Борислав Цеков отговори на ГЕРБ за призива да бъде отстранен от президента Радев

"Аз не съм съветник, не съм на щат, не съм на държавна заплата, няма да ми затворят устата", каза юристът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цеков мой напрай референдум без никой да гласува...и ще спечели

Тоя си е най - обикновен мошеник Попаднали му ЕГН-та и спретнал референдума на Слави - Тъпото

Най-после някой да застане с открито лице зад думите и истината и да признае качествата на Президента, за разлика от празните приказки на г-жа Десислава Атанасова. Го и за нея май се пишеха някакви тъмни истории по Русенско,ама тя сигурно смята хората за късопаметни.

Цеков е пседвоюрист, но за съветник даже не може да се говори. Около президента е пълно с паразитиращи електрони и няма нищо чудно в това, че герб питат за него и искат отстраняването му. Редно е да се ограничат средстават за паразитиращите около президента, защото администрацията му вече гони тази на министерския съвет.

Борислав Цеков и Данчо Ментата са едни от най-безсрамните публични личности. Това е очевиден факт. Колкото за професионализма и на двамата - доста е съмнителен, другари.

След три години проверки и обжалване е потвърдено, че един от членовете на правния съвет на президента Румен Радев – Борислав Цеков, и назначеният от държавния глава представител в Комисията за защита от дискриминация Петър Кичашки са злоупотребили с лични данни, съобщи Радио "Свободна Европа". Това е решил Софийският административен съд, като е потвърдил постановлението на Комисията за защита на личните данни (КЗЛД), което Цеков и Кичашки са обжалвали.

комуняга сър

шорошки олигофрен сър

МНОГО АДЕКВАТЕН И ПОДГОТВЕН ЧОВЕК, И ЮРИСТ! КАЗВАМ ГО ОТ ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ!

Да се научиш да пишеш грамотно и тогава да даваш мнение по въпроса? Какво ще кажеш?

ОТ ЧОВЕК НА ИМЕ МИНЮ ЛИ ДА ПРИЕМАМ КРИТИКИ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА СИ?! НЕ,МЕРСИ!

Правилно.

Бяхме ги позабравили тези муцуни от цирка. Ама и те не се предават, а напредват на нови поприща. БАН , БАН, БАН ... и за 8 месеца станал доктор конституционалист .

А дАНИЛЧО кИРИЛОВ КОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЩЕ СА МУ НУЖНИ

колкото на теб за да научиш къде е клавиша за малките и главните букви?

Питай Буда

Цеков станал доктор за 8 месеца в БАН по Конституционно право , като анализирал конституционните аспекти на антисемитизма от Античността до 20 век. Какви конституции е разглеждал през Античността и Средновековието и до 18 век и по кво се различава репресията срещу евреите гледна точка на конституцията от репресия срещу други малцинства , трябва да се питат научните му ръководители.Цирк Добрич.Такъв резил за една титла, селските комплекси не прощават . Първо ни управлявал царски , след това се мъчиш да го дава лидер със собствена партия и като не успял, успешно недоучил и накрая се напънала мишката и родила конституционалист , съветник на Радев.

А какво може да се каже за възпитаник на училище за деца с ограничени умствени възможности като агентът на ДС Цветан Цветанов.

Добре действате по най-новите опорки, ще ви дигнем хонорарите!

Депутат Атанасова да не забравя чл.67 от Конституцията, според който "Народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ". Това не й позволява да се изживява като партийна деятелка, още по-малко да държи сметка на президента как организира администрацията си. На всичкото отгоре, тая госпожа говори за административно дело, което не е завършено. Какво ще каже тя за наказателните дела, които се водеха срещу Цветанов - той през това време защо продължи да бъде публична личност, защо моралната депутатка не реагира тогава?

А президентът не е ли президент на всички? А всяко негово появяване разединява, всява смут у хората... А да рисува апокалиптични картини за бъдещето ни... НЯМА РАВЕН.

