Борисов: ДС не си е отишла, но няма да позволим БСП пак да фалират банки

Сигурен съм, че до юли ще влезем в чакалнята на Еврозоната, заяви премиерът и сподели какво му е казала Ангела Меркел при първата им среща

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много лъже, много. През 1987 година БВП на България е бил 6382 долара на човек от населението, при нас57еление от 8,966 милиона човека, т.е. 57 милиарда и 221 милиона долара БВП. Сега 32 години по-късно тези 57 и кусур милиарда долара, отговарят заради инфлацията на не по-малко от 147 милиарда долара при средна годишна инфлация на долара от 3%, а тя е повече. 147 милиарда долара по текущия курс са 254,5 милиарда лева. Та така с лъжите на ББ.

Много нагъл, много. Последната банка я фалираха Борисов и бандата му, за да се върнат на власт, което много добре се разбра от публикуваните разговори при Плевенлиев. Около 1996 години при Виденов, се обяви официалният фалит, на вече фалираните от СДС банки. Реално при БСП не е фалирала нито една банка, а се обяви неминуемия официален фалит на фалирали при предишни управления банки.

sht

BB govori lyzhi. BB ima $3,8 miliarda. BG e nai-bednata strana v ES.

Какво искате тоя близач да говори пред спонсорите си макар и сам да не си вярва на приказките, защото много добре знае че той е замесен в краха на ктб... Най добре ще е до юли да влезнете в ''чакалнята'' на цацаратурата за да се види някакъв светъл лъч за България.

"Сигурен съм, че до юли ще влезем в чакалнята на Еврозоната, заяви премиерът"....Ето товна изявление мен най-много ме плаши...Последиците от приемане на еврото са като едно "предизвестено убийство"...А бе Чехия, Полша, Унгария, Швеция, Дания,Норвегия,Швейцария...дето не щат еврото по-тъпи ли са от нас...Бордът тук работи, КАКВО НАЛАГА ПРЕМАХВАНЕТО му? За цените не ми се мисли...ББ по ТВ веднсъж каза, че го правим ОТ ЛОЯЛНОСТ...

И Нинова видяхме.Достойна,много достойна!

Видяхме го Цветанов снощи....и се изчервихме от срам!

Те пчб, а вие предприятия т. Е. Закупени от вас фабрики и.. Сините от Дясно изнася ха пари с чували, коли/автомобили изчезваха а майки с деца плачеха болни по болници от неизлечима болест, нямаше кой да се грижи за тях, а и мъжете им изхвърлихте десните комунисти, не може да се опише с думи, диктатура бе, в съда наредба 5 не спазване се 1999,2003,2009,и ми говорите за Права, че сте мирни и достойни хора, партии, адвокати с чанти пари в телк, нелк, съд, 1 към едно, не зная, ако след години на ваши деца, внуци пищови показване, обгражда е на фирмите ви, че без партиен, пушки, зад гърба ви и жена зъболекар, а той ваш на герб защитник, ще замълчи, няма никога, но всичко Случва що се никога няма да забравим и капак отгоре посегнахте на децата на мнозина, много лъжи, но вие сте много заможни от 1999,3000 лв за долар, 2003,2009,всички сте в играта комунисти от цк на бкп, доносници, ако не, то ТАТИ и мама, чудя се на тези, които описано от мен отиват, а не наказателен, да ходят от ляво и дясно техните нагаждачи, никъде през 1999 нямаше открити по онова време работни места, страшно дори много страшно си бе, и на пазачи не им даваха с месеци цент от изработеното. Макари сте, дори нещо повече, както казваше касиер ката ти вие плачете че вече 100,170 лв, а се изнасят от сдс чували с пари, не ви го пожелаваме.. Мъст на внуци, но знае ли се, то и като сложим 1984 съсипан млади години, на децата посегнахте, къде най много боли, и сега ми се правите всички че нищо е нямало, само ние помним диктатурата ви, обидите че сме здрави, а тези с телкове купени с удари от нелк, казано лично от тях 2003 и т. Н. Хнуснп, но тапегьози като вас непокисти нищо им няма, хора убивахте, с кървави ръце сядате с мръсни пари на маса, а кокошка дето не могат бяха под хвърлени като ф. Топки, скромност е порок, ГНУСНИ хора сте и с какви очи излизате и лъжете, имали сте проблем с дпс... И тук можем с часове да пишем... Парите не болят, печелят се, но обидите... А това на вас ченгета дс доносници данс си ви е в кръвта. Този живот явно е даден само за вас не само самочувствие, маса жилища, фръц фръц, а глави празни изнасилвачи малолетни на село в това го няма на запад и щели в шенген с ГНУСНИ и отвратителни хора и там ще замърсите всичко, поне това ви се отдава, в кръвта ви е

