17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми как да ги потаме Инвеститорите, като избягаха в Румъния

Точно така , г-н Борисофф, и ние гледаме чуждите управници, как се грижата за страната и народа си и те благоденстват и ги сравняваме с Вас, герберските хейтъри!!! И под Вашата здрава грижа и благополучието на народа, Българите бягат от страната, мутрите безчинстват, корупцията се шири и сме не само най-бедната страна в ЕС, но сме твърдо най-бедната, без надежда да се изкачим в класацията!!!

къде са тези истински инвеститори,а?!? Дай реални примери , не говори общи приказки.

ТАКА КАТ ГЛЕДАМ ИНФЛАЦИЯТА ЗА ТАЗИ ГОДИНА Е НАД 10% БЕ КЪРЛЕЖ! ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ СИ ХВАЩАТ ПЕШОВЕТЕ И СИ ТРЪГВАТ КОГАТО ПОИСКАТ! И ТУК В ДЪРЖАВАТА КОЯТО ТИ ОЦАПА ЩЕ ОСТАНЕ ЕДНО ПРАЗНО МИРИЗЛИВО МЯСТО! МИРИШЕШТО НА СЕЛСКИ БЕК ОТ БАНКЯ! А МУЖДУ ДРУГОТО АКО ВИДИМ СТАТИСТИКАТА НА НСИ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ВСЯКА ГОДИНА НАД 40000 БЪЛГАРИ НАПУСКАТ РОДИНАТА СИ! ЩО ТАКА БЕ КЪРЛЕЖ?

Хайтърите от жълтите павета вече напуснаха България. По 50 000 на месец през Т2

На будала скиор, лесно могат да намажат ските!

Ами боко българите вярват на очите и ушите си и не им трябват приказките на американски и турски ''инвеститори'' дето се отчитат на теб подобаващо..Не ти ли писна боко едно и също да плямпаш нищо че се разминава с реалността??Не проумяли че като ти бягат младите от страната няма как да не ти спада безработицата дето я отчиташ по това на колко народ ПЛАЩАМЕ а не колко реално са без доходи...

ходи си удари една злобарка!

Абе на мене не ми стана ясно в какво са инвестирали ама сигурно в гробище ще да е.

Какви инвеститори бе Баце, глутницата ГЕРБ рекетира всичко и на всички нива....

Точно така , г-н Борисофф, и ние гледаме чуждите управници, как се грижата за страната и народа си и те благоденстват и ги сравняваме с Вас, герберските хейтъри!!! И под Вашата здрава грижа и благополучието на народа, Българите бягат от страната, мутрите безчинстват, корупцията се шири и сме не само най-бедната страна в ЕС, но сме твърдо най-бедната, без надежда да се изкачим в класацията!!!

В главата на Бибитко май има само две неща, магистрали и суджуци.

Явно с Тиквата живеем в паралелни светове, защото рая, който описва .... е в нашето село го няма.

АЗ като не искам да съм наемен работник, хейтър ли съм като казвам, че държавата пречи на инициативата на дребния предприемач? Вероятно съм хейтър според Бойко Борисов, защото не искам да ми търси инвеститор, който да ме наеме на трудов договор срещу 1500 лева, а искам поне да не ми пречи да изкарвам все повече и повече. НЕ знам защо битува мита, че всички българи си търсим работа. Аз работа като наемен работник не си търся. Та пак ще хейтвам "успехите" на ГЕРБ, защото с тяхната политика за пролетаризиране на дребния предприемач всъщност работят срещу мен.

Абе, Премиеринът?;) "Истински инвеститори", викаш... отварям си една справка, официална , на БНБ, гледам едни екселски файлове "Поток на ПЧИ в БГ" - дадени по отрасли, по вид инвестиции, по региони... абе, данни да искаш;) Отивам на обобщения файл, по години - от 2010 до 2017 - спад, сериозен спад! Питам премиеринът: що така, бе Баце, не кълват тези "истински инвеститори" на "перфектните" ти условия тип "Гол бастун"?!;))

Лош Хейтърски Матреал. ЛОШ ЛОШ

Боко е тръгнал по българските земи и ръси простотия след простотия.Няма ли кой да му каже,че става смешен.

..жълтите павета.. - подигравка. Те са на сол вече от тежкия автомобилен трафик, няма ли да се засрамят накрая несофийските жители, а пардон - Банкя май се води София, както и да е - прясно дефинираните 'софиянци', които командват парада. Срамота.

А Един друг Екскремент, пак от ГЕРП, ги нарича УМНИ И КРАСИВИ

Любим те страстно и горещо.

Чакай да захладнее, че в тази жега не ми е до горещи страсти;) Ела на есен;))

"По-интересно е да чуете американските, турските и другите инвеститори в Индустриалния парк плащат си процента хората ...,,? Пък едни други 275000 хейтъри взели че инвестирали застраховки за коли при кипърците а не при НАС

Добре де Нарцис Магнолиев , едно не мога да разбера , защо от някого трябва да чувам въобще тези неща , демек някой да ми преразказва нещо дето аз го живея всеки Божи ден. Та естествено е той да ми разказва собствените си неща , така както той си ги вижда и усеща. А да се не правим чак на толкоз прости.

Този като мълчи изглежда УМЕН Някой не му ли го е казал

Всички политици по света, разчитат на глупостта и незаинтересованноста на хората! Видно е най-вече с Тръмп, излиза и говори каквото си иска, без да има значение дали има данни за това и какви са те. Същото тук - Бат Боко излиза и казва - у назе инвестициите се увеличават всяка година и всички ни обичат! А статистиката показва спад всяка година ... То е и като при избори, няма дори полусмислени дебати, няма политическа платформа, няма нищо, залага се само на - ДРУГИТЕ СА ПО ЗЛЕ, НЕ ДАВАЙТЕ НА ДРУГИТЕ! Но не е като някой да изисква от партиите да имат представа какво ще правят в следващите 4 години, как дойде най-добре.

