Коментари - Борислав Сарафов: В Истанбул и в Одрин има борси за каналджийски услуги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде бе, верно ли??? И колко време ти отне да научиш нещо дето всички знаят?? Я кажи колко БГ " фирми" играят на борсите??? С Гешо какви го давате там - частни превози или държавни??

Не се бяхме сетили

по вилята на евроатланиците пускат заловените та да не им се нарушава графика на хората.

Тъжно било, че не преследваме каналджиите, а преследваме мигрантите, пък после обяснява за ниски (или никакви) присъди..... Ами тулупе нечестивий - отговора ти се съдържа по-горе; плазмодий чиновников - преследвайте мазните и гнусни алчни съдии бе изроде недоносен.

"Борислав Сарафов: В Истанбул и в Одрин има борси за каналджийски услуги" То хубаво, че сте се сетили, ама в България как е? Как ли тия снежинки после стигат до сръбската/румънската граница, та и минават?

До европа за 5000 евро, а до Русия за колко рубли е? За един приятел питам.

От къде ли не идват, ама да не са луди - смяташ ли, че в Русия ще ги настанят в хотели, и ще ги хранят безплатно?

На тоя големоноско синчето му е наркодилър.

Тоя и Гешев са най големите медиини звезди напоследък,двамата глашатай на статуквото...

ДРУГАРЮ, не гледай през прозореца у комшиите, а виж как да си подредиш двора, та техните псета да се откажат да влизат в него!

Плазмодийчо, 10 години нищо не правиш. Прикриваш престъпността от най-висока позиция.

Хареса ми коментара за полицайката Буда как може такива в МВР.... Сарафов в прокуратурата са същите бингии , ти сляп ли си?

Мнго е важно с важен вид да се открие топлата вода. Току виж някой си помисли че се върши нещо.

И "мигрантите" и каналджиите нарушават българските закони... така че трябва да преследвате и двата вида закононарушители. Незаконното преминаване на границата е законно само ако съответния индивид е преследван по политически или религиозни причини в Турция, Гърция, Македония, Сърбия или Румъния. За всички останали у комшиите си имаме посолства които могат да им издадат виза, която е много по-евтина от каналджийската такса... но пък за издаването на виза трябва да си и законопослушен гражданин на държавата от която твърдиш че идваш;)

Много е умен тоя. днес откри топлата вода

Прокуратура ? Язва на обществото. Този е най-големият позьор в нея. Ще има борси, като знаят кои са на север. Лапачи, чантаджии на наш гръб. Всичко в една държава тръгва от прокуратурата. ще ме изтривате ли ?

Най-големите борси са в Берлин

Ами направете борси и в София, законно и нека си плащат данъците и готово- държавата печели!

Минават през оградата и ги поемат българи. От тези 5000 евро колко са Радев???

Аз мисля, знаейки добре какъв кенеф е България, че тези които се преследват са шанаджии, които не си плащат тарифата на куките. МВР е организирана престъпна група, както и прокуратура и съд - наркотрафика е организиран от МВР, курвите се пазят от тях и тоя трафик следва да е добре организиран.

Докато присъдите бяха коршум за нарушилите, имаше ефект и живеехме спокойно.

Сарафов колко народ уби, а Гешев!? Българите напускат Държавата заради вас ушати ур.оди!

Господинът откри топлата вода!!! Услужливо е пропуснал да спомене,че нашите служби активно участват и протектират превоза!

Не са бежанци и мигранти, а чисти нарушители на територията на дадена държава. Защо не се стреля на границата от граничните патрули?

А в Банкя има канал за златни кюлчета и пачки евро с главен дилър еднокнижник банкянаския Мъдуро -Боци макака!

КАНАЛДЖИЙСТВОТО е ПРОФЕСИЯ...

Господине, Най ТЪЖНОТО, ТРАГИЧНО и ЦИНИЧНО е ЧЕ Българските ВЛАСТИМАЩИ ВДОПУСКА, БЕЗКОНТРОЛНО и СВОБОДНО Преминаване на НЕИЗВЕСНИ СУБЕКТИ през Границите ни??? За Случая е Валидна Поговорката че НЕ е ЛУД тоз който е Изял Зелника а е Лудтози които му го е ДАЛ???