алоо червените кхмери , голям ентусиазъм ви е налегнал бе боклуци, драскате простотии, цъкате минуси..леко с кръвното, че повечето сте пътници...не че има лошо

На мен прилича на ромски кларинетист, пък той бил съветник на Радев.

А бе що не си одиш у ромската махала, ами се буташ у "А" група.

Избран е за народен представител в 39-то НС с листата на НДСВ. По време на мандата си от 2001 до 2005 г. е заемал различни ръководни постове в ПГ на НДСВ и ПГ „Новото време", както и в постоянни и временни комисии. От юли 2003 до март 2004 г. е заместник-председател на ПГ на НДСВ. Както виждате тези които разсипаха заедно с БСП и ДПС България - тройната коалиция . След фактическия разпад на либералните формации НДСВ и „Новото време“, от 2009 г. Цеков продължава да отстоява тези свои идеи на гражданска основа. През 2012 г. той става един от инициаторите и идеолог на гражданското непартийно Движение „Модерна България“. През 2014 г. е поканен като граждански кандидат в гражданската квота на коалиция „БСП лява България“ в 24 МИР. Получава най-голямата преференциална подкрепа за граждански кандидат в БСП лява България[19]. Да...Провалил се в либералният модел Цеков обгръща лявата идея. Все пак трябва да се яде. Така това е великият морализатор. Нищо че моралът му стига само до политическото номадство.

Кой е Борислав Цеков го знаем и без теб. Но ти не си наясно кой разсипа България. От там насетне не е необходимо нито да четем, какво си написал, нито да спорим по твоите небивалици.

Само да отбележа, че горния коментар няма небивалици, а кратка биографична справка на един безпринципен човек.

Вие колко човека сте? А да не говориш в Pluralis a, к'во ще кажеш?

Объркаха се нещата в тази столица... Селенията преди паркираше на Църна маца, щото ги беше страх да карат у градо, а и не могат, до ЦУМ с рейса и от там обратно по същата схема на село. Ако някой чейнчасжия им гепеше парите пред някой оказион ставаше още по-добре. Сега обаче след като продадоха нивите на бащите си се заселиха в кутийките с кал до колене и се големеят. Купят ли и БМВ вече става страшно...

Селянията е свикнала да живее "на центъра". Кредити сериозни вземат и "на центъра" купуват.

Ба си! Тия нагоре са все криминално проявени,ве!Прочетох кво е учил цеков и се чудя кога е работил.....И опонентите му тоже.Празните кратунки добре са ни насадили.....четох, е днеска опляскали и аптекарите.

Ами нищо не е учил , обикалял е като грантаджия и по политическа линия семинарчета и конференции по цял свят , каквито организират всички университети и издават сертификат за участие , но нищо не е завършил в посочените университети , няма придобита никаква образователна степен. Изрежда си сертификатите за участие, като подлъгва , че уж е завършил образование в тези институции , номер, който всички комплексари ползват пред простите хора . И накрая си е изкарал докторат за година от БАН , което е незаконно, щото нормалните докторанти карат 3 години. Накратко комплексиран негодник, който се е мушил да бъде царска до комунистическа държанка и накрая е намерил подслон при Радев с други себеподобни негодници

Не е бил даже и година докторант, 8 месеца, за 12 месеца нямаш право дори магистратура да покриеш, пък Цеков за 8 месеца станал доктор. Първо управлявал, после недоучил , накрая си присвоил титла , че да се пише съветник и да е в играта. В списъка на БАН с докторантите е пълно с все провалени бивши политици, дето са почнали да доучват , след като са ни управлявали два поне два мандата . Пълен фарс .

Някой пък умрял точно на теб да запушва устата. Кой си ти? Всеки с присъда вече се пише жертва на режима. И на останалите инстанции ще те осъдят щом си злоупотребявал с лични данни!!

