Борис Джонсън призова света "да порасне" и да се справи с климатичните промени

Глобалните емисии през 2030 г. ще бъдат с 16% по-високи от 2010 г. - много далеч от намалението с 45%, което според специалистите е нужно, за да бъдат предотвратени катастрофални промени на климата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне едно е сигорно господ няма да оправи нещата , ясно се вижда колко безмозъчни хора има ! Ако се помолите на Санта може и да стане нещо !

"Глобалните емисии през 2030 г. ще бъдат с 16% по-високи от 2010 г. - много далеч от намалението с 45%, което според специалистите е нужно, за да бъдат предотвратени катастрофални промени на климата" Специалистите ли? От 60-те години тръгва идеята според специалисти, че до десет години света ще замръзне заради климата. После в средата на 70-те отново заявяват същото и така и през 80-те. До идването на 90-те когато изведнъж същите тия експерти ни заявяват, че света няма да замръзне, а ще наводни заради увеличаващата се температура!? Близо 40 години големите експерти и специалисти по климата ни плашеха със замръзване, а сега с обратното!? А помните ли "голямата озонова дупка" с която тъй много ни плашеха към 2000-та над Антарктида? Е вече се е затворила при това без да се влияе от това колко се намаляват вредните емисии, нищо че специалистите твърдяха че именно заради тях се е формирала. Но хай няма страшно има нова дупка на южният полюс, тъй че "идва края на света" хахаха "Той похвали ангажимента, който пое Китай на Общото събрание на ООН тази седмица да не изгражда въглищни електроцентрали в чужбина, както и обещанието на САЩ да удвоят финансирането на развиващите се страни за справяне с климатичните промени" Китай прави въглищни електроцентрали в чужбина??? Помня че когато Китай влезнаха в "Парижкото споразумение за намаляване на емсиите" постройха за седмица 20 въглищни електроцентрали, за да покажат колко много ги е грижа за вредните емисии!!! Е къде толкова са обеднели че не могат сами да направят такива централи? О и ибещание на САщ за еди какво си!? Е щом като можеш само за обещаеш нещо и да ти се размине критиката явно всички тряба да обещават. Най-вече франсетата чийто съд ги осъди че не полагат достатъчно грижи за намаляването на емисиите. - Колко иронично.

с природата, която унищожавате поради ненаситната ви алчност, умишлено изсичане на гори, умишлено подпалване на пожари...на богове се правите, а сте само едни жалки, безсрамни лъжци, служители на дявола, които Бог с дъха Си ще ви хвърли като плява в неугасимия огън на гнева Си... ако не се покаете! Идва скоро отплатата за делата ви срещу човечеството!

Да, трябва. За да се приемат едни "зелени " закони, които ще се появят от нищото. С което ще фалират бързо и удобно ред конкурентни заводи по света. А после на тази основа се въвежда Новия световен ред. Малко тъпо изглежда всичко на примера с договора от Киото. Европа и останали овце се втурват да изпълняват намаление на емисии. Закриват производства или ги оскъпяват. А САЩ кротко си седи, нищо не прави и си продава продукцията на конкурентни цени. Отделно бизнеса с парникови емисии, поредното еврейско казино и средство за контрол на доброволните роби. Така действа съвременния неоколониализъм. Нищо не се е променило, само методите. Целта винаги отава една и съща, група паразити да живеят от ограбването на другите. Това е простичко, което се случва.

Кого лъжеш бе? По-важно е за теб, да се направят ядрени подводници и ядрени ракети за австралия

Французин ли го направихте тоя? :))))

А светът го призова да си купи гребенче ;-)

ОЩЕ ЕДИН МЪРШОЯД НА ОПАШКА ЗА ЧОВЕШКА ПЛЪТ Аферата “климатични промени” е създадена с цел източване на милиарди от всички страни. Разобличена е от много учени и администрацията на Тръмп. Каквито и рестриктивни мерки върху икономиката да бъдат приложени, в края сметката ше плати обикновеният потребител. Енергията получавана на Земята от Слънцето превишава 8,000 пъти днес цялото световно производство, или човешкият принос към енергийният баланс на планетата е 0.000,125. Следователно, засега човекът е дребен играч в климатичните промени. Много по-опасен газ от CO2 е метанът. Той е причина за 6 глобални измирания на животински видове в еволюционната история на Земята. Има го в огромни количества в крайбрежни отлагания и се отделя ежеминутно в от всички животни. “The fart make progress”:)

Рептилите виждат края си в Глобалното затопляне и коронавируса. Колкото и вой да надавате това е краят ви, с Господ не може да се преборите.

престъплението и хулиганството спрямо Франция и ЕС.

половината свят минава на атомна енергия и закриват въглищата , при нас обратното

Тоя пък клоуна щял да променя климат който не зависи от човечеството . Смях .

тръгнал да призовава света да порасне.... :) Най-голямото хлапе в световната политика след Доналд Тръмп. И освен всичкото дава акъл на мъпетите.. Той - най-големият мъпет.. :) Борисеееее, Борисе - имаше едно време един друг маймуняк като тебе, Елцин му беше фамилията - лика прилика сте си..

Не ми дреме. Паля си кюмбето и ми е топло.

Джонсън и Байдън ще се справят с климатичните проблеми като строят ядрени подводници за Австралия. За сметка на Франция, която също се бори с климатичните промени ....

Нали великобритания реши да отвори електроцентралите си на въглища? Какво ще опазваш, като си решил да замърсяваш повече

Още се чудя на англичаните с кой акъл избраха този клоун. То и ние правим налудничави избори, но те уж са стара демокрация.

съмнявам се че ще прескочим трапа , все пак отговорните другари и вождове от всички страни са го изкопали специално за Нас ,но усещат че и те ще са вътре колкото и да се величаят

Този не е добре