Борел: Войските в ЕС ще се превърнат в декор за паради, ако не се обновят

Поиска двоен ръст на парите за технологични изследвания в бюджета за отбрана с аргумента, че политиката на силата се завръща

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само проруски мнения в тези коментари

Плащай на НАТО, плащай за войски на ЕС, е няма ли да ни е малко множко? Да се разберат или НАТО или военно ЕС.

След еко-таксите за "мораво-зеления" преход, сега и данък "отбрана" за да може полит-секретарите в ЕС да продължават с банкетите, че парите много намаляха.

100% вярно! Всичко е да се съберат още едни пари за харчене!

А войската на Русия? Същата работа. Иска да се запише някой джендър отива на проверка дали е годен,тези от комисията го виждат че е нагримиран и така му харесва, но му казват по ето този челн(който всеки може да види междудругото) може и такъв като теб да вземем така че не се притеснявай. Ето това е от доста време в армията на РФ. В Русия да не забравяме че там и еднополови двойки и кросдресъри спокойно ходят по улиците на Москва например, понеже там полицията е строга и ако ги зкачиш има полицейски терор върху теб.Шарените си имат и клубове и групи които никой не закача в Русия.

То и без това войските са пълна глупост, още от деня на тяхното създаване...

Тя цяла Европа се превърна в декор, сини индийци и всякакви мюсюлмани си развеждат многолюдните си фамилии завземайки всяка една педя земя, изкупувайки луксозни имоти и офиси! Аз такова "вероломно" нашествие не съм виждала, уж ги взехме да чистят буклука, а те с усмивка ни викат боклуци....., за какво въоръжение говорим, може би ще наемем талибанска войска!?

Епа... вЕрвам му, все пак началничката му фон дер Лайен е бивш министър на отбраната, при това на Германия, та след нейното управление немските бойни самолети едвам се движат по пистата, дори бойната готовност на танковете „Леопард“ 2 е достигноло чутовните 44%.

Да Борел, за паради, и най-вече гей-паради. Гола ЛТБГКу вода сте, обновете я с мулти транс-войници.

Земята умира, а императорите от Вашингтон и ЕС се борят за завладяване на нови територии като Украйна и други такива. Не е ли много скъпо, държавите в ЕС да плащат авантюрата и преврата на Вашингтон в Украйна?

Тези хора, ЕК и ЕП са тотално откъснати от реални яживот.Толкова неадекватно поведение, каквото се вижда в последните 3-4 години, никога не е имало..

Васалството на ЕС във Вашингтонската империя, води до подклаждане на конфронтации в полза на Вашингтон, които в крайна сметка накрая излизат скъпи. ЕС ще плаща за конфронтации насадени му една империя.

Само с технологии не става.

ЕС е едно политическо недоразумение. Никой не знае какво е? Какъвто съюза, такава е и воената им организация, с две думи няма такава.

Добре де - само не разбрах кой ще напада Е? Аааа...забравих, Русия! Хубаво де - махнете санкциите, търгувате с тях и нема от кво да се плаши те! Опааа. ..ма то Гоуемио брат зад локвата не давал...

Сега войските в ЕС са наказателни ковид щурмуваци срещу собственото си население. Което изобщо не е оборудвано.

Копейкин, ти ли си? Не се крий. :)