17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Али Боко Баба €ничаря-Я се кефя у Банкя и куфея верно служа на сараите и Бея от кесията ми звън се носи,30 сребърника дрънкат а електората майната му нахлузвам им чалми и фесове и манеета да мрънкат ,навремето аха да му поверваме и гласуваме ама убаво че бе комшията мъдър човечец със много опит в системата та ни разясни че тоя е мутро-сателит верен на сараите,лека му пръст викаше само робите дават вота си за поробителя и убийците на народа.

грицки патриот,български продажник

Визанантийците от 1300г ни гледат сейра и много добре ни знаят хала и Тулупите дето ни управляват.

Тогава ти трее некой голлуем и корав Бай-Ганя да ти нажули сфинктера,тракийци,даки,българи и гърци един и същи геном ай реви ся ке те ебем у османоислямскофашисткото мекере недоклатено когатомфактите говорят дорини свините не квичът.

:)))))Тази снимка много ми прилича на една друга-Тодор Живков и Константинос Караманлис.Бай Тошо тогава каза-"НИЕ с другаря Караманлист уленаме у у историята и никой не може да ни извади от нея". Той го каза,когато се разбраха ,че в Балканският полуостров,няма да се разполагат ядрени оръжия.А тези двамата се договарят,че ще се пазят от нещо което незнаят какво,но все едно спасяват като Бай Тошо и Караманлист Балканите от ядреното оръжие:))))

Евала, Баце! Велик си! България е фактор в международната политика благодарение на теб. Всики ни уважават и се съобразяват с нас българите. Да си жив и здрав и Госпид да те пази! Само не се отпускай и самозабравяй, че те сменяваме на часа. Но ти си умен, доказал си го.

Боко 20% отново е на линия да ни говори за поредните небивалици! Този какво се чуди та не хвърля оставката, какво още трябва да стане за да се разкара простака мутра от управлението на България? Боко с онези ненормалните от щаба НОЩ скапахте всичко, не да сме ви благодарни вие сте за съд и затвор, но за да го проумеете трябва поне малко ум и човещина, а те при вас липсват, вие сте садисти! Това което Божков изнася като факти е престъпление по НК и Боко, Владко и Минда са за ареста, а не да се разхождат по брифингите и да обясняват как идват едни пари и те се стягат отново да ги крадат! Мисирките от медиите на ГЕРБ като им е приятен Боко и сие да си го гледат, за нас другите тези са престъпници!

Не стига , че прецакаха работата с Македония , а сега ще има свободно движение на заразени с COVID-19 ! Тотални идиоти !

Kenn1111

Борисов прецака Ангелкова.Сега българите ще си отидат както искат на нашето гръцко море;-)

Ама разбира се,че с Мицотакис,важен е интереса на гърците..... нямам думи! Вместо с румънския,полския,чешкия премиер,че са ни естествените десетилетни гости по курортите и следователно важни за нашата икомомиката.

И без Борисов ще ходим в Гърция на море

Над 80 шивачки в италианска фирма за обувки в Дупница подават заявление за напускане, след като не се получили заплатите си за март и април, а за май са били пуснати в неплатен отпуск, съобщи БНР.

Румен Радев: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде ,......... България е една от трите страни в ЕС, които не все още са установили със закон критерии за актуализиране на минималните работни заплати. Другите две са Румъния и Естония. Това се разбира от разпространения документ на Европейската комисия,

ИДИ В ГЪРЦИЯ ДА ВИДИШ ЩО Е ТОВА МАГИСТРАЛА , ХОТЕЛ , ТУРИЗЪМ , СТРОИТЕЛСТВО ПО МОРЕТО , ВТОРОСТЕПЕННИ ПЪТИЩА , ОБСЛУЖВАНЕ , ЗАПЛАТИ , ПЕНСИИ И ТН . ПЪК ТОГАВА СТИСКАЙ РЪЦЕ ---- С ТВОЯ ,,НАЧИН" НА УПРАВЛЕНИЕ НИЕ РАБОТИМЕ ЗА ГЪРЦИЯ , ТУРЦИЯ , МАКЕДОНИЯ , РУМЪНИЯ , ЕС И САЩ ................. НА ЗАГУБА СМЕ ОТ ВСИЧКО , ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО

ТОВА Е МНОГО УМНО, НАЩЕ БАЛЪЦИ ДА ХОДЯТ ТАМ ДА ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ НА ВИЗАНТИЙЦИТЕ!

Браво! Г-н Борисов е най-добрият държавник, който сме имали, велик дипломат, строител и архитект