17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя им се на онези, които канят Борисов пред екран. Не знаят ли предварително какво ще говори? Аз мога да им кажа: построих ви това, направих ви онова, дадох ви толкова /и все е много/... И все се чудя как България е просъществувала толкова века преди Той да се роди и да поеме кормилото на властта, за да ни издигне до тези извънредно големи висини!

на екрана се появахи двама неразбиращи от икономика и проценти люде!

село и ти политик ще ми ставаш....голавода и кал по гърбо си! За теб ще гласуват само твоите псевдо музиканти!

вече се видя каква подлога е Славуца!

Слави-то с големите претенции... сричаше, опитва се да се държи черногледо и общо взето си личи притеснението. Не може да води интервюта на такова ниво, изобщо видя се, че е ГОЛА ВОДА!

Слави се оказа напълно неподготвен за този "дуел".Сричаше като първолак и гледаше толкова мрачно,че чак да ти стане лошо. В никакъв случай да не се включва в политиката. Не става за тази работа. Имах по големи надежди.

Останах неприятно изненадан от безсилието на Слави. Бойко го превъзхождаше значително. Слави се оказа доста неподготвен за тази "битка" с Премиера. Та той,Слави, дори не можеше да чете въпросите,камо ли да опонира.

Bochko vzeha da go gledat nakrivo po konferenciite v Evropa i sega e reshil da se razvihri na rodnata selska scena, otvrat-dvamata nai-izvestni glavochi v BG na sreshta.

Учиндолския певец протестира за майките с увредени деца защото "системата ги убива" а за пенсионерите които също "системата ги убива" нищо не казва. Ясно е, че чалгара протестира само срещу министри които си вършат работата на полза роду.

Слави ти напълно ме разочарова с злобното държание за отказа на Президента от твоята и екипа ти МОЛБА . На молба не е необходимо да се отговаря или приема . Бъди мъж ,а не се прави като управляващите . Липсва ти първите 7 г. на село . А твоите хора са ратай.

Какво не хареса въпросите ли който зададе? Защо аз предполагам, а и не само аз,много ама много искаме да чуем поне на 70% какво ще отговори!!!!!

Радев е класа и естествено, че няма да отиде при някакъв си Слави. А Тиквата си е тиква.

М. Кунева от предишния проект - няма ли да участва ?

Слави, ако Радев не се съгласи да дойде, поканете поне булята му, той и без това ще каже това, което му е написала бившата му секретарка или сегашния му секретар.

Г-н Трифонов,не можете ли да гледате хората от екрана малко по-ведро?

Вече две десетилетия Слави пълни празните глави на зрителите си с всякакви глупости, от Гацо-Бацо , до политическите му изяви, в същите той възпита най-лошия вкус и най-пошлото поведение, което може да бъде възпитано. Млади хора с лукави физиономиии бичат кючеци и пеят текстовете на лишените от всякакъв смисъл кукубенд хитове. В една от тях се пее как лирическият герой има комбайн със задна седалка, това внесе допълнителна заблуда, най-вече сред младите, че в тракторите и комбайните има задни седалки.

България никога ама никога няма да се оправи ако има много хора с мислене като твоето. Знам Слави и чалгата са ви виновни затова че си изхвърляш боклука от балкона или фаса по улицата - Примери много. Как така все някой друг е виновен за кочината около нас!

Моите въпроси към Борисов: 1. Министерството на българското европредседателство, какво министерства в момента? 2. Защо България се отказа от членство в Съвета за сигурност на ООН в полза на Полша? 3. Защо когато майките протестираха срещу В. Симеонов, вие натоварихте последния да отговаря за хората в неравностойно положение? Дали протеста е бил основателен или не, не е важно. Вие директно показахте на тези хора, че не ги смятате за съюзници в борбата за една по-добра България. Ако те не са били прави, защо не проведохте диалог с тях, не показахте грешките им и не предложихте път за излизане от ситуацията? 4. Докога ще се оправдавате с наследството от комунизма и с Орешарски? През 1963 и 1964 г в Сингапур (който преди това е бил британска колония) има гражданска война. Заради нея е отлъчен изгонен от Малайската федерация. Положението му е много по-тежко от това на България през 1989 г. След 20 години Сингапур е една от силно развитите държави на планетата, а след още 20 - едва ли не най-развитата. И моля, не се опитвайте, да ни убеждавате, че колониалната зависимост от Великобритания им се е отразила добре. Знаем как тази зависимост се е отразила на Индия, Пакистан, Цейлон, Танганайка, Занзибар, Уганда и още половината свят. 5. Когато бяхте Главен секретар на МВР, казвахте "ние ги хващаме, те ги пускат". Вече девет години сте министър-председател и имате право на законодателна инициатива. Кога ще направите необходимото, за да заработи съдебната система на България, така както трябва? 6. Кога ще обвържете учителските заплати с резултатите? И как ще оцените резултатите, защото учителите пишат добри оценки на ученици, които не могат да четат. Очевидно средният успех от вътрешно оценяване на учениците в едно училище не е критерий.

