Коментари - Борисов доволен от новия ресор на България в ЕК - бил "важен и модерен" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя изпълзя като пръдня у гащи

Българският комисар Mariya Gabriel!!!! Колко да е български, като и името си не пише на наш език и с нашата азбука?

Браво!

Дигитални хъбове? Значи няма да има вече умни суичове, понеже у Хаджидимово хъбовете са на мода?

Поздравявам българския комисар Mariya Gabriel ...

Ще започна да вкарвам полицай и полицайки в затвора, само заради една татуирана курва по магистралите, само заради един татуиран наркоман по тротоарите!

"Честито" изтичането на млади и способни българи посока запад , ще продължи с по- големи темпове. Нормално е млад човек завършил или специализирал в Германия да остане там а България , кучета я яли.

Има ли избор, да не е доволен? Гледам от радост е забравил да се избръсне. Или тренира да пада от власт и да се върне към първоначалния си бизнес - рекетьорство?

То бе бяха газови хъбове,сега дигитални хъбове..В мойто село вече пети човек ме пита - какво е това хъб?

Фурнаджийска лопата! Доволен? Глупости на тракълета

министър-председателя? Дали интересува някого и да не мислите , че не заспиваме ако той не е доволен?

И този е толкова иновативен колко и комисарката ! Ако има мин. нещо иновативно щеше да има бонуси за всички които купуват електроМПС както е в цяла ЕВропа ! Държавата щеше да спонсорира такива хора , но уви в цяла ЕВропа да , но в БГ не щото правителството е изкл. иновативно ! Дори си наемат специалисти да ми поддържат профилите в лицевата книга защото за тях смартфона и компютъра са нещо което не познават !

нещо е направила ли?

Пропуснал е да отбележи, че ресорът включва образование, спорт, култура, политики за младежта! Голям смях! Ама така е, като не подкрепи Кристалина Георгиева за пост в ЕК.

че иновация значи нещо като да измислиш как да им прибереш паричките.

Боче, не дадоха киберсигурност а? :) :) :) Пълен смях сме разберете! Ще върнете цоциалистите зорлем с тия тъпотии

Не мое да бъди

Президента нема ли раздели па нацията...на Гинка бившия

На тъпата мутра все бюджети и милярди са му в кратуната... май не знае ,че парите са предварително разпределени и той няма да пипне нищичко... от Еразъм ли ще краде?

Че така селска стрина е послушна от Тиквата и чеп за зеле не става от нея

Не само не ни дадоха киберсигурността, а от Брюксел ще правят проверка на България в тази област през ноември, когато нашата дигитална патица вече ще е в девета глуха.

Една ще прибира едни пари....повече, отколкото е прибирала в БГ, и никой няма да разбере за какво е там, защото и да е там, и да не е...все тая....

Отговори му Х..й с ръб.

Бате, айде сега да земеш и прочетещш още една кнога, чи както си тръгнал - упрай образованието и знанеието в БеГето и сега иде ред на ЕСеСеРето

бил г-н МП-ят. Било важно и модерно. Колко да е доволен. след като това няма нищо общо с "фърляното" в медиите досега !? И разбира се чинно благодарим на Фрау фон дер Лайен с надежда за бъдещи политически "индулгенции" за Хер ББ !

Лудото Ленчи кой ресор взе - флашки и патрашки

Проблемът е, че не го слуша за разлика от Марийка.

Стокираш ли, стокираш ли и ти чадо мое...или не е за всеки балък а?))))

Че тя там ли е?

БокУ много обича да използва думи, на които не знае значението - хъб, иновация, инвестиция и мисли че така изглежда че разбира какво говори.

Тикво, отегчен съм до безсъзнание от плоските ти съждения, които са в унисон с мозъчното Ви ниво на теб и на комисарката Габриел- народа е казал: хвани единия , удари другия. 10 години те избират 10% гласоподаватели- дай си сметка колко си втръснал на хората. Просто се скрий, онемей, надувай си уискито с приятелчетата от СИК и не пречи на нормалите хора- лекари, инженери, квалифицирани работници да крепят държавата въпреки умопомрачителните кражби на които я подлагате- визирам еврофондоветре. И да бъда точен - гумени павета за велоялея по "Раковски" , рибешки перки по "Графа", пропадащи магистрали, строени на тройни цени, един кичозен комплекс "Дюни" за милиони на юг от Созопол, строен с крадени пари по Сапард от двама пернишки селяни, а германецът , който им е осигурил средствата излежава присъда в Германия. Спирам, за да повърна и пак ще продължа

Защо името на М.Габриел не е изписано на български език? Кой МУ пише на ББ?? Урсура фон дер Лайен удържала на думата си! Явно МУ е казала "не се надявай на нещо съществено".

