Борисов благодари на парламента за Северна Македония и нарече решението мъдро

България ще продължи да подкрепя съседната държава, заяви председателят на НС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на нашият Парламент!!!

Г-н Премиера определено ма кефи!!!

Гледам снимката на цветка със брадатия и се сещам за " Време разделно". Опустяла воденица!

Държавата се срива!! Убийства, грабежи, беднотия, немотия...!!! Сега и аптеки ще спират работа..а в парламента разглеждали въпрос за ...Македония?!? АБЕ ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ БЕ!!! Погледнете България и българите, БЕ!! И спрете само за избори да бърборите направете нещо за народа!!!

Альо-о-о-о, петрола пада! Чукни една жица на ортаците,че иде лошо-о-о-о-о!

Борисов е мъдър. А Цецо е още по-мъдър

Обикновено поздравленията се отправят от по-висото място , но така си ги разбира човекът нещата. Пък възможно е и да се чувства така , кво му пречи , ни акъл , ни образование.

Има голема вероятност на изборите ТОЙ и мъдреците да проумеят ,че им е липсвала комуникацията със плебса.Пак ще има "депутат чувал на рамо носи", но и това няма да помогне.

СЛАВА НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ДПС КОИТО ПОДКРЕПИХА ОТНОВЕ ГРОБ :))

А кой ще подкрепи Българите във ежедневната война срещу циганските терористи , " мъдри " ми другарю борисОФФФФ ?!!!!! Да чакаме сънародниците ни от югозападна България ?!

ПО-БЕЛИ ЛИ СА ОТ ЮЖНИТЕ ?

Сега македонците северо-македонци ли станаха след многото документи? Има ли македонски език или той стана северомакедонски? Добре, че поне всички благодарят на Борисов. А за какво дано не се налага да видим след някоя и друга година.

А мъдреците ще направят ли и речник, че ги гледам се подписват на български и някакъв превод. Само не разбрах кой език е с предимство и кой е другия до бълграския.... Та добре се обединяваме, намя що.

ДА ПОДКРЕПЯ СЪСЕДНАТА ДЪРЖАВА, ДОРИ С ЦЕНАТА НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД !!! ХРАНИ МАКЕДОНЕЦ , ДА ТЕ ПЛЮЕ !!!

започна да се появява определението "мъдро" !Напомня ми едно минало , в което бивахме управлявани по мъдрото ръководство на БКП и КПСС, онези на Изток пък имаха цитатник с"Мъдрите слова на Мао"...Мъдри слова имаше и в речите на конгресите...!

Някой задава ли си въпроса защо Ванче Михайлов не пожелава да изкара старините си в България?? Отговора е прост щото българите са продажници!!! Сега е същото начело с гробарите!

кога ще го вземат в НАТО ? То верно, че територията му колкото една военна база на САЩ, ама все пак ?!

Има ли все още някой, който да твърди, че македонците не са нация и, че няма македонски език???

Добре, че е ГЕРБ и бате Бойко-той е нашият БОГ.

македонците като братски народ е същата грешка, както да приемеш, че циганите могат да бъдат интегрирани !

има сърбизирани българи! И още нещо да си помислиш : Защо сме прост народ виж македонците от чисти българи на какво ги направиха!

Мразят България и обичат Русия и Сърбия.Както комуншстите и троловете им в Бългория

явно не си хванал смисъла, че българите са продажници, па и вземи се научи да пишеш както трябва, нито сръбски нито български що е то? Отговора е некъпан българин!

"... Бойко Борисов... каза, че това е мъдро решение ..." Когато един политик се наема да определя кое е мъдро и кое не е, би трябвало преди това да провери в ДАНС народът какъв ли прякор му е лепнал. Дали не е свързан нещо с един плод и нивото на IQ.

е одобряването на приемане на Северна Македония в НАТО ... Когато руснаците почнат да ни стрелят с ракети, няма много-много да пазят и тези, които са зад нас , а ще се прицелват по-свободно...И някои от ракетите ще падат и зад нас, в Македония...Ще изкярим, с една дума... Който е бил артилерист, знае за какво говоря.Много е трудно да се прицелиш в целта, ако зад нея има свои войски...Същото е, ако и пред целта има свои...Но пред нас е Черно море и Румъния, така че те не бъркат...!

