Цацаров: Акция ”Медузите” срещу Гуцанов е срам

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че ще започне проверка на действията на държавното обвинение и на МВР по акция "Медузите". Разследването срещу Борислав Гуцанов бе прекратено през юни т.г. от прокуратурата във Варна.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

М. Манолова, Н. Бареков и Цацаров направиха в деня за размисъл - внушение за фалшиви бюлетини! Кой понесе някакво наказание за опорочените избори

Понякога Цацаров е много активен, понякога - съвсем пасивен. Да се чуди човек, Цацаров за кого е прокурор и за кого се явява адвокат. Абе не е много за чудене ...

срам е , голям срам защото червените крадци трябва да бъдат съдени на площада в любимят им китаи или от товариш калашников в русися а не в демократичен евреиски съд ...

И самият Цацаров се държи и действа по срамен начин, но или не се усеща или се прави на разсеян.

Pesh0

колко да е разсеян , акция фалшиви бюлетини я изкара точно на време . Разсеян е когато му изнася .

Оказа се, че не са фалшиви, а само "в повече", ама фалшифицира изборите, нали. И сега за срам ще говори. Той ли ще върне изборите обратно, вота на хората или милиарда?

Трите прасенца в българския политически живот Цаци, Гуци и Делян Пеевски.

Австрийският вестник - Ди Пресе: През 2006 година Международният пловдивски панаир(апропо кои беше партньор на Държавата в Пловдиския панаир) сключва договор с г-н Хохегер.Интересното е обаче в случая е че г-н Хохегер знае предварително за решение на българското правителство и на 19 август подава оферта в пловдивския панаир, за създаване на положителен медиен образ на България в Европейския съюз.Три месеца преди това обаче за такова решение също знае Моника Йосифова, която сключва договор с адвокатска кантора, за да бъде представлявана пред лобиста Петер Хохегер. Общата сума на сключените договори е близо 3 млн. лева, от които около 800 хиляди са отишли във фирмата на Моника Йосифова.Районният съд във Виена е установил, че по време на предизборната кампания през 2006 година партия "Съюз за бъдещето на Австрия" е получила 960 хиляди евро от австрийски мобилен оператор.Хохегер е осъден заради лъжесвидетелстване пред парламентарна комисия, че това не се е случвало. Съдът постанови партията да плати глоба от 960 хиляди евро - същата сума, която е получила.В същия процес са осъдени и бивш депутат, пиарът на партията, както и бившият говорител на министерството на правосъдието.

На запад от Пловдив Нищо Ново !

Съвсем случайно Хохегер прави услуга на Станишев и ходатайства за избирането му за шеф на ПЕС именно в тоя период. Аз на тебе ти на мене. За мен факта че и австрийците имат крастави магарета действа положително. Единствено ако може и ние да почнем да осъждаме нашите както те правят. А ние ги преизбираме.

Никой не ги е избрал. Те със измама се намърдаха в парламента.

И по това вреие "случайно" Моника е любовница на министър председателя Сергей Станишев. Колко удобно!

Тоя комунист има доста пари, а и с помощта на правителстеото на БСП, което вместо да защитава интересите на България, наи вроятно също са му помагали за да спечели делото...

Цацаров: Акция Медузите срещу Гуцанов е срам А бе Цацаров не може ли да разбере че присъдите издадени от български съд се превръщат все повече в доходоносен бизнес.

ЦАЦО ДЕБЕЛА ГРОЗНА С МОРСКАТА ВОДА ДО КЪДЕ СТИГНА? А С БЮЛЕТИНИТЕ ? А С ПОДСЛУШВАНЕТО?

г-н Цацаров, а акцията на прокуратурата срещу п-ца "Мултипринт" в дена за размисъл на изборите, не е ли срам????/ И то срам лично за вас!!!

Pesh0

това е измама в изборния ден , с която измама искат да управляват 4 години.

Pesh0

като се замисля ще пари ще окрадат с нея , можеби е най- голямата кражба в историята на България .