При закриването на 1084 училища и при липса на студенти за СУ, да получим ресора по образованието е меко казано порнография !

Ами какво да каже - пак се провали. Опитва се да лъже материала тук, пък дали някой се връзва?

В случая премиерът мисли прогресивно. Това е много важвн ресор и само ора без визия могат да са недоволни.

А на бас , че Тиквата не знае какво знае значението на думата "иновации" Залагам си лявото мъдо...

Да, дори вече в Европа с уважение му казват БокУ Прогреса, щото можел сам да кара джипка и едновременно да говори глупости.

"Криворазбраната цивилизация"... от вечният Добри Войников;)

- Важен е защото има 100 милярда Бюджет.... - за модерен .... може да се спори, но защо ни е на нас да е модерен? Аз съм доволен и на трандиционен или т.н. конвенционален - стига да може да харча без да ми се МЕШИ някои...

Цитира, но кой да чете статии, а там са думите Му, написани от непорочна ръка на ПР-ка

Иновации или Винету или Конграчулейшйнс Борисов - всичко е едно и също:))))

Убедил съм се, че модите са едни от най-глупавите неща. Например в програмирането. Но тава е специфична тематика.

Само да попитам това какво променя съдбата на обикновеният Българин окраден от Вас ГЕРБЕРИТЕ, нима с нещо живота ни ще се промени или няма да сме в челото на някоя негативна класация, Цветанов ще бъде осъден за малкото апартаментче, Фидосова ще спре далаверите в строителството на пътища, къщите за гости или суджуците............ Просто вие сте на власт от ГЕРБ за да крадете и след вас да е пустош, това са ви ценностите. Идват избори и Винету пак се пробва с торбата с лъжи, да видим има ли още вярващи.

колкото роско няма да я обедини. А и чембери не са му набивали още.

Чудя се какво да правя до 12 часа..Някой някаква идея?

Това е най-важното суперкомпютрите били по хоризонт 2020. Сега ще стане Хоризонт Европа, парите ще са повече, но няма да останат пари за нещо истинско, бутафорията ще обхване и изяде всичко. Лошото е, че в цяла Европа гледат на парите, които разпределя комисията като на лесен бонус, но у нас пък въобще нямат мярка. Не знам - на Полша селско стопанство, ама като идеш в големите вериги, картофи, гъби, ябълки всичко от Полша. А сега да видим какъв е приноса на България за ИТ /ниско качество аутсорс, който се търпи заради спорадичните крадени модули и идеи, които вървят с аутсорса /, а изкуственият интелект се превърна в гротеска, въпреки че САЩ, пък и България издадоха патент в областта на българи. Герберите всичко си могат, те дори продават изкуствен интелект, нищо че има патенти, които не са техни и че в крайна сметка всичко покрай техните продажби крашва най-вече заради интелектуална недостатъчност. Важното е, че си имат Габриел и пак ще има за крадене. До кога ли ще издържи тази абсурдна схема? Англия ще се спаси до октомври.

"...образование, иновации и нови технологии. Приоритети, залегнали в програмата на правителството, за които работим ежедневно!", заключи министър-председателят." Евала бе, д-р Бойко! Желателно е двамата с Мария Неделчева първо да поработите по родния си език и едва след това да образовате европейците! От престараване да не вземете да ХАК-нете образованието, иновациите и новите технологии в ЕС! Внимавайте!

Проблема не е в ресора , а в комисаря ;) Не бъркай двете неща !

"... Поздравявам българския комисар Mariya Gabriel ..." А bulgarski ли е? И ресор "Борба със запек и хемороиди" да ни бяха дали, Баце пак щеше да е безкрайно доволен.

че да е важен и модерен?