Борис Джонсън: Корабът ни не е бил в руски води, защото не признаваме анексирането на Крим

Британският външен министър Доминик Рааб пък заяви, че "не е имало изстрели по Defender"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И руската кочина да бъде разпарчосана и справедливо поделена между САШ , Китай, Япония и ЕС Ние може да претендираме за Казанска облас като обещетение на 45 годишно съветско робство.

Ей ся стана патакламата.

добре, ама да не стане после, въййй , кава тя стана

Имерията на Великобирания не е била призната, но са търгували с роби и ограбвали богатсвата на други държави.

А бе сорос,свирките ги правиш а

Глупост, глупост Дано си заслужава парите заради които се унижаваш

Тия още се мислят за пирати и разбойници по всички морета, но това е само една халюцинация!

и руснаците не признават въображаемото ви право да си преминавате от където си искате. Айде пълнете памперсите

То и Гибралтар не е в Англия, но е ваш.И многото колонии барабар с цялата Австралия. За нас може, а за други не.

Дали признавате, или не нещо, няма да помогне на корабчето , да не потъне.

Ми що излязохте от украинските води тогаз?

Това значи че провокацията е планирана а това е чудовищна постъпка която може да ни подпали и нас.

Тоя рус пуяк почна и граници да чертае. Да на пийне чайчето и той?

а да пробат пак по навътре.... англосаксите и чифутите трявба да бъдат много бити

Даа, прав е другарят Джонсън да не признава „анексирането” на Крим, след като такова не е имало.

Не трябва дасе допускат чужди воени в черно море те ще ни докарат до беди и смърт.

Рошав, мини пак щом не признаваш ако ти стеска, пък да видим какво ще стане.

после да не ревете като дойдат руските кораби на Албиона. Този с попиляния перчем е напулно изперкал.

Е тогава значи трябва поне от Украйна да са искали разрешение. Ама и такова няма. Тъй че се изложиха кат кифладжий.

Циганският ти катун отдавна не е оная Британска Империя, над която Слънцето не залязва. Вървите надолу и всичко лошо ви предстои. Руснаците очевАдно се гаврят с вас. А по повод мрънкането ти - вече са те пратили по едно познато сексуално-географско направление.

Сигурен ли си? И как са влезли и излезли от Одеса на път за Грузия?

Рошавия , когато се държи така за циците лъже така, че сам не си верва...

и тогава що го дръпна ...

Борко перчема, пръдливия английски грозник се е взел много на сериозно!

Много ме кефят англичаните. Много секси пичове са .

Е щом е бил в украински води що се е изнизал за 6 минути?

Може ли по същата логика сърбите да влязат в Косово, щото и те не го признават? Да не стане грешка - руснаците са страшни боклуци, обаче когато и "нашите" се държат по същия начин, нещо ни се объркват критериите.

Какво признаваш или не си го ... Важно е и какво мислят другите. Минете пак там ако имаш топки

Освободите крим тогава а? Ти лежи на тая че не го признаваш Вучич да прати два танка в косово тогава а?

щом избягахте като зайци от ракетите значи го признавате

Или си за ЕС и НАТО или за диваците от Русия ! Решавай, копелдак !

Не знам какво смята този клоун, но го съветвам да си препрограмират GPS-ите на корабите, за да не минат без да искат пак по този маршрут. Че следващия път корабът им ще остане в "украински" според тях води завинаги ... на дъното.

Този Крим ще се превърне в руската Македония. Но така им се пада, щом нападат чужди държави и крадат със сила територии от тях. И то с аргумента, че при Ленин тази земя била руска.

Ма Борисчо.. Вие не признавате, че Крим е руски. Ама ти си го смятат за руски.. Пък и сам СКРИПАЛ ти го каза в Лондона - КРИМ Е РУСКИ.. А и не забравяй, че със ВАС е обвързано връщането на Крим на укрите.. Чакат руснаците нейно величество да повлече крак с връщането на Фолклендските острови на Аржентина. С трите хиляди жители и барбар с пингвините там.. И Гибралтар на Испания. Ми той туй Путин още от 2014-та ви го обеща..

Търся 2кслашника, 2писхолиета и 1000 патрона. Благодаря предварително. Запаси съм се с брашно и захар и ракия. Може бартер като гледам храна няма да ми трябва

Нека прати 20 танка ако може

Мачкай комунягите!