Видяхте ли Цветанов в Панорама?? Нервен, агресивен, изцъклен, уплашен, тъп и нагъл. Признаци на уплашен и гузен престъпник.

" Не нам", знаете къде го пише. Всеки тук, дали е трол, или поддръжник на шайката ГЕРБ защитава това статукво, е или тъп трол, или гребе с шепи от кацата с мед на гробарите. С две думи, съучастник в корупция, кражби или е на топло местенце с бонуси. Или е от фирмите, които винаги печелят обществените поръчки. Краят на тези хора дойде, всички ще ги съдим и кой каквото е заслужил. Справедлив процес! Народен съд!!

Колко сте жалки с подобни постове. В развитието си не сте мръднали и крачка. Развитието ви си е останало дебилно, робската психика не ви е напуснала. Ограмотете се хора. Как не се срамувате от себе си. Ако някой е виновен за собствената ви съдба, само се погледнете в огледалото и ще видите кой е главният виновник. Срамувам се, че сте толкова неграмотни и оскотели. Цял свят признава НАЙ-УСПЕШНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР ББ, за разлика от недостойни РР, който е в изолация от лидерите на европейските държави. ОГРАМОТЕТЕ СЕ НЕВЕЖИ ДЕБИЛИ. ПРОЧЕТЕТЕ ЗА 3те ФАЛИТА НА Б-Я, ФАЛИТА НА БАНКИТЕ С ПОМОЩТА НА РУМЕН ГЕЧЕВ, ПРИВАТИЗАТОРИТЕ НИНОВА, ЙОНЧЕВА, ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА (съпругата на простреляния Манол Велев), ГЕРГОВ, БАНЕВ и мн.др. Колкото до КТБ, по време на фалита, ББ не беше на власт. Да не забравяме офшорката на обвиняемата Е.ЙОНЧЕВА с Цв. Василев. В БКП/БСП са милионерите, участвали в разграбването на Б-я. Кои ограбиха пенсионният фонд и ергенският данък? Кой обяви мораториум? Отг.А. Луканов. А. Райчев с комунистическият си пуловер се оказа милиардер. Кой създаде мутрите? Кой създаде корупцията? Кой създаде Банев, Прокопиев, Бенчев, Арабаджиеви, Веткови и всички останали олигарси? И днес най-нагло се изказвате, вместо да си скриете главите като щрауси. Да, именно в БКП/БСП е пълно с ДС. НО ДА ОБВИНЯВАТЕ ДРУГИ ЗА СОБСТВЕНИТЕ ГРЕШКИ, ЕТО ТОВА Е НАГЛОСТ. МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ЩЕ ЗАЩИТАВА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я. МИНАЛОТО Е НА СТАРОТО ПОКОЛЕНИЕ! БЪДЕЩЕТО Е НАШЕ, НА НАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ!! НИКОЙ, НИКОГА НЯМА ДА ИМА АВТОРИТЕТЪТ НА ББ. ЛИЧНОСТ, КОЯТО СЕ ПОСВЕТИ ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я! НАРОД, КОЙТО Е ЗАБРАВИЛ МИНАЛОТО, НЯМА ШАНС ДА ОЧАКВА НИЩО ОТ БЪДЕЩЕТО. ЗА ЖАЛОСТ, ВСЕ ПОВЕЧЕ ПОТЪВАТЕ В НЕВЕЖЕСТВОТО И ОСКОТЯВАНЕТО. ГЕРБ И ПОБЕДА ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я! ЩЕ ЗАЩИТИМ ДЪРЖАВАТА СИ ОТ НОВО ОГРАБВАНЕ НА КОМУНИСТИТЕ, КОИТО РАБОТЯТ С РР ЗА РУСИЯ И ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ! СТРАХЪТ ОТ ПОБЕДАТА НА ГЕРБ Е ГОЛЯМ !!!

