Борис Джонсън: Няма да платя сметката от £39 млрд. при тази сделка за Брекзит

Бившият външен министър е главен претендент за лидер на консерваторите и премиер на Великобритания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха, тия ако не платят впоследствие никой друг напускащ ЕС няма да иска да си плати :) Значи Ние ще сме в ЕС докато ни дават повече отколкото даваме ние като вноска и после дим да ни няма :)

stankow

И за какво дължи 39 милиарда обединеното кралство, след като десетилетия е плащало една от най-големите вноски ? И пак дължи пари ? За какво ? Изглежда "безкористната братска помощ" не е била съвсем бекористна, накрая трябва да се плаща. Ние като тръгнем да излизаме, каква ли сметка ще ни тръснат ? За всички магистрали - това е сигурно, но май няма да е всичко. И всички програми май. И всички субсидии. По 4-5 милиарда годишно за 20 години - ще ни смачкат. Внуците ще ни прокълнат, че сме се сдружили със западните джендъри. И да, и да ги платим, все едно реакторите няма пак да ни ги възстановят ! Битият си е бит.

Защото тези пари се дължат по силата на подписан договор. Пенчо бре, чети ... А "джентълмените" искат да изклинчат и междувременно се опитват да "извиват ръце" в това положение. Няма да им се получи обаче.

Тъп си батеее

Това ми напомня на един случай с един черен, дето се опита да избяга от ресторант без да плаща. И когато го мъкнеха няколко по-здрави от персонала викаше... "Аз нема плати!" А те му отговаряха... "Ще плати! Ще плати!"...

Ха ХА Ха. Точно!

добре е да се помни, че тори (консерватори) означава разбойници. тоя ненормалник с идиотска прическа и семейно дърво като на улично куче е идеалното доказателство за това!

Като стане премиер заедно с Тръмп ще поразбутат статуквото на което вие тука съботнонеделните мозъци и без мозъци се кефите като въшки.

stankow

Статут на най-облагодетелствена нация. Никакви санкции, никакви мита, никакви доларови номера. Затваряне на очите пред търговия с когото си искат, вкл. Иран, тайничко. Авоарите на Венецуела - пак за лондонското сити. Митата на Китай (растат и растат и още ще има) ще си ги прибира Англия, не Брюксел, както сега. Търговия с оръжие неограничена. 2% вноска НАТО - няма. Натиск за купуване на оръжие от САЩ - няма. Като цяло добре са си направили сметката англичаните. 39 милиарда нищо не са, в сравнение с това, дето ще го натресат американците на ЕС - санкции, ограничения, геополитически решения, 2% вноска НАТО, забрана за аербусите за Иран и т.н. и т.н. Да му мислим ние.

Той и преди беше основен претендент, ама избраха Мей и сега ще го подминат!!

какви блястящи разсъждения от нашенски коментатори: това за брекзита не го решават нито: 1) политици; нито 2) парламент; нито 3) гласоподаватели. Решенията идват от глобализирания олигархичен (финансово-индустрален) елит, след съответни договорки (подялба)...

кажи го на трите точки и другите клоуни.

Ще плати, сегашните му приказки са поредните лъжи с цел да се хареса на избирателите.

0

Както е по договора за присъединяване, така ще плащаш, дурак русокос, предател на евроидеята и малoумниk!

Дядо - турчин, майка - рускиня! Какъв англичанин е този? Британците съвсем изтрещяха ...

PEYTSCH

Щом нямат парите, нека си ги излежат в затвора...Такова е съдебното право...

Много, ама много искам да го изберат и да видя после как няма да плати …. На Волен или на Яне - чудя се на кой повече ми прилича!

Щом искаш да гледаш чакай и ще видиш има една велика държава на тази планета. 800 години непрекъсната история, цзакони писани през 1200 все още валидни ти кой беше?

А ти кой си???

tonk11

Брей! Верно ли? Цели 800?

Имало е много велики държави на тази планета … обаче в минало свършено време е изречението! Днес е останало едно малко, мулти-културно общество, живеещо със спомени от славно минало и неясно бъдеще!