И за какво да стрелят руснаците по нас? И ако стрелят по нас,а вече и по Македония ако стрелят това означава да стрелят по NATO и ще им се отвърне подобаващо

ако изобщо има време и има кой да им отвърне...

Абе, наглец, ти на кой свят живееш?! Вземи си погледни държавата и какво става тук - хората се самоубиват или ги убиват всеки ден!

Благодарят си, хвалят се, като по времето на Живков.

Колкото и да вият руските тролове, факта си е факт. Българският Парламент пусна Македония в НАТО. Поняли товарищи? И окончателно се видя, че БСП не е европейска, ами кремълска партия (каквато винаги е била).

И днеска ще оживеете щом си поехте въздуха и водата за всяко ''живо'' същество споменавайки Русия....

Сбъдна се мечтата на нашите деди. Македония е по - цела от всякога. Целата е у НАТО!

Кое ѝ е целото - обединила се е с Егейска и Пиринска Македония ли, ако зависи от нас, ще им дадем Пиринска Македония, само да рекат от НАТО, готови сме, за една снимка със Заев половин България да им харижем.

навремето Коминтерна и Г.Димитров ги отцепига със сила и бой бой и сега ББ съвсем ги очужди братята българи по тамошните земи.

И като как Боко ги е отчуждил? Или да си плещиме, щот' за това ни плащат...

А бе келеш,гърците се разбраха със македонците ами ако тези македонци-впрочем там са повече албанци- започнат да претендират след години за югозападна македония т.е. Пиринска Македония какво правим тогава,езиците на северна и югозападна са по близки отколкото с шопския кой ще оправя тогава простотиите на българския парламент.

Загрижен за комший ,но относно циганската прстъпност и геноцида към българите ,,мълчи,, Как съм могъл да ти повярвам,че нещо ще направиш за българите,човек от грешките се учи.

ВМРО и те ли са гласували легитимацията на т.н. държава? Заедно с ДПС? Дето била турска партия с антибългарска политика? Да!? Браво, значи!

изпълнена поръчка ! Спусната като такава на последната "закуска" !

Ех....това, което днес изглежда "мъдро", може да се окаже много далеч от мъдростта в бъдеще. Например, когато България се е прицъединила към държавите от оста, на управляващите това се е струвало доста мъдро...велик късмет е, че не сме загубили територии в резултат на тази мъдрост.

Банкови сметки ли крие в Македония!?

Що да не го питаме шопара, нали за тва го храниме тоя с данъците ни....Къде отидоха парите т.нар. "10% увеличение" на минималната заплата, като Нето-то на заплатите на хората е същото!? Къде отидоха обезщетенията ми за безработица, които съм плащал 10 години и които не получих, като загубих работата си в коничината ти без икономика и енергетика? Къде отидоха и на инвалидите помощите за инвалидност....боклук...освен да триеш хората ( и буквално и преносно) от България, друго можеш ли, бе мутро!?

Аз казах че парламента ще работи по добре без БСП , които се държат като сърдити деца !

Няма нужда и от останалите и без това са безгласни букви. Нека останат Цветанов-идеолог Д.Кирилов-законодател И Гърневски -Клакьор и хептен ще заработят добре

за бъдешото обединение на Албания и Косово с Македония, кога ще благодаи?

Сега разбрахте ли защо бастуните на БСП напуснаха парламента За да не гласуват Македония в НАТО Сърбомани проклети

Каква Северна Македония бе абдали. Нали и Благоевград е в северна Македония. И него ли ще подарите на тия измекяри, т.нар. македонци

вече не се казва "смърди", вече се казва "мъдро е"

Някой,някъде нападал ли е НАТО -НЕ Някой да е чул натовски войник да е загинал от нападение на вражеска армия-НЕ НАТО нападал ли е друга държава -ДА( Югославия) Загивали ли са военни и цивилни от натовски нападения -ДА Има ли чужди войски в натовска държава -НЕ Има ли натовски войски в чужди държави където са нежелани _ДА Който иска да се гордее ,че сме членове на НАТО -Аз се срамувам

Понятието "Северна Македония" съществува само в главите на новите коминтерновци, също както "Македония" в тези на старите. Старите се опитаха да съсипят региона. Къде успяха, къде не. Новите, обаче, по всичко личи, че ще се справят.

