Борбата с корупцията събра шефа на КПКОНПИ и председателя на "Конрад Аденауер" (снимки)

Образователният министър също присъства на дискусията, Екатерина Захариева изпрати писмо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Конрад Аденауер" и "Ханс Зайдел" са проводници на корупцията. Справка - Цвък Цвък Апартаментов

2007 година 50 ТОНА ЗЛАТО на стоиност 2МИЛИАРДА $ от БГ дьржавен резерв ПОЕМА сьс транспортен самолет кьм ТРЕЗОРИТЕ на Немски банки КОМИСИОНАТА по тая изгодна за Германия сделка отива в джобовете и сметките на НЕОлибераната Немска фондация КОНРАД АДЕНАЕУЬР Стифтунг/на немски фондация/

Еййй, тая корупция такава борба отнесе за последните 25 години, че... Сега кво? От детската градина ще ги учим децата против корупция? "Корупционер беше татко Корумпе ще съм и аз Ще си лапкам сладко сладко Пачките в захлас.... " ... или някакви подобни стихчета ще рецитират в детската градина?

имаме си и Свине и Тиква.

Темата на разговорите КОРУПЦИЯТА КРАЖБАТА на ЕВРОФОНДОВЕТЕ силно завишени в ПЬТИ ЦЕНИ на Общесвените Порьчки,аферата ГЕПИ Груп

К.А. - престъпна шайка, изключително опасна за националната сигурност на Държавата . Дейността й отдавна трябваше да бъде забранена , заедно със сродните групировки - отровено общество , зомбита срещу България , гревио и аналозите им .

Кпконпи заявиха, че Делян Пеевски е чист като сълза след множество техни проверки. Какво повече да кажем за тази организация и тази държава? Най-големия престъпник е оправдан от новата организация за борба с корупцията, направена от другия най-голям престъпник Борисов! Ясно, че целта на кпконпи е репресия на конкуренцията, опозицията и техните спонсори. Личи си и стила на Козяк в създаването на тази организация. Докога ще търпим дами и господа?

Фондация Конрад Аденауер финансира и създаде ГЕРБ(Тя никога не се намеси във въртешните работи на Република България). Във времето непрекъснато финансира,обучава,възпитава и укрепва партия ГЕРБ! И сега същата фондация ще управлява държавата ни!!!!!!!