Борислав Сандов: В момента това е единственото възможно правителство

Няма логично обяснение на излизането на ИТН от коалицията, заяви вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото това е единственото правителство, при което калинката Сандов може да е министър.

Единственото, което крепи това правителство са едни 30-60 млрд. лв, които така или иначе няма и да ги помирише редовия гражданин. По простата причина, че вече са похарчени от некои чорбаджии, като тоя тарикат на снимката. Цялата работа е, да ги плати ЕС, а не бюджета, които и без друго е продънен. Всичко ще се пише така или иначе на нас, българите, които им плащаме заплатите.

Еййййй голямо експерно мнение даде Сандовчето ххахахах Разсмя ме хахаха

Е ти щакво очакваш от зелен, наследник на смолянски комунисти.

На Борислав Сандов не му се мисли какво ще стане, ако това правителство падне от власт! Ще трябва явно да се връщат едни пари на олигархът Прокопиев!

мошеник...

отидат да гласуват, ПП, ДПС и т.н. няма да могат и да помиришат парламента... тогава ще се сменят нещата... ама всеки път само някакви мижави 20% ходят да гласуват и определят нещата...

Този пуяк самовлюбен пуяк май е на същата дрога като Киро Лъжеца и Асен измамата. Потресаваща наглост - оставка и вън!

Само за 5 месеца наваксаха 12 години герберастка гнусотия.

Има обяснение за действията на Инт и това правителство е ВРЕДНО за България.

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

оценете и мен, имаме в тубата ...

Да, ама Не, беше казал Един. Страх ви е от нови избори защото няма да влезете. Ако си отида Сорос ДБ е твърд АУТ. Де Се и Бе ми звучи по-добре.

И единствената и последна възможност Сандов да е министър. Абе той и ББ така разправяше. Да бяхме го послушали. Ама кой да вярва, че може и по-зле.

След като сте толкова уверени, че сте най-добрите (ха-ха-ха!), какъв ви е проблема да отидете на избори, да спечелите убедително и тогава да твърдите, че е единственото възможно решение? А, сетих се - на изборите ще се сринете юнашки, затова ви е страх от избори.

В момента това било единственото възможно. А в следващия момент? Аз съм за следващия момент, а той идва независимо дали го искаме или не, та в следващия момент лъсва нещо, което бе диагностицирано още в зората на демокрацията от Петър Берон. Който, апропо, записа името си в историята със златни букви. Диагнозата? Много просто - това, което наблюдаваме със смесица от потрес, погнуса и/или растяща изненада, е "Борба между разбойници".Което пък няма нищо общо с байганьовата фраза "Всички са маскари". Не, не всички са маскари. А разбойниците стават все по-ясни и отчетливи, още повече - като се тръшнат да ни обясняват колко били честни, почтени и главно - необвързани.

На този с бързия минус: Разбойниците ги разпознаваме по това, че независимо какво приказват, се стараят да спечелят точки пред Русия и вся осталная сволоч на североизток. Те гледат на другите разбойници като конкуренция пред благоволението на руснаците. Чисто и просто, като къпан милиционер.

Не съм съгласна за Русия, тези ги командваше лично Херо от будоара се. Но се оказа твърде тъпа, подбора и на хора също е потресаващ. Ама то кога бигмак и кока-кола са били нещо препоръчително за здравомислещия човек. Та така и тези отрепки, от Харвард.

@Az. Хайде, хайде, да се правиш на куца яребица, та да поведеш в обратната посока на гнездото си, също е признак за разбойник под яребишката перушина, каква Херо, какъв будоар. А пък ролята на амбулантен търговец, посредник между великите сили е особено желана от нашите разбойници със силен властови нагон.

В това 47 Народно събрание математически има възможност и за друга коалиция "Беров" от партии ГЕРБ, ДПС, ИТН и Копейкин. Това вече сме го гледали в началото на 1990-те години. Тогава БСП и ДПС направиха кабинета "Беров", но мнозинството от народа не го разбра.

И защо не я направиха още след първите избори когато ДПС и т.н. и герб имаха абсолютно мнозинство?

Хайде, и тези станаха единствени и незаменими! Санде, ако не сте осъзнали, че сте временно на този пост, то не ставате за тази работа! И другото, което трябва да знаете и помните е, че сте там за да направите живота на българите в България ПО-ДОБЪР! Това е единственият и най-важен национален приоритет! Всичко друго е шменти капели! А-а, и да знаеш, Малашевци и Орландовци са пълни с незаменими!

Е, то и Боко Първи беше незаменим, но както се вижда, съмва и без него.

Ама зле.

Ти, Бобка, що те се доизказваш ясно. Това е единственото възможно правителство, в което ти можеш да си министър.

ама как всичките кирчовци сте все единствени и незаменими, а? Оставка бе!

Сандов, ама хич не си прав, пари бол..., значи и правителства бол! Селяндури, простаци, измекяри, наглеци, "морални" патки, проститутки, сектантки..., има накъдето се огледаш... Можем през 6 месеца, да си сменяме правителството за следващите 6 месеца... Явно в тая държава всичко зависи от пода, колкото по- голяма мизата, толкова по- голямо *сирането!

Така ли ви наредиха бе, предател? Да се държите докато може и с цената на всякакви действия. Вие ще излезнете най - големите помияри досега в историята!

ДБ предатели на дясното. Така са се вкопчили в кокала, че и Киро Умното гол да излезне пак ще казват , че е облечен. Нещастници. И те са участници в най слабото управление за цялата история на Държавата.

Този Сандов е голям смешник ! На всеки е ясно че ДБ изчезва от НС при следващите избори. Как така ще отреже клона на който са всички проПП-маймуните ?

Ние сме единствените и след нас идва края на света.