Борисов поиска ГЕРБ да се върнат в пленарната зала за френското предложение и за бюджета

Този вот мина не заради опозицията, а защото управленската им коалиция се счупи, каза лидерът на партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Осрани до ушите и пак лакоми за власт!

Откъде изплува пак Бат Бойко толкова за нормални и честни избори .

Или макетата или ние от ЕС

Не че стават за неща ако ти вървят по акъла!

Най- великият български политик. Всички цървули могат само да мечтаят да Управляват, толкова дълго страната. Разни Хасковски селяци..

тази куромпиран партия никога повече в парламента а Боко в затвора

Смърт за този ПРЕДАТЕЛ И МАФИОТ!!!

Б.Б. е поредния национален предател.Прочетох някъде че американците са му обещали пак да дойде на власт.И готово-не го интересува нито държавата ,нито общественото мнение.Затова никой не ни уважава, даже ни презират като държава.

Македония се оказа много силна заповядва на, Европа, а Европа на нас, Радев не разбра как разруши баланса на силите и вкара Борисов в рапортуваща позиция, това което става е някво движение на сили които реално управляват България и сега са под външен натиск и за да се спасят натискат елита ни. Скоро ще се разбере, че Костадинов е също част от тези сили подвласни на провалените кукловоди

лично са му наредили от Брюсел!

Герб ми падна в очите. Повече никакво гласуване за тях. Просто не мога да си представя от къде дойде всичко това. Борисов решил да се хареса на Макрон и или да прави сечено на Радев.

какви смешници.Но по физиономиите им личи че си отиват завинаги.Вече не блеят толкова уверено.

Ние ще приемем френското предложение, но Ковачевски е казал, че твърдо го отхвърля. И сега какво правим? Днес в Брюксел е размахвал пръст на Петков и е поставял условия. Има видео в ютуб. Гие до кога ще се държим като п....и?

Че какво, гласувайте за френското предложение, а бюджета какво ви интересува! Пенсионерите, кучета ги яли! Типично по мютренски! А френското предложение дали е изгодно за България? Много съмнително! Европейска комисия, която никога не се е интересувала от българските претенции, сега ще бди за тяхното спазване. Та това е смешно!

Даже Тиквата вече говори за ГЕРБ и ДПС едновременно :))

Най-вероятно, ако не се гласува за сваляне на ветото, ще излязат снимките от шкафчетата. Много се е амбицирал изеднаж, ти да видиш. Ужасно е че има хора които да му вярват! Много предател, много нещо!

че държавата се командва от някакви хора, които дори не са в парламента - Борисов, Трифонов....? Народе???

Този престъпник Борисов още не е в затвора, за това стават тия поразии. Ненаказан престъпник жив шопар.

Дет съ вика отново и отново аромат на свинска мас! Сиреч - ОТВРАТ!

Той като какъв се явявя като господ ли? Ами ако не им каже до тоалетна няма ли да ходят. Да вземе да гласува и вместо тях че да се свърши драмата. Егати републиката.

А бе Бойко, свирни им на тия говеда и ги озапти, Твойте “депутати”. И въпросче, те не са ли платени да са в залата, чий го дирят навън, копеленцата нагли. И не е ли дълг на 1 народен депутат да е в залата. Или те отдавна не са народни, а частни, на Бойко, на Слави. Ебх тая бг демокрация

Прав си Бойко, напълно те подкрепям. Това е правилното държавническо мислене.

Кое, да предадеш бащиния си език и история?! За безродник, да, така е. Що ли се бърза толкова, някой видял ли го е или само по разкази на запознати коментираме колко е добро предложението? Мамицата ви

Мястото на тази машина за лайна е единствено и само в затвора.

И предупреди, че не иска България да "изглежда като тъмен балкански субект" и "да не счупим и правителството на Северна Македония". Ами че тя България изглежда "като като тъмен балкански субект" , заради такива политици като теб,Пеевски,Доган,Карадаьй,Копейкин.

Като имало дасе гласува, защо внесохте вот. Заради това слабоумие по всички фронтове сме нулирани! Срам!

"Вучич: Времената, в които свободните и независими държави могат да бъдат изнудвани и притискани, са отминали" . Боко знае ли това?

Само Бойко и само ГЕРБ! Работа, работа, работа!

Всичките предатели са бивши БКП членове или техните изтърсаци.

