Почина медийният експерт Васа Ганчева

Медийният анализатор Васа Ганчева почина днес на обед след четвърта коремна операция в столичния медицински институт "Пирогов".

Обратно в новината

Коментари - Почина медийният експерт Васа Ганчева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dear Sir, I want to know if it`s possible to invest $32 million in your company and be earning interest or profit annually, if possible I shall consider it a privilege entering into a long term partnership with your company. I look forward to your positive response. Regards, Smith J. Brock, From Texas, United States.

Dear Sir, I want to know if it`s possible to invest $32 million in your company and be earning interest or profit annually, if possible I shall consider it a privilege entering into a long term partnership with your company. I look forward to your positive response. Regards, Smith J. Brock, From Texas, United States.

Мила, Нана, не е морално да се омъжиш за баща си, но бракът ти е факттака, че твоят глупав морал можеш да си го навреш в задника, където може би прониква съпругът ти, ей така по навик както се казва.едни от хората, който не понасям са точно твоят тип, изключително арогантни и бездарни индивиди, които като им дадеш трибуна и на секундата са се помслили за Айнщайн, жалко . ПОКЛОН ПРЕД ВАСА, ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЧОВЕК!

Жалко!Един след друг истинските интелектуалци ни напускат.Остават мутри,чалга и хлебарки.

Болшевизмът май не си е отишъл,след като има филтрация на коментарите!!!

За умрелите или хубаво или нищо,но все пак едно комуне по-малко.

Ти явно нищо не знаеш за човека, който коментираш... Според теб тя е "комуне", а ти какво си? - леке, което се появява само да си покаже гнусното присъствие в контекста на нечия смърт.

Смехурко,много си тъп!

Чета коментарите и си мисля как е възможно , каквото й да стане веднага да се хвърля вината на някой, който е имал по една или друга причина връзка с потърпевшия. Винаги е жалко когато си отиде някой от този свят дори само от факта, че е бил човек, но да се обвиняват директно хора, когато не е убийство, а причините са други не е коректно. Васа си е имала проблеми от личен характер и то с алкохола, който не прощава на никой и явно не само това. Но това си е бил неин избор. Иван и Андрей са пък хора, които си вадят хляба по този начин, който на много не им харесва, но това също е техен избор. Е не са чиновници, чистачи ил там без значение какво. Те вършат това, което им харесва и е по- доходно. Нима , ако вие имахте възможност нямаше да правите същото? Не, не мисля че трябва да постъпвате по този начин и да ги плюете. Не може да имат общо с такава смърт и е жестоко да ги обвинявате така. На Васа просто й е дошъл краят и това е. Ако съм на двамата водещи ще направя иск срещу сестра й, защото това, което тя казва е публичен упрек и то много сериозен.

Още един опосум. Или си един от двамата? Изглеждаш пиян.

На вашето мнение съм. От силен стрес се хваща рак, не сплитане на червата. Всички ревете, че искате да се спре корупцията на всички етажи от обществото, а интересно защо сега защитавате г-жа Ганчева, когато й направиха капан и тя се хвана. За съжаление и тя стана жертва на всеобщата алчност и аморалност обхванала българското общество през последните 20 години. Тя може да е била изключителен професионалист, но аморален човек. По подобен начин преди много години мой познат хвана приятелката си, че е готова да кръшне с друг като й изпрати подставен приятен младеж. И сега кой е виновен, приятелката му или той, че е пробвал нейната вярност ??? Като ви чета коментарите, май повечето ще кажете, че той е виновният. ОК, дано обществото ни се промени и стане по-морално и тогава няма да има такива неприятни истории. А г-жа Васа Ганчева да почива в мир и съболезнования на близките й.

А червата от какво се движат? Ей така самички? Още не съм видял черва сами да лазят насам натам.

Всяка болест може да се отключи от силен стрес - аз развих за часове пневмония от стрес, може да се получи всичко - диабет, язва, възпаления, включително на червата. Лека и пръст на жената, беше изключителен интелектуалец, ерудит, оригинален и блестящ ум.

Незнам защо е тази злоба към Иван и Андрей, не искам да им бъда адвокат но? Уважаемата госпожа Ганчева вече е на ония свят, можеби по добрия незнам! За нея вече не бива да говорим лошо, сега дайте да хванем живите и да ги одерем, може и 100 кожи. за мен те показаха високомерието и лошата постъпка на покойната, нищо повече! Нали искаме да ни показват тези неща! защо за катаджията да може за друг не!