Някой да не знае изявленията на Бойко ? Слави ще е поредния който ще му даде възможност отново да засипе "материала" с обичайните си лъжи! А същественото Бойко ще "опровергае" на секундата. Не желя да го виждам и чувам!

Боко и Слави имат едни и същи антидемократчни възгледи! И смятат да ги наложат чрез претоплянето на две манджи: 1. мажоритарен вот; 2. президентска република. Иначе казано да дадем властта на един човек и шайката му. Коя е шайката? - Прочетете Антон Тодоров!

С години шоуто на слави си има устойчив дебилен електорат.Повече от хората едва ли ще разберат , че в предаването участват оргиналите , а не комиците който ги пародират. Овчедушен електорат еднакво удобен за политиците и комиците който ще се похили на тъпите шеги на слави и сие, ще напсува " ТИКВОНА" и сие и ще падне на третата ракия некапан в студенея креват до грозната си половинка.

,,Шоуто на Слави'', най-доброто определение за БГ-Парламента,заедно с всичките смешници.Важното е да има ,,дошлук'',един път шоуто ще го правят в студиото,друг път в Парламента.На зрителите им е все тая къде се снима,важното е ,,Шоу да Става''.

И сега ако и Слави се надупи,както всички (смели,честни и неподкупни) журналисти,това ще бъде и неговия край като ЧОВЕК!!!!!

Хората Слави са на протест за по висок стандарт на живота.Питай Борисов защо за равен труд тук в България и в Европа са е допуснало да получаваме много по малки заплати.Дай му следния пример.Верига магазини Била в България продават стоки от Европа и от България на сходни цени.Но продавачката в Европа взима 2000 Евро заплата а у нас 600 Евро.Защо в една фирма за равен труд се взима 4 пъти по малко.Разликата отива в Германия например.Тук е ролята на държавата да не позволява чуждите фирми да правят това.Къде са профсъюзите.Не да искат да се увеличат минималните осигурителни прагове а да искат за равен труд равни доходи.Този въпрос може да постави държавата още когато стъпва фирмата у нас със закон.И тези Европейски заплати ще задържат младите у нас и ще повличат и други браншове щат не щат

Съгласен съм с теб, но кажи ми по какво съдиш, че магазинът в България изкарва същите пари като в Германия, например, че да бъдат заплатите същите като там. Ако оборитът позволява да се плащат 600 евро от къде да се вземат повече за по-големи заплати

е така да затволят магазина. Значи печелят. Сервиз Мерцедес в България е на загуба ,но се компенсира от други в Европа. Просто и шанс да работи или не магазин Била.

Пич я не се излагай. Виж каква експанзия направиха за няколко години. Кой отваря 100 нови магазина когато е на загуба. В Германия са на загуба и компенсират от свръх печалбите които регистрират в държави като България. Била са толкова нагли, че манипулират целият пазар на зеленчуци и мачкат производителите и потискат изкупните цените на долу. Това в Германия няма как да се случи. Между другото REWE (Billa) в Германия никак не са добре и в много провинции имат в пъти по-малък пазарен дял от Алди и Едека и добре, че е България да ги хрантути.

Протест за по висок стандарт е смешен , защото този по висок стандарт се получава с по високо производство и по ефективно такова ! С протести никъде стандарт не се е повишил , а тъкмо обратното пада !

Не вярвам, че Борисов ще посмее да се появи в Шоуто на Слави, и се надявам, ако това се случи Слави и екипът му да не се изложат като Хекимян и че няма да го оставят да говори лъжи и угодни нему причти. Моля да го попитате знае ли, че софтуерът на АПИ "ЛИМА" с които би трябвало да наблюдават работата на фирмите участващи в зимното почистване НЕ РАБОТИ!!!. Този софтуер беше срам за професиналистите, но за сметка на това беше много скъп.

Ще посмее и още как. И бъди сигурна, че Слави и екипът му ще се изложат бетер Хикемян.

Ми в несериозно предаване при това шоу предаване , защо да участва и пък за какво да го е страх! Аз не бих участвал на негово място !