Борето Цеков може да шашне всеки клоун с ролите си си : от много време играе "правозащитник" , който се бори с правозащитниците и е защитник на държавните репресии и насилието. Ролята е трудна , но необходима за човек, който за нищо няма качества Изявата му е отново силна - като правозащитник е глобен за нарушаване правата на гражданите . Ествествено Радев и Москва е последно убежище на такива циркаджии, който е бил царист либерал , сега едновременно НПО, другар и православен консерватор, тръмпист и правозащитник. Какви ли не чудни същества същества може да срещне по нашите ширини , където достойнство и понятия за нещата са някво далечно ехо. Жалко , че няма добри писатели да описват тези същества , поне можеше да развием фантазията на световния читател и напълним световната литература с образи , пред които уродите на Гогол , Достоевски , Чехов и Платонов , щяха да изглеждат като бледи и ординерни почтени хора.

ПАРТИЯТА Е НЕВИННА, ДОРИ КОГАТО СЪГРЕШИ !!! УРА ДРУГАРИ, УРРРРРААААААА !!!

прав си, наборе, опг гроб никога не греши!

Деси Атанасова ,поетесата от окловръстното се оказа безпардона лъжкиня ,подобна на началниците и ЦВетанов и Борисов(.Борисов е осъден за лъжа ).Така е когато са се събрали от кол и въже в партйната групировка ГЕРБ.

Цеков е рядък плазмодий, първо беше либерал при царя , после стана уж консерватор , сега руска мишка и православна православна патерица на Москва и неразличим от червения башибозук , през цялото време е бил "правозащитник" , псевдо НПО , което се бори с нпо, брокер , че и човек на Брендо. Общо взето топвал си е сламката навсякъде, но се представя за юрист, единственото му е юридическо достижение , че по всички тези линии се намърдал до семинарчета по цял свят. В разрез с всяка академичният накрая го направиха доктор за 1 година , при законово изискване от три години за докторат. Преподава в несъществуващата и незаконна православна " академия" на Николай Луди , която издава дипломи за висше без да е висше учебно заведение. Въобще човек по мярката на Радев и от желаните от Москва хлебарки.

кикиморо, неуспяла докторантка ли си, мари? Кисело ли ти е гроздето, лисицо?

Не,храмова московска проститутка с връзки със свободномислещи червени ченгета , не ми се налага да докторанствам.

