Борисов: 2019 г. бе добра за нас, направихме грешки, но се учим от тях

Премиерът пожела на българите здраве, щастие и сили, за да се справим заедно с изпитанията през новата година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

здраве и сили да се справим? Олеле майко...

За вас беше добре ,а за нас кога ? То с пари няма да се видиме докато сте на власт ,но поне вода и въздух ще има ли ? Или и за тях ще плащаме, а ??? Още мааалко остана и на оскотелия ,жаден и мръсен народ ще му писне ,тогава ще заиграят сопите ,винкелите и други сурвачки !!! Ти бащице само стой да гледай !!!

Взех му+даде ми. Ние го храним, пълним му гуша и търпим тази мутра.

Че е била успешна за ВАС не се съмнява никой, но за НАС, особено пенсионерите каква бе?Вместо да си купя аз нова книга за НГ с увеличението на пенсията, трябваше да се откажа от нови зимни обувки поради драстичното поскъпване на цените на ток, парно, горива, месо, млеко, зеленчуци, данъци и такси и т.н.! Та така с отчитането на "успехите"!

Най лесната и безотговорната работа ,при това скъпо и прескъпо платена работа в мутристан е да си "МИНИСТЪР" и "ДЕПУТАТ"няма такава държава .

любимия на народа -Премиер г-н Бойко Борисов! Айде да е хаирлия новата 2020 . НГ-нов президент!

Да се измете по-скоро!

Здраве и успехи на всички ,нека Новата година да е още по успешна ,да внесе реализъм и неглижира популизма..Да,управлението на Борисов успешно,не само сравнение с всички досегашни,но и защото успява да възроди страната. Предвид и ниската база от която тръгна.МРЗ - 260 лв.,евтина работна ръка,но и ниски пенсии,голяма част следствие на деноминацията на лева ..Въпреки зложелателите,винаги ще има,но за развитие на икономика/транспорт на стоки/туризъм,инвестиции,нормален междуграски транспорт са нужни нови магистрали и пътища .Това го прави,нищо не става за един ден.старите пътища бяха трагични,дупка до дупка ,кръпка до кръпка и още се срещат..Софийското метро което хвалят всички които посещават София скоро ще завърши,води борба с корупцията,но не трябва да се забравя кога се създаде и избоя.Засегнатите от мерките не са доволни и протестиеат чрез познати паветажии.Както и да е,направеното за обществото е нормално да се уважава,защото това е труда на много хора и в полза на всички.Грешките трябва да се посочват, също е нормално,но не да служат за популизъм на опоненти с надуване на балона.За да няма многословие нека работи със същия замах продуктивно и колкото може повече резултати,защо затлачени проблеми ще има още.

ГЕРБеристи ...освободете България сами,докато все още можете ... Да идват БСП в коалиция или сами или който може да спечели ...иначе ГЕРБ ще бъдат изритани насила а тълпата няма да им прости..

Не говори за трагедии,достатъчно бяха,дори предостатъчно.Като си спомним Луканов,Виденов,финансови кризи,банкови фалити ,РМД- та и пладнешки преход,забрави!Тези злополуки още чукат на вратата,а поука няма.

Тоя както какъв се изказва ,не мога да разбера!?Все здраве и щастие и много да стегнете коланите ,някои вече гащи нямат а нашия сигурно е с два вида слипа! Понеже много му произвежда тъмбата! Абе що за безочлив Мин.предс. Имаме в тая наша България! Не ви ли омръзна да ви лъже и маже все с някои преди него ,понеже той много ленти отрязал! Ще ви тегли въжето на всички ,бавно и методично! Бойко Методиев Борисов-Буда ! Народа -будали!

С една прочетена книга ще има още много грешки да прави тая Тиква, обаче без да се прочетат други книги няма как да се поучи от тях. Но като гледам и електоратът е тиквен, така че всичко е както трябва.

Тоя на кражбите и далаверите вика работа!!! Леко с работата, че да не се сецнеш нещо!!!!

Да направят тоалетна хартия с ликовете на гербаджиите и без това името на тази шапка е съкращение на гастроентеролична болест.

Блазе Ви. За вас беше даже мнного добра

Белене и НЕсъществуващите реактори. ..Лукойл”сагата”. ...Оня поток. ...а И другия поток. ...Данъците. ..Здравеопазването. ...Правото. ...Медиите и СвободаСловото. ...ДжиПи-то. ...Изборите. ...Онова в Америка. ....а “терасо” и Барселона”вило” “съзиданието” - то аслъ като черешка за пацултортището.