Аз съм за истината и справедливоста, евроатлантическо либерално лекенце, такова. Заспали гъби като теб са най-голямата опасност, защото утре ще се държите по същия безпринципен начин по вътрешните ни проблеми.

Борка, Крим е освободен от робството на Украйна не анексиран и нас ни освобождават няколко пъти

Марш в джунглата, евроатлантик. Тука става дума за черно море.

Много ми е интересно каква песен ще запеят тези олигофрени, ако китайската армия дебаркира в Тайван. Защото Китай счита Тайван за китайска територия. Или Куба дебаркира на остров Гуантанамо. Защото Куба не го признава официално за територия на САЩ. Или сирийската армия се нарисува на Голандското плато. Там май само Израел и САЩ официално го считат за израелска територия. И да не продължавам с още много подобни примери. Донякъде Ейре и Северна Ирландия също попадат в този параграф. Някой много иска война с Русия, но ако може той да продава оръжие и боеприпаси, а друг да се бие и мре. Време е да се изрият олигофрените докопали се до властта в САЩ и ЕС

ХахахахахахахахахгааххахахахахахаххахаахахаахахаахахахахахахахахахсхсхахсхсхсхсхсхБхсахахахххахах , Човече, разпрах се от смях

А, не си прав - англетата връщат територии, особено на силните. Върпаха Хонг Конг на китайските маоисти и онези вече му разказаха играта.

ЗАЩО ДЪРЖАВИТЕ И РЕЛИГИИТЕ - ЙЕРАРХИИ И БЮРОКРАЦИИ, ТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... "Преди да диагностицирате у себе си депресия и ниска самооценка, първо се уверете, че не сте заобиколени от идиоти." Зигмунд Фройд Ако държавите и религиите изчезнат от света, много идиотщини изчезват заедно с тях. С какво са допринесли бедните държави за света? С какво са допринесли богатите държави за света? Освен да създават проблеми, постоянни психосоматични манипулации, задължително "образование" (задължително програмиране на останалите от шепа "хора" чрез различни вербализации - език, лингвистика, "държави" и "религии", безсмислени йерархии и бюрокрации), епидемии и войни, те нищо друго не правят. Държавите и религиите носят със себе си най-различни суеверия, които спъват твоята интелигентност, твоята визия, твоята способност да бъдеш свободен човек тук и сега. Едно нещо е сигурно, старият тип човечество умира. Ние можем да накараме хората по света да разберат това, тогава новият човек може да оцелее. Новият човек е гражданин на света, няма да има държави и религии, тези безсмислени днес йерархии и бюрокрации. Новият човек е религиозен, но няма да има никаква религия. Нещата трябва да се преподават по научен начин, а не по суеверен начин, както е правено досега от държавите и религиите, само тогава има възможност за бъдеще на това човечество. Ако предприемем сериозна стъпка срещу опасностите, пред които е изправено човечеството, има възможност за нов човек, за по-добър човек, по-естествен, по-здрав, по-религиозен в бъдеще. Eдин свят без войни, без нации, без държави, без религии, без безсмислени йерархии и бюрокрации. Един мирен, любящ свят, свят в търсене на истината и реалността, която е винаги и само, тук и сега, а не там и тогава, както винаги представителните политици и религиозните лидери - йерархии и бюрокрации (държави и религии) ви обещават от десетки стотици години. Тези проблеми сa създадени и наложени безусловно и постоянно от шепа "хора" (привилегирован елит и паразит, лидер и останалите - господар и роб) чрез обществото върху останалите, този паразит който е реален собственик на държавите и религиите, ако тези проблеми не се решат незабавно, бъдещето на това човечество е невъзможно.

Украйна е руската Македония.

Егати ливадата, тоя опънат ли е с 200 ?!

териториалните ,вкл. водни граници на Англия,та може да навлезем . Държава с богатства ,от колониите през вековете, много дрънкат тия от Англия. Я да си върнат заграбеното.

Що не си пуснеш търсене кой е изградил Севастопол. Не е укро княз. Екатерина е. Велика Шри това.

Нека опитат, Китай отдавна се нуждае от Сибиря

Защо не си е@ете майката,и аз не Ви признавам,мръсни ингилизи!!!