Когато в темата за лъжата на Тежката артилерия попитах ЗАЩО дираджиите не дадат думата и на др. страна - Б. Цеков, ме изтирха 2 пъти. Сега журналистите ПАК спестяват от истината. Борислав Цеков: Политическата атака на ГЕРБ срещу нас е базирана на лъжи! Няма никакво „осъждане“ и нас не ни "съдят". Ние съдим КЗЛД по административен ред, казва правистът Никаква „последна инстанция“ не се е произнесла. Предстои разглеждане на този административен спор пред Върховния административен съд. Сиреч не са компютри, ами са компоти. И не са ни ги пращали, а сме ги върнали. Днес, от парламентарната трибуна, по повод на ветото на президента на Републиката по промените в Закона за защита на личните данни, г-жа Десислава Атанасова от ГЕРБ е тиражирала лъжи и неверни твърдения по мой адрес и по адрес на г-н Петър Кичашки. Г-жа Атанасова очевидно е подведена, защото не мога да допусна, че юрист може да говори подобни неща. Тя безкритично тиражира лъжите на няколко сайта, срещу които от утре започваме съдебни дела. Няма никакво „осъждане“ и нас не ни "съдят". Ние съдим КЗЛД по административен ред. Второ никаква „последна инстанция“ не се е произнесла. Предстои разглеждане на този административен спор пред Върховния административен съд. Сиреч не са компютри, ами са компоти. И не са ни ги пращали, а сме ги върнали. Друга лъжа, тиражирана от медиите на подсъдимите за гигантски данъчни измами и пране на пари олигарси, е и че било имало „стотици жалби“, а според част от тези сайтове „десетки“, срещу инициативен комитет, в който аз участвах в референдума през 2016 г. Каква е истината? Преди три години по повод на референдума срещу партийните субсидии, една гражданска среда се регистрирахме като инициативен комитет за информационната кампания за националния референдум. В хода на събирането на подписката, се оказа, че наши недоброжелатели, които бяха против референдума, са ни устроили провокация – няколко души са вписали в подписката чужди данни, за да дискредитират инициативата ни. Знаем от къде идва провокацията. Изцяло политическа. На това основание в КЗЛД тогава постъпиха няколко жалби. Само няколко от общо 4058 граждани, които ни подкрепиха. Две от тях КЗЛД отхвърли, а за другите четири, без да ни уведомява, без да спазва закона, ни наложи административни глоби. Ако имахме каквато и да е вина, щяхме да платим тези глоби и отдавна този случай щеше да е приключен. Но ние нямаме и не сме извършили никакво нарушение. Затова потърсихме правата си по съдебен път. Ние съдим КЗЛД, никой не ни съди нас. Мина първа инстанция, а вчера внесохме жалба през Върховния административен съд. Става дума за административна глоба, чиято законност оспорваме и която не е в сила и ще падне в крайна сметка в съда, защото е поставеновена под натиск и в пълно нарушение на закона и на конституционното право на защита. Такива административни глоби нямат нищо общо с „осъждане“. Когато КАТ ви налага глоба за превишена скорост, това „осъждане“ лие“? Ние си търсим правата срещу един административен произвол. Следва да се отбележи, че има стотици жалби срещу почти всички партии, коалиции и инициативни комитети, които участваха в референдума и президентските избори през 2016 г. Сегашните атаки срещу нас са част атаките на управляващите към президента. Следва да се уточни, че аз не съм „съветник“ на президента, не съм на щат, не съм на държавна заплата. Членовете на правния съвет са на обществени начала и предоставят правни становища от време на време и по отделни теми, когато има нужда от това. Накрая, имам въпрос към г-жа Атанасова: защо тя не беше толкова „принципна“, когато нейният парламентарен шеф г-н Цветан Цветанов беше наистина осъден и то за за престъпление от първата инстанция на 4 години затвор? Горната инстанция после го оправда, но при осъдителната присъда на първата инстанция г-жа Атанасова не поиска той да бъде отстранен. А в случая с административната глоба, която обжалвам, става дума за обикновен администативен спор, а не за наказателно дело, какъвто беше случаят с г-н Цветанов. Ясно е, че става дума за политическа атака срещу мен и мои съмишленици, която е опит да ми затворят устата като критик на управлението. Няма да стане! Ще продължа да критикувам властта, която и да е тя, щом върши безобразия, както и ще признавам положителното, когато има такова. Това е принципният подход. Останалото е политическа партизанщина.

Навсякъде по форумите се коментира, че на тая трътка много и миришела оная работа, демек путката! Аре, дирници трийте, ама бързо, че много ще прочетат!

Деси Атанасова дойде от нищото ,забатачи като министър здравеопазването и се превърна в агитпропчик на ГЕРБ. Бяха я скрили за известен период ,защото на линия бяха писателят на книгата ,,Шайката Бойко,Цецо,Плевнелиев и другите" Антон Тодоров и плювалника срещу Борисов ,а сега негов матросовец Тома Биков. Днес отново я измъкнах от гнездото предизборно на преден план . Как ,като влезе в кръга Борисов ,Деси Атанасова забогатя със съпруга си и от какво ,като публично се знаеше дережето и преди идването и в София за депутат? Дали от заплата и бонуси в НС или от спечелените ,,Обществени поръчки" от съпруга и ,в бъдеще ще се разбере.

Да оставим настрана цвинокио. В момента има един добрички хайдук, известен с прякора суджука. Е те този екземпляр ОЩЕ Е ЧЛЕН на ПП гРОБ!? Десо-о-о-ооооо кво праим ма?

Пак по тангентата бяга , говори всичко останало само не и по проблема!

основа "Тръмп обществото", дето вярваха, че Тръмп ще отмени санкциите. Клепоухия и той повтаряше тая мантра.