Все се надявах, че има малко мозък у Тиквата, но вече окончетлно ме опроверга

Неговите мушмуроци, са решили да демонстрират по този начин някакво независимо мислене. Тъжна история. Решиха да си поиграят на демократична партия, за да си измият лицата пред истината.

Вярна е приказката - колкото по-прост, толкова по-голям пост! Всички партии у нас я доказаха на 100%. В това трудно време, в тази несигурна обстановка, те само се дърлиха и обиждаха. Жалко, че не се сбиха до кръв. Да застанат пред сградата на народното събрание и 100 пъти да повторят ,,Съединението прави силата"!

Франция през 1878 год. участва в разделянето на България на пет части и създаването на македонски въпрос. Франция накара България през 1918 год. да подпише Ньоския договор, чрез който Македония за втори път беше откъсната от България, заедно с Беломорска Тракия и Западните покрайнини, под картината на гибелта на граф Ньо, за да си отмъсти за това, че цар Калоян е победил техните рицари. Франция окупира България през 1918 год. и до сега хората помнят безчинствата на афрофранцузите. Франция беше гарант за целоста на Украйна. Сега Франция отново е причина поредното национално поражение на България. От деца знаем, че изразът "Гаранция Франция" означава, че няма никаква гаранция. Жалко е, че сега няма такъв авторитет като Иван Вазов, за да се съберем при него и да си поплачем. Ние обаче си заслужаваме това, защото все си избираме национални предатели, като Иван Костов, Симеон Кобурготски (достоен наследник на дядо си), Бойко Борисов и Кирил Петков.

Тези са национални предатели, ама Жан виденов е патриот и се противопостави на американците! Отгатнах ли ти мислите?

Обаче за последния не съм съгласен!

добре лъжеш за разделянето на Българи. това с разделянето на страната е идея на добрите руснаци и австрийците в сговор с всичките ни съседи. добра манипулация за нечетящите.

Днес заранта един депутат от ГЕРБ, който непрестанно заявява,че е от гражданската квота / мижи да те лажем/ обяви,че вчера Борисов е бил възстановен на поста премиер.Това е един пример,че тези нагоре са се овъргаляли не само в евро , но и в наши пари и са загубили способността с ,която човека се отличава от животните.Очевидно е,че трябва да им се помага в ориентацията и да се напомня,че те са длъжни освен за себе си да работят и за благото на народа.Поради това ще припомня това, което каза вчера г-жа Л.Шулева по повод една проява на Пеевски- по времето на г-н Сакскобуркота е имало споразумение Булгартабак да бъде продаден на американска фирма за 250 млн евро, но ДПС не били съгласни и известно време след това- по време на премиерстването на Борисов, същият този Булгартабак е продаден на лицето Пеевски за 100 млн, което си е чиста загуба за нас със 150 млн евро и съответно чиста печалба за него, защото след това той препродаде Булгартаба, а това можеше да направи държавата.Естествено г-н Борисов на въпроси свързани с Булгартабак се правеше на слънчасал и се извиняваше,че не е длъжен да знае кой какво продава в държавата и за колко. На победителите-ЧЕСТИТО1 На останалите- те си знаят!

А ти да не й повярва? Не бъди лапнишран, Булгартабак беше купен от руската банка ВТБ! Знам че има и налудничави твърдения, че Пеевски контролира и ВТБ, което буквално означава, че е единственият човек на Земята, който контролира Путин!

НЕ Е ВЯРНО! Банките нямат право на търговска дейност! Част от парите минаха през онази банка..... ама ти да не си мислиш,че пеевски не е купил и препродал Булгартабак? Осъзнай се ,ве човеко!

Страхотни политици имаме - бърза Тиквата, бърза да лиже задници, на освободеното от Кирето място! Току виж, някой друг го изпреварил, като първи ибрикчия!?

Този човек е абсолютно луд. Още стои статията от вчера тук в Дира от вчерашната пресконференция на Борисов То не бяха обиди,епитети,квалификации към премиера Сигурен съм че и Простата кърджалийска путка щеше да се изчерви от тях

Новата коалиция ГЕРБ + ДПС + ИТН + ВЪЗРАЖДАНЕ . Боко + Сопола + Славуца + Копейкин Свалиха правителството . ГЕРб нямало да правят ново правителство в този парламент . Тогава каква е идеята на целия този цирк ? Новата коалиция не може да се разбере - Кой да е новия Председател на парламента ?

