Юлия Скрипал е изписана от болница и е на сигурно място

Дъщерята на бившия руски шпионин Сергей Скрипал - Юлия, е изписана снощи от болницата, в която се възстановяваше след отравянето.

Обратно в новината

Коментари - Юлия Скрипал е изписана от болница и е на сигурно място | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената е млада, дано успеят да я скрият по-надеждно отколкото досега! А иначе според мен тази история не си струва международния скандал който предизвика, дано само конфликтът се разреши по-скоро!

Някой виждал ли е тези двамата след инцидента ? Никой не ги е виждал и не може да потвърди или отрече, че са живи . Ако попитате в болницата, сигурно нито един от персонала няма да потвърди, че е имало такива пациенти там. Значи, има нещо много мътно в цялата история. И сега Юлия сама била дала съгласието си да бъда скрита ?? След като никой не ги е виждал, защо трябва да вярваме на непотвърдена информация ? Значи, след 5 сек. дежурния екип на спешната помощ е разбрала някакси, като едни екстрасенси, че тези непознати хора са отровени от Новичок и със супер бясна скорост са закарани в болница, където им е даден антидот ?? Това е Хорейшо не го може.

VX е по-мощен от зарина,... VX - Смъртоносна доза - 30 микрограма. "Новичок" - 5 пъти по-отровен от VX ... тоест Смъртоносната му доза трябва да е 6 микрограма. 1 капка вода е 0,05 г или 50 000 микрограма. Излиза, че с една капка чист "новичок" може да се отровят към 1000 души. В Англия обаче не можаха да отворят никого, освен два хамстера! .. при това не е ясно как те са облизали дръжката на вратата от външната страна на къщата?!?

Действие на Зарина: спиране на дишането от 0,12 мг/л. Смъртоносна доза 24 мг/кг тегло. Човек от 100 кг умира от 2400 мг, тоест от 2,4 грама. За 5 минути човек издъхва. Не знам дали полицаят в парка е успял да ги инжектира с атропин в този срок от време. Сигурно всички бобита на Острова си носят спринцовки с атропин в джоба.

Мина повече от 1 месец от 4 март. Англия не е казала дори основното: 1. Как са отровени - с течност, газ, гел или кристали - чрез храна, питие, допир или вдишване. 2. Къде са отровени: в къщата, колата, парка или ресторанта... Излиза, че дори най-простите неща се крият. Явно "има нещо гнило в Дания" И после върви да вярваш на англосаксонските лъжи.

Как едно обикновено натравяне от алкохол доведе до дипломатически скандал ... От махмурлук се изтрезнява, не се оцелява ! И някак си проблемите около brexit и задлъжнялостта от някакви си 90% от БВП на страните в ЕС (над 500 млрд. евро) е къде къде по безинтересно ... Защо го отнесоха хамстерите и котката не разбрах - те си оцеляха животинките, но нали трябваше да има жертви и ги жертваха ...

как така се оправиха,след като в интервю един от създателите на НОВИЧОК,някой си Вал,който живее в САЩ казва - Това нещо е отровно,действа бързо ,нелечимо е и води до смърт,ако не се приложи антидот. Нещо нещата не се връзват.

Сигурно , но от кого ?!

"сигурно място"- това значи че е ОТВЛЕЧЕН гражданин на РФ!?!????Преекспонирането на този казус ни омръзна!!!! В България за разлика от САЩ има доста умни хора!!!!1

d4

нали уж двамата бяха на смъртен одър... явно "новичока" е бил менте. за има-нЕма една седмица проходиха...

Мии..да продължат ,,сериала,,!?

Савецките другари, които много искаха да се свържат с тяхната гражданка, ще бъдат охладени, когато тя им заяви, че не иска да ги вижда. Също като Литвиненко, на смъртното си легло той каза "Путин ме отрови!"

С тоя нечитав лаф виждаме, че и ти си ,,спаднал,, ,колега.

Ние искаме да чуем какво ще ни каже комшийката, бе!

Фанете ма за виртуалния уй, АМА за сега работата отива нааа...ОТВЛИЧАНЕ и укриване на чужди поданици!?

ха ха ха... А?..А?? ..нали..? ха ха ...