Божеее, колко пламенна комсомолка от ГРОБ!? Тая явно е смъркала, преди да седне и пише купчината лозунги за месията на България. Чуй мазна използвачака от ГРОБарсокто статукво, платена чинавничка от тая ОПГ. Вярвяй си, какво голямо постижение е тоя (нямам думи)! Ти си нагла лъжкиня, безсрамна антибългарка! Той - най-големият крадец, унищожител на България!

Само, ако беше и "вярно" щяхме да спретнем такова посрещане на Меркел, Сорос, Тръмп, та и Путин в някой от ресторантите "Арабска среща" в центъра на София, Пловдив, Варна или Бургас, та да ни завидят и Орбан, Мадуро, Башар, та до Султана на Бруней. Разбира се, че щяхме да платим с удоволствие от събраните "Платинен,Златен, Сребърен и др излишъци" в семействата ни, които никога не са "изгаряли" от банки при ничие управление, а най-вече на ГЕРБ. Инцидентът с КТБ, не е дело на ГЕРБ, точно колкото не са дело на БКП/БСП/ и инцидентите с ПЧБ, Моллов, Стопанска, Биохим и други. Правилните хора и в двата случая само запазиха парите си, като ги умножиха по 5, но пък не всички успяхя да ги съхранят, за което е нужна не само вътрешна информация, а и едно сиво нещо "в сейфа" Щом ДС са още на власт, Вие какво правихте толкова години? Лоши, лоши- добре! Защо не са по затворите? Да се оправдавате с тях пред децата? А разбирам, че вече е модерно и пред внуците. А, с пра-внуците какви ще ги вършим? А с пра- пра- пра и пра и ще им пеем че "Немски Ариел" изпраааааа? И докога такааа? Не искам внуците ми да знаят кои са ДС,нито кои са техните отрочета- БСП, ГЕРБ и други герои.

Как да си отиде ДС като самият ни ПРЕМИЕР е от тази служба. Като си отиде ГЕРБ от властта ще имаме шанс за живот.

Само да не ви изнесе нещо и го триете тихо. ДА(ВИ)СЕ(Ра) в устите ДИ))Рнишки матрьошки.

Ако е казал всичко това ГЕРБ вече са стигнали дъното, но дори не го разбират, толкова самовлюбени! Да си признаеш, че се отчиташ пред една чужда организация? Това българска партия и български премиер ли е ? Единствено трябва да се отчиташ пред народа си и да чуваш какво иска българския народ, а не една чужда организация!!!

Че нали точно ти - Бойко Борисов и Деелян Пеевски откраднахте 16 милиарда от КТБ! Бойко, ти ако си тъп, то ние не сме. Ясен си ни като бял ден.

"Кат ми пееш Пенкеле, кой ли ми те слуша" -народна поговорка. Думичка вече не вярвам на тези от ГЕРБ. Пълни измамници и крадци.

Този наистина ли си вярва или хвърля поредната порция прах в очите на мат' ряла!?!?!

да си отиде като си ги събрал всички при теб ?

За жалост толкува елементарен пожарникар ни управлява вече 10 години и ни държи в ефимерна сигурност на нивото на мизерията.Той показа ,че ако си близък до ГЕРБ ще участваш в разпределението на баницата , ако не фалираш.Мозъка до толкува им стига , за жалост.Затова останалите страни отдавна минаха този период и се радват на / по-добър капитализъм/ по-добър и спокоен живот.

