17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да предложи може и да НЕ предложи също като в твоя стил боко:)))))))

Тези правила важат ли за превозвачи извън ЕС? Или Сърбия и Турция ще имат КОНКУРЕНТНО ПРЕДИМСТВО? ДА СИ ПРЕРЕГИСТРИРАМЕ ФИРМИТЕ В СЪРБИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ ТОГАВА?!

А нас ни заливат данъци,такси,цени лъжат ни че с увеличението им ще се подобри въздуха а в същото време горят боклуци.На камерите се вижда запрашеността все едно вали сняг.

От години се горят боклуци и се вкарват боклуци и никсква реакция,а само Данка иска да увеличи данъците,скъпи филтри и др и никаква реакция

Ликът на Идола на простите отново ни залива от всички статии. Нито ден без с имка на Българоубиеца.

ББ ще посети Перник

Премиер, пътищар, пожарникар, полиглот, българист, "каратист-9 дан", международник, хъбаджия, виден потокаджия /Балкански, Български, Турски/, еколог, климатолог и т.н...…………..

Суджук га ши ни прожектират шоуто как пускаш водата на Пе(щ)рник да та искарат пак Фатман?

Нови правила за внос но Боклуци от Италия.

Денят ни започва и завършва с ББ по медиите. Вече не смея да си отворя и хладилника - не знам какво ще намеря там.

Нищо няма да намериш

Защо премиера не каже нещо друго, а именно, че от Франция, Италия, Португалия, Испания и Гърция е внесен проект на документ в ЕК, който гласи следното: "Държавите-членки, които не осигуряват достойни условия за живот на своите граждани, да не получават еврофинансиране от фондовете на Съюза". Ако това бъде прието, ние какво ще правим. И без това на нашите партньори им писна да ги лъжем под път и над път...

А дано да го приемат. Ше стане сеирлък и сакатлък в в едно

Как си позволявате!! А нима връщането на самите шофьори не причинява СО2 и то всеки 4 седмици. Ще се оплача при ООН и арменския поп от този неприемлив закон. Хау дер ю( БГ превод ,,,как да те одера)

Хвала на в-к Дума пардон в-к Дир, всеки ден новини за Разкрачения индианец в Белия Дом.

"Обрат! ЕК може да промени пакета "Мобилност" 1" ТОВА ЗАГЛАВИЕ Е САМО ОТ 14.34 ДНЕС еЕЕЕЕ ... АДЕ МАЛКО ПРИБЕРЕТЕ ЕЗИЦИТЕ .... МНОО МИРИШЕ...

Ако иска нови еконорми да си ги прилага в Брюксел. Най- развитите икономики- САЩ, Китай, Русия, Турция, отдавна прозряха измамата зад " климатичната либерална заплаха" и не им дреме за ЕК, ЕП, западен ЕС. Требве да се налеят свежи пари в западно ЕС корпорации, ма как да се заобиколят правилата на СТО- много лесно, даваме стандарт " еко"- събираме от европейските граждани и малки бизнеси " екотакси и лицензи"- и сумата я разпределяме за наште си " еко- стандарт компании и корпорации".

Както ЕК, чрез Борисов, Пръмова, десните спря " Южен Поток" и 400 млн. приход от транзитни такси, така ще спре и българските превозвачи. Иначе няма проблем " Южен Поток" да стане " Турски Поток", и " Фолксваген" да инвестира в Турция 1 млрд. евро в нов завод. Българите са предназначени да станат гастербайтери за западен ЕС и да запълват дупки по " западните бананови плантации на ЕС"- образно казано. За тази цел редовно казват " конгрючюлейшън" на българският политически елит.

Българите са предназначени за гориво на останалите народи, защото сами се поставиха в това положение и сами стоят в него.

Като изпуснем питомното ще гоним дивото, нали Вожде ??? Всичката ти работа е "Пунта Мара" .Слагаческите медии те хвалят , а стадото ....гласува ли гласува !!!!

Какъв ездач е Тиквоча!!...С уникална скорост си приписа умозаключението, че страда екологията и вдъхновено яхна мисълта на абсолютно всички по умни от него люде които алармираха за този проблем...Ако не сте чели "Конника без глава" пропуснете го...Те ви го на живо - премиера на татковината ни!

"Околната среда" е новата тоалетна хартия, зад която алчниците ще крият всичките си нарушения, на играта "свободен пазар". Източноевропейците винаги ще са прецакани.

Ейй, ми що преди малко бЕхте изпуснАли името МУ. Ша има наказания...Значи преди 30 мин. новината беше от ЕК - сега тя е директно от НЕГО.