Абе боко на какъв парламент благодариш като там си бяха само твоичките калинки, твоичките подлоги и твоичките ''семейни'' приятели.. Ами благодари им на софрата около която сте седнали а не се натрисай ежечастно по медиите.. Всичката мара втасала в България та си решил че хората са опрели до това да се ''вълнуват'' за вашите ''приемания'' из някой ''съюз'' за лично облагодетелстване и интереси.

Вярно ли е това което дочух,че преди 10г когато Герб ги нямаше,и народа си живееше добре,без да мисли за проблеми как ще си плати сметките и храната,даже пари са имали тогава хората и за почивки,а сега какво стана Американците и Сорос са финансирали появата и изграждането на Герб,да да могат да управляват от далечно разстояние,за да пречат на Руснаците за всякакви връзки със нас,било и то за големи проекти които Агент Буда ги спря,както и за АЕЦ БЕЛЕНЕ,това е самата истина,и който не е от Герб,боли го оная работа за него,дали ще се самозапали,или ще се вхрърли под влака,или ще скочи от моста на любовта,ще бъде регистрирано като самоубийство от ревност,или любов.

Думата "мъдро" на българския парламант му отива като на вълка думата "веган"!

Този Договор със (Северна) "Македония" ,е най-голямото предателство спрямо България и българския народ ,в Новата ни история !

Иглените уши , господине, са за дебелото ти туловището ако искаш да се изживява като бей и в рая....ама имаш среден пръст в Библията от Бог за такива като тебе - пържене в ада до безкрай

Бойко Борисов е най-значимият държавник в цялата история на България, най-великият балкански политик на 21-ви век, съвременният Ататюрк, с чиито заслуги е съизмерим единствено подвигът на Апостола на свободата Левски! Съграденото от правителството на д-р Борисов и ГЕРБ може да се види из цялата страна, дори в най-отдалечените кътчета на България! За щастие българите не са слепи и виждат с очите си как държавата ни процъфтява и се разхубавява с всеки изминал ден благодарение на неуморните и непрестанни грижи на правителството на д-р Борисов и ГЕРБ! Гордеем се с вас!

За тва ви затвори Буда психиатрийтe , да има луди на свобода да го хвалят

Електорат от всякъде сбира боко че иначе власт няма а и манипулациите по трудно ще стават..

ми звучи коментарът Ви...

Пич, ако не си със специфично чувство за хумор, а пишеш сериозно, потърси специализирана медицинска помощ. Със сигурност имаш нужда.

Абе ти от рая ли пишеш, щото тука на земята Българска е друго

А, бе?!? Къде е Каракачанов? Нали плондера се пънеше, че ще блокира това ?

Ех и ти, какви въпроси задаваш..;) Ти виж "Воля" - Марешки искаше да прави референдум за излизането ни от НАТО, ама групата му подкрепи влизането на съседите;) Чудеса, врътки , абе ... "национални интереси";))

Като си помисля, че два-три милиона трудолюбиви, млади и кадърни българи напуснаха България след "приобщаването" ни към т.нар. демокрация, а ние сме тръгнали акъл да раздаваме на другите!

като си помисля, ако преди 1989 бяха отворени границите, жив българин нямаше да остане да живее в социалистическата кочина.

Ами издирете ги и ги върнете, а който се опъва, го застреляйте!

Безумно жалко за държавата, която ТИ съсипа, с малко подпиране от тук и от там. Кръв сереш, ама се не отказваш. Народа мре, бяга, напуска домовете, разболява се- нищо не трогва, нищо не те докосва! Откъде се пръкна такъв демон на тази земя, с какво те заслужихме? Яж, пий, сери- не спирай, ама остави народа да живее, защо убиваш по няколко човека на ден, защо изгонваш тези, които хранят дебелите ти бузи, защо?! И другите партийки добре си живуркат покрай теб- нали капе и това е добре! Красива държава беше, жалко, че беше!

добре че са герберите че иначе съседите няма да са в нато ако чакат на бсп. много отговорни хора са. и аз затова ще гласувам за бсп.

Мъдри бреееееей, мъдри тез наште депутати. Само, че докато народът гладува - депутатите се намъдруват.