Терористи и мафиоти идват като бежанци от Украйна, притеснява се правителството

Сарафов коментира МВР, но пропуска да спомене, че прокуратурата е ОПГ! Сарафов, какво стана например с разсредването на “8-те джуджета”? Къде се крие онзи долен мръсник и рецидивист Петьо Еврото, и защо още не е апестуван? Същият, за когото ДП (да се чете Делян Пеевски, а не Дъргавни Предприятия) весело възкликна: “Ей, голям изрод е този Петьо Еврото, за бутилка уиски ще набеди всеки…” Същият, който се хвалеше, че ТОЙ бил се справил с Черепа?!? Веско от “120 минути” ми е симпатичен, но не посмя и той да му зададе на този важни въпроси, които вълнуват гражданите…

Понеже Сарафов коментира онази кифла - пишман полицайка, която помогна на онзи боклук, дето уби хора на околовръстното - че нямала моралния облик да е в полицията, да напомня, че савият Сарафов е откровена мутра от шайката в прокуратурата. Този същият заплашва и обижда ПРЕД ДРУГИ КОЛЕГИ в кабинета си разследващият полицай от ГДБОП Любомила Ценова и й казва: “ТИ СВИРКИ ПРАВИЛА ЛИ СИ”?!?!?! Поради което порицайката подаде тъжба и исковата молба срещу тогава зам.-главния прокурор Борислав Сарафов с твърдението, че й отправил обиди и заплахи по време на работна среща в кабинета му… Поредната мутра в прокуратурата!

Зам.-главен прокурор се извини на полицайка... Рязко я обзе "дух на добра воля" Служителката на ГДБОП отегли иска си срещу Борислав Сарафов Клуб 'Z' 21 юни 2016 г., 19:13 ч. последна редакция 15 юли 2022 г., 11:27 ч. Разследващият полицай от ГДБОП Любомила Ценова е оттеглила тъжбата и исковата си молба, които беше подала срещу зам.-главния прокурор Борислав Сарафов с твърдението, че й отправил обиди и заплахи по време на работна среща в кабинета му. Това съобщава "Капитал", цитирайки собствен "запознат с делата източник". В молбата си за оттегляне на иска в Софийски градски съд Ценова е записала, че в "дух на добра воля и разбирателство" и предвид факта, че "Борислав Сарафов е изразил съжаление за нанесените ми обиди", решава да оттегли иска си срещу зам-.главния прокурор. Скандалът тръгна също от "Капитал", където писаха за това как дясната ръка на Сотир Цацаров е извикал във ВКП две разследващи полицайки на аферата с фирма Агромах" и ги е унижавал пред директора на ГДБОП Ивайло Спиридонов и др. ПОЛИЦАЙКА СЪДИ "ДЯСНАТА РЪКА" НА ЦАЦАРОВ Три дни след като стана ясно, че полицай Ценова е завела двете дела, през сайта на прокуратурата Борислав Сарафов излезе със становище, в което на практика обвини в корупционно поведение и заговор срещу него ръководството на Софийския градски съд, медиите, писали по случая, и самата дознателка. Г-Н САРАФОВ, НЕРДЕ КАПИТАЛ, НЕРДЕ КЛУБ Z, НЕРДЕ КАМЪКЪТ В ЧЕПИКА - СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД Интересни са поне две неща - сумата от 30 000 лв., която полицайката бе посочила като претендирано обезщетение, и от която може да се съди, че надали са се обръщали към нея с "уважаема колежке, не сте права" (например frognews.bg написа материал под въпросителна: "Питал ли е Борислав Сарафов: Ти свирка правила ли си?!") И второ - гибелният гняв величав на Сарафов, разположен на цели 8800 знака на 30 май на държавния сайт на държавната прокуратура, не даваше никакви индикации, че авторът му се разкайва. Оттеглянето на исковете най-вероятно означава, че двете дела срещу зам.-главния прокурор ще бъдат прекратени, прогнозира "Капитал". Извинението на Сарафов на практика потвърждава твърденията на разследващата полицайка. Казусът повдигна редица въпроси, които обаче остават без отговор - съвпада ли поведението (както в кабинета му, така и впоследствие) на втория по ранг в държавното обвинение с етичните стандарти, има ли пропуски в работата по дела от висок обществен интерес в прокуратурата. Нито ВСС, нито съдебният инспекторат смятат, че могат да направят нещо по случая, защото твърдят, че след приемането на промените в конституцията в края на 2015 г. се е получил институционален вакуум и очакват приемането на внесените в края на миналата седмица промени в Закона за съдебната власт, пише "Капитал", т.е. - подобни казуси тепърва ще отиват в Инспектората.

Аз си мислех че неговата работа е да оправи борсите в София Бургас Малко Търново Димитровград и т.н. а то той се бил занимавал с Турция. Къде ли е избран?