Давай смело Цацаров - по квичането на милиционерските зомбита се познава, че си на прав път ! Евала на този човек - дано има повече като него, за да се отървем завинаго от простите и нагли мицилионерски изроди ! Защо ви е страх от истината бе боклуци - Европа осъди цветанов, и там ли са комунисти а ? Нещастна милиционерска паплач ...

Pesh0

абе не ни е страх от истината ... ама прокуратурата много избирателно се самосезира . да разследва Цветанов , ама да разследва и мая манолова . Да разследва Борисов ама да види и Бат Сали, частното енерго.

нещо бъркаш и за европа и за цацаров

Pesh0

Цаца , да отделиш 2 ма души от тези дето броят апартаментите на цветанов , да разследват частното енерго. или прокуратурата не гледа телевизия и не е известена .

Цацата освен кьорвишеци друго не пуска! От Костинброд остана един НЕМАРЛИВ чиновник! хахаха Мая - русата партийна другарка се тръшкаше фалшификация, манипулация, Бареков платения журналист щяха да го убиват, децата му щяха да колят... Цаца Цаца само си говориш! Лакейска работа! ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРА ДИРЕКТНО ОТ НАРОДА!!! СТИГА ПАРТИЙНИ ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ!

Цацаров, кога ще започнете делото "шамандурите", които все са най-отгоре и се крепят от балони като теб.

Pesh0

Цацаров а кога ще разпитвате Мая Манолова , за подаване на неверен сигнал за фалшивите бюлетини. И че се готви мащабна манипулация? Цялата държава иска да знае от къде Мая има такава информация .

Цацаров ти стана за срам и смях в целият свят ! За колко милиона се продаде ? БСП и ДПС имат милиарди , но все ще дойде време, когато ще се свършат тези пари ! Освен на теб, плащат милиони и на Сидеров да ги крепи ! Плащат още много милиони за мокри поръчки и за мафията, която ги пази ! Прост народ сме българите, ще лапаме още много мужи !

не говори от името на народа ,прост си ти щом защитаваш Шлифера ,

Прости сте само вие, комунистите, драги az! Доказахте, че освен да крадете и разсипвате, нищо не може да създадете. Нито вие, нито Царю, Бойко и др. ваши слуги като Доган и Сидеров.

Сега след като вследствие действията на Цветанов Гуцанов си напълни гушката, следва Цветанов да получи присъда, за която после да осъди България в Страсбург. И да си купи още един апартамент. Така представители на различните фракции на БКП ще си подават топката и ще богатеят на гърба на народа. Не е зле вече, след осъдителни присъди в Страсбург, държавата да завежда регресен иск срещу виновните физически лица (полицаи, съдии, прокурори и т.н.).

Целта е да същите да пропеят, и ще излез, че един министър е дал заповед!

Мога ли да помоля министърра на вътрешните работи и софийска прокуратура, да арестуват по същия начин подсъдимия ЦЦ. Моля, да бъде филмирано как разбиват вратата в четири сутринта, изкарват децата от спалните... и т.н. Подсъдимия да бъде проснат на земята , ако може. Ще помоля, и министъра на следващия ден да излезе по всички телевизии, и с ехидна усмивка да подчертае успеха на акцията. МНОГО моля. ПП: И ако може да му снемат отпечатъци по неговата наредба!

Защо Ц.Ц. пък ? Ц.Ц. не е правил тази акция ! Който е бил на акцията в този дом да си отговаря , но този не е чиста монета, така, че Цацаров да го разследва !

Действаха отвратително, защото Боко и Цецо трябваше да доказват колко са велики и безнаказани, и могат да правят каквото си искат. Целта беше - "страх", който насадиха и който още действа за съжаление. Влязоха с разбиване на вратата, хвърляне на одеало върху детето му(за да не гледало) и т.н.,все едно Гуцанов щеше да започне да стреля и да се укрие. А можеше спокойно от заседание на ОС да му кажат да ги последва и толкова. Но как сега Цветанов се измъква и топи колегите си е най-срамното в цялата история..

Който е ходил в казрма знае как се действа с такива като ЦЦ. Вечер, одеяло и .....

