Борисов и Юнкер се срещнаха за газовия хъб "Балкан"

Искаме енергията да се насочи към България и към цяла Европа, казва председателят на ЕК

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе извади тази ръка от ДЖОБА си

Искате, но все не се насочва. На бат хуйко това му е последен мандат, да му е известно...

Ще, ще, ще...за нас все в бъдеще време. Др. Юнкер и в Шенген ни обещаваше да влезем, но все нещо пречи. От тия срещи само колекцията от снимки се увеличава, за българите остава да вярват в светлото бъдеще.

дупедавци газ пикаят тук във форума.Абе нещастници не разбрахте ли ,че Русия ще я вкарат в рамките на търговията с газ за Европа според директивите на ЕС ? И няма искам не искам.Само до няколко години руската газ,ще я конкурира газта на консорциума Израел,Кипър ,Гърция и САЩ. До Кипър се опитва да се намъкне и Ердоган и се прави на ударен с нелегалните си сондажи.Нещо около Турския поток ,като че ли еуфорията позатихна.Ще дойде ред и на Северния поток 2.

Ти на какво се радваш? Откъде щи идва газ все ми е едно - важното е колко струва.

Какво чудо изглежда да е с обувки от един и същ чифт !? не е за вярване - в такава абсистенция дали му е до някакъв газов хъб ?!

Дядо Юнкер ще стане почетен председател на избата в Евксиноград!

Разбирам че проевропейската младеж не е учила география и че не знае къде е Варна. Нито е наясно защо точно там да е хъба. Нито някому е ясно кой и защо трябва да складира газ от несъществуващи южни коридори, хипотетични средиземноморски находища и терминали. Разберете, ние не сме производител, а краен потребител. Даже не сме транзитьор, защото нямаме газопреносна мрежа. Тази, която имаме се закрива по Коледа. Кому е нужен склад за газ в периферна държава, която няма и откъде да го вземе. Най-смешното от горното есе е че никъде няма думата "Русия", а тя е единственият реален газов играч. Русия подсмихвайки се ще ни продаде колкото искаме газ за Пъба и леко не я интересуват сънищата на лудите, които искат да се возят на подводници на луната. Кой ще плаща таквиз безсмислици? Чакайте израелски и амерички газ на добри цени, та да правите борси и после скъпо да го дадете на "европа". Или да конкурирате Русия с нейния газ. Чета новините и не вярвам на написаното-едни шпиценбургери не се погодили, други за гоце делчев си говорили и до бой ще стигнат, все едно парти от детската градина. А ние плащаме самальоти да се пазим от Русия.

а такааааа сига ще се изсипят една камара рижи сенатори,съветници и други охльови да ни съвтват! Трябва се мисли правилно по американски другари!

И пак ръката в джоба.

Твоя пожарникар ,заедмо със Станишко и Орешко ,един ден трябва да са в затвора за подаръка -ЮЖЕН ПОТОК на солтана, тези три марионетки продадоха интересите на България

Какво искате бе комунета? Само от две години правителството на Борисов е на власт. Предишните правителства що не направиха нещо по хъба?

Объркал си се -ПЪБА!

Срещите с Юнкер и Меркел не впечатляват вече, дори обратното.

То Южен поток ни излизаше до гъза, а ние подкрепяме финансово амеркански терминали в Прибалтика....Дей Киро - на кирия?

Тиквата си е Тиква ! Оставка и да се разследва ! Как не падна поне един самолет , няма Господ и въобще не е Българин , нови 500 години робство ГРОБарско !

За да загинат екипажът и охраната ли.

Малко се молиш ,чадо. Ще падне. Амин!

Е до кога ще за този хъб?? Минимум от 5 години го дъвче. Ако не е предизборно хайде малко по-живо с действия а не само с говорене ЩЕ

Снощи ние РАЗМАЗАХМЕ нашите тиквеници. А вие кога ?