Едно време при комунизма Управлението на ДС за борба срещу идеологичесакта диверсия, под мъдрото ръководство но идеологическия отдел в Полютбюро на БКП и прикрития ционист Милко Кало Балев, по метода на ционистките мъдреци осъществяваха перманентно заглушаване на "свободното" слово на империалистическите радиостанции "Свободна Европа" и Радио Лондон. Днес виждаме, че рупорът на жертвите на ДС, бившият комунист и участник в усмиряването на турците в Делиормана през 1984-5 г., по-късно СИКаджия, кмет и премиер, изненадващо попада в аналогичната ситуация - новите цензори в народната Република да режат "свободното" слово на истината, надминавайки своя патрон крипотевреина Милко Кало... Еврейският ДИР, с нейният цензор отново се появи на пост и дежурство и се прояви, отряза една незначителна реплика, оголваща истината на едновремешните жертви, вместо да ги изобличи, като вредители и крадци на Нова България. Ето какво като реплика на "69 (нерегистриран) 2019-02-22 15:01:28": "Агент Сава преди 10-ти търка наровете заради ДС. И не в това му прозвище той се качи на власт. Турците го лансираха, докато го изтърват като духа от бутилката и той заработи за себе си. А днес цитаторът на ДС, който се оправдава с тях, че някой им пречи или иска да ги събаря от властта, най-често признава, че Савата е бил най-способният политик в Б-я, търпи му мурафетите да краде държавни плажове в района на мина Росенец и в губернията на неговия господар от Правешката мафия, която го създаде. Подари му ТЕЦ Варна за 1 лев, пази го като зеницата на очите си с народна пара от НСО ... да спра до тук. Каква ДС всъщност ни спрягат тук. Отдавна те умряха и си отидоха. Крадливото семе в България се нарои предимно от комсомолските кадри, които в очите на Луканката и др. превратаджии в БКП, бяха млади и имаха възрастов потенциал на хоризонта да опазят и умножат богатството, което им се отдава с кражба чрез куфарчета и нотариални актове-бонове от масова приватизация. Примери бол - най-яркия днес Н. Банев търка нарове (заслужено), но неясно все още защо?!"

Пийте си хапчетата, спрете наркотиците и се научете да пишете - само като съвет. Останалото са документи и факти: агент Сава е “уреден” в СУ от ДС, които са му плащали дори квартирата в София, какти и пари за дрехи, чествания и т.н. Документите са цитирани на сайта дс-бг. Той всъщност не е депутат, но и в момента управлява чрез своите кадри третата най-голяма парламентарна група. Освен него има още доста депутати в настоящия парламент, които са бивши агенти на дс. Един от най-известните разбира се е Георги Марков - агент Николай. Може да му прочетете част от доносите за негови колеги и “приятели” също публикувани в интернет - факсимилета. ;) /Министъра на отбраната също - агент Иван. Лидерът на най-голямата парламентарна група ГЕРБ - щатен служител. Само факти, а не безсмислени брътвежи на изпушил хипоталамус.

Няма как да ти противореча. Цензорът ДИРник постоянно трие моите отговори към теб. Експерт по хапчета, със сигурност от лична употреба. А ти си нещастник, може би това няма да изтрие.

Най-яркия, както казвате пример, все още е само обвиняем и това, което сте написали в случая е клевета и за този състав има предвидена санкция в НК. Дано, не ви намери и не се сети да ви осъди, че ще се наложи да плащате от милиционерската си пенсия.

Направо от мед и масло е направена пързалката , по която ни пързалят. Ех .. предизборно време, предизборно. След изборите - друга песен ще се пее. Всички на яслата за хранене. Ама на ли електоратът трябва да се облъчи хубавинко.

Ех Боцко, Боцко... До кога ще лъжеш народа. Айде, тези в Европа се правят, че ти вярват. Нали лично Меркел те е номинирала, както сам се хвалиш. Искаш да кажеш, че не са верни слуховете, че ГЕРБ е дългосрочен проект на Сорос, успешно реализиран чрез фондация "Ханс Зайдел" и не без помоща на "Конрад Аденауер".

Всичко което казва Б Борисов може лесно да се провери в сайта на Българска Народна Банка - Статистика

Браво на Б Борисов, Цв Цветанов и всички в ГЕРБ

Б. няма смисъл,да се страхуваш от БСП,те са ти майка и татко.Не плаши хората,че те ще дойдат на власт.БСП никога няма да направи 50% на изборите и винаги ще има коалиционно правителство и управление.За еврозоната има да чакаме,докато има такива банки като ПИБ и Инвестиционна банка.