ПО БИТИВИ ДАВАТ ЗАДЪРЖАНАТА БАНДА. КАТО ЧАСТ ОТ ЛИЦАТА ИМ СА СКРИТИ. НЕ СЕ ВИЖДАТ ОЧИТЕ. КРИЯТ ГИ ОТ БИТИВИ. ВАСА ГАНЧЕВА СЕ ОКАЗА ПО-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК ОТ БАНДАТА РАЗБИЛА БАНКАТА!!! НЕЯ Я ДАВАТ С ЛИЦЕТО И ИМЕТО И.

Да почива в мир жената!!!! а тия некадърници дето я умориха нека им тежи на съвеста!

Лека й пръст, свестен човек беше Васа. Все пак обвинението срещу опосумите, че са причина за смъртта й ми се струва пресилено. Има ли тук лекар, който да потвърди или отрече, че преплитане на червата може да се получи от психическо напрежение?

Почивай в мир Васа! А на дребните гноми, дано поне малко им тежиш на опиянчените им душици, но надали....интелигентните и ерудираните в БГ са на прицел отдавна а ти не трябваше да плащаш с живота си за 1000 лв

двата скункса са плагиатствали от BBC и номера ,които скроиха на батето -нищо чудно.... те и господарите са им същите

ези немощни хора като Иван, Андрей и подобни разбират само от личен интерес и пари. Затова предлагам от утре, 3 юли ,да се организираме и да не гледаме Нова телевизия. Този бойкот ще се отрази на приходите от реклама на медията и така ще ги отстранят,а ние ще покажем,че сме силни и можем да бъдем коректив на една медия.!!!ПРИЗИВ : НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ! Предай нататък!!! СРИВ НА РЕЙТИНГА!!!

Sorosss

Лека й пръст! Много ми допадеше нейният хаплив тон!

Dear Sir, I want to know if it`s possible to invest $32 million in your company and be earning interest or profit annually, if possible I shall consider it a privilege entering into a long term partnership with your company. I look forward to your positive response. Regards, Smith J. Brock, From Texas, United States.

Почивай в МИР ВАСА.От оня свят ЩЕ ГИ ВИДИШ всичките.

Васа беше уникално различна. В моето съзнание тя ще остане чиста и неопетнена. Почивай в мир, Васе!

направо не мога да повярвам каква наглост. вярно че опусумите са противни, позле са от слави... ама пук сега сестра и да разправя че те били винивни, че васа била много стресирана защото и се налагало да се издуря сама... бреи, 90% от хората се издурят сами, то вярно, че някои са свикнали да цоцат от някоя бока, соц-бока, мутро-бока... ц ц наглоста няма краи. почиваи в мир васа, за муртвите или добро или нищо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И какво е това ИЗДУРЯНЕ и тая БОКА? Що ли значи? Това нещо на цигански ли е? Или на китайски? Може ли превод на български? Че съм много прост и не мога да разбера тоя висок стил на писане.

Аз приемам веднага идеята да не се гледа Нова телевизия.Крайно време е да ударум плесница н анаглеците и простаците. Нека почива в мир, госпожа Ганчева.С неината кончина Балгария обедня още повече.

ПОЧИВАЙ В МИР г-жо ГАНЧЕВА!!! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ !!!!--- ИВАН и АНДРЕЙ се шегуват с всичко но живота си знае работата има един който гледа бави и незабравя но жалко че потърпевши са най невинните !! Прочетете внимателно и бъдете внимателни!!!

ДА,с всичко в живота се шегуват Иван и Андрей.По Битиви се нагледах на "шегите" им.То не бяха теми за и против циганите, то не бяха теми жените по-тъпи ли са от мъжете или да? То не бяха теми стават ли изобщо за шофьори жените. Имаше какво ли не щеш в техните предавания. Всичко което най-развинтеното човешко въображение може да измисли. Имаше някакъв ринг,гостите се качваха по халати и се надвикваха по-силно от в ромската махала.Нищо не се разбираше и накрая ми писна, спрях да слуша, простотиите им. На някои тук много им допадат. То е от висока култура!Ех.чалга поколение,какво да правиш!

Тя беше публично ,,изнасилена,, от двама кретени...! Жалко за тази личност...А за опосумите -ще си има Божие наказание!

