17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде махайте се,че ни писнахте!

Искам снимка на Доналд Тръмп до Борис Джонссън. Като две капки вода.

тези съюзи са добри само за силните, богатите и организиращите ги - съглаесн съм, че са най-добри за организиращите ги. Не защитавам ЕС, не съм му кой знае какъв любител, но всяка малка държава се е присламчила към някой съюз - не може да си толкова дребен и да си особено самостоятелен, хайде да бъдем реалисти. Ако не е ЕС, остава Русия или Турция. Еми не, благодаря, особено за вторите. Да, има дребни държави - Швейцария, Норвегия, които не са в ЕС и са добре, но те имат икономика от десетилетия и нямат съсед като Турция, които да имат претенции към териториите й. Не е сигурно, но ЕС е все пак някаква защита от претенции на Ердоган - дори той ще се замисли, преди да анексира територия на ЕС. С втората по големина армия в света пред вратата, седим си тук в дупката, иначе - справка Македония и Сърбия

Те може и да си мат "Бойко Джонсън", ама като излязат без сделка и удари по печалбите на банкерите от лондонското Сити, на Биг Бен ще го обесят, нищо, че нямат смъртно наказание. Няма да търпят спад на доходите и да мълчат като нас. И в никакъв случай референдум при нас - това означава да гласуват по-тъмните, а те са извстни с вемането на мъдри решения

Борката, който си е етнически турчин, тоя път ще го обиди другия рус пезевенк дето им е на гости. Ама кравар ягоди не бере и скоро и тия ще се разпаднат на съставните си части. Шотландия само чака. Ще ми станат много смешни тогава, с това високо самолюбие.

Днес е голям мюсюлмански празник. Честито на всички братя мюсюлмани Шекер, Рамазан Байрам. С пожелание за много здраве и берекет.

АШКОЛСУН, МАШАЛЛАХ, БРАВОС, АДАНА КЕБАБ, ИШКЕМБЕ И МАЛКО БАКЛАВА СТАВА ЛИ.

Тоо е ебати тапако

31-ви октомври звучи добре. Ама не виждам никъде да пише за коя година иде реч.

Ne mislete za GB, a za BG.

Хората са различно умни и различно трудолюбиви, и съответно винаги има 20-30 % По-Умни и трудолюбиви, които знаят как да станат нещата, но при демокрацията са малцинство. На добрите и съвестни политици работата е да убедят мнозинството да гласува за идеите на малцинството, лошите политици обещават на мнозинството каквото си искат, само и само да се докопат до властта за мандат или два.. Проблеми на демокрацията...

Иначе, пожелавам им го Борис на англичаните. Така няма ние да сме най-зле в ЕС. И да, няма да стане за 2 години работата, но след някой и друга година англичаните ще намалеят, щото България няма да им е евтина вече... Сега и Тръмпи им го готви един приятелски да ги изненада в гръб... Абе, ще цъфнат... и ще вържат.

Соросоидите се надпреварват да плюят БорисДжонсън,а никой не им опонира... Отвратихте всички нормални хора с помията,която изливате по форумите...!

Това е новия подход на консерваторо-путин-комунистчетата. Обвиняват другите в техните грехове. Всъщност претоплена манджа от нацитата, ама пак върши работа. :)) Не знам ти какъв си, но ако соросоид е обратното на това, държа всички да знаят, че аз съм соросоид. :))

Пореден перхидролен ЛЪЖЕЦ

Руски шпионоин и лайно. Сбъркяняк

Сбърканяк си ти,троле... Можеш да си намериш нормална работа,вместо да повръщащ във форума за 5 цента от Сорос!!!

неграмотници! пише се СЪС или без

Борката е налседник на Български помак, ....... и яката отмъщава на англичаните затова че се отенеосха така зле с роднините му българи, сега срива великобритнаия за да отмъсти за лошото отношение на британците към Българите

Борката май е следващия мераклия да седне на Брекзит кочана да си подруса кичката руса...

