Борис Джонсън: Няма да платя сметката от £39 млрд. при тази сделка за Брекзит

Бившият външен министър е главен претендент за лидер на консерваторите и премиер на Великобритания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борис Джонсън е типичен популист, който е от турски произход, тоест имигрант. Великобритания няма по-добра алтернатива от ЕС. ЕС е на една ръка разстояние от Великобритания, има цялото законодателство, всички институции, необходимата инфраструктура, и е най-големия пазар на планетата. Великобритания винаги може да направи съюз с Австралия или Китай, които се намират на другия край на света... Британците толкова ли са прости, че да се подвеждат от хора като Фараж и Джонсън?

това касае само англия..няма да плати..е, няма. но ще загуби всички привилегии..толкоз ли не разбират,че съюзникът им САЩ ги ръчкат,че да ги превърнат във своя колония? И ще го направят---не че сега не са военно...но вече официално и напълно във всички сфери

Нация която от 400 години граби целия свят се смята че този свят нещо им дължи. Типично наглосаксонско поведение.

"Британците толкова ли са прости, че да се подвеждат от хора като Фараж и Джонсън?" - ами явно техните "патрЕоти" са същите малоумници като нашите.

Британците наистина са прости в по-голямата си част. Наивни даже е по-добрата дефиниция.

Ще платиш Борисчо и кючек ще играеш. Лигльо - тръгнал с 39 млд. да рекетира ЕС. Ми добре, нека не ги плати. Ще му се приспаднат от бъдещи плащания - с лихвите. И то лоши лихви...

си гледай дпс-то и не се бъркай , че ходжата ще те натири.

Е това е, меките китки в Европа все отлагаха и им дадоха криле на тия уроди. Абе що не ги напъдиха още при изтичането на първият срок? Никога недей оставя врагът да се прегрупира, когато си го подгони и е в отстъпление, но не дай да им дадем време...1...2...5...10 пъти? Докога така?

А шамари?

Добре е внукът на турския имигрант и посредствен драскач да чете вече подписаните споразумения преди да се упражнява в третокласна риторика. Последните му вопли, когато клатеше стола на Мей бяха за сделка тип Канада. Но при него принципната позиция няма значение. Важното е да яхне торите. Запецването му когато се опитва да отговаря на сериозни въпроси, успешно симулира пращане на мозък и това се харесва на публиката и съпартийците му.

Напълно правилно, защото няма как толкова милиарди да си дал без да са се върнали поне голяма част при теб ама еврогейовете да искат още нищо че вие не искате да сте с тях...

Ще получи.

Турчин по баща и руски евреин по майка, роден и отрасъл в САЩ...Добавя се малко черен пипер и сол на вкус и се сервира топло.

Не мога да разбера, след като ингилизите са толкоз прости, защо тарикат Ганьо ходи да им бере ягодите и сменя памперсите? На ишиасите-нито цент!

Малоумник.

Наглец. Предлагам Германия и Франция да ударят 100% мита за всички англичани. Като не щат да плащат не сме им длъжни.

Тарикат Ганю се мисли, че с бране на ягоди ще забогатее.

Ама защо трябва да се плаща 39 милиарда?

Не съм чул някой да не си плати и после да е рахатясал от това. Всяко нещо си има цена и ако не искаш да я платиш, просто го нямаш. Независимо дали е екскурзия, телефон, жена, деца, Абе каквото и да било.

Малоумник. Всичките англичани, които са работили в ЕС или в някоя страна членка един ден като не могат да се пенсионират ще го бият всеки ден по улиците.

от самото начало се знаеше че не щат да платят :))) къде се е чуло и видяло англичаните да плащат на някой.

Тоя квадратоглав дебил що си мисли, че има някаква свобода за преговаряне! Всичко зависи от Парламента на ЮК!

Прав е да си вдигат осраните английски задници и да се махат час по-скоро.

тоя па наглец. не случайно искат да го съдят, че е разпространявал съжи за Брексит.