толкоз са велики, че немските генерали като подписвали капитулацията в края на ВСВ питали по отношение на тях и французите "тея ли са ни били?!" Отделно от това почти във всяко семейство от знатен произход има закъцан в провинцията един двуметров чичо с крива глава, конски зъби и логопедични проблеми следствие на споменатите от теб столетия на кръвосмешения. И не, не го казвам аз, казват го някои от най-великите им писатели като Уудхаус, Оруел, Пратчет и т.н.

Дънди, гледай си крокодилите в жабурняка и не се прави на капацитет. Тези пари ще бъдат взети от британците по един или друг начин, а ако продължат да се правят на "много оборотни" ще бъдат изритани без никакви споразумения на 31.10.19.

Жалко за хората, които гласуваха за излизане от ЕС, подлъгани от този интригант и още по големия популист Фарадж. И на края супата ще духата обикновените хора, точно тези които бяха излъгани. А когато Шотландия се отдели от ЮКей, Англия ще остане една мижава средностатистическа държавица, която ще духа на рапона Тръмп за малко по добри условия за търговия.

турският сериал "Брекзит" до коя серия стигна ?

англия е начело на 52 държави,територии и острови в света-плюс австралия,канада и нова зеландия...басма ще цепи на ялови съюзи раздирани от вътрешни противоречия..

Едни български измекяр е станал "по католик от папата" и по англичанин от англичаните … и си въобразява, че днешна Британия има нещо общо с онази Британия от времето на кралица Виктория. Абе Аланколу, ами защо влязоха през 1973г. след като са толкова велики ??? Да не мислиш, че ЕС ги е анексирал ...

я ми припомни кога престанаха да са велика сила? коя война загубиха ? М?

до if you believe. Империята на британците изчезна, когато загубиха колониите си. След 2св. война са девета дупка на кавала...

Преди 80 години, селчо. А влязоха в ЕС, защото бяха "цъфнали и вързали" като нас след Виденов.

приятелче, ти откъде намери интернет в 18 век,бе?

Циганска му работа

Cezarbg

Не може мухата да се дърви на хамелеон по простата причина че ще бъде изядена!!!!! Борката се дърви ама ще си плати като поп нема лабаво!!!!!!

предлагам санкции да се наложат като тези за руснаците

Великобритания е прекалено малка в сравнение с Европейския Съюз, за да заплашва. Ще им се случи това което се случва на някой който не иска да си плаща след като се е хранил в ресторант. Първо бой яде, след това си плаща, и не само си плаща ами му взимат повече от това което дължи, и за десерт спират да го пускат в рестораранта и седи гладен.

А знаеш ли, че слънцето никога не залязва над териториите на които кралицата е монарх ? НИКОГА! малка била ??!?!

tonk11

А ти знаеш ли коя година е казано това? А знаеш ли от коя година, по-скоро от кой век е престанало да е вярно?

А ти стой и им бели ягодите

САЩ постигнаха целта си да разбият ЕС чрез търговски войни, конфронтиране да Европа и Русия, Европа и Китай, заплахи, изнудване и Брекзит. Сега обещават на английските боклуци големи търговски споразумения и спасение, ако продължат конфликта с ЕС.

сложете го тоя клоун за премиер, за да е забавно...

Я са виж себе си ма, сигурно си 6:35 но на другите се присмиваш.

Luna0102

Мен лично много ме уплаши, така се стреснах от заплахата му, че започнах да заеквам и да хълцам едновремено.

И там като тук ,водят предизборна агитация. Като му кажат ,че това ще включи твърда граница между двете ирландии и ще клекне, защото великобритания ,ще стане само Англия.

И се разбра ,че не толкова Русия иска да разбие евросъюза ,а американците с тази подкрепа към Англия. Според мен е време Европейския съюз да покажи топки или само гейчета са на върха? Иначе това ще е началото на края съюз.

Не е точно така. По отношение на ЕС интересите на Тръмп и Путин съвпадат - искат да няма ЕС и евентоално всеки да си вземе неговия пай. Лошото е, че ние сме от дивашката страна...

предпочитам Мей пред този = тя поне е грозна по английски, а тоя е мазен - гнус.

Ми да не плащат, па после 390 милиарда че плати и единствения им пазар за стоките ще е китайския, ама не се сещам как ще продават там, защото и заплатите ще станат китайски....