НЕ ПРОЧЕТОХ СТАТИЯТА!! За какво да чета какво ми предлага един провинциален ШУТ , зад който стои собственика на БТБ евреена РОНАЛД ЛАУДЕР !! Има няма преди месец същият този РОНАЛД ЛАУДЕР награди в Израел МУТРАТА ЗА РОЖДЕННИЯТ МУ ДЕН СЪС ДЕВЕТОСВЕЩНИК !! Е как няма да го награди като Бойко БЕХАР е негов човек!! Само , че нещата се пообъркаха малко и "ТЕХНИЯТ ЧОВЕК" трябва да си ходи!! СОРИ СЛАВИ , НО ТВОЯ ЦИРК С МУТРАТА НЯМА ДА МИНЕ !!

Пиян ли си , болен ли си , ама си със сигурност за лекуване !

Не си чел а пишеш ! Като гледам глупости !

Слави Трифонов ще се изложи за пореден път.Добре че е Куку Бенда и Маестрото , да му пооправят реномето ,иначе лъсва един прост селяндур с посредствени прездстави за живот и политика.Да ежив и здрав джумбюш да става.

За да е интересно шоуто , можеше да покани Цвъки, Пеевски и Доган, ама здраве да е !

Абе тия и без покана ги гледаме всеки ден ! Вчера пускам канал 1- гледам мама Цецка, превключвам на БТВ- шофьорът на Мето, по Нова- онази с цайсите, която се подвизава във външно като министър и не разбира не само английския език, но и македонския ! Днес пък при Хекимян Мутрата цял час плюва срещу президента Радев и накрая най- цинично попита дали е казал нещо обидно срещу него. Ха ! В шоуто на Слави може да участват единствено циркаджии и обвинени в грехове личности, които търсят изява за да оправдават действията си, но не и хора като Президента Радев !

Ей сега пак ще лъсне каква подлога е плешо !!! То преди години и доган гостува и к'во ... - ами нищо ...

Акциза в Германия е със 60 ст. на литър по-висок от този в България, а цените на дизела същите. При около 3,5 милииьона леки автомобила със средно 10 хил.км.пробег на година и 8 л на 100 км пробег консумация на гориво, държавата се отказва в полза на Лукоил от около един милиард и 700 милиона лева годишно. Като добавим и годишна винетка която в Германия се плаща през цените на горивата, сумата набъбва до над два милиарда лева отказ от държавата в полза на Лукоил!!! До кога така???Прави са хората да протестират. Бизнес рамката в една държава се задава от управляващите. Не е виновен лудият, че изяжда девет зелника, а този който му ги дава.

Повтаряш се Троле....обърни плочата

Аз, мисля да не гледам шоуто с тези участници. Искам да гледам Ст Рядков и М.Бачев и Ванката.

Гостува /в минало време/, сега гостува или щял бил да гостува? Или ще гостува? Ако последното е вярно, защо не използвате бъдеще време?

Идеята за гостуването на пекинската гъска , тиквата и останалите от престъпната шайка е на Мая Манолова . Хора пак ли искате тия да ви управляват осъзнаите се трябват ни съвсем нови лица . ТРЯБВА ДА СПРЕМ ГЕНОЦИДЪТ

ДА НАПРАВИМ БОЙКОТ НА BTV ама на цялата медия . поне за седмица и нещо . Докато разните гноми леят мъдри мисли извадени от селският нужник да протестираме чак до последните от началото на сутрешният блок до последните им новини с благодарност за стореното от тях . Финансовият министър да си подава оставката защото е корумпиран Домусчиев му е подарил апартамент .

МНОГО Е ЖАЛКО КОГАТО ГОРАТА СЕ ГОТВИ ДА ГЛАСУВА ОТНОВО ЗА БРАДВАТА ЗАЩОТО ТЯ БИЛА С ДЪРВЕНА ДРЪЖКА ! НЕКА ОТ ДНЕС ДА НЕ ГЛЕДАМЕ НИТО ЕДИН ОТ КАНАЛИТЕ НА БОСФОР ТВ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МАЗНИТЕ СЪБЕСЕДНИЦИ НА УЧИНДОЛСКИЯТ ЦЪРВУЛ . ОТ ДНЕС ,ЧААААК ДО СЪВСЕМ ПО-ДРУГАТА СЕДМИЦА . НЕ САМО ШОУТО НА СЛАВЧО А ВООБШЕ . ТОВА НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА НИ ГО ЗАБРАНИ .

PEYTSCH

Слави, предолагам и дори съм сигурен, че на поканените си дал въпросите които ще им зададеш за да могат да са подготвени...Е, ще има и изненадващи въпроси и интерпретации...НО МОЛЯ ДАЙ НА ПУБЛИКАТА СКАПАНИТЕ СИ ПИТАНИЯ, ЗА ДА НЕ СМЕНИМ ПРОГРАМАТА БЪРЗО ! Искаме да знаем ТОЧНО какво ще е питането и то да свети отдолу на екрана докато му отговорят....

Естествено, че Радев няма да дойде. Той е свикнал само да държи речи и се ядосва ако някой да му зададе неудобен въпрос. Подклажда огъня от страни и после се покрие като мишка!