Ако в следващите няколко дни всички ние дружно не гледаме Нова телевизия, рейтингите им сериозно ще паднат. Като не можем да ударим публично плесница на Андрей и Иван, да ги ударим по рейтинга и джоба!

И защо да го правя като те нямат никаква вина? Заради малоумници като вас които не осъзнават къде е границата между реално и фантазия ли? Бе не четете ли! ЧЕТВЪРТА ОПЕРАЦИЯ! АЛКОХОЛИЗЪМ. ОСТАВЯТЕ СЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ. КАЗАЛА СЕСТРА И.....ТА ТЯ В МЪКАТА СИ МОЖЕ ДА КАЖЕ МНОГО НЕЩА. НА ТЕБ АКО ТИ КАЖАТ ДА СКОЧИШ ОТ БАЛКОНА ЩЕ СКОЧИШ ЛИ???? ИВАН И АНДРЕЙ НЯМАТ НИТО ДИРЕКТНА, НИТО ИНДИРЕКТНА ВРЪЗКА СЪС СМЪРТТА И!!!!

МИ НЯМАТ БЕ,НЯМАТ! НИЩО ОБЩО НЯМАТ! АМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО! ВСИЧКИ СМЕ УБЕДЕНИ В ТОВА. ТАКА Е.ТОВА Е ИСТИНАТА. КАК ЩЕ ИМАТ? ВЕРНО,АЛКОХОЛЪТ НЕ ПРОЩАВА. ЕЙ СЕГА СЕ ХВЪРЛЯМ ОТ БАЛКОНА С ИМЕНАТА ИМ НА УСТА. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ВСЕ ТАКА ХУБАВО ДА ВОДЯТ ПО НОВА.

Кой имал проблем с алкохола?! Кой ви вярва на вас бе, алкохолици?!

Аз съм Пешо, лекар съм на свободна практика. Понеже съм голям специалист, съда ме вика да направя експертиза като вещо лице, за което ми плаща. Обаче един от потърпевшите ми предлага 1000 лв., за да напиша в негова полза. Та въпроса ми е: 1. Аз мога ли да взема тези пари с чиста съвест. 2. Това рушвет ли е или справедливо заплащане на моя труд? Само питам.

И каква експертиза е правела Ганчева? Писание ни в клин,ни в ръкав както казваха възрастните хора. А НИМА МЕДИЦИТЕ НЕ ВЗЕМАТЕ ПОДКУПИ ЗА ЕКПЕРТИЗИ?

Гешо, изумен съм. Сега едно по едно: 1. Замени лекар със счетоводител, инженер и тн. 2. Замени експертиза с мнение, становище, оценка, анализ. Сега трябва да ти е по ясно, така преведено.

Рушвет е, както и при Васа.

Тези двамата гнусни и долни червии са ми били винаги противни, а сега със сигурност са ми и още по- противни. Жалко, че винаги ще има телевизии, който да им дадът изява на тези двате нищожещва. Дано много скоро бъдат забравени от всички, да не им пускат никъде предаванията и никъде да не бъдат канени!!!! Те ще останат само в сянката ти. Те са синоним на пянство и простотия. Ти ще останеш в спомените на хората като човек с харизма,човек с голяма култура и богата душевност! Поклон пред голямата Васа Ганчева!!!!

Ние сме един малък, но много прост народ! И простотията бълва от всякъде. А хора като Иван и Андрей демонстрират това по изключително удачен начин с просташко поведение от екрана, с непонятна дикция, с дебелашки хумор, с цинизъм, невъзпитание и наглост. Двамата лигльовци носят отговорност пред поколенията за приноса си в ОПРОСТАЧВАНЕТО на народа ни. Никога и при никакви обстоятелства тези келеши не могат да достигнат ерудицията, обаянието и авторитета на Васа Ганчева. Почивай в мир, Васа! Дано си в един по-добър свят, където дверите са затворени за псевдоинтелектуалците и алкохолици Иван и Андрей.

Тия две момчета направиха голямо зло - убиха човек. А Ванга е казала: "Направи добро - забрави го; направи зло - чакай го".

Простаците Иван и Андрей убиха една от най-интелигентните жени в България, а напоследък те са изчезващ вид. Сега е пълно с чалгаджийки, манекенки и други платени курви, както и с тълпи амбициозни простакеси

За съжаление си много прав! Но драги иска мда ти кажа, че това харесват мъжете ... а интелигентните, умни жени страдат, защото мъжете им изневеряватс тези пачи .... и си плащат за това да са интилегнтни .... така че - пазарна икономика - това се търси .... от мъжете!