кога най-сетне държавните лица във всички институции,ще носят солидарно вина при доказани техни пропуски.сега какво излиза цвъцку се гаври-ние плащаме-до кога така?

Когато коментираме действията на прокуратурата, начело с Цацаров, винаги трябва да имаме предвид, че той е член на пловдивската масонска ложа "Слънце-Ориент", с "Велик майстор", т.е. шеф - видния БСП деец-свинар и пловдивски олигарх - Георги Гергов

че прокуратурата е спряла делото срещу медузата Гуцанов, ТИМ-аджия алчен!

за малко по тв къщата на въпросния г-н Гуцанов, егати палата! От къде има пари този държавен чиновник партайгеносен социалист за този лукс! Това е въпросът Цацаров!!

Цацаров !, вече Цял Час И Половина мина. ---> Подкара ли Нещата ЗА Ррразпарчатосването на т.нар. 'българска' секция в Страсбург ?!

Е това е" независимата"българска прокуратура. Сега вече като видяхме този предните гл. прокурори с всичките си недостатъци и гафове изглеждат като невинни девици.

А кога ще започне разслредване срещу престъпници, мутри, олигарси, бивши министри, бевши висши политици, кредитни милионери, висши държавни чиновници, политици и журналисти , които използваха медиите където работят за да "обърнат" резултатите от последните избори и сега нагло и цинично ни се пъчат, демонстрирайки "високо" положение в обществото ?

Господин Цацаров , какво стана с автобусите във Варна, втора ръка, купени като за нови!-къде са парите?-Кой ще попита Гуцанов за тях?

Питай в Страсбург.

ЕК ,на ЕС ,в докладите си за България показва ВИНАГИ ,кои срамят Бг! 1/СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА В Бг! 2/КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ--24г.,в Бг!

смях в залата! ходе те си за да не се срамуват децата ви след време

Каква съдебна власт си имаме, досега се заниват само с глупоси и прекриват техните измами ! Много добре знаете, че Борисов и Цветанов са чисти, търсете престъпниците в БСП, тръгнете от хотелите на Слънчев бряг, пътечка не остана, от къде се вложиха толкова милиарди ?

Червеното прасенце се изказа.

Kakво набърквате Борисов пък за смърта на Мишо ? Сестрата му много ясно каза, че Мишо е бил много болен ! Стига вече сте ни занимавали с вашите простотии ! Кажете нещо умно ! Цацаров да излезе и да каже истината за бюлетини и да изчисти името на ГЕРБ !

И жена му много "болна",и бизнеса му заграбен от хора на Тиквата.Абе много случайности се събраха.

Давайте да изчистим имената на ВИС,СИК и други подобни.Че то няма особена разлика между тях и ГЕРБ.

наистина бяха на всеки километър и са на всеки километър

Започва тотална реабилитация на всички крупни крадци, престъпници, мошеници - завлекли България с милиони левове. Цацаров помага основно за това.

били го прекратили щото Гуци станал депутатин ! Иначе според цацата червена той си е невинен!

Дано да намерят преводач, щото Велчев така и не успя да преведе разговора на Мадридския крадец с братовчед му за БТК!

В българия и царя е крадец. Пумияри.

Какво стана с първите инициали--А.Д.,С.С.,Р.ОВЧъ.,И.КОСТОВ.... ТОВА СА ,..ОСНОВНИТЕ КРАДЦИ НА ПРЕХОДА !

Е как няма да е срамно - Гуцанов е наш човек, другар. А и Европейският съд осъди държавата за начина по който е извършен ареста и за дългото му задържане, не за това, че е бил обвинен справедливо или не. И това разследване ще мине, както и другото за бюлетините. На другаря трабва да се помогне.

ЦАЦО ДЕБЛА СВИНСКА Имам да те питам нещо важно До къде я докара с проверката на Морската вода?