Истината е, че едно от най-големите многобройни престъпления на бандитския 33-годишен нескончаем преход в България бе предаването на жизненоважни сектори и услуга на частни и чужди фирми - като водоснабдяването и енергоснабдяването. А това са критично важни елементи на националната сигурност! Като прибавим и разбиването на нрадизионното за България земеделие и животновъдство, защото освен без вода и ток гражданите и домакинствата не могат и без храна, като прибавим и 100 % ни зависимост от руските корумпирани и бандитски енергоносители 3 десетилетия, и картинката за по-високата инфлация в България става кристално ясна - накратко казано! 30 госини България бе разграден двор! 30 тодини мафията я краде и разсипва. За да лъсне всичко това сега така, че и слепите го виждат - вкл. по пътищата, в полицията, в прокуратурата! Веме не минава ден да не чуем за заловени престъпници-полицаи! Но в прокуратурата няма кой да започне мистката, а там е най-зле…

DubaiUncovered или имотите в рая: майката на Пеевски, сестрата на Сарафов... Разследване на OCCRP показва какви имоти имат елитите в ОАЕ Клуб 'Z' 03 май 2022 г., 16:20 ч. последна редакция 15 юли 2022 г., 11:31 ч. …Сестрата, която няма бизнес, но има апартамент за над 400 000 долара Биляна Боби Стоянова, по баща Сарафова, е сестра на зам.-главния прокурор и шеф на Националната следствена служба Борислав Сарафов. Тя фигурира като собственик на апартамент 143.22 кв.м. в квартала Al Hebiah 3. Имотът е оценен на над 420 000 долара. Не е известно с какви средства Стоянова е придобила този имот, тъй като тя няма бизнес в България, но няма и бизнес в Дубай, където не е получила право на постоянно пребиваване. От паспортните данни може да се заключи, че имотът е придобит след 2015 г. Б. Сарафов за кражбата Б. Сарафов за кражбата "Хемус": Има неразбиране на закона от страна на полицията В разгара на Апартаментгейт разследващият сайт Биволъ разкри, че младият син на Борислав Сарафов е придобил неизвестно как два скъпи апартамента в София. По случая беше образувана проверка, която „изпра“ Сарафов. Стоянова не отговори на многобройните ни обаждания на мобилния ѝ телефон. Потърсен по телефона Борислав Сарафов отговори, че не желае да коментира личните дела на неговата сестра.

Бивол: Синът на шефа на Националната следствена служба Боби Борислав Сарафов е роден 1997 г. През 2018 и 2019 той е купил апартамент, ателие и гараж в луксозния комплекс Еделвайс в Бояна за общо 540 000 лв. Младежът трудно може да обясни този разход, тъй като няма участие във фирми и няма сключени ипотечни кредити. Баща му Борислав Сарафов не е обявил такива суми в декларацията си пред Инспектората на ВСС.

Няма ли кой в тази държава да попита Сарафов например от къде сестра му е взела $ 420,000 за да си купи имот в Дубай? И от къде младият му син е взел парите - 540,000 лв. за покупката на двата скъпи апартмента в София? И от къде са парите му за къщата му в Испания?

Явно са ви партньори борсите,мутро мръсна...и добре ви плащат...

А това, че Турция ги праща ежедневно и ги пропуска през границата, не ти ли прави впечатление.....

Докато не се създадат Гранични войски,мигравтския поток няма да спре. Ако се създадат такива войски,ще имаме добре охранявана граница от специално обучени граничари. Ако създадем такива войски ще имаме открити нови работни места,а понеже охраняваме външна гланица на ЕС,те трябва да осигурят пари за издръжката на тези войски.

Том има борси,а хахахаха То в Булгаристан тогава е като Ню Йоркската борса за емигранти. Да те еба и у калъфа непоръбен.

дрипа, гешевска подлога и стълбищна изтривалка за мафията. Катил, мри бе.

Пък Биби каза, че ако е на власт за един месец щял да се справи с това. А той ги разбира нещата, знае и за каналите и борсите. Не случайно по негово време уж нямаше трафик на мигранти по нашата граница.

що гад се събра за разстрел, нема да ми стигнат амунициите.

Изпратете Хора под Прикритие и ще знаете всичко ! Когато има транш на Маймуни през Българската граница да ги ловите !

Сарафан кой го издигна до това място и да прикрива големите присвоители на Народни Пари ? Кой ? Сарафов е таен агент на Мутрите в България !

Само забравяш че прехода бе подготвен и организиран от американските служби. Всичкото което си изброил - ток и вода е собственост на европейски и американски компании. Достъпа до храна също - Кауфланд, Лидъл и Била Това за зависимостта от руските ресурси се вижда в момента. До миналата година бяхме зависими от руския газ и тока на борсата струваше 40 евро за мегават. В момента сме независими и тока в Европа струва 350-400 евро за мегават

Кога ще погледнете многогдишната такава борса в България и ще престанете все с някой друг да забърсвате далаверите си.. И като ''има'' такава борса там договорили сте с тях къде са дупките на мрежата за да не ги затормозявате след като ви платят..

Турция може да ''си ги праща'', ама защо не погледне нашите как ги ''посрещат'' като минат мрежата - ни чул ни видял и в джоба парата.. Ако се пази нашата граница няма никакво значение какво се изпраща от другата страна..

Докато не се дадат права и указания тези хора да бъдат третирани като нарушители на границата, и Гранични войски да имаме - все тая...

Така е. Но не е таен! Откровена мутра си е, но сега се “прави на луд” за “пред материала”…