Истинската комунистическа партия ГЕР(КП) сърп и чук Б какво мнозинство има, че не се сещам? Първия път имаше 117 депутати, втория - 97, третия - 86. Сега ще бъдат много по-малко. Ако са тарикати БСП не трябва да се борят за властта, а да им дишат във врата. Тя и сега Нинова си пече на бавен огън. Всички десари, милицонери, калинки, суджуци, гуменки и т.н. са в сега управляващата ни партия, която ни влече към дъното.

Ciganite kato doydat na vlast da my mislqt vnycite im... Mirno, beleznici, i sie i nay ili. Bog zabavq ne zabavq ni kazvat mami oshtiyili mvr decajta im, ne krali benzin, a gi nabedili i tabelka s nomer, opravete ci mvr, ne sega s vnycite vi, ne plashim, a vie ne pravilno sas skromni hora se podigrahte ipon, stati momi ot sivata reka, rezil kradliv, a tyrci vi vinovni, tyrvite rabotqt cernata rabota, a vie otkradnahte ot vsicki, aman ot tarikati i nay ganuvci, ce ima. Sled 20 ili 10 vazmezdie, nqma proshka kam vnycite wi, wie ste ymoreni kone, kradci, race hybavo da ne vidqt, marzeliva bg

Абе, бай Х...й, какво ми се правиш на еб...н у главу? Че нали ти си бил част от ДС, а после и Агент Буда! За какво отиване на ДС говориш, когато ти и шайката ти сте начело на държавата! А за фалирането на банки въобще няма какво да говориш, след като лично ти видя сметката на КТБ! То бива гьонсуратлък, бива, ама твоето вече минава всички граници! Няма ли най-после Йоца Амстердама да си изпълни задължението? Целият български народ, без чиновничеството, ще му бъде благодарен!

Моля някой да изчисли КАКВА ЩЕ БЪДЕ БЕЗРАБОТИЦАТА В БЪЛГАРИЯ, АКО ТЕЗИ 2,000,000 БЪЛГАРИ СЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ

Баце изпростя тотално !!!

КАТО ЯДРЕНА БОМБА !!!! НО ТОЙ СЪЩО Е КРЕАТУРА НА ДС !!!! ДА НЕ СЕ ИЗМЪКВА КАТО МАЗЕН КОСЪМ МЕЖДУ ЗЪБИТЕ !!!!

Странно изказване за един премиер – 30 години след разграждане структурите на ДС от социалистическо време се оплаква, че ДС още не са си отишли, както смятали от фондация "Конрад Аденауер". Патетично заявява, че „...няма да позволим на БСП отново да фалират банки и ние да им ги оправяме“, като очевидно има пред вид фалитите станали 1996-1997г. при правителството на Ж.Виденов. (Не знам обаче дали отчита обстоятелството, че сриването на банковата система тогава беше последица преди всичко на „прехода“, като започнем от ликвидирането на селското стопанство от правителството на Ф.Димитров- сега конституционен съдия, назначен от президента Плевнелиев, пълна дестабилизация на икономиката, управлението на правителството на Беров, за служебното правителство на Инджова нищо не казвам, защото беше за малко) Тези реплики може и да са обичайни за един партиен агитатор, но не звучат добре от устата на премиера, чието внимание би следвало да е фокусирано върху актуалните проблеми на страната от вътрешен и международен характер. Приказките за ДС са по-скоро клише, което се повтаря, за да се каже нещо и по-точно, какви сме „антикомунисти“. Все едно да приписваме на г-н Борисов лоши качества, защото по онова време е бил офицер от МВР и член на БКП. Странно защо се е присетил за ДС след като подобен въпрос не поставят дори и германците. А темата за фалита на българските банки през първите години на прехода е изключително сложна и изисква експертен капацитет, за да бъде коментирана. Силно се съмнявам, че г-н Борисов е експерт в тази област. Показателно е, че КТБ например беше фалирана по време, когато той с малки прекъсвания беше начело на държавното управление. Но никой не го обвинява за това, както и никой не отрича позитивните моменти в управлението през това време. Например добре е, ако БВП има непрекъснато увеличение, но тогава е необяснимо защо българите продължават да са най-бедни в ЕС, да имат лошо здравеопазване, лошо образование и т.н. Същевременно срастването на олигархията с управлението фактически обезсмисля демокрацията, за която уж мислим денонощно. Да не би пък увеличението на БВП да отива в банковите сметки на олигарсите, а народът, който създава този продукт, да не получава нищо. Неразбираемо е, защо на фона на стабилната, бързо нарастваща икономика, положението на пенсионерите може да се сравни с геноцид. Иначе казано г-н Премиер, докато тези тежки за хората проблеми не намерят цивилизовано решение, каквото и да си говорим, то ще е като лакардиите в кафенето.

