17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе що ги не оставят американците да си лочат царевичака...

Американците ще пият бърбан от царевица

Явно Джонсън се опитва да задържи Шотландия в рамките на UK, но малко вероятно това да се случи …. Ще си останат само Англия и Уелс ...

ти е мнението. Шотланция никога няма да напусне Великобритания. Само група идиоти си мечтаят за това. Но това означава мизерия и глад за шотландците и множеството го знае добре.

на царевичака?

Уискито е шотладнско, но собствениците са англичани и ситуацията е неудобна, затова иска от Тръмп малко гювеч. Всъщност Тръмп преобръща цялата американска политика наобратно и стабилизира икономически държавата с цялата си политика, като реже всички разходи, които сметне за необходимо. Дълги години САЩ трупаше държавен дефицит. С намаляване на дълговете на държавата ще има възможност за нова политика на една по- силна държава. Въвеждането на мита днес с вижда напълно логично, защото това са приходи за бюджета. връщането на войниците отново намалява разходи. И така чеез рязане и прибавяне на приходи Тръмп просто засилва американския бюджет. Това ще му даде възможност за нови разходи и ще остави наследство на следващите президенти. А Джонсън едва ли ще получи веднага мечтания гювеч. защото Тръмп събира кинти за целите си.

така се става алкохолно зависим

За съжаление в много случаи надделяват емоциите, а не логиката. Пример: поста, който си репликирал:)

Ирландия опровергава мнението ти …. Преди да влезе в ЕС и Еврозоната, докато икономически беше обвързана само в Британия, Ирландия беше най бедната държава и генерираше само емиграция …. Днес е коренно различно … Това е пример и за Шотландия ….

Освен "цвъкане" , логика или друго не виждам точно в твоя пост ...