Ми да не плащат, па после 390 милиарда че плати и единствения им пазар за стоките ще е китайския, ама не се сещам как ще продават там, защото и заплатите ще станат китайски....

предпочитам Мей пред този = тя поне е грозна по английски, а тоя е мазен - гнус.

От известно време съжителстваме с британски съкооператори. Поради огромната разлика в стойността на паунда спрямо еврото и лева за тях България е райска градина.На въпроса ни плащат ли някакви данъци и такси за закупупениъе от тях имоти с нескрито презрение и омраза вместо отговор получаваме отрицателен отговор! За служение стотици нашенци работят като слуги е империята им което ни прави силно зависими към тях от което ние губим най много!

pompai

И там като тук ,водят предизборна агитация. Като му кажат ,че това ще включи твърда граница между двете ирландии и ще клекне, защото великобритания ,ще стане само Англия.

Luna0102

Мен лично много ме уплаши, така се стреснах от заплахата му, че започнах да заеквам и да хълцам едновремено.

сложете го тоя клоун за премиер, за да е забавно...

това ходи да прави тарикат Манго....

САЩ постигнаха целта си да разбият ЕС чрез търговски войни, конфронтиране да Европа и Русия, Европа и Китай, заплахи, изнудване и Брекзит. Сега обещават на английските боклуци големи търговски споразумения и спасение, ако продължат конфликта с ЕС.

pompai

И се разбра ,че не толкова Русия иска да разбие евросъюза ,а американците с тази подкрепа към Англия. Според мен е време Европейския съюз да покажи топки или само гейчета са на върха? Иначе това ще е началото на края съюз.

Великобритания е прекалено малка в сравнение с Европейския Съюз, за да заплашва. Ще им се случи това което се случва на някой който не иска да си плаща след като се е хранил в ресторант. Първо бой яде, след това си плаща, и не само си плаща ами му взимат повече от това което дължи, и за десерт спират да го пускат в рестораранта и седи гладен.

предлагам санкции да се наложат като тези за руснаците

Не може мухата да се дърви на хамелеон по простата причина че ще бъде изядена!!!!! Борката се дърви ама ще си плати като поп нема лабаво!!!!!!

Циганска му работа

англия е начело на 52 държави,територии и острови в света-плюс австралия,канада и нова зеландия...басма ще цепи на ялови съюзи раздирани от вътрешни противоречия..

турският сериал "Брекзит" до коя серия стигна ?

Жалко за хората, които гласуваха за излизане от ЕС, подлъгани от този интригант и още по големия популист Фарадж. И на края супата ще духата обикновените хора, точно тези които бяха излъгани. А когато Шотландия се отдели от ЮКей, Англия ще остане една мижава средностатистическа държавица, която ще духа на рапона Тръмп за малко по добри условия за търговия.

Много, ама много искам да го изберат и да видя после как няма да плати …. На Волен или на Яне - чудя се на кой повече ми прилича!

PEYTSCH

Щом нямат парите, нека си ги излежат в затвора...Такова е съдебното право...

Едни български измекяр е станал "по католик от папата" и по англичанин от англичаните … и си въобразява, че днешна Британия има нещо общо с онази Британия от времето на кралица Виктория. Абе Аланколу, ами защо влязоха през 1973г. след като са толкова велики ??? Да не мислиш, че ЕС ги е анексирал ...

Щом искаш да гледаш чакай и ще видиш има една велика държава на тази планета. 800 години непрекъсната история, цзакони писани през 1200 все още валидни ти кой беше?

я ми припомни кога престанаха да са велика сила? коя война загубиха ? М?

А знаеш ли, че слънцето никога не залязва над териториите на които кралицата е монарх ? НИКОГА! малка била ??!?!

А ти кой си???

А ти знаеш ли коя година е казано това? А знаеш ли от коя година, по-скоро от кой век е престанало да е вярно?

А ти стой и им бели ягодите

Брей! Верно ли? Цели 800?