To na upravlqvashtata ni varhushka stana kato ucenik prez crok ili godinata 2222 i nakraq se setil, ce tpqbva da yci, no nqma vreme my kazvali ycenicite, da vi ycil navreme, i te zapochnaha, no.. Kasno e libe za kitka, mandaloto tropna, 10 g ne malko laji i profalzhava haosa no gradove, edin ditektor na mvr razhojdayki kyceto si mi kazvat kakvo my precat cdarveta ta hi otsitsa, tova e rabota na obshtinata, ama kazva toy, ako az vednaga... Politika do koga To, i haos

Marzeliva balgari

Боце, грешно са информирали госпожа Меркел, че си "полицаи", ...Tи си,... пожарникар!!!!!!!!;) Tова, си завършил в школата на МВР . Тогавашните кадровици са те преценили , че не ставаш нито за Първо главно, нито за Второ, нито за Трето и.т.н, а ставаш за "пожарникар", въпреки, че и това е една престижна професия ! За това си обиден на ДС , че не са те приели насериозно и не са те приели в техните редици и затова ги мразиш ! Но въпреки всичко, Tи си бил,... член на Kомунистическата партия, Oхранявал си "Първият", след това,.. си правиш и "Охранителна фирма" от.... "Oния с бухалките" като ВИС, СИК... "другарувал" си ,...с Маргените, Маджо и.т.н..!! Ако това, не го знае фонда Ауденаур и госпожа Меркел , в БГ-то.... Mного хора... го 3наят!!;) Боце, и Юлий гай Цезар е бил ВЕЛИК , и бай Тошо и той беше ВЕЛИК , но сега ги няма , нали разбираш какъв е ЖИВОТА??? Време е да престанеш да си градиш ВЕЛИЧИЕТО !! Приятелски съвет, брато!!;))

Намалихте безработицата като принудихте 2 милиона българи да работят в чужбина

бре , бре , истории , за пореден път виждаме ,как ; добрите идеи ; се превръщат в тирания и пладнешки грабеж , та не ми пука кой какво е казал или направил , нито очите виждат нито ушите чуват , душата усеща безкрайната подлост и нечовешка алчност на цялата паплач наречена политици , проклети да са поколенията ви

Каква наглост,сигурно има предвид онези 4-5 % около него и приближените му!А останалите няколко милиона ?

Но вие не сте просто демократи вие сте либерални демократи а от това отърване няма и заради вас всеки един от нас ще пати.

Когато властниците няма необхоидмото въображение да признаят своята ненужност, и че трябва да се махат, прибягват да умрялата химера и хибридна заплаха "ДС". Пишешщите редовете днес в 1990 г. са били от лейтенанти до капитани в ДС, без каквито и да е управленски и задкулисни позции в Живковата власт, без да имат какпка влияние или да са откраднали 1 стотинка. А вождът Винету тогава е бил кандидат пожарникар и никаквец. Тези младоци в ДС след 6-8 години бяха уволенни и пенсионирани, за да може новите псевдодемократи и либерално-педерастки крадци да грабят безнаказано народната собственост! Ако ДС действаха и досега, такива като мутрата и неговия цървул щяха да търкат наровете в затвора за извършените престъпления, като ръководители на ОПГ ГРОБ и бивши СИКаджии-престъпници.