Сега вече на руските убийци ще им много трудно да се доберат до Скрипал! Мъжко ду.е веднъж се е.е!

То нейното е женско така , че може доживот.

Дебил, знаеш ли колко е лесно?

на подлите пиндоси им свършиха паричките и усилено търсят воина, как да унищожат нашата прекрасна планета, всички пред посолството на пиндостан

Употребата на думата "пиндос" е белек за руски произход и духовна нищета на употребяващия.

Извинявам се за неволната грешка - имах предвид белег!

Пиндос смотан!

Всеки учил навремето гражданска отбрана или служил в БНА помни ,че поражението от нервно паралитичен VX газ е абсолютно смъртоносно без значение как е прието веществото ,кожно или чрез вдишване явно тези Скрипал са натровени с някаква отрова за вредители от фосфорно органичен тип която е само за парлама ,ако бяха поразени с БОВ от типа VX щяха отдавна да са в шпионският рай .

Бил си химик, колкото аз съм бил астронавт! Ако беше химик, нямаше да пишеш глупости! Това, дали дадено БОВ ще бъде 100% смъртоносно, зависи от количеството, въздействало върху човешкия организъм, както и от начина на въздействие. По един начин е при вдишване, по друг начин е при допир, чрез кожата и т.н. Дори зависи от околната среда - температура, влажност, скорост на вятъра... Зависи също дали своевременно се приема антидот, достатъчно кислород... Стига писахте глупости със самочувствието на някакви измислени капацитети, защото демонстрирате единствено невежество!

Така ли ги излекувахте. С малка доза отрова, антидот и много кислород!

когато се въздейства върху кожата с VX-бойно отровно вещество, в зависимост от концентрацията, реакцията настъпва най-рано след около 4 часа, та до 18 часа, в зависимост от мястото на съприкосновение! Химик бил, че и от запаса! Хахахахаха!

Когато се забележат първите симптоми на отравяне трябва да се приложи антидота от личния противохимичен пакет. Ако липсва противоотровата е много вероятно жертвата да не оцелее. Смъртта обикновено настъпва до 2 минути след контакт с химикала.

Абе кой ще прави БОВ дето действа след 5 часа бе? За какво му е? Това да не е отрова за мишки?

От кога го пишем това тука, наборе, ама няма kой да чете!

Генералите, които се оказаха некадърни да ликвидират предателите, Путин ги отсвири.

Скоро и те ще отсвирят путин!

Аха ! Значи е на сигурно място,е,ще спим спокойно вече !Стига сте ни разсмивали с поредните си глупости ! Нали не мислите,че някой ви вярва...Издънките и простотиите ви ни идват вече в повече...аман от изперкали и изкуфели старчоци и невротизирани лелки на средна ,възраст,които се опитват да правят политика ...

Boris Johnson нахлува в кабинета на Tereza Zmei: - Скрипал Voskresse, госпожо Zmei! - Какъв провал сте, Johnson...Един новичок не можахте да изкопирате. Воистино и той Voskresse.....

Солзбъри е 40 000 жители.Сигурно има най-малко 1000 видеокамери.И няма кадри с извършителите.Сигурно са дошли с дрон или невидими дрехи.

това с невидимите дрехи не трябваше да им го казваш, че сега хари потър ще я загази...

изненада - има! Все още не могат да установят кои са, но и това ще стане. Гаджето на щерката също е изчезнало, та... има, има следи.

разочарован съм, че няма нито едно селфи по социалните медии... което е някак си необичайно за подобни радостни поводи и повече напомня на медийно затъмнение, след прекалената, електроженно-ослепяваща светлота отделена по случа в същите медии

Руския шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия да кажат колко пари са получили от МИ6 за да дескридитират Русия. Щом веднъж си се продал на врага, то със сигурност ще се продадеш и втори път. Случаааайно наблизо имало медици по бойни отровни вещества!!! , които ги спасили - забележете каква просто невероятна случайност. Айде по-полека, много за хитри се мислите енгилизите, хората по света не ядат доматите с притките.