ТОЯ ДЕТО СЛАГА МИНУСЧЕТА Е ЧЕРВЕН ИЗМЕКЯР ПАРЦАЛЯК

Прав си- гласуват под строй. При ГЕРБ всеки гласува по съвест/но съвестта е една - на ББ/

Споко ! Нито БОКО БОКЛУКО, нито Цецко Слабоумний ще си получат заслуженото . Не сте ли свикнали вече ?

Ти Цацаров си срам за нацията :(

А КАКВО СТАНА С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ? Не е ли време да проговори или той е ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ?

А дали ще има дело срещу Цаци след като се оказа че бюлетините не са били за манипулация на изборите а просто немърливост на някакъв чиновник.

И този чиновник случайно се оказа секретаря на МС на ГЕРБ.И една социоложка прогнозира победа на ГЕРБ с процент,близък до такъв с тези бюлетини.И това е немарливост?Само пълен глупак може да вярва в това.А просто прокуратурата може това да докаже.

Това че са били поръчни повече бюлетини за да получи печатницата повече пари .. тук става дума за допълнителна печалба от около 2000 лв. Остава въпроса как тези бюлетини попадат в урните след като всяка урна се пази от комисия и се подписва протокол. То това е проблема на цялото обвинение. Това за социоложката не го разбирам как има нещо общо? Айде да не са само пълните глупаци които вярват, че целия шум беше доста целенасочен и без никакво основание.

Заради причиненото неудобство на Гуцанов трябва да се покаже на всички прокурори че дела срещу висши партийни функционери не трябва да се водят. Занимавайте се с обикновенните хора и дори не помисляйте за богопомазаните. Евала Цаци!

Ако имаш малки деца това ли ще бъде коментара ти? Майната му на Гуцанов, но маскиран полицай да насочи оръжие срещу деца и ти го одобряваш- иди на психиатър!!!!

Бе що вкарваш в действие фантазията си какви малки деца и кой е насочвал оръжие срещуу тях. Станишев стига писал по форумите ами отивай на работа.

Лекувай се. Не си в ред.

В България повече не в ред трябват за да се оправят нещата.

Помня , как Цветанов коментира акцията на МВР Варна , като перфектна . А , сега се чуди защо така са я провели . Гуцанов не ми харесва но , колко ли други арести са станали по този начин . Невинните да си потърсят правата !!!

ЕСПЧ не казва че е невинен, а че държавата (полицията) е действала противоконституционно при задържането му. Има мнооооого голяма разлика между невинен и задържан "неправилно".

След като от останалите дела нищо не излиза пробвайте с това. Все пак Гуцанов само го тормозят от Елитбанк 1997, че крал дело, от морски флот дело, старите автобуси дело. Не може така нали някой трябва да пълни партийната каса. Не може само на Пеевски и на Цветан Василев да се разчита.

Три години и половина и ГЕРБ разчитаха на Пеевски И Ц. Василев

Въпроса е как точно се действа срещу човек, който държи 2 милиарда от резерва отпуснат му като кредит от КТБ. Ако го удариш и фалира гори и държавата. ОСвен това си печелиш враг с много пари и агенти. Все пак накрая направиха правилното и приеха закона за диверсификация на ведомствените пари с което намалиха потоците на КТБ с 350 милиона.

прекратено е юни/2013 - когато дойдоха червените на власт!

И съдебната система в този й вид и този състав е неработеща и вредна за държавата и държавността!Публична тайна е обвързаността и корупцията на цялата съдебна система с какви ли не кръгове, обръчи и обикновени престъпници! Цялостна промяна е нужна и най-вече пряк избор на съдии , мандатност и безкомпромисна сеч на всеки за когото има и грам съмнение за обвързаност или корумпираност! Не се ли промени законодателно съдебната система, държавата никога няма да заработи нормално-НИ-КО-ГА!

да се премахнат на 100% партийните квоти Колко независима може да е съдебна система изграждана на партийно-квотен принцип Днес ще обслужва интересите на една водеща партия, утре на друга! Недопустимо! Вредно! Тенденциозно-престъпно!

А поне една приватизационна сделка или заменка няма ли да разследвате, поне за Бог да прости? Или там срамотиите са прекалено големи?