Бог да я прости Васа, Голям специалист и професионалист беше, незаменим! Поздрави на сестра и Вера- също такъв професионалист от класа. Васа не биваше да се съгласява да пише хвалебствена поръчкова рекламна статия , не за хонорара, който винаги и се полага за всякакъв труд , а за съгласието и. Тук става въпрос на морал и съвест.

Васа сгреши. Освен това, хонорарът е обидно нисък. Твърдо съм убедена, че безскрупулните оплювачи взимат в пъти повече за всякакви поръчки. Обаче тя беше изложена на показ, преекспонирана, осмяна, подиграна, унизена, а за тях не знаем нищо. Много жалко, че по този недостоен начин си отиде една забележителна жена.

Така е "kakata ", но Вера прави генерална грешка, че свърза смъртта на сестра си със случая. Сигурен съм, че смъртта на прек расната Васа има само медицинска причина. д-р Чакъров

Е Васа няма съвест,а ти я имаш. Радвай се,че си толкова съвестен/съвестна.

Няма какво да отговоря на такава нечиста реплика, само с едно: "Човекът се познава по ДЕЛАТА. Никога не е късно да се орезилиш"

Защо така интелектуалците занижиха нивото си? Неприятно е да се живее в такава среда. Не изпростявайте хора на словото и културата!

Не знаех,че има толкова морални хора в нашата държава.Журналистиката трябва да отразява истината,а не да плюе или да хвали срещу заплащане.Не се ли сещата,че сред хилядите хора които е оплюла има починали от стрес както казвате или са се самоубили.За тях защо никой не казва нищо.И защо хората които се наричат журналисти си мислят,че са много морални а в същото време се продават за жълти стотинки?Телевизиите са превърнати в селски кръчми,появяват се цели фамилии,любовници,сътрапезници и какви ли не още,някои даже още неизтрезнели.На тези които се мислят за журналисти ще им кажа:Всички това ви чака,внимавайте с кого си лягате ского се напивате и дрогирате,техниката напредва,всички ще лъснете някой ден,ще се разбере какви сте.

коя истина бе Васлери?!?! Тия описъми гонят само рейтинг и пари! - мислиш, че всичко по телевизията е истина ли? Много си зле тогава! Те ни лъжат и пробутват "истините" на тия , които са им платили! ТОВА Е ИСТИНАТА!

Не знаех,че има толкова морални хора в нашата държава.Журналистиката трябва да отразява истината,а не да плюе или да хвали срещу заплащане.Не се ли сещата,че сред хилядите хора които е оплюла има починали от стрес както казвате или са се самоубили.За тях защо никой не казва нищо.И защо хората които се наричат журналисти си мислят,че са много морални а в същото време се продават за жълти стотинки?Телевизиите са превърнати в селски кръчми,появяват се цели фамилии,любовници,сътрапезници и какви ли не още,някои даже още неизтрезнели.На тези които се мислят за журналисти ще им кажа:Всички това ви чака,внимавайте с кого си лягате ского се напивате и дрогирате,техниката напредва,всички ще лъснете някой ден,ще се разбере какви сте.

хайде-хайде. по целия шибан свят журналистиката е платена - а писачите на 'колонки' са пословични и в демократичните държави са открито платени. пък и двете лекенца също са една стока... присмял се хърбел на щърбел.

Васа Ганчева я опозориха публично заради някакъв си измислен подкуп от 500 лв като целта на театрото беше да се отвлече вниманието на хората от факта, че големите крадци в тази държава са винаги над закона. Важното е да се генерират скандали, "събития", да става калабалък, да има нещо за което плебса да говори, и разбира се темата на това обществено говорене трябва да е напълно безобидна за управляващия елит. Ето това е истинската причина поради, която Нова телевизия организира публичното линчуване на Васа Ганчева.

Много ерудиран човек!Приятно беше в компанията и.Мир на праха и !!!

Моите съболезнования към близките и опечалените, да почива в мир! Но иначе господата от въпросното предаване са се нуждаели от сензация и са решили да спретнат клопка на някого, ама разбира се няма да го направят на някой, който може да м спре предаването със СМС, такава е реалността.

За мен новината е шокираща. Васа ще ми липсва. Уникално присъствие, чувство за хумор и аналитичност имаше във всичките й медийни изяви.

