

Какво прави там този неграмотник? Харчи нашите пари.

Това място е Давос Форум където се събират Банкери и Икономисти , не е място за Пожарникари и Менте Премиери като Борисов !

Schilo

Да не обиждаме пожарникарите. Професията е мъжка!

Ама поканен ли е, или си е купил билет за форума.

Бил посрещнат с 'добре дошли господин министър председател' от швейцарки в народни носии! Ти да видиш а Т.Ж. никога не е ходил в Давос!

А по новините казаха, че еднодневен престой в Давос покрай тази среща струва по 5000 евро на ден на човек. Какво ще прави там министър-председателя на най-бедната страна в Европа на срещата на най-богатите в света - това е въпроса. А Горанов пак щял тихомълком кредити да тегли. Започвам да се замислям дали отново не вървим към народен съд и така желаните от всички гербаджий кратки съдебни процеси. Но тогава съдии няма да са им назначените от тях самите кукли на конци.

Нека излагацията да започне сега...Боже пази майка България!!!

Schilo

Форумът не е ли икономически?

Излагацията почна преди 10г ! Сега просто агонията продължава !

Боко разбира от всичко ! Всичколог без образование !

кажи бе , Мохамедчо, какво те тормози. Сиромах ще си умреш.....

Schilo

Да се свети Името Му!

,,Цирк Борисов,, на световно представление...

Може в уж демокрация да имаме такова нищожество за премиер и да няма демократични методи да го махнем заедно сдругарите му престъпници ! Абсурдно е такива престъпници да управляват толкова години без никаква съпротива от наша страна.

Статията трябваше да се казва: “Конфуций от България току що кацна в Давос” Нищо повече :)

Инженер, счетоводител, химик и държавен служител започнали спор чий котарак е най-умен. Инженерът повикал своя котарак: - Хикс на квадрат, демонстрирай! Хикс на квадрат се качил на масата, взел хартия и молив и нарисувал кръг, квадрат и триъгълник. Всички се съгласили, че котаракът е много як. Счетоводителят казал на своя котарак: - ДДС, демонстрирай! ДДС отишъл в кухнята и се върнал с 12 кюфтета, които подредил в 4 купички по 3 кюфтета в купа. На другите им харесал номерът. Химикът се обърнал към своя любимец: - Епруветка, давай! Епруветка донесъл кутия мляко от хладилника и отсипал точно 150 милилитра в една чаша. И другите се впечатлили от тази точна лапа. Накрая дошъл ред на държавния служител. Попитали го: - А твоят котарак какво умее? Държавният служител казал: - Хрантутник, демонстрация! Хрантутник изял кюфтетата, изпил млякото, препикал чертежа, изнacилил другите три котарака, оплакал се, че го боли гърбът, написал жалба срещу лошите условия на труд, изпратил я в службата за предотвратяване на епидемии и си взел болнични за един месец.

Сиромах, но щастлив, а вие алчните ще си умрете със самозаблудата, че с парите, които ви пречат да спите нормално вечер ще може да си купите място в Рая или някой ще ви уреди 72 девственици.

Ще изнесе доклад "Как се краде от вода и боклук В национален мащаб".

Е, дори само за това да гледа човек виещата ,изпадаща в истерия гнусна комуноидна сволач при вида на Бойко, последния става симпатичен.

Поредната екскурзия на държавни разноски.

Е успял да нацелува,прегръща и тупа дружески по рамото всички присъстващи? И да се хили дебилно и неразбиращо

...Разсмива останалите...

Борисов: “Една филия с мас” Сервитьорът: “Прибирай се у вас” Борисов: “ Тенк ю”

какво ще прави там тоя дебил?

Търси трескаво някой да ни отпусне заем от 6 млрд, от които да открадне половината, защото арабите му отказаха.

Докато комунистичвските дебили са над санитарния минимум Бойко ше е на власт. Не , че това е най-доброто за България.

Пурко не е комунист, но е отвратен от простащината на Бойко Борисов. А какво ще прави този цели 3 дни в Давос? Наистина е просто един екскурзиант легнал на кървавите стотинки на Българския народ.

Какъв "зелен пакет: каква екология, страната ни стана едно бунище за боклуците,язовирите празни, горите изсечени, пчелите отровени .. да, вичко е "кохерентно",ама така че да има пълен съсиплък и връщане 100г назад

ГолЕм е !!! Хубаво е да си носи бухалката от юношеските години. За респект. А и Каракачанов да е с него, да носи торбетата.

Във "Винету" нищо не пише за икономика, освен да се ориентира към щведската маса с храни и напитки...

Е, тогава Пурко е от малкото , които злобеят тук, а не е комунист.

Червените дебили гледам вече са се разписали под статията

Коя Голяма Верига за Свинско Месо финасира ПОЛЕТА ???

Ти на кой свят живееш? Комунист от 1977 г. и мутра след това. Който стои разкрачен, го чукат от няколко места. Така е, Баце се взе насериозно в голямата политика, а ние опираме пешкира. Когато човек е безкнижен гамен и нищо не знае, той не знае колко не знае. Ако добавим и характерното милиционерско-мутренско самочувствие на тиквоций, смехът е готов. Но когато такъв човек представя държавата ти пред света, смехът се превръща в срам. Боко Българоубие.ц.ъ.т е най-големият предате.л в българската история, нацията се топи, той си пазарува власт с нашите пари.Че няма грам мозък е ясно, но също така страда от остър дефицит на срам и съвест.Този мърси земята, по която стъпва.

Кохерентност, кохезия, курвоазие...

За какво е заминал да троши държавни пари, завалийката? Всичко Мара втасала...

Който стои разкрачен, го чукат от няколко места. Така е, Баце се взе насериозно в голямата политика, а ние опираме пешкира. Когато човек е безкнижен гамен и нищо не знае, той не знае колко не знае. Ако добавим и характерното милиционерско-мутренско самочувствие на тиквоций, смехът е готов. Но когато такъв човек представя държавата ти пред света, смехът се превръща в срам. Боко Българоубие.ц.ъ.т е най-големият предате.л в българската история, нацията се топи, той си пазарува власт с нашите пари.Че няма грам мозък е ясно, но също така страда от остър дефицит на срам и съвест.Този мърси земята, по която стъпва.

Ку.ви....Кекс....

Браво Бойче, то кацна!

Въпрос към някой който разбира от самолети: това куция Фалкон на Тиквун ли е или вече си е купил нов?

Да пусна една МУХА - Бъларски ТИР-ве карат ЗАМРАЗЕНО Свинско Месо от Испания по 1 ЕВРО килогарама - Крайния Получател са тези с Торбичките . Това е АФЧ - Организирана Мафиотска Акция в България . След Боклука и ВОДАТА НИ .

Най-бедната страна в ЕС просто няма за какво да се явява и изказва в Давос на чуждо парти

комунистическите гниди трябва да бъдат мачкани. За сега Бойко го го прави най-добре. Хората мразят комунистите.

Информация от ДИР.БГ от 18.12.2019 г. Британският премиер Борис Джонсън забрани на министрите си да присъстват на Световния икономически форум в Давос, който ще се състои от 21 до 24 януари, предадоха Ройтерс и ТАСС. Според източник от "Даунинг стрийт", Джонсън е обещал да води "правителство на народа". "Това сме обещали на британския народ, а не да ходим на екскурзия в Давос и да пием шампанско с милиардери" на ежегодното събиране на политици, бизнес лидери и знаменитости в швейцарския ски курорт", каза източникът.

Срам и позор е този примат да представлява България в Давос.