Петров, Петров, написъл си едни глупости, на които само ти си вярваш. Е и другите промити мизъци са с теб. Било плачевно, било по-зле от България. Такива като тебе са ми най-интересни. Осигуряват се на възможно най-минималното, после искат супер обслужване и специални внимание. Сами не говорят английски, но пък искат този срещу тях да е с перфектен. А пък когато е с перфектен, се казва " тоз пък ко ми говори с акцент ?" Хайде обувай си цървулките и ибратно на село в бг, за да говориш колко са тъпи чужденците. От такива като теб ми се повръща и колкото е очернено инето българско, вие го правите още по-черно.

ти що говориш глупости ? ако ще да имаш 100 000 паунда заплата максимума като пенсия ти е 700 паунда, без значение колко си плащал, ако заложиш на частно идва брата чичо САМ и оглозгва фонда....

това което в англия чакам да ми направят като изследвания го чакам с години , за съжаление и в България взе да става като в Англия като вземаме от тях акъл, какво друго да с еслучи, или като получаваме акъл от индивиди като теб или сина на Нинова.....и разни Дянковци

борката лъже като дърт истанбулски пе......т! Дядо му го е учил на турски мурафети. Коя година на 31-ви Октомври бе борка?

онзи с косата Ви чака.

Охо, те и в англия си имат политик "Бойко Джонсън" :), не е само у нас.

Добре бе нали от ЕС им казаха от много време ,че след октомври няма да има повече отлагане . Сега тия какво правят искат да се покажат нещо или само така си се правят на силни.

Само човек, който никога не е имал допир със болниците в Англия, може да говори подобни глупости! Здравната система е в по-тежко състояние от тази в България. С ниско квалифициран персонал. Голяма част от лекарите трудно комуникират на английски , чакането при спешни случай често се проточва над 4 часа. Диагнозите се поставят погрешно. При възрастните хора, преобладават стандартните - инфекция на пикочните пътища , или пневмония. Здравеопазването в Англия е просто трагично! Но господина е известен с говоренето на глупости!

Абсолютни глупости! Свекърва ми е в болница тук в Англия. Получава лечение с най-новите медикаменти, обстановката е в пъти по-добра от тази в Б. Отношението и грижата, която получава в БГ ще дойде след 30 одини. Апаратура, компетентност и подотвени лекари! Именно човек, който не е влизал в Болница в Анлия пише като Вас глупости. А да, и всичко минава през NHS И няма доплащане....нито под, нито над масата!!!

Стига си говорил глупости. Влез в болница в Англия да видиш и разбереш какво означава болница и отношение към болни. Аз го казвам като човек минал през терапии, лечения и операция на ръка. Говориш глупости.

А знаеш ли че всички лекарства по репцепта са безплатни след 60 годишна възраст?не като в Б-я бабичките си броят стотинките да си вземат лекарство

Смешник - току излизам от процедура в NHS. Поредна .. Кога ли ще ги стигнем ..... англичаните?

Като не ти харесва си плати частна застраховка и се лекувай в частна болница!

Лъжеш като дърт циганин, Петров.

няма да станеш!

Я и като честен японец да се подложи на харакири заедно с Фараджа в случай на провал.

Борето що не ходи да се подтстриже,ами дрънка глупости ?

По-скоро напускаш и ти поста, не ЕС, рошльо....

Нали парламата ви решаваше излизане как така ти ще решиш??? Явно всичко е било договорки и разкатаване от страна на Мей след като неизлизането от еврогейския все го слагаше на неприемане от депутатите..

Този ще ги "оправи" англичаните! Дано да го изберат ...

Един негов прадядо полудя след като загуби американските колонии, какво ли ще стане с внука му като разбере какво и колко губи?

не може ли тоя да стане премиер, а фараж заместник премиер, ще е голямо шоу

jingiby

Този господин не е ли следствен за публично разпространяване на неистини относно ЕС с користна цел?

И кои ''неистини'' е разпространявал след като повече от 50% британци казаха че искат да се махат от там или той един по един ги е лъгал защото са малоумни?? А при ингилизите всеки може да е следствен или обвинен в нещо защото''се предполага'',,,

Тези неистини, заради които глупендерите с миризливи и немити крака, гласуваха за Брекзит.