Браво на г-н Борисов

На практика в БГ СИК окончателно надделя над ВИС. Б.Б. ги чисти още от времето на главното си секретарстване в МВР.По негово време са извършени над 150 поръчкови убийства и НИТО ЕДНО разкрито.Явно става някакво преразпределение на собствености и бизнеси.И сега СИК властва у нас с познатите прийоми-кражби,купуване и корумпиране на съдебната и МВР системи,на медии и банки,поставяне на тъпи и зависими хора-калинки в министерски кресла за да не могат да ги подкарат никога към затвора.”Вся власть СИК-ов”-по ленински! Отново гласувайте за тях,неуки простаци,и после плачете за винетки,ток, майчински,данъци „уикенд”,”казани за ракия”, закриване на болници,плащане на частни училища с наши пари,хуманитарни катастрофи и прочее „екстри”.Тъпанари!

Да си пожелаем 2020 година да е още по-добра за ГЕРБ!

За да си началник, требва да си грамотен и некрадлив!

Да вие крадяхте на воля, а Българският народ плащаше сметката и потъваше в мизерия. Поне на този празник можеше да ни спестите лъжите на този, неприятен ни е и не искам да ми разваля празника, като го видя и ми се до повръща и то не защото съм пил.

Не случайно е изгорял архива на психото, защото там са досиетата на гърбаджийте.

какво не разбирате? Той си го казва в прав текст - "Годината беше добра за нас". Под "НАС" има в предвид управляващата върхушка и мафията. Кой депутат няма да е доволен от 6000 лв. бонус за Коледа? Кой няма да е доволен от усвоените стотици милиони пари обществен ресурс? Е, за няколко милиона обикновени хора годината не е била никак добра, но това си е техен проблем. А грешките, които са направени за последните 10 год. и платени от всички нас, няма да може, да ги оправим поне 30 г.

Че те пратиме да си доучиш тъпанаро.

Троловете почиват ,а и народът също.Леле колко ,,любов,,към грешника.Вече чакаме 30г.и нищо до ро за народа,,пак беден ,първи по смъртност и изчезваща нация.Харчите безотговорно крдитите които нашите внуци ще плащат.Е голями ценици сте.Думите и делата ти нямат нищо общо

Ако си действащ пожарникар и правиш грешки какво става бе Борисов? Сподели!

Въпросът е кой плаща за грешките и с какво? Честита Нова Година на всички от Банкя!

Покровителя на циганите пак се изказа.

Нищо аруго не ни трябва освен безборисовско щастие!

Абе все си мисля, че трябва да ни управляват хора, които са доста по-научени и допускат минимум грешки! Защото човешният живот е кратък, за да се учат разни малоумници да се учат на наш гръб! Просто с една прочетена книга не става!

И на мен от време на време ми минават такива мисли. Но после се сещам за начетените Луканов, Костов и Станишев. Освен акъл и друго нещо трябва, почтеност му се вика. А това из нашите управници хич го няма.

Изброените вкупом няма как да съберът грабежите, кражбите манипулациите на шайката...А почтеност при мутра с лупа няма как да откриеш и боко го доказва бая години...

Това от известно време е мантрата на премиера: грешим, но се учим. Пфуууу! Няма такива гадове.

Не е отразен пълният му коментар. В него той говори че ще се води от морални стандарти в отношението си към обществото. Ужас. От кога един простак и циник говори за морал.

Баце, уточни кого имаш предвид под това "НАС"! Защото за 85% от населението на територията 2019 определено не е добра!

лъжец и престъпни барабар с цялата герберска шайка .

Другарю борисоф, я са ни светнеш нас, мат'ряла - вие през последните десет години нещо друго освен грешки правили ли сте, щото аз нещо не се сещам!? Да съм по-ясен - стана въпрос за държавата, а не за личните ви сметки, къщи за тъщи в България, Барселона, Калифорния, Халкидики и т.н.?

борисов, айде стига с тази дивашка, джендър ек цензура, а? все пак ние ви плащаме вип заплатите, а не вие на нас. усещате ли разликата, м?

"Учим се от грешките си" и "Ние никога не сме виновни"!? Че туй много намирисва на шизофрения бре! Затова ли изгоря архивът на психото в София?

докато свършат европейските пари. После ще изчезнете тихичко, за да храносмилате в някой ъгъл на асансьора или в Барселона.

Точно!

Няма да изчезнат. Като свършат европейските пари, ще почнат да се крадат помежду си.. Може да са тъпи, но прекрасно съзнават, че ако не са на власт, моментално ще станат постоянна клиентела на ГешеФТ!