Нищо не сте размазали, полицията ви размаза.

на путопроститутите след поредният успех на Бойко и приятната перспектива да отхвърлим руското енергийно иго

Нима си започнал перманентно да пърдиш и да го събираш ..газа?

Точно това не ми харесва! Успех не на някого си, а на България. Но с тези управляващи успехите граничат с фантастиката. И са равни на последно място в ЕС.

Тази проста мутренска пропаганда, че видите ли с една снимка кукловодите подкрепят бодигарда комунист вече не се котират. Простия няма нито качествата нито владее чужд език за да води разговор на такова високо интелектуално ниво, за разлика от Президентът Генерал Боен Летец Радев, който говори без да чете от предварително написано листче на живо пред камерата, а не като простия с една снимка да обикаля във всички медии с написани от пиарите му съчинения.

Ишиясът сигурно си мисли, че строим алкохолен пъб, а не газов хъб?

Бойко да забрави вече за Юнкер, Меркел и целувките с тях! Защото на Макрон ,Цимерман и Вебер тия джендърски номера не им минават! По скоро да разбере, кой ще е Прокурора, та там да се наведе, че е потънал в л...а!

България ще започне преговори с „Газпром“ за намаляване на цената на природния газ. Това съобщи енергийният министър Теменужка Петкова. България ще се позове на решението на Европейската комисия, което разрешава ощетените от руското дружество, заради по-високи цени страни да започнат преговори.Бойко да им каже на руските нашественици : Или намалете цената или турска тапа на турски поток на българската граница. България вече има и други доставчици на газ ...

Много си тъп бе Сашеееее!

Спомням си как на времето се коментираха новините от Албания по телевизия и радиа - Добро утро другарю Енвер Ходжа, добър ден другарю Ен.., добър вечер дру…., лека нощ деца с другаря Ен...…, сладоледите на другар... Ен..., дините на дру……., всичко зависи и се дължи на другар.. Ен...…, благодарение на др..... Ен...…, а всъщност хората живееха бедно под мъдрото му ръководство и великите успехи с които постоянно занимаваше народа !

Борисов се среща с пенсионирани чиновници и се гордее, че "България демонстрира своята ангажираност да играе водеща роля за отворен газов пазар в Югоизточна Европа"... ХЪБ-аджия, сър :))) Юнкер щеше да ГО вкара и в еврозоната, и в Шенген, и механизма за наблюдение щеше да МУ махне... В крайна сметка Юнкер излиза в пенсия и ще вземе със себе си размененинете писъмца си сърчица и целувки. А Манекена ще вземе със себе си фотосесията с мечешките прегръдки и влажните целувки...

Бойко Борисов договаря бъдещето на България, докато БСП се интересува само от парите си.

Като гледам за десет години какво бъдеще ни докара, започвам да мисля и аз за терминал 2

Благодарение на г-н Борисов и Правителството вече няма да получаваме скъп братски газ от Газпром , то ще получаваме и друг газ ....какъвто ти душа иска много по-евтин от руския. Русофилите щото са верни на Моска да си купуват от скъпия руския , а ние и цеееелия български народ ще взимаме от други източници..ха.ха

еФтинкото, братчед, нали знаеш как излиза накрая... пардон, влиза?

А с ишиаса как ще се оправят?

Колко време,ха наздраве,Юнкер ще е на поста?!До кога в главата на ББ ще витае инфантилната му идея за хъб Балкан?То хъб,ама кой ще го напълни? Рисунки и скици на салфетка подариха ли си-ха,наздаве!

Къде беше този пияница когато спряха ЮП ?! Сигурно бил пиян върху някоя тъпа к.у.р.в.а. !!!

Поредното самохвалство на наш боко с другия залязваш като него....

юнкер е бил пиян 100%!

Ти препоръчвам да се разболееш от неговата болест, защото е голямо страдание, но не мога да ти помогна ако продължаваш с това глупаво писание.