Попрочетох доста от написаните по-долу коментари , не виждам смисъл да ги коментирам . НО , прехвърляики доста от каналите с както казват ЦЕНТРАЛНИ ЕМИСИИ не видях и не чух някои да спомене поне тази новина -кои както иска така да я приема

А дали има защо да го отбелязват това събитие. Новините са за НЯКОЙ не за НИКОЙ !

Ако Васа за тебе е никой, какво остава за много голяма част от останалата телевизионна и медийна паплач в България, която дори е и неграмотна в повечето случаи!

Прекрасен човек, жалко за случилото се, беше млада и имаше още много на какво да научи такива зелени тиквеници като Иван и Андрей лиглювците. Дано им дойде ум в главите, ама на дали. Скъпа Веси, почивай в мир. Ще ни липсваш много.

никога простаците не тарпят по интелигентните.така стана и сега.много ялко,чте ни липсвач васа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Васа имаше харизма!А Андрей и Иван са двама лумпени,които нямат възпитание,независимо кои са им родители!Набързо забогатели тарикатчета,на които им се е усмихнало щастието да ги дават по телевизията и да бъдат шутове!Разобличили Васа,че била корумпирана и пишела поръчкови статии!Говеда!Защо не разобличиха себе си как пияни трошат по пътя си витрини и как падат под масите от алкохол!Писна ми от долни хорица жадуващи за слава!

На андрей жената си отиде отвратена от него, но на него не му пука, няма никакво достойнство, изживява се като арбитър на добро и зло. За такива като него, обаче има и прайм тайм и неограничено медийно време, и всякакви участия. Като че ли няма умни и свестни хора, които да излъчват позитивизъм и да радват и насърчават хората.

еееееххххх, колко сте прави и двете!!!!А най- лошото е, че няма да се промени нищо. Тези тъпи простаци винаги ще имат поле на изява т.е. тяхната простотия няма да бъде спряна, а такива голями и достоини хора като Васа Ганчева биват бързо забравени. Това е нашта действителност, което е много, много жалкооооооо!!!!

еееееххххх, колко сте прави и двете!!!!А най- лошото е, че няма да се промени нищо. Тези тъпи простаци винаги ще имат поле на изява т.е. тяхната простотия няма да бъде спряна, а такива голями и достоини хора като Васа Ганчева биват бързо забравени. Това е нашта действителност, което е много, много жалкооооооо!!!!

Почина ''най-корумпираната''телевизионерка! Нека Двете прохождащи хлебарки и карбовски и не изключвам златния скункс да берат греха за тази нелепа смърт! Вечна и памет на Васа Ганчева и поклон!

Харесвах Васа Ганчева!Да е светло на душата й!

Съжалявам много за Госпожа Ганчева , аз я харесвах много и с удоволствие съм гледала предаванията, които водеше, жалко , че много хора се отнасяха с неуважение и пренебрежение към нейния труд, мисля , че изгубваме поредния много стойностен журналист и човек !!!!! Бог да я прости, да почива в мир !!!!!

Бог да я прости, беше изключителен профисионалист, а за предаването и капана , който и устроиха, мисля, че беше пресилено, защо не направят нещо за Ахмед Доган, за някой по корумпиран, защото малко ли са предаванията, които са чисто поръчкови, нима повече ни харесват интервютата " По пантофи " сервилнеченето пред Доган, след това оплюването му, изобщо голяма бе обидата за нея, макар, че след това тя се държа достойно.За жалост в България всичко е лично отмъщение.

Леле, тази каква специалност е завършила в Швеция по времето на комунизма? Как тогава се учеше в загниваща капиталистич1еска страна??? Все пак се питам, ако аз съм професионалист, но работя на държавна работа, как мога да си искам хонорар??? И защо някои хора могат да си заплатата искат хонорар - в допълнение към заплатата и това се приема за нормално в някои професии, а други не могат??? Или някой са по-равни, а други не могат.!!!

Простотията не се лекува, когато човек няма желание да прочете нещо, да разсъждава и тогава ако е направил крачка напред в умственото си развитие и да се изказва.....

Бог да я прости!Много съжалявам за нея и че си отиде заради тая гнусотия,дето сътвориха ония двамата лигльовци Иван и Андрей.Докъде я докарахме,щом такива мекерета ще дават уроци по морал.Нещастници!Болно е обществото ни,болно,болно...

Отиде си още един български творец. Поклон пред паметта й. Почивай в мир!