За съжаление агент сава не мисли така! Не става въпрос за офицери на служба или поне не за повечето от тях. Техния кариерен път наистина е бил доста орязан, но тия, които са ползвали чадъра на дс все още формират това, което наричаме задкулисие. Няма друга държава в СВЕТА, в която необявени агенти на родни или чужди служби да са избирани на представителни длъжности - депутати, общински съветници и т.н. Това е принцип и не е необходима лустрация. Винаги е бил спазван и у нас, дори през соца. За съжаление в момента политическата система е завладяна и инструментите за това владение се предават на синджир както в една фирма или частна организация, не и държава.

Урра, ДС вече не е в изпълнителната и всякаква власт. Честито.

Положението на Борисов не е никак розово,щом прпагандата му опря до всяване страх в българите от ДС и фалиране на частни банки .На хората стана ясно ,че той е слаб управленец и повече помага с депутатите си на богатите да станат още по -богати ,а бедните се увеличават и стават по-бедни. Безработицата била паднала на 5% ? Ще падне още повече ,като около 50000 българи напускат страната годишно ,а два пъти повече са сезони работници по Европа.Щели да внасят работна ръка от чужбина? Кой специалист ще дойде да работи при неустановено работно време за 400-500евро?

Костоф да разкаже за куфарчетат с пари от тази фондация с които финансираше областните кординатори " за кой не скача е червен" ,преди 30 годин!

Надявам се, че най-после някой член на БСП няма да мълчи, а ще го даде на съд за лъжи и набеждаване, както го направи Елена Йончева! Пак започва предизборна борба и ГЕРБ ще разчитат, че една 100 пъти повторена лъжа, ще се превърне в истина. Агресивните индивиди като него трябва да се възпират твърдо и навреме, защото започват да си вярват.

Да не си помислите,че аз имам нещо общо с ДС?

Абе ти к'во 'зе да се изказваш постоянно, а?!

Оказва се, че ако не са кръстниците на Цветанов и Горанов, Борисов щеше да си е просто един “охранител” от 90-те, който не е успял да хване завоя. “Успехите” му се дължат на допинга на бригадирите от библиотекарския... Конрад Аденауер, Марк Жирардели... теории на конспирацията още от германския влак с руски революционери през Първата световна.

Ако БСП е фалирала банки, защо не е заведена под съдебна отговорност г-н премиер? И след като не съдите виновните за фалирали банки как смятате да не позволите нови фалити? Може би с извънзаконови приоми. Наложи ми се да измисля нова дума, понеже всички знаят, че от герб не правят незаконни неща. Г-н премиер, да не Ви осъдят повторно за разпространение на лъжи, ще се получи рецедив.

Тоя път може един колективен иск, плюс рецидив... ще трябва да си връщат от изнесените пари за да си платят санкцията стига да се намери съдия.

Другарят Борисов нещо удобно се опитва да забрави корените си. Нали и самият той, както и всички мутри на прехода, са творения на същата тази ДС?

Мисля,че поне той трябва да информиран кога тази служба ДС е закрита. Бърка се нещо. ДС-то няма наследници физически лица,а още повече -юридически. А най-пресният пример за проспана банка е КТБ нали.

Е, то наглост, арогантност, тепегъозлък бива бива, ама този напълно се оля. Плещи глупости, болен нарцисист, слага се на всички малоумници в ЕССР. ХАЙДЕ СТИГА!!!. Ами и ти си от тези служби бе аланкоолу, бил си в Симеоново, кои са завършили там, хептен за идиоти ни правиш бе. Оня колкото да го не харесвам комунягата еничар Иво Христов май ще излезе прав -"че сме 80% дебили". Просто не ми се пише в този пасквил

Всичко което е казал Борисов е истина

Знаем, и затова България върви с такова усилие напред. Тези хора и привържениците им дърпат стпраната назад, защото те са изградили структури за влияние и ОБОГАТЯВАНЕ - тяхно, на деца, внуци и правнуци - и не искат да загубят тази позиция.