тоя па наглец. не случайно искат да го съдят, че е разпространявал съжи за Брексит.

Прав е да си вдигат осраните английски задници и да се махат час по-скоро.

Тоя квадратоглав дебил що си мисли, че има някаква свобода за преговаряне! Всичко зависи от Парламента на ЮК!

от самото начало се знаеше че не щат да платят :))) къде се е чуло и видяло англичаните да плащат на някой.

Малоумник. Всичките англичани, които са работили в ЕС или в някоя страна членка един ден като не могат да се пенсионират ще го бият всеки ден по улиците.

От известно време съжителстваме с британски съкооператори. Поради огромната разлика в стойността на паунда спрямо еврото и лева за тях България е райска градина.На въпроса ни плащат ли някакви данъци и такси за закупупениъе от тях имоти с нескрито презрение и омраза вместо отговор получаваме отрицателен отговор! За служение стотици нашенци работят като слуги е империята им което ни прави силно зависими към тях от което ние губим най много!

Не съм чул някой да не си плати и после да е рахатясал от това. Всяко нещо си има цена и ако не искаш да я платиш, просто го нямаш. Независимо дали е екскурзия, телефон, жена, деца, Абе каквото и да било.

Ама защо трябва да се плаща 39 милиарда?

Наглец. Предлагам Германия и Франция да ударят 100% мита за всички англичани. Като не щат да плащат не сме им длъжни.

Малоумник.

Не мога да разбера, след като ингилизите са толкоз прости, защо тарикат Ганьо ходи да им бере ягодите и сменя памперсите? На ишиасите-нито цент!

Тарикат Ганю се мисли, че с бране на ягоди ще забогатее.

това ходи да прави тарикат Манго....

Напълно правилно, защото няма как толкова милиарди да си дал без да са се върнали поне голяма част при теб ама еврогейовете да искат още нищо че вие не искате да сте с тях...

Добре е внукът на турския имигрант и посредствен драскач да чете вече подписаните споразумения преди да се упражнява в третокласна риторика. Последните му вопли, когато клатеше стола на Мей бяха за сделка тип Канада. Но при него принципната позиция няма значение. Важното е да яхне торите. Запецването му когато се опитва да отговаря на сериозни въпроси, успешно симулира пращане на мозък и това се харесва на публиката и съпартийците му.

А шамари?

Ще получи.

Е това е, меките китки в Европа все отлагаха и им дадоха криле на тия уроди. Абе що не ги напъдиха още при изтичането на първият срок? Никога недей оставя врагът да се прегрупира, когато си го подгони и е в отстъпление, но не дай да им дадем време...1...2...5...10 пъти? Докога така?

Ще платиш Борисчо и кючек ще играеш. Лигльо - тръгнал с 39 млд. да рекетира ЕС. Ми добре, нека не ги плати. Ще му се приспаднат от бъдещи плащания - с лихвите. И то лоши лихви...

Нация която от 400 години граби целия свят се смята че този свят нещо им дължи. Типично наглосаксонско поведение.

това касае само англия..няма да плати..е, няма. но ще загуби всички привилегии..толкоз ли не разбират,че съюзникът им САЩ ги ръчкат,че да ги превърнат във своя колония? И ще го направят---не че сега не са военно...но вече официално и напълно във всички сфери

Борис Джонсън е типичен популист, който е от турски произход, тоест имигрант. Великобритания няма по-добра алтернатива от ЕС. ЕС е на една ръка разстояние от Великобритания, има цялото законодателство, всички институции, необходимата инфраструктура, и е най-големия пазар на планетата. Великобритания винаги може да направи съюз с Австралия или Китай, които се намират на другия край на света... Британците толкова ли са прости, че да се подвеждат от хора като Фараж и Джонсън?

"Британците толкова ли са прости, че да се подвеждат от хора като Фараж и Джонсън?" - ами явно техните "патрЕоти" са същите малоумници като нашите.

си гледай дпс-то и не се бъркай , че ходжата ще те натири.

Британците наистина са прости в по-голямата си част. Наивни даже е по-добрата дефиниция.

Турчин по баща и руски евреин по майка, роден и отрасъл в САЩ...Добавя се малко черен пипер и сол на вкус и се сервира топло.