Цитат :"да подкрепяме фирмите и създателите на благата" Много хитър стария мошеник, та значи от икономиката и фирмите зависело благосъстоянието на страната , а брекзит ще удари точно тях. Като не излезнат на 31ви добра причина за оправдание..

Този льохман Джонсън и за чеп за зеле не става …а се гласи за министър-председател на UK …. Трагедия ще е ако го изберат ….

и изгони всички наши необрозовани навлеци да се върнат да претворяват "Визията" на Нинова!

Добра идея! Вземети необразованите обратно, а ние образованите ще си израдим имиджа обратно. То в БГ поне 80 000 образовани останаха ли?

Тия ако най-сетне се махнат, трябва да правим банкет. Ама няма да е това столетие. То някой като си тръгва - тръгва веднага. Тяхното стана годинясване. Путашкия ако толкоз време анексираше Крим- още нямаше да го е окупирал напълно.

Тази булка - Великобритания, хем я боли, хем я сърби. :))

Този ще ги "оправи" британците, че направо свят ще им се завие! Като им въведат граничен и митнически контрол, като започнат да плащат мита и мултинационалните компании завършат бягството от "острова" - ето тогава наистина биха разбрали какво е да живееш на остров. Само че нашичките продажни евроатлантици и европолитици няма да им въведат граничен и митнически контрол и наглите англосакси ще паразитират на наш, европейски гръб. 95% съм сигурен- за съжаление!

Не ги разбирам тези англичани. Ще излезем, ама ако стане еди какво си, ама сега не става / нали беше за 29.Март /, ама все нещо им пречи. Удряйте по масата и вън от ЕС, какво толкова му мислите? Нали гласувахте, какво още искате? Решили сте и край, само времето може да покаже прави ли сте или ще си късате косите. Този Джонсън и той един политик?

Не е толкова просто. 52 на 48 процента си е кажи-речи 50-50. Просто много яко пострадаха от популизъм и лъжлива кампания. За съжаление 48% ще сърбат попарата на 52% от великобританците. Тези, които гласуват за брекзит са нискообразовани хора, които нямат обща култура и не са прочели 1 ред какво е ЕС. Просто се довериха на продажника Фараж, че ще цъфнат и вържат след Брекзит. ЕС също ще пострада при Брекзит без сделка. Но все пак ще е в пъти по-неосезаемо, отколкото на острова. Тогава като намалят пенсии и т.н. на тези, които гласуваха за Брекзит, ще има. че ЕС не иска Великобритания да живее добре ... Освен това съм сигурен, че след Брекзит ще следват 2 неща: 1. Обединяване на Ирландия и 2. Независимост на Шотландия. Това никак няма да се понрави на англичаните, но винаги така става като не си напишеш домашното и гласуваш за някой, без да си се осведомил достатъчно.

Тия от ден на ден стават все прости и кухи като градински леики !!!

stankow

Не може да се отрече, че англичаните си знаят интереса. И напускат ЕС. А ние защо стоим, за нас членството е по-изгодно, отколкото за Англия !?

А защо след като е толкова лошо нещо ЕС , то Русия тръгна да го имитира чрез недоразумението наречено "евразийски съюз" ??? Как мислиш ….

Защото както глобализацията и престъпността тези съюзи са добри само за силните, богатите и организиращите ги. Елементарно. Те определят правилата, правят си каквото си иската(което обикновенно е не само престъпно, но и опасно за обществото), назначават си политици и магистрати и никой не може да им поиска сметка или отчет, какво остава да ги съди, с изключение на някои журналисти, които обикновено умират млади.

Ама нали щяха да излязат на 29 Март със или без сделка ?

Лесно се декламират лозунги, после да го направиш се оказва доста по-мъчна работа, а понякога и невъзможна. Сложете русия клоун на кормилото на държавата и гледайте след колко време корабът ще потъне!

Джонсън ако стане премиер поне ще е по-хубав от Мей!

Eвалa Бaйo.....

Каза Борис Джонсън и легна под сянката!

После пък на 1 Ноемвери се хващате за големите пръсти, щото паунда се е сринал. Май бързо сте забравили Септември 1992 какъв го папкахте.