Идеята е да разкараме про100Киро, лъжец и неграмотник и Асен международен мошеник докато не са успели да разсипят и ограбят изцяло страната ни, а те са изчезнат с награбеното! Абсолютни некадъртици и алчни подлеци!

Истински съм щастлива за Вас! Ето, снощи получихте това, което въжделеете... и което заслужавате :)

Със сигурност вдигането на ветото е срещу партийния интерес, то ще се отрази на предстоящите избори и ще удари партия ГЕРБ. Това понижение на резултата може да е фатално, ГЕРБ да загуби първата позиция. Тогава спечелилата партия ще има моралното право да състави правителство и ГЕРБ пак ще е в опозиция. Да не говорим за личния рейтинг на Байко. Но такава е съдбата на държавника, той поставяйки националните интереси над всичко, той е призван да води народа, а не да се крие, за да не му падне рейтинга!

А бе тулуп, теб да не са те били с точилка като малък, толкова си тъп, по тъп и от Буци дебила

Буци, я ми кажи сега, ти си тъп или ти си лош, не е ли слаб аргумент в един спор? Разбирам те, не си съгласен с мен и в това няма нищо лошо! Ама опитай още веднъж да обясниш защо!

Наслушах се на цялата политическа помия от последните дни.Всички,без изключение,повтарят едно и също-"мафия,крадци,предатели,страхливци,провал...."епитет след епитет,обвинение след обвинение.Това било Парламент. Бламират се заседания.Един от най-важните постове в Държавата е овакантен-свалихме "онзи"напук,сега кво праим?! ББ опитва да вкара ред в собствения си хаос.И е крайно време.Бюджет,парите от Европа и най-накрая,този горещ картоф-РСМ,да се обсъди,да се види кой-къде е и как гласува. Този Парламент,наистина е напълно изчерпан и никакви нови правителства не биха оцеляли пълноценно в него.

знам че плювките ще почнат за това , което ще напиша, но се и замислете, ако има с какво. Това предложение на Франция е един на милион моменти в който като държава можем да извлечем девиденти. Да го подкрепим с някой поправки и да поискаме то да пъде подписано основно от Франция, Германия, Холандия и тогава останалите. Нямат си представа от ЕС на какво ще се насадят с това си предложение и натиск върху България. Повтарям че това най-удобният момент да се "облажим" като си изиграем правилно козовете.

Този дебил Буци, за да напълни пак шкафчетата е готов на всичко, дори да му пръснат аналният отвор

Снощната победа е пирова .Нали не си мислиш,че днес сме заобичали теб, кукловода Пеевски,уж "патриотите" Копейкин и Слави? Остаряваш вече,а иначе винаги си си бил прост.

Ленче, не знам дали е пирова, но знам, че вие приключихте политически. Оказахте се еднодневки, случайно попаднали във властта и подкрепяни от шепа малоумници.

Депутатите от ГЕРБ са марионетки, имат копче отзад, като го натисне лойко, тогава влизат в залата! Пълен срам и позор!

Ся кво да правя? Тоз с неговото предложение стана отново любимец в Брюксел и направо ми разката фамилията и сега не знам какво да обяснявам на господарите. И Ленчето я няма с мен да ми каже какво да приказвам и да направим един последен самолетен воаяж из чужбина само двамата. И това ако е живот.....

Ето предателите

Много харесвам френското предложение...срещу българските транспортни фирми...да не им пречим на бизнеса и да ги конкурираме ... и сега пък, ново двайсе - гаранция Франция - как ви звучи...юруш на маслините...:-(((

Хванете се с Киро за ръка ...и се пръждосвайте! Ще си строшите краченцата да се мазните на евроччиновниците, на които не им пука за българите!

С тоя дебил Баце.

РСМ, а не външния вид на двамата.

Бойко Борисов, за да спаси собствената си кожа, предаде националните интереси на България.

Тиквата пак си мечтае да фърчи нагоре надолу на аванта с правителствения самолет и плюскане на аванта , а сега какво ,никой за нищо не го брои горкия шкембар....

Гърция смени името на РСМ само и само да си отстоява исканията нашите при първото скръцване със зъби от Запад се насраха и се надпреварват кой ще вдигне ветото първи т е кой ще е най верен на началниците.

Засега "нашите" е Борисов.

Да ама гърция са достойни хора,а не като ГЕРБ и Баце.

доказа, че не само е адски тъп, но е и ПЕДЕРАСТ!

Като баща ти?

Всички овце от ОПГ-то гроп да ходят да гласуват щото виету бибитков тъй казал...