Б. Ц.: "Аз не съм съветник, не съм на щат, не съм на държавна заплата, няма да ми затворят устата" Деса Тежката артилерия тръгнала с рогата напред :) ... "Десислава Атанасова не е била толкова "принципна", когато нейният парламентарен шеф - Цветан Цветанов бе осъден за престъпление от ПЪРВАТА ИНСТАНЦИЯ на 4 години затвор." Цвък Цвък бе осъден И на ВТОРА ИНСТАНЦИЯ.

Нищо не казва за делото по което е осъден да плати 10000 за използване на лични данни а говори за всичко друго както фатмака говори като го питат защо си назначи любовницата си на две длъжности той гледа нагоре.

фатмак май си ти старшинка

Ако всички са ерудирани, образовани и интелигентни.ксто Цеков и президента Радев, отдавна да сме излезли от блатото на герберската мафия. Това са достойни и честни хора като Апостола. Бог да ги пази и благослови.

Както каза Бойко Борисов, такъв е материала. Умен и почтен човек в ГЕРБ няма, а все пак някой трябва да ходи по телевизии и да приказва. И като няма кой пускат Десито, Томата, оня перко, дето писа за Шайката, Цецко... Ей това е мозъчния тръст на ГЕРБ, тия хора определят дневния ред в държавата. И като се о..зат идва Вожда, целия в бяло да бърше.

Много криво наблюдаваш!

Може и криво да наблюдава, НО ПРАВО ГОВОРИ! Вие гейберастите сте долна пасмина и няма как да го разберете това.

Борислав Цеков завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ през 1994 г. Специализира в областта на политическите науки, предизборните кампании, човешките права, европейското право и антикорупционните политики в САЩ (1998, 2004 и 2006), Белгия (1997), Япония (1999), Италия (2004) и Португалия (1993). През 2006 г. специализира в Колеж за държавно управление „Джон Кенеди“, Харвардски университет, като стипендиант на Сократис Кокалис. През 2009 г. специализира в Международната академия за човешки права, проведена в Кейптаун, Южна Африка, организирана от Университета в Утрехт (Холандия), Университета в Гент (Белгия), Американският университет Вашингтон Колеж по право (САЩ), Университета на Уестърн Кейп (Южна Африка), Свободния Университет (Белгия) и Университета в Претория (Южна Африка). Хората, с които се съветва Президентът, са от този калибър.... NO COMMENT

А нещо да кажеш за делото по което е осъден което е всъщност темата?

Минке, НЕ Е ОСЪДЕН.

съдът само е потвърдил размера на глобата, наложена му от Комисията...с/у него НЯМА постановена ПРИСЪДА от наказателен съд...

това само тъмночервен можеше да има привилегията да овършее толкова страни,шестак,или второ !колко ли хора е доносил и съдби е решил този зализания,и какво е направил за Б-я ,като е потрошил толкова пари,по толкова страни!?

Тоя същински Левски бе!

А сега Деси какво ще каже по темата. Защото, както каза злепоставеният: " "Аз не съм "съветник" на президента, не съм на щат, не съм на държавна заплата. Членовете на правния съвет са на обществени начала и предоставят правни становища от време на време и по отделни теми, когато има нужда от това". То е ясно, че Деси Д. има диплом за юрист, ама и Цецка има.

Боклук ,че дрънка.

ОМРАЗАТА НА ПЛЕБСА С/У ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА...

Лелее този президент колко умни съветници има, точно колкото него.

Не Цеков, а президента е за отстраняване.

Борислав Цеков е по-умен от всички гербажии взети заедно, начело с главатаря

Всички съветници на президента са умни и почтени хора като него. При ГЕРБ е обратно, всички са глупави като вожда...и т. н.

те са в агония и в паника

Аз не съм съветник. Аз съм просто малкия Гиньо Ганев хаха!

Да не ровим косетите на починалите, все пак. Не е добър тон.