Бащата, двоен шпионин вероятно си получава възмездието. Много е гнусно да предадеш колегите си и да съсипеш десетки човешки съдби. Но за Юлия ми е жал. Нейният живот е унищожен. Отишла е да види баща си и повече никога няма да има възможност да се върне към живота си, който явно е обичала - дома си, годеника, кучето, колеги и приятели. Дори и наистина да й дадат политическо убежище, в което не вярвам, тя ще трябва да започне отначало. А започването отначало в чужда страна, сред чужди хора е доста трудно. Тя дали ще е в състояние? Дали психически ще издържи мъката и носталгията? Дано има достатъчно пари и дано не е инвалид. Не изключвам и зловещата вероятност да са я тикнали в някой зандан или лаборатория и да я ползват за опитно мишле. Експерименти с хора са правени и преди. Като имам предвид "хуманните" английски власти как постъпиха с домашните любимци на Скрипал, нямам никаква надежда, че в тях има капка човечност. Жалко за младата жена и за животинките. Както се казва, била е на погрешното място в погрешния момент. Но как да предположи, че в "демократична" Англия ще съспят живота й. Между другото слушах запис от разговора й с Виктория Скрипал. Личеше си, че беше притеснена. Виктория и говореше, че очаква отговор за виза за Англия. Юлия няколко пъти повтори, че никой няма да й даде виза и "здравето на всичи е дорбе". Но звучеше притеснена, като наплашен човек. Не се съмнявам, че е "отведена на сигурно място" против волята й.

Още по-гнусно е да си българин и да лижеш руски задници за дребни суми.

Джулия

Ти пиле си едно нещастно същество. Като нямаш смислен коментар се нахвърляш на хората. Само, че тая плоча за предполагаемите руски тролове, на които видиш ли Путин плащал да пишат не другаде ами в българския Дир!!! за нЕкакви копейки се изтърка и не е интересна. Той Путин си няма други грижи човека. Топ приоритет му е какво се пише в дира. Абе защо не вземеш да се гръмнеш!

Това е добре, щом милиардите близки до путин губят олигарси :) "милиарди губят олигарси, близки до президента Владимир Путин" А в България близките до Тиквун са не повече от 150000 държавна администрация и олигарси, които все още не се губят... Но ще дойде Народният Съд и нема Акую, нема Белене; Нема ЧЕЗ, нема ТоплоФЪК.

Народен съд в България повече НИКОГА НЯМА ДА ИМА! Това беше узаконено беззаконие. Убийство на елита на нацията ни, за да може Кремъл лесно да мъти мозъците на тъпанари, като теб!

Народния съд се е състоял по заповед на Рузвелт и Чърчил, другарю! По заповед отвън, като спирането на Южен Паток и Белеееенеее. Така, че заповедите от вън се изпълняват, а времето за заповед за нов народен съд наближава. Спокойно, ще ви дойде редЪТ!

тъпънари (бивши партийни секретари), само идиотщинки като "народни съдилища" има.

Сега на Юлия трябва да дадат Нобелова награда - за това,че е "оживяла" от нещо, от което не се оживява. Абе то това нещо май е било хапче за разслабване, ама ще стане ясно след още някой друг английски гаф.

Когато Организацията за защита от химически оръжия(ОЗХО) която е взела свои проби от всички места каже, че е Новичок какво ще правят тогава русофилите?? Какво ще стане с театъра дето англичаните го били уж разигравали?

Че те така и ще кажат.Нали затова не допускат руски представители там. Ама на простия и да убесняваш, полза няма. Хайде тичай за хонорара си.

Добре ще такива индивиди като теб са сравнително малко, иначе тая държава нямаше да съществува сега

Създателят на Новичок каа че от него нама спасение. Ако кажат, че е нОВИЧОК , значи просъо ЛЪЖАТ Те това ще стане. А на тебе акъл нито ще ти дойде, нито ще ти заработи.

Китай са мравките, Русия е дебела сочна гъсеница!! Какво става когато двете се срещнат?? От гъсеницата нищо не остава!! Та това е приятелството между Русия и Китай!! Временно.

И какво общо има това с темата??? ,ясно ни стана че не си си взел хапчетата днеска .

Защо британците ще горят само къщата на Скрипалите и италианския ресторант? Не е ли по-добре да драснат клечката на целия град Солсбъри? Така няма да остане никаква следа!

Някой казвал ли ти е, че си пълно куку?