Кротко буклуки!

Радев не е чалга политик ,а при Слави се събират главно такива.

При Слави са идвали Петър Стоянов и Георги Първанов, които са класи над плюнката Радев!

Баце досега в неуреден мач не е участвал. Преди години даже накараха малко момиченце да му падне една партия шах. К,во точно да му гледам ?

Слави готов ли си ?? Днес арменчето разбърка бетона и се очаква от тебе да дигнеш новите основи на падишаха, по-високи и по-стабилни !! Или поне да опиташ !! Иначе защо ще идва при тебе, ако не да ни баламосва и полира мозъчетата ни и без това лъснати до блясък !! Май се очаква да си поредния ратай, угодно изтикващ каруцата му, затънала до ритлите в блатото на пародията и измамата наречена българска държава.

Дали изброените по горе особи ще приемат отправената им покана? Ако отговора е ДА значи всички вкупом ще се втурнат да спасяват рейтинга на едно предаване със затихващи функции.

Абе пич, който и да си, ще ти кажа едно - първо Слави си има рейтинг и то огромен, отиди на един негов концерт и виж за какво иде реч, второ по отношение на предаването му, едва ли някой от тук пишещите би видял световно известни личности, както ги видяхте в неговото предаване и трето е важно да има някой, който да ръчка всички тези, които крадат, лъжат, правят си PR на гърба на другите! Тъжно ми е, че има хора, които са толкова объркани като теб!

А за Цвъки няма ли запазен час при Слави ?

PEYTSCH

Да ти го ...цвъкна отзаде...Що не питаш за твойта Курделия ?

Защото на Цветан му е по голям задника!

Слави такъв , Слави онакъФ , и накрая ,...ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НА ИЗПОВЕД ПРИ СЛАВИ , ..... КАКТО БЯХА И ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ ЕВРОПА , ПРИ ПУТИН !

Не могат без Слави и това си е !

PEYTSCH

Грешиш. Слави не ни интересува, Поканените ще говорят на Публиката. А Слави търси парите...

Защо не поканен и отражението в огледалото , ТРЕТИЯТ ??? Ще се обиди , г-н Трифонов ... Недейте така

А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

Е те тва немааа стане нивгъш.

Както какъв ще участва Бойко другата седмица?!?той още в неделя ще си ходи!!!Много голям оптимист ми се струва че е станал!!!А Славчо е римейк на Яне,Барека е МарешкияыВъздух под налягане!

Какво значи "Славчо е римейк", къде видя партия да е направил и да иска да влиза във власта?

Дааа... Слави е "висока топка". Неудобна. Ще видим PR-ите на Бойко и Цвета как ще се справят, как ще отиграят неудобните топки. А такива ще има. Доста. Много! Цацата ще се справи с пасовете на Слави. И без PR-и. Той е интелигентен. Ако и да е м афиот. Манолова няма да има никакъв проблем да отиграе каквато и да е неудобна топка. Ще бъде неудържима. Радев - ако се яви на мача - ще се справи с пасовете на Слави. PR-и не са му нужни. Би отиграл и най-неудобния пас. И колкото е по-неудобен - толкоз по-добре би го отиграл; не се съмнявам в интелигентността му. Проблем би било ако не се яви на мача; служебна загуба.

Бойко ще тича по тъч-линията и всичко ще отрази. А и няма много да го притискат ..

Каква висока топка е тоя селяндур бе?

Слави е част от кризисната пи-ар акция за стабилизиране на правителството. Разбира се срещу подобаващо заплащане. Дългият е доказал, че най-много го интересуват кинтите!

Е циркът е пълен. Ако се случи и аз подавам окончателно оставка - спирам да се интересувам завинаги...

Супер! И без теб, който и да си, ще живеем спокойно! Хахаха, мушморок!

Коментарите до тук - еднакви досущ. Страннооо. Слави ви уплаши. И сега - давай по тъч-линията. Мдааа.... Слави ви уплаши.

PEYTSCH

Кой е Слави и защо мислиш, че ни е уплашил ? Много странно...

Слави, тази пародия на водещ и шоумен е част от PR акцията за спасяване на долнопробното правителство!!! И с какво точно, ни е уплашил Слави? С това, че от 15 години никой не му гледа тъпото предаване, пълно с простотии и цинизми, освен циганите ли?

Мисля , че ще бъде интересно, нека да видим!

Да го питам аз Славчо: Защо беше най-голям приятел с най-големите мутри на прехода? Не знаеше ли, че тези хора се занимават основно с тонове дрога (убиваща децата ни), с директни убийства и зверови рекет? И сега искаш справедливост ... Но ние помним ... Purezeum завинаги!