и този се изкара репресиран от "диктатурата" - някой му забранявал да говори. говори бе д-ре...в БГ никога не е било по-пълно от професори, доктори(на науките) и вишисти

Диктатурата на ГЕРБ

Тоя Цеков е такава фурнаджйиска лопата, то не беше НДСВ, не бяха демократи някакви, сега първи комунист и пише ли, пише оди за Русия! Не знаех, че е на хранилка в президенството!

Герберската тъпотия няма край. И Спас Гърневски е писал оди за БКП и КПСС ... Някакви пролетни ветрове го брулеха на младини

Никакви хули и клевети не могат да охулят достойния човек защото той високо стои и си търпи. Но както е казал поета, аз вече нямам мило драго а вий вий сте идиоти....

помните ли го ,по времето на ндсв,той се обяви в защита на някакъв отец натанаил/сатанаил го нарекоха/,който бе обвинен в обийството на просяк ,грижещ се за църквичка някаде към благоевград,безплатно.този човечец отказа да напусне църквата,защото беше работил и живял там около 30 години.споровете бяха за църковните земи,огромни апетити имаше,намериха човека убит и гол в храстите около църквата!тогава този борислав цеков защити натанаил и хората зад него,не каза една добра дума за убития,и неглижира случая,.пък и има нещо мазно и нагло зад тази гелосана физиономия!!!

Герберско човече, научи правописа, прочети някоя книжка и тогава пиши по форумите. Това е ГЕРБ

Nikos

А бе защо първоне се научишда пишеш правилно, пък после да говориш за Обийствата!

Ти си най яркия пример за гейбераст , неграмотен , прост , но за сметка на това нагъл.

Цецо вместо да е в затвора, хвърля къч във въздуха към президента. Деси от Дулово пък кометира .... Това е ГЕРБ

Щом Десислава тежката артилерия на агента на ДС Бойко Борисов е от Дулово където има само една българка и тя се казва Десислава ка дъната какво да говорим.Значи Догангстерска е изпуснал електрона си.И не били коалиция ДС и ГЕРБ.Но въпросът ми е друг.Кога Бойко говори истината.Когато беше против винетки те тогава когато ги въвеждаха или сега.

Ако си спомняте... Този се скъса да защитава правото на хазартаджиите да продават билетчета до училища, болници и детски градини... Нещастник.

Добре е, че казвате, не винаги, а непрекъснато за безобразия, ама е време и да започнете и да ги доказвате. Иначе заприличвате на злобни интриганти, на които се кефят само злобните им симпатизанти.

Да ги доказва е работа на Прокуратурата !

Да де. Там да ги разказват, не по телевизии и седянки.

Nikos

Е да, ама нали прокуратурата е на гробарите! Нали Цацаругата и Тиквеника в едни гащички си пърдят!

ДИР, и да ме триете и да не ме триете,не приемам на сериозно Десислава Атанасова.Подминавам!

благодари се че не са ти отнели достъпа

ДИР-а няма да ви отнеме достъпа, ака плюете по ГЕРБ и сте за Русия! Тук не става дума ЗА България! И как ще ви отнеме достъпа, нали сте на една хранилка! Но мен скоро ще ме изтрият, ако изобщо ме пуснат!

дира банва точно хората които критикуват ГЕРБ, дори вече да са публикували фактите които баннатия поства-)

Барниръбъла къде е завършил право,че един приятел пита?;))))

ти не си домат ти си морков и аман от твоя приятел все за него питаш май май си либерас

До като се отговаря на интригантите с липсващи мозъчни гънки от герб те че продължават да се заблуждават че са ''умнички'''. Отговори с мълчание на глупака и го остави сам да си говори глупостите.. Деса парцалеса нека първо каже от къде се сдобиха с толкова мангизи с мъжо и пък товага да приказва за другите.

Кой и какъв сте Вие? Българин, пък роден в Турция. Учил в някакво си училище в чужбина и сега много важен. И ние сме били в странство. Какво от това. Само че, нашите родители бяха честни хора, а не измислени комунисти. Няма ли в България честни, изявени и знаещи юристи които да съветват президента? Или БСП мафията си е мафия. Крадеца вика дръжте крадеца.