Така се предпазва здравето на населението!! Ако беше в Русия на никого нямаше да му пука за сградите.

Може и да не горят града.Ще задължат всички жители и домашните им животни да ходят с противохимически костюми.Няма да помогне , но ще е много забавно.

Недей така, лабораторията е там

Ако всичко беше така както го казват англичаните и можеше да бъде доказано щяха да я накарат да направи изявление и чак тогава да я скрият , защото наистина може да има отмъщение.Сега причините са други и всички ги знаят.

Кой каза че няма да има интервю с нея??

А кой казва че има, дай линк???

Англичаните дори не са уведомили руското консулство че Скрипал ще бъде изписана от болницата. А тя все пак е руска гражданка.

Нямат такова задължение. Тя може и да е английска гражданка вече. Никой не уведомява посолство за всеки гражданин в болницата!! Не се излагай бе сашо!! То бива да четете руски тъпни ,ама мислете малко поне!!

Не са длъжни , но е в техен интерес.Така ще покажат че нищо не крият.С това отвличане от болницата на руски гражданин за пореден път доказват че замитат следите на собственото си престъпление.

Колкото и да се дуе Лавров, каквито и заплахи да отправя към Запада, един факт е абсолютна истина - Русия изпадна в една невиждана досега международна изолация, в каквато дори при свирепия Сталин никога не е изпадала. Истината за Скрипал едва ли някога ще се изясни изцяло, но чудовищната изолация на Русия е факт и тя само ще се задълбочава. Вижте Китай. Ужким "съюзник", "партньор" на Русия, но китайците не бързат да вземат страна - нито по Крим, нито по Сирия, нито по Скрипал. Ако продължи в същия дух, Путин рискува да остане в обкръжението единствено на диктаторите от Средна Азия (не всичките) и на измислените, от никого не признати образувания, като Абхазия, Приднестровие, Донбас. Даже Лукашенко вече шикалкави!

по най-иезуитски начин. на твоето му се вика "манджа с грозде". продължайвай впрочем да се правиш на експерт. изолацията има и друго име - самостоятелен курс, който не всеки може да си позволи. дупедавците най-много се страхуват от изолация, затова се групират и лаят покервана, който си върви.

За Китай , Русия е една дебела гъсеница която някога ще изяде!!

Е ти пък нищо не каза - естествено, че изолацията е ВЪЗМОЖНО НАЙ-САМОСТОЯТЕЛНИЯТ КУРС. Въпросът е дали една толкова слаба икономика, каквато безспорно е руската, може да оцелее самостоятелно в 21 век. И как точно излъгах за Китай? Я чети внимателно! Казах "ужким съюзник на Русия", което предполага някаква формална полуподкрепа, но Китай няма нито една ясна, категорична, недвусмислена и безрезервна декларация в защита на Русия. А я ми кажи Китай, който има 10 пъти по-голяма икономика от Русия, дали води САМОСТОЯТЕЛЕН КУРС?!

В смисъл затваряш се в кенефа и изолираш Русия?

Мноооооооооого остроумно, просто преливаш от мозък!!!

тая глупава британска сапунка продължава да се върти. за да има кой да прави трафик на сайтовете и да купува тоалетна вестникарска хартия. и да пилее времето си за някакви двама абсолютно безразлични на всеки нормален човек хорица, чийто живот е без значение от гледна точка на здравия разум. който се е продал срещу доноси за секретна информация да си носи последствията. сред които са и всякакъв род постановки. пет пари не давам къде са я отвели, какво щяла да каже, какво мисли братовчедка й. скучна, фалшива и глупава история.

за голямо руско съжаление момичето се оправя!! Да не мислите че руснаците не знаят кой е посегнал на живота на Скрипалови?? Всички са на ясно,че е властта в русия!!

И за да им е по-лесно решили да ги убият в Англия.Сам не си вярваш на глупостите.

Няма как да ги убият преди да ги разменят нали?? 10 за 3. Мислете бе, ако можете?? Все едно обяснявам на маймуни?? Не им е първото убийство в Англия!!

Точно обратното. Всички са наясно, че е Обединеното кралство. Жалко, че май не четеш чуждестранна преса и най-вече коментаерите на обикновени хора като нас.