"А бе, наглец !"

За стила ти мила , за хумора и точността на коментарите ти.

Баце е объркал тубичките. Вместо тази с вазелин е барнал тази с грес

Брех колко завистници ми наплющаха минуси.

Да наричаш хейтъри инвалиди болни деца и бедни пенсионери Те това истинското лице на Борисофф Не използвам други изрази за него защото няма смисъл чОВЕКЪТ е болен Малката буква не е случайна

Баце , разбирам те , но не мога да ти помогна.

Бойко,когти искал да кажем нещо,първо замълчиии.

когато избяга и последния нормален българин в България ще останат само богаташи....

няма ми коментара (нерегистриран) "проклятието на България" (нерегистриран) доган се изморил от раздаване на порции и се оттеглил в рахат-сарай да си почине но за да не излезе от властта с краката напред измислил план как да стане това за целта внушил на кауня цвъцо-цървулов да пусне партенката, че простия е много умен и гуменката веднага клъвнал на голата кукичка та така и до днес има ли начин тиквата и пъпиша да не излезат от властта с краката напред

Ако хората се сещаха по избори какви си ги говорил ...

Баце, дай да починем малко бе! От развиване направо си развихме пъпа! И все сме на последно място в Европа. Или както казвало киликандзерчето - Вече трети ден летим, а все е петък!

Подизпълнители на подизпълнителите сме. Давай на 800лв. Така е като гониш българските инвеститори, ще се д_пиш на чуждите, те не че много идват.

Най-големият хейтър на жълтите павета е борисоф. Колкото и да го крие охраната от журналистите и стачкуващите знаем къде "работи денонощно"

Ей голям наглец е тоя Борисов, ама и страхливец голям е.

Истинските инвеститори се изнасят панически от България. Миналата година са дръпнали навън 625 милиона евро, тази година (до края на юли) - 337 милиона. И благодарение на "мъдрата" тиквена политика тези чуждестранни инвестиции са намалели 14пъти спрямо тези при Хамстера! И както я е подкарал бидонът, догодина чуждестранните инвеститори в България ще ги запишем в Червената книга като изчезващ вид!

Абе спрете го тоя да се изхожда в публичното пространство! Баце, при положение, че имаме гръмнал Търговски регистър и че обществената поръчка за поддръжка е спечелена от фирмата на 72-годишна баба, не знам с какви очи говориш за хейтъри. И само да припомним - на жълтите павета продължават да са майките на деца с увреждания, доскоро бяха и хората, на които избихте животните, и много други, които са вдигнали ръце от некадърното ви управление. Истинските инвеститори странят от България, заради корупцията, престъпността и мутрите като тебе!

Тръмп може само да диша прахта на Тиквоний ПРЕвелики.Колко години му води,броиш ли?

Кой е хакнал минус? Толкова добре написан коментар не съм срещал. Ако станеш журналист и пишеш така, ще съм верен читател.

Дядо белобради с лъжи ряпа вади. Що е то?

Топ лъжеца на Балканите с поредни изцепки

Омразата на всякакви опзиционери срещу ББ вече започна да сртава смехотворна. Мишки срещу огромен котарак. Глутница помияри срещу лъв. Нещо такова. Странното е че уж "десните" от автентоичното дясно пеят в един хор с комундетата. То, като направиш един анализ кой откъде произлиза може да стигнеш до странни изводи - една част от т.н. "десни" са тясно свързани с висшата номенклатура на БКП. Тоест, по-просто казано, лапали са преди 1989, искат да лапат и сега. Омразата към Бб отляво и отдясно показва нещо просто - ББ върви по свой собнствен път и не иска да с есъобразява с този или онзи мишок. И по време на неговото управление с еправи нещо. Дали това харесва на някого или не е трудно да с екаже, но във всички случаи хората виждат че нещо се прави. Завистта на т.н. "десни" е причината да пеят в един хор с комунягите от БСП-то. Но те не разбират че ако продължават така и в следващия парламент няма да влязат. на приказки може и да го докарват, ама "гъзета" като радан Кънев нищо не направиха. Всъщност ББ единствен успя да навре БСП на Мурджо в ауспуха. И хората затова гласуват за ББ. Да си хейтър е лесно. Ето, на мен ми е много0 лесно да плюя по БСП-то. Те с абоклучарници и да ги навираш всекидневно на Мурджо в ауспуха, освен че е удоволствие, носи и удовлетворение. Но за мен е доста трудно когато трябв ада срвнявам боклуците от БСП-то с ръковдния състав на "автентичното дясно" И когато видя че едните и другите са двете страни на една монета някак си ми става тъпо за това че съм гласувал за 'десните". И това всъщнсот ще епоследния път когато съм гласувла за тях. И не съм само аз. Десния избирател мрази БСП. И някак си не може да приеме когато вождовете му в изнблик на омраза или завист към ББ започват да пригласят на БСП-то. За такоива да гласувам? Не, благодаря. По-добре за ББ - той поне прави нещо.

До като има такива като тебе, ще сме на тоя хал!

Истински, като Гинчето? Истински титан на мисълта!

Яко си засрал.

За въшки като вас и котката е ГИГАНТ За нас е една политическа гротеска даже не го сравняваме и с котките защото ще ги обидим ГЕРП се намира в ТИКВОЯДРЕН разпад терамегатонове Процесът е неконтролюем