Господин Премиер , Перник ЧАКА Присъди . КОГА . Проектния Мениджър на ремонта за стената на Язовир Студена беше Лиляна Павлова . Кога Главния Прокурор ще я докара с Белезници в Съд ??? чОВЕЧЕ - Това са Откраднати 32 000 000 лева - Можеше да ги дадете за Болни Деца или Пенсионери .

Човека ви го каза ''учим се от грешките'':(((( няма как да му се обърне езика за собсвена отговорност и законово правосъдие за тях.

Такива грешки се учат в Затвора за да не ги повтаряш .Има Престъпление , Прокурор , Съд .

И защо да даваме парите за деца и пенЦии, след като може ние да ги откраднем тия пари?

Боце ако не започне незабавно и мащабно кадрово прочистване от продажни калинки, тези трудности ще му се видят като детска играчка. Но пък как да изгони безценните отрочета на партийни кадри и отчитащи се бизнесмени?

Къде са осъдените за злоупотребите ? терасаджиите ? Какво значи грешки ?

Всяка нова година и преди избори си признават, че правят грешки. Хайде без грешки, моля!

Въпросът е че ги признават преди избори и след това ги прават двойно повече до следващото им шоу по ''признаване и обещания'':((((понеже има още голяма администрация дето ги крепи а и баламурниците като ония червендосаните ''булки'' дето чакат ''хубавия мъж''...

“2019г. бе добра за нас, направихме грешки, но се учим от тях .” Бочко, че 2019г. бе добра за вас е без съмнение ! Че направихте грешки е очевадно , но че се учите от тях , идва малко в повече !

эаедно не може с тия които обраха банките преватиэираха эаводи эа 1 лв и ограбиха хората работете да върнете эаграбеното и тогава эаедно

Партиздат пуска нова книга за ББ "Борисов - стойки и пинизи през 2019 г." Луксозно издание на достъпна цена.

За Борисов сигурно е Добра Година . За Перник е Най- Мизерната Години от Основаването на Селището ни .Даже Кракра Пернишки е осигурявал Вода за Населението по време на Обсадата на Града от Турци , Гърци и всякаква такава паплач .

На всички форумци желая една щастлива година! А за България мир и благоденствие! И в най-скоро време - без Борисов!

Направихме "грешки", ама нищо, нали народе????

Всеки човек прави грешки, безгрешни хора няма ! Да благодарим на Борисов, че винаги си признава и никога не е излъгал !

Е да, така се учи човекът- ремонт на ремонта / а тази година/ на ремонта....

Защо ли не си направи поне една грешка на собствения гръб ами все нашия използва за ''опитно''???? Безгрешни хора няма ама 80% от тях не са властващи мутри и не вредят на толкова много хора за да се облагодетелстват те самите.

За понасяне на отговорност при престъпна небрежност или некадърност или пък съзнателно престъпване на закона, чувал ли си? Съд?

Комунистите като теб тъка се учат ,грешат на гърба на народа и хич не им пука.За съжаление си попаднал на търпелив народ а не в Ромъния.

За вас беше добра, но за българския народ беше пълна трагедия.

А, моля, моля, да си имаме на уважението. И за нас беше добра и по-добри идват, ще се множим!

добра за вас, и поредната зла за народа от началото на прехода

За да се учиш трябва и акъл. Хх

То, така ако ставаше от грешките си да се учите, съвсем сме я втасали! Те, грешките често са много големи и непоправими! А, как ги оправяте, не ми се говори! Ето един пример за голяма грешка и как я оправихте г-н Борисов: Преди няколко години фалира една голяма българска банка КТБ! Преди да фалира Вие просто се съгласявахте и поощрявахте държавните институции, дружества, общини и кой ли не да държи парите си в тази банка, които бяха ограбени! Няколко месеца след като Премиер стана Орешарски банката фалира, не че това не бе станало отдавна и Вие се чудехте какво да правите, а просто Вашата бакия, чрез опитомените от Вас медии, натресохте на Правителството на Орешарски! Сега се оправят идиотщините във водоснабдяването в гр. Перник. Понеже няма как да са виновни от ГЕРБ, очаква се лоялният вам нов Гл.Прокурор да намери вината за това в миналото, когато е управлявала БСП и да бъдат съдени "комунистите"! Те, така се учите от грешките, тропосвайки ги на БСП . Това все още върви! Но, ще дойде време и заспалите българи, може и да се събудят. Ама по-вероятно е да се събудят като турци, дори и като северно македонци, защото те си управляват по добре държавата и народа им живее с по-висок стандарт!