Много лъжеш бе!! 30 страни казват че е Русия!! В коя преса да чета глупостите на руските тролове? Те са навсякъде, като тебе!!

Джули, ако англичаните искаха да убият Скрипалите, нямаше да правят конспирационен филм, а просто да обявят хранително отравяне. На всичко отгоре нямаше да лекуват, ако случайно някой оцелее, а щяха да удвоят дозата и да се оправдаят със слябия организъм на пациента... А те излекуваха хората. Момичето изписано, скоро и бащата... А след това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще има изявление... А за да го има изявлението не бива по никакъв начин посланици /агенти на КГБ задължително/ да се доближават до Скрипалите. Удаде ли им се възможност ще си свършат работата перфектно. Иначе дядя Путя ще им откъсне топките!

Евала на английските лекари, че успяха да ги спасят. Да си припомним другите, имали нещастието да бъдат отровени в Русия. Там болничната система е друга. Оцелели няма, особено, ако ФСБ ги искат мъртви.

като са ги чакали в съседната пряка, да колабират и после са се "притекли" на помощ. Или котката се е обадила на 112, преди да издъхне!

Не е имало никакво отравяне с БОВ. Имаме едно голямо тетрално представление, в която човек веднъж продал страната си за 30 сребърника иска да го повтори. Сигурно се е поохарчил човека. Абе, една династия предатели. Но мисля, че след този случай Русия вече няма да пуска така лесно да си ходят други шпиони.

и на какво се базира тая тъпня?? ОЗХО ще те опровергаят!!

Русия заменя 10 свои шпиони за 3 западни шпиони, не си много умен нали?

Пазим матушката на амбразурата. А продажнико, за петрорубли се продаваме, а?

А наркодоларите, по-добре ли са!

Путин с каквото с е хванал и се дъни!! Крим наш а??? ха ха ха, ще ви приседне!

гибралтар и северна ирландия и те са ...наши,,!!!

А не е ли техен?Вече и мост построиха.В началото на юни пускат автомобилното движение,към края на лятото и ЖП.

Украйна няма нищо против моста!! Ще и бъде полезен!! Нали те не са го плащали? А като пуснат моста ще говорим. Думите ти са запомнени. Началото на юни!! Аз не бих заложил и пет лева на руските думи, ама аз съм интелигентен.

Те за Катин до вчера отричаха въпреки че всички знаеха. Вълка кожата си мени но нрава никога.

Бойко ли!

За Катин ИМА факти и документи че не руснаците са ги избили ама защо му е на някой да чете като може да повтаря написани глупости..

Факти? Документи??? Абе ти да не мислиш, че ние пасем доматите с колците? Германия и Русия си поделят Полша. Полските офицери са убити в руската зона. Кой идиот ще си помисли, камо ли да повярва, че германците ще минават демаркационната линия заедно с пленниците, че да ги избият на руска окупационна територия? Дай линк, че бая ме разсмя с убедената си тъпота!

Ако наистина поиска политическо убежище това ще е най-силното доказателство за вина на Кремъл!

Това ще означава , че го прави под страх и , че е принудена от спасителите си.

Ти на това доказателство ли му викаш?

Долнопробния сериал продължава защото явно заблудените не са свършили и продължават да го гледат и да му вярват.... Голяма обработка настана над двамата след като неможаха да ги отровят сега ще забърсват задниците на мей и джонс с ''искрените ''благодарности че ги ''спасили'' и с още по голяма искреност че просто искат да живеят:((((което в тази ситуация е само послушание:(((((

трОл-Убити вижда ви се края вижте рублето и пищящата дерипаска :))))))

Най-вероятно британския вариант на Novichok не е предизвикал очаквания резултат върху опитните зайци Юлия и Сергей. В следващата серия те ще бъдат отвлечени на сигурно място, за да бъдат продължени експериментите с тях. Този път с New Novichok - още по-убийствен, по-невидим и по-обезмирисен! Пасва на всяка дръжка на врата.

Да, английските играчи не са това, което бяха ... ((((( Много тъпа схема, съшита не с бели конци, ами с всички цветове на дъгата ... Много мерак, малко резултат, и не точно този, на който разчитаха в началото! Руснаците са се приготвили и ще го направят - ще заведат дело за отвличане на тяхна гражданка в неизвестна посока ... Ако не друго, поне ще дразнят тая примитивна премиерка и нейния пудел с нежеланието си да скачат по тяхната фалшива свирка, докато госпожицата Юлия все още шава ... Кой знае още колко дълго, като им знаем нервозните телодвижения напоследък! А братовчедката Виктория ясно каза и след това написа в писмо до Мей, че целият живот на Юлия е в Москва - жилището ѝ, работата, приятелите, кучето, годеникът, за който планирала да се омъжи в началото на юни ... И затова иска да се види с нея и да си я заведе вкъщи! Което е нормална и реалистична позиция на по-голямата братовчедка, грижеща се за Юлия и за майката на Скрипал - 90-годишна, в Ярославъл! Но никой не отговаря на писмата и заявлението за виза! Западналите демоНОкради се чудят вече какво да измислят, за да не пуснат тези хора на свобода, но и да предизвикват в света реакции срещу Мосва, а с такива скалъпени фалшиви версии и все повече истерики (сега и къщата им щели да горят - с всички вещи и документи в нея!, и италианския ресторант - те пък какво са виновни?!) Но пак не им вярват и продължават да им задават адски неудобни въпроси! Колкото по-логични, толкова по-неудобни!

тя вече сигурно е английска гражданка!! Ще и хванат цървулите!! Нещо друго?? да ти разясня?

Иван Кивилиди и сектретарката му нямаха късмета да оцеллеят. Тогава някой атакува близкия до Черномирдин, Елцин и Лужков адвокат. Кой взе властта след това - всички помните. Очевидно атаката тогава е свършила своята работа. Просто намеквам, че кликата, която управлява Русия, може би, не за първи път използва Новичок, за мръсните си цели

как да оцелеят ,като не са получили никаква медицинска помощ?? Оставили са ги да се задушат първо.

големи некадърници, бе. Един новичок не могат да направят като хората....

че, руснаците са способни на всичко, както и американците и британците и еврейте, защо с Новичок ? и акое Новичок защо са живи

В статията може да прочетете как са могли да оцелеят, доста е логично: "Чудом" выжившие: англичане вернули Скрипалей с того света Скрипалови са оцелели благодарение на бързата реакция на спасителните екипи. Те са се задушавали, но те са успели да открият че все още дишат и са действали правилно. След това са им дали вероятно няколко общи антидота, което е помогнало. След това е трябвало само да чакат отровата да напусне телата. Организъма започва да произвежда това което е било нападнато от отровата. Дали ще има някакви трайни последици ще се види.

тъп копипейст?

а бе аз ви казах, че сестра ви е ква, а вие доказвайте сега, че нямате сестра. Важното е, че наклепахме руснаците, важното е че в Сирия има БОВ с незнаен произход, ама е руски, нали така казват от Янкската терористична организация.

Юлия като странична жертва може и да не се покаже повече, но баща и сигурно ще даде интервю, все пак той е бил основната руска цел!! Но това са спекулации само. Иначе русофилските тъпни ни забавляват - Гунатанамо, убита, нарязана на парчета.

дали тролобитите сте нервни колкото дерипаска :)))

мухльо. но понеже си трол, явно на подсъзнателно ниво изписваш трОлобит - дори без да знаеш що е то трилобит, а именно измрял вид, получил името си от мястото, където е открит за първи път остров Йоланд, Швеция.

потърси ли из интернета :)))))))) има си трилобити а ти си трОлобит трОл убит дори :))

А бе за всеки случай имайте предвид, че в момента не е модерно да правиш бизнес с руснаци. Ще пострада имиджа на всеки, който го прави.

остави модата и имиджа олигарсите изгубиха милиарди! а и тези около тях :)))

Ще има" По следите на безследно изчезналите", английски игрален филм!

Когато ОЗХО даде резултатите от своето разследване и каже Новичок, явно и нашето правителство ще гони руски дипломат!! Резултатите се чакат тази или следващата седмица.

правителството ще падне.

И как по точно?

И как така Тереза Мей на втория ден каза че е "Новичок" , а на третия , изгониха 150 руски дипломата.Нали трябва да се изчака заключението на ОЗХО